Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Maszaberla napisał(a):
Z ogloszeniami trzeba faktycznie zaczac, szkoda ze dopiero startuje na dogo i nie mam Renatko takich szerokich kregow jak Ty, na razie moge tylko podnosic Rudzika i liczyc na cud:crazyeye:

Pewnie ktos by sie znalazł do zrobienia ogłoszeń,ale kto przygarnie tak mało zsocjalizowanego psa?:shake:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Ej no nie przekreslaj tak biedaka z gory, bez przesady :angryy:

Niestety nie przesadzam:shake:
No ale gorsze bidy znajdowały dom,ale też młodsze i ładniejsze siedzą miesiącami,latami w schronie...na to nie ma reguły.

Posted

ja mam wielka prosbe...pokasujcie swoje hopy bo ten watek ma juz 8 stron a postow sensownych merytorycznie moze...5

jesli ktos bedzie chcial czegokolwiek dowiedziec sie o Rudziku to niczego tutaj nie znajdzie tylko same hopy...

Posted

Hopków to już chyba od kilku miesięcy nie można kasować.

Gdyby udało się znaleźć dla Rudzika chociaż tymczas to by było świetnie. Tutaj można poczytać o fundacyjnym programie "Rodzina zastępcza"
Fundacja Azylu pod Psim Aniołem - Rodzina zastępcza

Azyl oferuje pełne wsparcie:

1. indywidualny dobór psa i kota
  2. odpowiednie przeszkolenie
  3. finansowanie żywienia na czas pobytu u rodziny zastępczej i leczenie zwierzęcia
  4. w razie potrzeby pomoc behawiorysty

Czy mialabys mozliwosc poswiecic mu troche uwagi? Zeby po prostu.. przetrzec szlaki, nie wiem czy ja bede mogla w ogole sie z nim spotkac - skoro tak boi sie ludzi?

Spróbuje i dla niego znaleźć trochę czasu ale to i tak dużo za mało niż potrzeba.
Przyjechać do niego oczywiście możesz. Tak jak pisałam wcześniej gdy stoi się przy jego boksie to szczeka a jak się do niego wejdzie to chowa się do budy.

Posted

mozna napisac do moda zeby skasowal albo zmiast hopkow wklejac linki gdzie sie Rudzika oglosilo zawsze lepiej niz puste hop bo naprawde nawet jesli ktos tu zajrzy to nic ciekawego nie wyczyta...

Posted

[quote name='siekowa']Hopków to już chyba od kilku miesięcy nie można kasować.

Gdyby udało się znaleźć dla Rudzika chociaż tymczas to by było świetnie. Tutaj można poczytać o fundacyjnym programie "Rodzina zastępcza"
Fundacja Azylu pod Psim Aniołem - Rodzina zastępcza

Spróbuje i dla niego znaleźć trochę czasu ale to i tak dużo za mało niż potrzeba.
Przyjechać do niego oczywiście możesz. Tak jak pisałam wcześniej gdy stoi się przy jego boksie to szczeka a jak się do niego wejdzie to chowa się do budy.

Asiu dziekuje Ci za wszystko co robisz (nie tylko dla tego psa) i za to ze i dla mnie znalazlas czas, ciesze sie ze jestem z Toba w stalym kontakcie:Rose:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Podniose Ci Rudziku - moze ktos przypadkiem tu zajrzy i zobaczy ze jestes

Zajrzałam i narobiłam mnóstwo ogłoszeń w necie :lol:
Później wkleję linki :lol:

Posted

Paros a moglabys dodac do aukcji opcje objecia Rudzika programem rodzina zastepcza?Zawsze daje to ludziom jakies poczucie bezpieczenstwa ze nie zostana sami z problemowym psem no i ze jesli uklad sie nie sprawdzi to moga oddac psa(wiadomo ze to nie bedzie latwy psiak)

Posted

[quote name='Kostek']Paros a moglabys dodac do aukcji opcje objecia Rudzika programem rodzina zastepcza?Zawsze daje to ludziom jakies poczucie bezpieczenstwa ze nie zostana sami z problemowym psem no i ze jesli uklad sie nie sprawdzi to moga oddac psa(wiadomo ze to nie bedzie latwy psiak)

Wczoraj dodałam do aukcji

Rudzik jest w dzisiejszej papierowej gazecie Metro :lol:

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

No nieźle dziewczyny
Pomimo, że rzeczywiście Rudzik nie jest psem łatwym do adopcji to jednak taka zmasowana akcja ogłoszeniowa może przynieść efekt :roll:
Trzymam mocno kciuki, za znalezienie odpowiedzialnego domu.

Posted

Maszaberla napisał(a):
Podoba mi sie, chwyta za serce, dziekuje kochana ze i Ty pomoglas :Rose:

Chwyta ale nie dziękuj mnie tylko wszystkim cioteczkom. Ja zrobiłam tylko miks tego co miały napisane:oops:. Bo psa nie znam i nie chcę głupot popisać.;)

Posted

Dziewczyny bardzo Wam dziękuje za ogłaszanie Rudzika :loveu::loveu::loveu:

Maszaberlo to ja Ci dziękuje za wszystko, dzięki Tobie Rudzik ma swój wątek na dogo :)