Ra_dunia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Jak dla mnie to reakcja Rudzika to i tak wielki postęp. Większość schroniskowych psiaków po prostu "rozpłaszcza" się na widok smyczy - nie ma się co dziwić, że Rudzik wycofał się do swojej budy. Będzie coraz lepiej :) skoro już się cieszy, że przychodzisz :D Quote
__Lara Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ra_dunia napisał(a):Jak dla mnie to reakcja Rudzika to i tak wielki postęp. Większość schroniskowych psiaków po prostu "rozpłaszcza" się na widok smyczy - nie ma się co dziwić, że Rudzik wycofał się do swojej budy. Będzie coraz lepiej :) skoro już się cieszy, że przychodzisz :D Właśnie, bądźmy dobrej myśli ;) wszystko małymi kroczkami ;) ciotka Negri i tak już jest cudowna, że tak dzielnie pracuje z Rudzikiem :loveu: Quote
Lionees Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ra_dunia napisał(a): Będzie coraz lepiej :) skoro już się cieszy, że przychodzisz :D Pewnie też sobie już myśli,ze jesteś jego Panią:cool3: Quote
Negri_2008 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dziękuję ciotki za słowa wsparcia :loveu: Rudzik wczoraj został wymiziany, nakarmiony. Wszystko to oczywiście w budzie. Chyba trochę zaokrągliły mu się boczki :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Rudzik musi mieć sporą budę, że cioteczka Negri może go w niej wymiziać :evil_lol: Tak sobie wyobraziłam sobie Ciebie w budzie razem z Rudzikiem :evil_lol: cudny widok :razz: Quote
Negri_2008 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Noooooo, nie :evil_lol: Wczoraj jedna cioteczka robiła nam zdjęcia. Jeżeli te foty przejdą przez moją cenzurę to je tu wstawię ;) Quote
agata51 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 A może budę Rudzikowi zabrać? Okrutna jestem, co? Quote
Negri_2008 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 agata51 napisał(a):A może budę Rudzikowi zabrać? Okrutna jestem, co? a czy Ty wiesz, że ja też czasami o tym myślę? Wczoraj lało więc wszystkie psy siedziały w budach. Rudzik też. Quote
__Lara Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Negri_2008 napisał(a):a czy Ty wiesz, że ja też czasami o tym myślę? Wczoraj lało więc wszystkie psy siedziały w budach. Rudzik też. Rudzik, pozdrowienia chłopcze :lol: Quote
agata51 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Trzymaj się, Rudziku! Nie martw się, budę cioteczka zabierze ci tylko na trochę. ;) Quote
Maszaberla Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Rudziku bardzo Cie przepraszam ale musze zabrac te 20 zl jednorazowej wplaty od cioteczki Bico:oops: - za jej zgoda Ty czekasz w kolejce na hotelik a znajdek musi zebrac pieniadze na cito http://www.dogomania.pl/forum/f28/znajdek-szuka-domu-warszawa-plac-zawiszy-znaleziono-blakajacego-sie-psa-138496/ Joasiu, zaznacz to w 1 poscie, dziekuje i przepraszam Quote
Ra_dunia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Maszaberla - trudno. Tam kasa na cito potrzebna. Nim Rudzik będzie szedł do Murki, mam nadzieję, że Znajdek będzie już w nowym domu i Bico wróci z deklaracją ;) Quote
Maszaberla Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ra_dunia napisał(a):Maszaberla - trudno. Tam kasa na cito potrzebna. Nim Rudzik będzie szedł do Murki, mam nadzieję, że Znajdek będzie już w nowym domu i Bico wróci z deklaracją ;) Tez prawda :cool3: Quote
Negri_2008 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Niestety, jeszcze nie napiszę do cioteczki która robiła zdjęcia i poproszę ją, aby mi je przesłała :lol: Quote
Negri_2008 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A oto i fota (ciocia Leyla zrobiła nam tylko jedno zdjęcie) :lol: Musicie uwierzyć na słowo, że ja to ja a w budzie wygodnie leży Rudzik i zajada :evil_lol: Łyżka służy mi do wydobywania paszy z puszki. Pasza wędruje potem do mojej łapy a ostatecznie do pyska Rudzika. Szkoda, że Rudzik jeszcze nie jest przebadany. Gdy karmiłam go kurczakiem byłam dla niego znacznie atrakcyjniejsza :cool3: Quote
Leyla Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Jesteś dla niego atrakcyjna cały czas, bo siedział w budzie jak go karmiłaś , a jak na chwilę wyszłaś z boksu, to wyszedł i wypatrywał Cię tym swoim jednym ślipkiem:razz: on chyba lubi kiedy jesteś tylko dla niego i nie rozglądasz się na boki:evil_lol: To jest "wasza słodka chwila" Quote
agata51 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Negri, a może usiądź z tą łychą w kącie i czekaj w bezruchu? Albo się od niego oddalaj. Na zasadzie, chcesz, to chodź. Quote
Ra_dunia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Z Rudzika to cwaniak ;) Tak ciebie wyszkolił, że mu nawet jedzenie pod nos podtykasz :eviltong: Quote
Negri_2008 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Leyla napisał(a):wyszedł i wypatrywał Cię tym swoim jednym ślipkiem :loveu::loveu::loveu: Quote
Negri_2008 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 agata51 napisał(a):Negri, a może usiądź z tą łychą w kącie i czekaj w bezruchu? Albo się od niego oddalaj. Na zasadzie, chcesz, to chodź. Próbuję tak robić ale nic z tego. Siedzi w budzie i patrzy :shake: Do kurczaka może wylazłby chętniej. Podkarmiam też czasami piesy z sąsiednich boksów (leżą pod siatką i patrzą :-() żeby Rudzika trochę zazdrością połechtać i z tymi innymi bidami się pomiziać. Rudzik podnosi wtedy wyżej głowę i patrzy jak skrzywdzone dziecko. Twardy jest, ale pęknie. Musi pęknąć :cool1: Quote
Negri_2008 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 I nie pojechałam dzisiaj do Rudzika :shake: W naszej okolicy oberwała sie chyba chmura i lało tak, że świata nie było widać Rudziku, jeżeli czekałeś na mnie to przepraszam :-? Będę jutro ;) Quote
Recommended Posts