Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super! :loveu:
Dopóki Antoś albo Kuba nie pójdą do domków mogę też niewiele dorzucić... ech... ciężko będzie, ale deklaruję 40 PLN.
Więc brakuje nam jeszcze 400 PLN stałych deklaracji.
Na razie mamy:
MyrkurDagur - 10 PLN
Ra_dunia - 40 PLN

Kto da więcej :cool3:

Irenaka - mam prośbę, ja często jestem w rozjazdach, więc czy mogłabyś przejąć "księgowość"? Mocno wierzę, że uda nam się zebrać deklaracje...

Ps. I mamy jeszcze skaczące posty:mad:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dawno nie zaglądałam do Rudzika i widzę, że pojawił się pomysł umieszczenia go w hoteliku... Tylko te pieniążki... Jeśli udałoby się coś zorganizować, to mogę wpłacać Rudzikowi 10 zł miesięcznie... To malutko, ale zawsze jakiś początek... :roll:

Posted

Nie bylo mnie chwile a widze ze juz deklaracje...

Ja jestem zdecydowanie za hotelikiem u Wiosny, Rudzik to pies okaleczony psychicznie i fizycznie, wycofany, nie wychodzacy z budy, powinien byc u kogos kto poswieci mu zdecydowanie duzo czasu

Ja wezme sie za finanse i zliczanie deklaracji, posciagam inne cioteczki na watek, moze jakos poratuja:oops:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Dawno nie zaglądałam do Rudzika i widzę, że pojawił się pomysł umieszczenia go w hoteliku... Tylko te pieniążki... Jeśli udałoby się coś zorganizować, to mogę wpłacać Rudzikowi 10 zł miesięcznie... To malutko, ale zawsze jakiś początek... :roll:

Dziekujemy:loveu: kazdy grosik sie liczy, Raduniu - Tobie tez:loveu:

Posted

MyrkurDagur - 10 PLN
Ra_dunia - 40 PLN
Kris79 - 20 PLN
Maszaberla - 20 PLN
Razem: 90 PLN

Brakuje jeszcze 360 zl:roll::-(

Musimy miec deklaracje osob zdecydowanych na placenie, trzeba liczyc sie z tym ze moze bedzie taka sytuacja ze bedziemy Rudzika utrzymywac w dt do konca jego zycia..
Rudzik ma male szanse na adopcje, tym bardziej szybka, perspektywy na przyszlosc rowniez malo ciekawe:oops:

Posted

Maszaberlo:loveu: Kochana jesteś, że zajęłaś się finansami, ja jeszcze przyszły tydzień będę zajęta na maxa:oops:.
Myślę, że ponieważ Rudzik, to Twój ulubieniec, to kierujemy się ku Wiośnie:loveu:
Ja mogę zadeklarować 20,00 stałej deklaracji.
Dopóki mam Krzyczki, cieniutko będzie u mnie z kasą.
Napiszcie do Agatki51. To bardzo solidna "firma":evil_lol:.
Znamy się z wątku Patoska i mogę ręczyć za dziewczynę, że jeżeli zadeklaruje stałą wpłatę to będzie wpłacać.
Jeszcze jedno- transport Rudzika.
Z mojej korespondencji z Wiosną wynika, że w miarę możliwości jeżdżą po psiaki.
Koszt na dzisiaj to około 120,00 ( 300km) .
Może ktoś nie może zadeklarować stałej wpłaty, ale będzie mógł wpłacić coś jednorazowo?
To też nas i Rudzika ratuje.

Ależ ja cieszę, że jesteście:calus:

Posted

Maszaberla napisał(a):

Rudzik ma male szanse na adopcje, tym bardziej szybka, perspektywy na przyszlosc rowniez malo ciekawe:oops:

Twój wpis zostawiłam sobie na deserek:evil_lol:
Zaręczam Ci, że Rudzik ma szanse na adopcje.
Może nie od razu, ale mój optymizm w tym temacie jest wielki.
Poprosiłam Krisa:loveu: o opis zachowań Rudzika podczas wizyt i z całą pewnością Rudzik rokuje bardzo dobrze.
Szykuj te goferki w Warszawie, bo chyba muszę przyjechać i trochę optymizmu zasiać w stolicy;)

Posted

Diękuję za reklamę, Irenko! :diabloti:

Jeżeli się okaże, że za Patosa nie muszę już płacić, :eviltong: przeznaczę jego
50 zł dla Rudzika. W tym miesiącu nie mogę robić nowych deklaracji - za dużo psów siedzi mi w portfelu. A właściwie mojemu TŻowi. Na razaie nic nie mówi, ale w końcu może nie wytrzymać.

Posted

[quote name='agata51']Diękuję za reklamę, Irenko! :diabloti:

Jeżeli się okaże, że za Patosa nie muszę już płacić, :eviltong: przeznaczę jego
50 zł dla Rudzika. W tym miesiącu nie mogę robić nowych deklaracji - za dużo psów siedzi mi w portfelu. A właściwie mojemu TŻowi. Na razaie nic nie mówi, ale w końcu może nie wytrzymać.

Żadna reklama Agatko:loveu:, stwierdzam fakt.
Jeszcze daleka droga przed nami z Rudzikiem, bo nie ma u Wiosny miejsca, ale dziękuję, że jesteś.

