Marinka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 adopcja - adopcje - psy - Rudzik - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Quote
izzie1983 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Rudzik boks chyba zmienił. Byłam w sobotę, ale nie było go tam gdzie zawsze. Muszę podpytać dziewczyny. Quote
siekowa Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Marinka dzięki za ogłoszenia dla Rudzika. :loveu: Izzie Rudzik już od dawna w boskie mozartowym. Quote
izzie1983 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 No niestety, nie na czasie jestem. :-( Dzięki za info. Quote
Ra_dunia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Ależ ja wcale nie namawiam na umieszczanie Rudzika w hotelu. Informuję jedynie, że nadal jest wpisany w kolejkę. Rozumiem, że w tym momencie miejsce można zwolnić. Ponieważ ja bookowałam je u Murki ja je również odblokuję. Potrzebowałam jedynie potwierdzenia. Quote
Kostek Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 potwierdzenie uzyskasz u wlascicielki azylu p.Agnieszka Brzezinska 502-385-264 Quote
koosiek Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Ra_dunia']Ależ ja wcale nie namawiam na umieszczanie Rudzika w hotelu. Informuję jedynie, że nadal jest wpisany w kolejkę. Rozumiem, że w tym momencie miejsce można zwolnić. Ponieważ ja bookowałam je u Murki ja je również odblokuję. Potrzebowałam jedynie potwierdzenia. Ra_dunia, ponieważ to miejsce jeszcze się nie zwalnia (czyli żaden z hotelowych staruszków nie idzie jeszcze do adopcji - z tego, co wiem), poczekaj może jeszcze trochę, bo chciałabym się dopytać, co z Cyganem, czy nie wejdzie na miejsce Rudzika. Quote
Marinka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 odnowiony cafeanimal.pl: oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Quote
maarit Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Marinka suuuper... Dzięki wielkie za ogłoszenia...:loveu: Quote
Ra_dunia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Krówek staruszek odszedł wczoraj w hoteliku [']... tym samym zwalniając miejsce staruszków. Proszę o ostateczną decyzję czy mogę usunąć Rudzika z kolejki. Quote
Ra_dunia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ponieważ niestety nie mam ostatecznej informacji - a Murka już bardzo prosi o decyzję - zwalniam miejsce w kolejce. Skorzysta następny staruszek, który jest w wielkiej potrzebie. Rudziku - powodzenia w szukaniu domku. Quote
Kostek Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 napisalam Ci z kim nalezy sie kontaktowac... Quote
ketunia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ja podtrzymuję deklarację. czyli Rudzik zostaje w Psim Aniele? Quote
Kostek Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Kostek napisał(a):napisalam Ci z kim nalezy sie kontaktowac... moze sie powtorze.... decyzje podejmuje wlascicielka azylu p.Agnieszka Brzezinska tel 502-385-264 Quote
Ra_dunia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Kostek - kontakt z tą Panią był, nie wyraziła ochoty aby wysłać Rudzika do hotelu. Co prawda nie miałam z nią kontaktu ja osobiście, ale Koosiek. Sorry, ale nie można nikogo do niczego zmuszać. Skoro Rudzik czuje się bezpiecznie w azylu i właścicielka woli, aby nie mieszać mu w głowie - szanuję jej zdanie. Czekałam raczej na info, czy wiadomo coś o innym psie na miejsce Rudzika. Uważam, że zamiast na siłę wyciągać psiaka lepiej dać szansę innym, których opiekunowie wręcz błagają o to miejsce. Żałuję, że to ja zrobiłam rezerwację - w sumie jedynie dlatego, że miałam kontakt z tym hotelikiem. Faktycznie - rezerwacja powinna zostać zrobiona, przez osoby blisko związane ze sprawą. Mój błąd. Przepraszam. Nie widzę sensu dłuższego blokowania miejsca. Quote
Kostek Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ra dunia dla mnie w ogole bledem bylo zalatwianie czegos za plecami osob decyzyjnych z azylu...w sprawie Rudzika nie sposob mi sie nie zgodzic z Agnieszka zreszta dla mnie w ogole wyciaganie do hotelu psa ze schroniska gdzie nic mu sie nie dzieje patrzac gdy inne psy umieraja na ulicach jest glupota...a cytowalam siebie sama tylko dlatego ze tutaj na forum domagalas sie ostatecznej decyzji a Agnieszka na forum nie bywa... Quote
koosiek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Ra_dunia, nie doczekałam się telefonu i nie mogłam pojechać do Azylu z przyczyn ode mnie nie zależnych. Jadę dzisiaj, jeżeli jest jeszcze możliwość wysłania do Murki azylowego staruszka - info będę miała wieczorem. Jeżeli nie - szkoda, że tak to wyszło. Quote
Marinka Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Odnowiony cafeanimal dla Rudzika :loveu:: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Rudzik-czy-pomimo-mojego-wieku-zaznam-jeszcze-szczescia,3051 Quote
Negri_2008 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Kostek napisał(a):Ra dunia dla mnie w ogole bledem bylo zalatwianie czegos za plecami osob decyzyjnych z azylu...w sprawie Rudzika nie sposob mi sie nie zgodzic z Agnieszka zreszta dla mnie w ogole wyciaganie do hotelu psa ze schroniska gdzie nic mu sie nie dzieje patrzac gdy inne psy umieraja na ulicach jest glupota...a cytowalam siebie sama tylko dlatego ze tutaj na forum domagalas sie ostatecznej decyzji a Agnieszka na forum nie bywa... Chyba muszę się włączyć do tej dyskusji. Rezerwacja nie była za plecami Pani Agnieszki. Była za jej zgodą. Rozmawiałam z nią o tym i uzyskałam wyraźną zgodę na rezerwacje miejsca. Po kilkunastu dniach Pani Agnieszka wyraziła swoje wątpliwości, czy postąpiła słusznie dając taka zgodę, ale wtedy rezerwacja była już faktem. Wszystkie wypowiedzi tej sprawie są na wątku, do odszukania. :roll: Quote
ketunia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='agata51']Eh, Rudziku...[/QUOTE] Rudzik nadal taki "nieśmiały" ? Quote
koosiek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Proszę, zajrzyjcie tutaj: pomoc potrzebna na cito!!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ozi-ma-szanse-jutro-wyrwac-sie-z-szydlowskiego-piekla-na-cito-potrzebne-deklaracje-172964/[/url] Quote
Recommended Posts