Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak dla mnie to reakcja Rudzika to i tak wielki postęp. Większość schroniskowych psiaków po prostu "rozpłaszcza" się na widok smyczy - nie ma się co dziwić, że Rudzik wycofał się do swojej budy.
Będzie coraz lepiej :) skoro już się cieszy, że przychodzisz :D

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Jak dla mnie to reakcja Rudzika to i tak wielki postęp. Większość schroniskowych psiaków po prostu "rozpłaszcza" się na widok smyczy - nie ma się co dziwić, że Rudzik wycofał się do swojej budy.
Będzie coraz lepiej :) skoro już się cieszy, że przychodzisz :D

Właśnie, bądźmy dobrej myśli ;) wszystko małymi kroczkami ;) ciotka Negri i tak już jest cudowna, że tak dzielnie pracuje z Rudzikiem :loveu:

Posted

Rudzik musi mieć sporą budę, że cioteczka Negri może go w niej wymiziać :evil_lol: Tak sobie wyobraziłam sobie Ciebie w budzie razem z Rudzikiem :evil_lol: cudny widok :razz:

Posted

agata51 napisał(a):
A może budę Rudzikowi zabrać? Okrutna jestem, co?

a czy Ty wiesz, że ja też czasami o tym myślę?

Wczoraj lało więc wszystkie psy siedziały w budach.

Rudzik też.

Posted

Negri_2008 napisał(a):
a czy Ty wiesz, że ja też czasami o tym myślę?

Wczoraj lało więc wszystkie psy siedziały w budach.

Rudzik też.

Rudzik, pozdrowienia chłopcze :lol:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Maszaberla - trudno. Tam kasa na cito potrzebna. Nim Rudzik będzie szedł do Murki, mam nadzieję, że Znajdek będzie już w nowym domu i Bico wróci z deklaracją ;)

Tez prawda :cool3:

Posted

A oto i fota (ciocia Leyla zrobiła nam tylko jedno zdjęcie) :lol:

Musicie uwierzyć na słowo, że ja to ja a w budzie wygodnie leży Rudzik i zajada :evil_lol:

Łyżka służy mi do wydobywania paszy z puszki. Pasza wędruje potem do mojej łapy a ostatecznie do pyska Rudzika.

Szkoda, że Rudzik jeszcze nie jest przebadany. Gdy karmiłam go kurczakiem byłam dla niego znacznie atrakcyjniejsza :cool3:

Posted

Jesteś dla niego atrakcyjna cały czas, bo siedział w budzie jak go karmiłaś , a jak na chwilę wyszłaś z boksu, to wyszedł i wypatrywał Cię tym swoim jednym ślipkiem:razz: on chyba lubi kiedy jesteś tylko dla niego i nie rozglądasz się na boki:evil_lol: To jest "wasza słodka chwila"

Posted

agata51 napisał(a):
Negri, a może usiądź z tą łychą w kącie i czekaj w bezruchu? Albo się od niego oddalaj. Na zasadzie, chcesz, to chodź.

Próbuję tak robić ale nic z tego. Siedzi w budzie i patrzy :shake: Do kurczaka może wylazłby chętniej.

Podkarmiam też czasami piesy z sąsiednich boksów (leżą pod siatką i patrzą :-() żeby Rudzika trochę zazdrością połechtać i z tymi innymi bidami się pomiziać.
Rudzik podnosi wtedy wyżej głowę i patrzy jak skrzywdzone dziecko.
Twardy jest, ale pęknie. Musi pęknąć :cool1:

Posted

I nie pojechałam dzisiaj do Rudzika :shake:
W naszej okolicy oberwała sie chyba chmura i lało tak, że świata nie było widać

Rudziku, jeżeli czekałeś na mnie to przepraszam :-?

Będę jutro ;)