Posted

Dziewczyny, ja deklaruję 20, ale jak ruszy akcja, musicie mi przypomnieć, potem ustawię zlecenie stałe, ale za pierwszym razem - proszę o kopniaka! Powodzenia Rudziku!

Posted

Bjuta napisał(a):
Dziewczyny, ja deklaruję 20, ale jak ruszy akcja, musicie mi przypomnieć, potem ustawię zlecenie stałe, ale za pierwszym razem - proszę o kopniaka! Powodzenia Rudziku!

Żadnych kopniaków nie będzie;)
Co najwyżej karne goferki:evil_lol:
Chociaż może któraś z dziewczyn z wątku woli lody?:evil_lol:
Bardzo Ci dziękuję za deklarację.

Posted

agata51 napisał(a):
No to wpiszcie moje 50 zł na listę stałych deklaracji. Od przyszłego miesiąca!

Powiało optymizmem Agatko:loveu:
Ja też mam taką nadzieję, że będzie to przyszły miesiąc.
Pięknie Ci dziękuję za deklarację:multi:

Posted

Aktualnie mamy:

MyrkurDagur - 10 PLN
Ra_dunia - 40 PLN
Kris79 - 20 PLN
Maszaberla - 20 PLN
Irenaka - 20 PLN
Agata51 - 50 PLN
Bjuta - 20 PLN
Majka50 - 30 PLN
Zachary - 30 PLN
Razem: 240 PLN :multi:

Posted

Cieszę się, że będzie u Wiosny? Był u niej nasz stary, chory Timo. Po dwóch miesiącach znalazł domek!

http://www.dogomania.pl/forum/f85/cierpial-potwornie-byl-w-hoteliku-teraz-ma-dom-ten-jeden-jedyny-huraaa-104059/

A teraz jest Kubuś. Też starszy i w dodatku z trudnym charakterkiem.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/blagamy-o-szanse-dla-pieknego-kubusia-nie-czekajmy-az-zupelnie-zdziczeje-131865/index80.html

I też na pewno będzie miał swój domek.

To i Rudzik będzie miał!

Posted

irenaka napisał(a):
Twój wpis zostawiłam sobie na deserek:evil_lol:
Zaręczam Ci, że Rudzik ma szanse na adopcje.
Może nie od razu, ale mój optymizm w tym temacie jest wielki.
Szykuj te goferki w Warszawie, bo chyba muszę przyjechać i trochę optymizmu zasiać w stolicy;)

Irenko kochanie:loveu:
Przeciez wiesz ze bez marudzenia nie bylabym sobą :p

Zawsze jak szukam wisienki na tort to znajduje wtedy Ciebie;)

No a tak calkiem serio - ok kapituluje, jak nie sprobuje, nie uwierze to Rudzik cale zycie bedzie siedzial w budzie i nie wychylal z niej nosa

Posted

Maszaberla napisał(a):
A wiesz ze az sie usmiechnelam szeroko, nie wiem dlaczego ale juz sobie to wyobrazilam i jakos zrobilo mi sie tak cieplo na sercu:cool:

Posty przeskakują potwornie:mad:.
Miejsce u Wiosny zarezerwowałam.

Posted

Maszaberla napisał(a):
Irenko kochanie:loveu:
Przeciez wiesz ze bez marudzenia nie bylabym sobą :p

Zawsze jak szukam wisienki na tort to znajduje wtedy Ciebie;)

No a tak calkiem serio - ok kapituluje, jak nie sprobuje, nie uwierze to Rudzik cale zycie bedzie siedzial w budzie i nie wychylal z niej nosa

No właśnie. Idziemy na całość.:multi:
A na wizytę kontrolną w nowym domu Rudzika wyślemy Ciebie:evil_lol:
Będziesz mogła wtedy tego psiaka wycałować po tym nochalku:evil_lol:

Posted

[quote name='agata51']Cieszę się, że będzie u Wiosny? Był u niej nasz stary, chory Timo. Po dwóch miesiącach znalazł domek!

http://www.dogomania.pl/forum/f85/cierpial-potwornie-byl-w-hoteliku-teraz-ma-dom-ten-jeden-jedyny-huraaa-104059/

A teraz jest Kubuś. Też starszy i w dodatku z trudnym charakterkiem.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/blagamy-o-szanse-dla-pieknego-kubusia-nie-czekajmy-az-zupelnie-zdziczeje-131865/index80.html

I też na pewno będzie miał swój domek.

To i Rudzik będzie miał!

Przerzucilam pobieznie oba watki, no faktycznie..

A jak z miejscem u Wiosenki? Chyba musimy ustawic sie w kolejce?

Posted

[quote name='irenaka']No właśnie. Idziemy na całość.:multi:
A na wizytę kontrolną w nowym domu Rudzika wyślemy Ciebie:evil_lol:
Będziesz mogła wtedy tego psiaka wycałować po tym nochalku:evil_lol:

A wiesz ze az sie usmiechnelam szeroko, nie wiem dlaczego ale juz sobie to wyobrazilam i jakos zrobilo mi sie tak cieplo na sercu:cool:

Posted

Irenka kazała rzucić mi okiem. Rzuciłam jednym i drugim i jestem:evil_lol: Jednocześnie napisała do mnie Maszaberla . No dziewczyny ciągniecie zgrany tandem:diabloti: :loveu: Mam nadzieje,że wspólnie uda się nam pomóc tej psinie.