Negri_2008 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 siekowa napisał(a): Negri, ostatnio jak byłam w azylu Rudzik powąchał moją rękę i pomachał ogonkiem. Szukał jedzenie, ruda jego doopka :loveu::evil_lol: Jadę do niego dzisiaj. Jeżeli Pani Agnieszka będzie miała chwilę czasu spróbuje z nią spokojnie porozmawiać o hoteliku, tylko proszę Was wszystkich, nie kłóćmy się.:shake: Wątki ze sprzeczkami są takie niezręczne. Nigdy nie wiadomo kto czyta te nasze posty i zniechęca się do pomocy.... Quote
Negri_2008 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Chyba mamy mały postęp ;) Rudzik ślicznie mnie przywitał. Machał ogonkiem i zauważyłam, że drżał. Miałam wrażenie, że to z przyjemności, że za chwilę dostanie coś dobrego, ale tu mogę się mylić. Najważniejsze jest to, że gdy weszłam do boksu Rudzik nie schował się od razu do budy :multi:Pozostał chwilę na zewnątrz ale był bardzo niepewny :shake: Schował się jednak po chwili i zaczęliśmy sobie jeść. Miał pewne opory bo jednak kilka dni mnie nie widział, ale jakoś poszło. Oddaliłam się od budy i zaczęłam wabić Rudzika do wyjścia z budy. Wyglądał na mnie cały czas i patrzył tak smutno i tęskno :placz: Wreszcie WYSZEDŁ ale nie podszedł do mojej ręki :shake: Podeszłam więc do budy i dokończyliśmy jedzenie. Pogłaskałam go raz i widziałam, że nie spodobało mu się to. Cofnął się wgłąb budy, ale nie warknął. Będę go teraz głaskać za każdym razem. :evil_lol: Mam wrażenie, że coś się między nami zaczyna dziać. Chemia jakaś, czy cóś..... :evil_lol: Piszę to wszystko, bo liczę na Wasze rady, wskazówki, pomysły ;) W końcu zasnął, a ja mogłam spokojnie porozmawiać z P. Agnieszką. Nie napiszę nic, czego nie byłoby do tej pory wiadomo. Ra_dunia, dobrze zrobiłaś, że zarezerwowałaś miejsce dla Rudzika u Murki. ;) Pani Agnieszka wie, że Rudzik już stoi w kolejce i przyjęła to do akceptującej wiadomości. Potrzebne jest jeszcze potwierdzenie, że Rudzik będzie miał dobrą opiekę lekarską oraz zapewnienie udziału Fundacji w adopcji Rudzika. I na to czekamy :roll: W najbliższym czasie zostanie zbadany kał Rudzika. Jest podejrzenie, że to jakieś uporczywe robale go męczą :mad: Quote
__Lara Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Kolejna wizyta ciotki Negri u Rudziuszka :loveu::loveu: A co do innych hoteli Negri? pytałaś coś? Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 U Murki opiekę weterynaryjną będzie miał na pewno super. Cieszę się, że moja rezerwacja jest zaakceptowana :p Dosłownie jeden dzień później a już Rudzik byłby o jedno miejsce dalej :roll: Quote
Negri_2008 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 __Lara napisał(a):Kolejna wizyta ciotki Negri u Rudziuszka :loveu::loveu: A co do innych hoteli Negri? pytałaś coś? Tak. Rozmawiałam o hotelach u Wiosny i Mori. Ale w grę wchodzi tylko hotelik Murki. Ten hotelik jest znany w fundacji i zaufany. Quote
Maszaberla Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 W takim razie jeszcze pozostaje kwestia brakujacych pieniedzy... Quote
__Lara Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Negri_2008 napisał(a):Tak. Rozmawiałam o hotelach u Wiosny i Mori. Ale w grę wchodzi tylko hotelik Murki. Ten hotelik jest znany w fundacji i zaufany. Szkoda :( znowu ta wizja dłuuugiej kolejki... Quote
ihabe Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ketunia napisał(a):deklaruje co miesiac 60 zl nie ma to co nowa krew:loveu: Posiłki do Dogo dotarły:loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ketunia napisał(a):deklaruje co miesiac 60 zl :crazyeye::crazyeye:dziękujemy Ci serdecznie:loveu::multi::loveu: bo tu ciotki na dogo już spłukane totalnie:oops: mogę podrzucić Ci numer konta, ale nie wiem czy mamy już wpłacać czy czekać, bo przed Rudzikiem baaardzo długa kolejka do hotelu:-( Quote
bico Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ihabe napisał(a):Czy już wpłacamy?:loveu: wydaje mi się, że na to pytanie może udzielić odpowiedzi Maszaberla, bo to ona kaskę zbiera;) Quote
