Borówka16 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/threads/201966-**BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-na-dług-Muszki-!!-52-OGŁOSZENIA-ZA-JEDYNE-8ZŁ!!!-DO-28.02!!**?p=16280035#post16280035 Całkowity dochód z niego będzie przeznaczony na Muszkę. Pakiet 52 ogłoszeń kosztuje tylko 8zł! :) Quote
gosia1701 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 ostatnim razem jak byłam w azylu po raz pierwszy głaskałam Rudzika :loveu: ale gdy chciałam otworzyć drzwiczki do jego boksu zaraz schował się do budy :mad: Quote
maarit Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 gosia1701 napisał(a):ostatnim razem jak byłam w azylu po raz pierwszy głaskałam Rudzika :loveu: ale gdy chciałam otworzyć drzwiczki do jego boksu zaraz schował się do budy :mad: A to strachulec jeden. Wygłaskaj go cioteczko ode mnie jak będziesz w Azylu. Quote
gosia1701 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Rudzik pojechał do lecznicy (od razu mówię nie wiem co się stało) Quote
siekowa Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Całe szczęście nic poważnego i podobno nawet badania krwi dobrze wyszły. Zrobią mu te ząbki wreszcie. :) Przed wyjazdem do lecznicy pracownik założył Rudzikowi szelki i jak wyniósł go przed azyl to RUDZIK CHODZIŁ NA SMYCZY! Później nawet sam wskoczył do samochodu :-o Trzymajcie kciuki za Rudzika bo jak wróci do azylu to będziemy próbowali pracować nad tymi spacerami. Quote
maarit Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Dobrze że zaglądnęłam jak już się wyjasniło że Rudzik ma się dobrze. I jeszcze taka super informacja na mnie czekała, że Rudzik zaczyna spacerkować :) Quote
siekowa Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Rudzikowi wyrwano już wszystkie zęby, jest nadal w lecznicy. Niestety coś chyba jest nie tak z płucami, mają to badać. Podobno chodzi z pracownikami lecznicy na spacerki i nie chce później wracać do klatki. :) Jestem niesamowicie szczęśliwa, że Rudzik wreszcie będzie wychodził na spacery i dzięki temu zwiększą się jego szanse na adopcję.Oby tylko z tym zdrówkiem nie okazało się nic poważnego, trzymajcie za niego kciuki! Quote
maarit Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Oczywiscie trzymam kciuki z całych sił. Quote
siekowa Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Ząbki były w tak złym stanie, że musieli je usunąć. Quote
Topi Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [FONT=Times New Roman]Słuchajcie,[/FONT] [FONT=Times New Roman]ponieważ Dogomania robi się coraz mniej przyjazna,[/FONT] [FONT=Times New Roman]proponuję powolne wycofywanie się z Dogomanii.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jest o psiakach nowe forum, które trzeba rozkręcić[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.zpsem.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]Działa na podobnej zasadzie jak Dogo, ale ma mniej zakazów w dobrej wierze. [/FONT] Quote
Olena84 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ale tam tez mozna zakladac psom watki? Quote
maarit Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Zaglądnijcie do Falbana. Też pilnował firmy i swoje lata ma. Niestety tak samo jak Rudzik jest nieufny -a nawet bardziej :( - ale spróbowac trzeba... http://www.dogomania.pl/threads/118296-Spraw-By-ChciaŁo-Mu-SiĘ-Życ....-Falbanek.....-(-( Quote
siekowa Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Rudzik pododbno ma jakieś duszności :( Dostaje antybiotyki i chyba coś jeszcze. Jest już w azylu, wychodzi na spacerki. Quote
Olena84 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 A ja nie moge sie zdobyc na odwiedzenie Rudzika:(, boje sie pojsc i go tam znowu zostawic, ale musze sie przemoc bo mu to w myslach obiecalam:( Quote
Recommended Posts