Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nie czytałam wątka dokładnie,, ale jak mogłabym w jakiś sposób wam pomóc to kontaktujcie się moj nr.510188456,jestem z Zielonej góry i gdzieś w czwartek wieczorem wybieram się do warszawy,a z powrotem wracam w niedzielę do Zielonej

Posted

Trzymaj się Rudziku... Zaglądnę do ciebie dopiero w czwartek... Ale jest tutaj tyle życzliwych osób... Musi się wszystko ładnie poukładać i wkrótce bedziesz w nowym domku :)
Pozdrawiam was i dziękuję za pomoc...

Posted

ania_b napisał(a):
nie czytałam wątka dokładnie,, ale jak mogłabym w jakiś sposób wam pomóc to kontaktujcie się moj nr.510188456,jestem z Zielonej góry i gdzieś w czwartek wieczorem wybieram się do warszawy,a z powrotem wracam w niedzielę do Zielonej

Podrzucę żeby propozycja była widoczniejsza... Nie znam za bardzo szczegółów...
Ale fajnie że wpadłaś na wątek:)

Posted

ania_b napisał(a):

Dziękuję za propozycję pomocy. Teraz musimy jeszcze trochę poczekać, bo Rudzik musi mieć wyleczone zęby i porobione badania, więc to potrwa kilka dni. W przyszłym tygodniu zadzwonię i dowiem się czy coś ruszyło do przodu.

Posted

siekowa napisał(a):
Olciamiel ciesze się, że się nie zniechęciłaś i poczekałaś na kontakt. :) Jak będę wiedziała, kiedy Rudzik ma jechać do lecznicy to dam znać na wątku.

Dzięki Siekowa. Nie zniechęcam się tak łatwo. Zwlaszcza, że przecież chodzi o bardzo potrzebującego psiaka.

Posted

rudzinku mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
olciamiel cieszę się że są tacy ludzie jak ty, wiesz dobrze że ludziska potrafią patrzeć czy psiak ładny czy nie, dla mnie jest to pojęcie względne każdy z nich jest inny i każdy kochany :)

Posted

polubek napisał(a):
rudzinku mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
olciamiel cieszę się że są tacy ludzie jak ty, wiesz dobrze że ludziska potrafią patrzeć czy psiak ładny czy nie, dla mnie jest to pojęcie względne każdy z nich jest inny i każdy kochany :)

Jakie znaczenie ma uroda psiaka? Przecież to będzie członek rodziny. Brzydkich członków rodziny nie wyrzucamy z domu.
A Rudzik jest pięknym pieskiem.

Posted

olciamiel napisał(a):
Jakie znaczenie ma uroda psiaka? Przecież to będzie członek rodziny. Brzydkich członków rodziny nie wyrzucamy z domu.
A Rudzik jest pięknym pieskiem.

uroda psiaka nie ma znaczenia
każdy jest jedyny i najlepszy przyjaciel, strasznie drażni mnie kiedy idę z moim i ludzie potrafią zaczepić mnie na ulicy "oj jakiego ślicznego pieska ma pani", wiesz jak ja nienawidzę takich tekstów brrrr
swojego malucha kocham za to jaki jest bo to on mnie wybrał, ja jedyne co zrobiłam to wsadziłam rękę w pudło ze szczeniakami i wzięłam tego który pierwszy podszedł i mnie polizał

Posted

polubek napisał(a):
uroda psiaka nie ma znaczenia
każdy jest jedyny i najlepszy przyjaciel, strasznie drażni mnie kiedy idę z moim i ludzie potrafią zaczepić mnie na ulicy "oj jakiego ślicznego pieska ma pani", wiesz jak ja nienawidzę takich tekstów brrrr
swojego malucha kocham za to jaki jest bo to on mnie wybrał, ja jedyne co zrobiłam to wsadziłam rękę w pudło ze szczeniakami i wzięłam tego który pierwszy podszedł i mnie polizał

Ja jedną ze swoich "psic" wybrałam bo pokazała że ma charakter, kiedy się po nią schyliłam, zaczęla szczekać i zwyczajnie zwiała. Do dziś ma swoje zdanie, ale chyba moja miłość do niej jest z wzajemnością, bo nie odstępuje mnie ani na chwilę.
Chciałam zamieścić tutaj jej zdjęcie ale nie wiem jak.:placz:

Posted

[quote name='olciamiel']Chciałam zamieścić tutaj jej zdjęcie ale nie wiem jak.:placz:

Musisz wstawić zdjęcie n.p. na http://imageshack.us/ czy http://fotosik.pl i skopiować link do zdjęcia. Potem wchodzisz na wątek i w okienku edycji posta klikasz ikonkę przedstawiająca obrazek z drzewkiem. W pole, które się wyświetli, wklejasz link do zdjęcia, zatwierdzasz i już :)

Albo podeślij mi na koosiek.psy@op.pl, to wstawię na wątek :)

Posted

[quote name='koosiek']Musisz wstawić zdjęcie n.p. na http://imageshack.us/ czy http://fotosik.pl i skopiować link do zdjęcia. Potem wchodzisz na wątek i w okienku edycji posta klikasz ikonkę przedstawiająca obrazek z drzewkiem. W pole, które się wyświetli, wklejasz link do zdjęcia, zatwierdzasz i już :)

Albo podeślij mi na koosiek.psy@op.pl, to wstawię na wątek :)

Dzięki Koosiek. Podeślę Ci jutro cała moją kochaną psiarnię. Zrobię collage i wyślę na Twojego maila.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Trzeba się zastanowić co z tą budą dla Rudzika?

A na czym "zostało" z tą wizytą? Może i o transporcie trzeba pomyśleć bo potem wszystko na raz się złoży...