Maszaberla Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 bico napisał(a):wydaje mi się, że na to pytanie może udzielić odpowiedzi Maszaberla, bo to ona kaskę zbiera;) Ja tu tylko sprzatam :cool3: Na razie zbieralysmy deklaracje - a co nastapi dalej, tak naprawde nie wiem Nastepny krok to skierowanie Rudzika do wlasciwego hoteliku Quote
bico Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Maszaberla napisał(a):Ja tu tylko sprzatam :cool3: akurat:eviltong::evil_lol:;) Maszaberla napisał(a): Na razie zbieralysmy deklaracje - a co nastapi dalej, tak naprawde nie wiem kooochna...tego nikt tutaj nie wie i widzieć nie będzie:roll: Maszaberla napisał(a): Nastepny krok to skierowanie Rudzika do wlasciwego hoteliku ...jak Rudzik tego oczywiście tego momentu dożyje:cool1: Quote
Lionees Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 bico napisał(a): ...jak Rudzik tego oczywiście tego momentu dożyje:cool1: :roll: Odnośnie przelewania pieniędzy to moim skromnym zdaniem nie ma co się śpieszyć.Nie daj boże coś,to potem Maszaberla będzie musiała każdemu przelać z powrotem pieniążki i trochę jednak dołoży do tego interesu niepotrzebnie,no bo jednak takie przelewy też kosztują.Jak już będzie zbliżał sie termin Rudzika do hoteliku,to wtedy powysyłać pw do dziewczyn deklarujących i wtedy zbierać. Quote
__Lara Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 bico napisał(a): ...jak Rudzik tego oczywiście tego momentu dożyje:cool1: :( też się tego boję :-( Quote
Maszaberla Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Renata5 napisał(a)::roll: Odnośnie przelewania pieniędzy to moim skromnym zdaniem nie ma co się śpieszyć.Nie daj boże coś,to potem Maszaberla będzie musiała każdemu przelać z powrotem pieniążki i trochę jednak dołoży do tego interesu niepotrzebnie,no bo jednak takie przelewy też kosztują.Jak już będzie zbliżał sie termin Rudzika do hoteliku,to wtedy powysyłać pw do dziewczyn deklarujących i wtedy zbierać. Wlasnie tego chcialabym uniknac, na razie mam tylko wplate od Bico :p A jak to jest jak pies trafia do hoteliku? Wplaca sie na konto wlasciciela hotelu prawda? Quote
Lionees Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Maszaberla napisał(a):Wlasnie tego chcialabym uniknac, na razie mam tylko wplate od Bico :p A jak to jest jak pies trafia do hoteliku? Wplaca sie na konto wlasciciela hotelu prawda? No właśnie;) Quote
Negri_2008 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Maszaberla napisał(a): A jak to jest jak pies trafia do hoteliku? Wplaca sie na konto wlasciciela hotelu prawda? Zwykle wszyscy deklarujący wpłacają na konto jednej osoby a ona przelewa zbiorczą kwotę na konto hotelu ;) ps. Rudzik jest uparty ale ja również :evil_lol: Quote
Lionees Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Negri_2008 napisał(a):Zwykle wszyscy deklarujący wpłacają na konto jednej osoby a ona przelewa zbiorczą kwotę na konto hotelu ;) ps. Rudzik jest uparty ale ja również :evil_lol: Tak czy siak przed Rudzikiem jeszcze daleka droga do hoteliku:shake: ps.I tak trzymaj:loveu: Quote
agata51 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Deklarację podtrzymuję. Cierpliwie czekam na tę cudowną chwilę, kiedy będę mogła przelać. Quote
Ra_dunia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ciotki - co to za stwierdzenia "jak Rudzik oczywiście tego momentu dożyje" :mad: Dożyje, dożyje i jeszcze Was wszystkie zadziwi :eviltong: Kasy na razie nie ma co wpłacać. Jestem za tym, żeby zbierała jedna osoba i przelewała zbiorczo do Murki. Tak zawsze łatwiej utzymać porządek, jeśli są stałe deklaracje :cool3: A przede wszystkim to wielkie dzięki "świeżej krwi" :evil_lol: Ketunii :loveu: dzięki której mamy już zdeklarowaną całą sumę dla Rudzika :multi::loveu::multi: Quote
Negri_2008 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Cioteczki, pilnie poszukuję osoby, która wpisała Rudzika do kolejki w hoteliku u Wiosny :lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Negri_2008 napisał(a):Cioteczki, pilnie poszukuję osoby, która wpisała Rudzika do kolejki w hoteliku u Wiosny :lol: CZY TO ZNACZY ZE.....???????????? RUDZIK MOZE ISC DO INNEGO HOTELIKU??? U WIOSNY KOLEJKA NA 13 PSOW, ALE ZAWSZE TO WIEKSZA SZANSA:multi::multi: JA WPISZE, ZARAZ DO NIEJ ZADZWONIE:multi::multi: Quote
Recommended Posts