agailawa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Witam Rudzika ! Do góry hopsaj ! :loveu: Zrobić mu cafeaniaml ? i może jeszcze dodać na forum szukajadomu.czo.pl ? Pozdrawiam. Quote
maarit Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 agailawa napisał(a):Witam Rudzika ! Do góry hopsaj ! :loveu: Zrobić mu cafeaniaml ? i może jeszcze dodać na forum szukajadomu.czo.pl ? Pozdrawiam. On to chyba ma:roll: Quote
Maszaberla Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Gonia13 napisał(a):On to chyba ma:roll: Ma, tak ma, nawet Ty Goniu tam dawalas ogloszenie Quote
Ra_dunia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ech Rudziku - nawet nie wiesz ile osób stara się znaleźć dom dla ciebie... (a dogo muliło strasznie...:mad:) Quote
maarit Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Maszaberla napisał(a):Ma, tak ma, nawet Ty Goniu tam dawalas ogloszenie A widzisz:evil_lol: ... Tak mi świtało coś w łebku:roll:. Już mi się pierniczy w głowie.Nie pamiętam już komu... co... gdzie. Ale jak znajdę kartkę co sobie zapisałam to sprawdze,które trzeba odnawiać, ale raczej na bieżąco jestem;) Quote
agailawa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Gonia13 napisał(a):On to chyba ma:roll: to świetnie ;) A teraz na samą górę Rudziku po domek ! :loveu: Quote
Maszaberla Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 agailawa napisał(a):to świetnie ;) A teraz na samą górę Rudziku po domek ! :loveu: Aga dzieki za podnoszenie naszego Rudaska:Rose: Quote
MyrkurDagur Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Przyszłam się przywitać z Tobą Rudziku :kiss_2: I widzę, że sam tu psiaku nie jesteś ;) Ciotki pamiętają o Tobie :) Quote
Maszaberla Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Przyszłam się przywitać z Tobą Rudziku :kiss_2: I widzę, że sam tu psiaku nie jesteś ;) Ciotki pamiętają o Tobie :) Oczywiscie Myrkur - pamietamy caly czas:) Quote
Monday Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No i kiedy ten domek dla Rudzika?:-( Nikt nie może go tak do siebie, na podwórko, do ciepłej budy ? Przecież jemu dużo nie trzeba, nawet nie trzeba z nim przebywać, on sam sobie będzie...potrzeba mu tylko miejsca i wyrozumiałości.... Quote
agailawa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Nikt ? :-( NA pewno ktoś musi być ! A teraz Rudziku znowu na samą górę po nowy domek !! :loveu: Quote
Ra_dunia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Pamiętamy... cały czas zaciskam kciuki, żeby jakiś odpowiedzialny i kochający domek się trafił... Quote
maarit Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Hej rudasku:loveu: głowa do góry, bo Cię nikt nie zauważy-hops na górę!!!:multi: Quote
Maszaberla Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Monday napisał(a):Co tak cicho u przystojniaka:-( No widzisz Monday cioteczki zapomnialy:-( Quote
maarit Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Maszaberla napisał(a):No widzisz Monday cioteczki zapomnialy:-( Jezdem, jezdem:evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Nikt nie zapomniał... Nie pozwólmy starszym psiakom odochodzić w samotności... niech chociaż ostatnie dni spędzają kochane... tak jak Kacpruś ['] Proszę... pamiętajmy o tym... Dajcie dom Rudzikowi. Pokochajcie go. To tak niewiele dla człowieka, a tak wiele dla psiaka... Quote
Maszaberla Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Gonia13 napisał(a):Jezdem, jezdem:evil_lol: Zawsze jestes jak Cie potrzebujemy:) Quote
Maszaberla Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ra_dunia napisał(a):Nikt nie zapomniał... Nie pozwólmy starszym psiakom odochodzić w samotności... niech chociaż ostatnie dni spędzają kochane... tak jak Kacpruś ['] Proszę... pamiętajmy o tym... Dajcie dom Rudzikowi. Pokochajcie go. To tak niewiele dla człowieka, a tak wiele dla psiaka... Ty zreszta kochana tez sie pojawiasz zawsze nie wiadomo skad;) Pieknie napisane - zeby nie zgasl nam niespodziewanie jak Kacperek.. Quote
Maszaberla Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jutro Kris jedzie do Azylu odwiedzic Rudzika i jego dziewczyne z boksu;) Dowiedzialam sie nieoficjalnie ze Rudzik zaczal czesciej wychodzic z budy i to jest niesamowite - a mowilam ze tak bedzie:-) Czego by ktokolwiek nie napisal to i tak wiem ze jedna (pierwsza) wizyta wystarczyla zeby pies zrozumial ze jednak ktos sie nim tez zainteresowal Kris spedzil prawie godzine w ich boksie, wypucowal dokladnie teren, dorzucil swiezej slomy, przejrzal ich budy a psiaki nie odrywaly od niego oczu:) Quote
maarit Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Maszaberla']Jutro Kris jedzie do Azylu odwiedzic Rudzika i jego dziewczyne z boksu;) Dowiedzialam sie nieoficjalnie ze Rudzik zaczal czesciej wychodzic z budy i to jest niesamowite - a mowilam ze tak bedzie:-) Czego by ktokolwiek nie napisal to i tak wiem ze jedna (pierwsza) wizyta wystarczyla zeby pies zrozumial ze jednak ktos sie nim tez zainteresowal Kris spedzil prawie godzine w ich boksie, wypucowal dokladnie teren, dorzucil swiezej slomy, przejrzal ich budy a psiaki nie odrywaly od niego oczu:) Dziękujemy wujciowi Krisowi :klacz::klacz::klacz:za opiekę na Rudzikiem Quote
Maszaberla Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Gonia13 napisał(a):Dziękujemy wujciowi Krisowi :klacz::klacz::klacz:za opiekę na Rudzikiem Wujcio wlasnie pojechal, czekamy na wiesci;) Quote
Recommended Posts