maarit Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Przez weekend coś wykombinuję Rudasku dla ciebie... Quote
Cajus JB Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Gonia13 napisał(a):Cajus jak robię profil to go pilnuję, pisze do wszystkich z prośbą o pomoc tylko że ten co jest, już jest bezużyteczny moim zdaniem, bo wiele osób zapomniało o tym psiaku. Prowadziła go inna osoba. Teraz tam się nic nie dzieje (sprawdzałam). Skorzystam z Twoich ogłoszeń i zrobię nowy. Co mi zalezy... Czas mam... Chodziło mi o to, ze nawet ja ma w znajomych Rudzika, ale zapominam i nie polecam tyle ile powinienem. Inni pewnie maja podobnie. Inni pewnie maja podobnie. Jakby były codziennie polecenia Rudzika lub polecenia zdjęć to może ktoś by się zainteresował. Ten profil co jest nie jest zły. Quote
maarit Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Cajus JB napisał(a):Chodziło mi o to, ze nawet ja ma w znajomych Rudzika, ale zapominam i nie polecam tyle ile powinienem. Inni pewnie maja podobnie. Inni pewnie maja podobnie. Jakby były codziennie polecenia Rudzika lub polecenia zdjęć to może ktoś by się zainteresował. Ten profil co jest nie jest zły. Niby tak ale tam się już nic nie dzieje-ludzie nie pamiętają - jak sam zauważyłeś. Jakby go tak usuną=ć i wrócić za jakiś czas - może akurat w dobrym momencie. Sama nie wiem-robiłam mu ogłoszenia - raczej są aktualne bo odnawiałam i nic. Już nie wiem czego się uczepić :( Quote
Cajus JB Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Decyzja pozostaje Twoja. Na pewno poproszę o zaproszenie i postaram się więcej polecać. Za dwa dni dopiero będę na nk. Wtedy mocno poprę profil Rudzika. Quote
maarit Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Rudziku przełam się i skacz na górę - niech Cie widzą... Quote
siekowa Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Cajus wielkie dzięki za ogłoszenia! :loveu: Gonia13 napisał(a):Możecie pomyśleć że głupio się pytam ale jakiego on domu szuka? Myślę w jakim kierunku mozna ogłoszenia robić - sama mam kilka do odnowienia. nadal jest nieufny czy coś się zmieniło? Robiłam mu dawno temu profil na N-K ale niczemu nie służy - zrobiłabym nowy dlatego pytam. Jaki to powinien być dom? Bo że dobry to wiem... Na pewno nie nadaje się do mieszkania w bloku, on musi mieć kawałek ogródka. Nadal jest nieufny ale można go karmić z ręki a jak się do niego wejdzie i zatka mu budę to chodzi swobodnie po boksie (wcześniej chował się w kąt i czekał aż człowiek wyjdzie). Quote
maarit Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 siekowa napisał(a):Cajus wielkie dzięki za ogłoszenia! :loveu: Na pewno nie nadaje się do mieszkania w bloku, on musi mieć kawałek ogródka. Nadal jest nieufny ale można go karmić z ręki a jak się do niego wejdzie i zatka mu budę to chodzi swobodnie po boksie (wcześniej chował się w kąt i czekał aż człowiek wyjdzie). To już spore postępy zrobił:) Quote
Cajus JB Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 To dobrze, że jest postęp. Postaram się jeszcze w przyszłym tygodniu dołożyć kilka. Quote
Cajus JB Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Oby się trafił wreszcie kochający domek Rudzikowi. Quote
maarit Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Taki super z wyrozumiałymi i kochającymi ludźmi... Quote
maarit Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Dobranoc psiaku - szkoda że nie dostałeś wymarzonego światecznego prezentu :( Quote
Cajus JB Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Czasami prezenty dostaje się bez okazji. Oby Rudzik dostał taki prezent. Kochający dom. Quote
maarit Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cajus JB napisał(a):Czasami prezenty dostaje się bez okazji. Oby Rudzik dostał taki prezent. Kochający dom. O właśnie - dokładnie tego ci psiaku życzę .... Quote
Cajus JB Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Dziś już nie dam rady chyba, ale jutro zmienię swoje zdjęcie główne na nk. Będzie z Rudzikiem. Quote
maarit Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Dobranoc Rudziku - takie zimno-mam nadzieję że cieplutko Ci jest jak się zwiniesz w kłębuszek... Quote
maarit Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 wiem że "hopki" nie pomogą ale zagladam tu i chcę coś napisać żeby wątek nie zginął w tłumie.... Quote
MyrkurDagur Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Przepraszam za offa... Poszukujemy osób z Warszawy i okolic, które w jakikolwiek sposób mogłyby pomóc w odnalezieniu psiaka z mojego podpisu !!! W niedzielę organizujemy kolejną akcję poszukiwań i rozwieszania plakatów !!! Bardzo prosimy o wsparcie !!! Quote
Recommended Posts