Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ależ ja wcale nie namawiam na umieszczanie Rudzika w hotelu. Informuję jedynie, że nadal jest wpisany w kolejkę.
Rozumiem, że w tym momencie miejsce można zwolnić. Ponieważ ja bookowałam je u Murki ja je również odblokuję. Potrzebowałam jedynie potwierdzenia.

Posted

[quote name='Ra_dunia']Ależ ja wcale nie namawiam na umieszczanie Rudzika w hotelu. Informuję jedynie, że nadal jest wpisany w kolejkę.
Rozumiem, że w tym momencie miejsce można zwolnić. Ponieważ ja bookowałam je u Murki ja je również odblokuję. Potrzebowałam jedynie potwierdzenia.

Ra_dunia, ponieważ to miejsce jeszcze się nie zwalnia (czyli żaden z hotelowych staruszków nie idzie jeszcze do adopcji - z tego, co wiem), poczekaj może jeszcze trochę, bo chciałabym się dopytać, co z Cyganem, czy nie wejdzie na miejsce Rudzika.

Posted

Ponieważ niestety nie mam ostatecznej informacji - a Murka już bardzo prosi o decyzję - zwalniam miejsce w kolejce. Skorzysta następny staruszek, który jest w wielkiej potrzebie.
Rudziku - powodzenia w szukaniu domku.

Posted

Kostek - kontakt z tą Panią był, nie wyraziła ochoty aby wysłać Rudzika do hotelu. Co prawda nie miałam z nią kontaktu ja osobiście, ale Koosiek.
Sorry, ale nie można nikogo do niczego zmuszać.
Skoro Rudzik czuje się bezpiecznie w azylu i właścicielka woli, aby nie mieszać mu w głowie - szanuję jej zdanie.
Czekałam raczej na info, czy wiadomo coś o innym psie na miejsce Rudzika.
Uważam, że zamiast na siłę wyciągać psiaka lepiej dać szansę innym, których opiekunowie wręcz błagają o to miejsce.
Żałuję, że to ja zrobiłam rezerwację - w sumie jedynie dlatego, że miałam kontakt z tym hotelikiem. Faktycznie - rezerwacja powinna zostać zrobiona, przez osoby blisko związane ze sprawą. Mój błąd. Przepraszam.
Nie widzę sensu dłuższego blokowania miejsca.

Posted

Ra dunia dla mnie w ogole bledem bylo zalatwianie czegos za plecami osob decyzyjnych z azylu...w sprawie Rudzika nie sposob mi sie nie zgodzic z Agnieszka zreszta dla mnie w ogole wyciaganie do hotelu psa ze schroniska gdzie nic mu sie nie dzieje patrzac gdy inne psy umieraja na ulicach jest glupota...a cytowalam siebie sama tylko dlatego ze tutaj na forum domagalas sie ostatecznej decyzji a Agnieszka na forum nie bywa...

Posted

Ra_dunia, nie doczekałam się telefonu i nie mogłam pojechać do Azylu z przyczyn ode mnie nie zależnych. Jadę dzisiaj, jeżeli jest jeszcze możliwość wysłania do Murki azylowego staruszka - info będę miała wieczorem. Jeżeli nie - szkoda, że tak to wyszło.

Posted

Kostek napisał(a):
Ra dunia dla mnie w ogole bledem bylo zalatwianie czegos za plecami osob decyzyjnych z azylu...w sprawie Rudzika nie sposob mi sie nie zgodzic z Agnieszka zreszta dla mnie w ogole wyciaganie do hotelu psa ze schroniska gdzie nic mu sie nie dzieje patrzac gdy inne psy umieraja na ulicach jest glupota...a cytowalam siebie sama tylko dlatego ze tutaj na forum domagalas sie ostatecznej decyzji a Agnieszka na forum nie bywa...

Chyba muszę się włączyć do tej dyskusji.

Rezerwacja nie była za plecami Pani Agnieszki.

Była za jej zgodą. Rozmawiałam z nią o tym i uzyskałam wyraźną zgodę na rezerwacje miejsca.

Po kilkunastu dniach Pani Agnieszka wyraziła swoje wątpliwości, czy postąpiła słusznie dając taka zgodę, ale wtedy rezerwacja była już faktem.

Wszystkie wypowiedzi tej sprawie są na wątku, do odszukania. :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Proszę, zajrzyjcie tutaj: pomoc potrzebna na cito!!!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ozi-ma-szanse-jutro-wyrwac-sie-z-szydlowskiego-piekla-na-cito-potrzebne-deklaracje-172964/[/url]