Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

agailawa napisał(a):
Witam Rudzika ! Do góry hopsaj ! :loveu:
Zrobić mu cafeaniaml ? i może jeszcze dodać na forum szukajadomu.czo.pl ?

Pozdrawiam.

On to chyba ma:roll:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Ma, tak ma, nawet Ty Goniu tam dawalas ogloszenie

A widzisz:evil_lol: ... Tak mi świtało coś w łebku:roll:. Już mi się pierniczy w głowie.Nie pamiętam już komu... co... gdzie. Ale jak znajdę kartkę co sobie zapisałam to sprawdze,które trzeba odnawiać, ale raczej na bieżąco jestem;)

Posted

No i kiedy ten domek dla Rudzika?:-(
Nikt nie może go tak do siebie, na podwórko, do ciepłej budy ? Przecież jemu dużo nie trzeba, nawet nie trzeba z nim przebywać, on sam sobie będzie...potrzeba mu tylko miejsca i wyrozumiałości....

Posted

Nikt nie zapomniał...
Nie pozwólmy starszym psiakom odochodzić w samotności... niech chociaż ostatnie dni spędzają kochane... tak jak Kacpruś [']
Proszę... pamiętajmy o tym... Dajcie dom Rudzikowi. Pokochajcie go. To tak niewiele dla człowieka, a tak wiele dla psiaka...

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Nikt nie zapomniał...
Nie pozwólmy starszym psiakom odochodzić w samotności... niech chociaż ostatnie dni spędzają kochane... tak jak Kacpruś [']
Proszę... pamiętajmy o tym... Dajcie dom Rudzikowi. Pokochajcie go. To tak niewiele dla człowieka, a tak wiele dla psiaka...

Ty zreszta kochana tez sie pojawiasz zawsze nie wiadomo skad;)
Pieknie napisane - zeby nie zgasl nam niespodziewanie jak Kacperek..

Posted

Jutro Kris jedzie do Azylu odwiedzic Rudzika i jego dziewczyne z boksu;)

Dowiedzialam sie nieoficjalnie ze Rudzik zaczal czesciej wychodzic z budy i to jest niesamowite - a mowilam ze tak bedzie:-)

Czego by ktokolwiek nie napisal to i tak wiem ze jedna (pierwsza) wizyta wystarczyla zeby pies zrozumial ze jednak ktos sie nim tez zainteresowal
Kris spedzil prawie godzine w ich boksie, wypucowal dokladnie teren, dorzucil swiezej slomy, przejrzal ich budy a psiaki nie odrywaly od niego oczu:)

Posted

[quote name='Maszaberla']Jutro Kris jedzie do Azylu odwiedzic Rudzika i jego dziewczyne z boksu;)

Dowiedzialam sie nieoficjalnie ze Rudzik zaczal czesciej wychodzic z budy i to jest niesamowite - a mowilam ze tak bedzie:-)

Czego by ktokolwiek nie napisal to i tak wiem ze jedna (pierwsza) wizyta wystarczyla zeby pies zrozumial ze jednak ktos sie nim tez zainteresowal
Kris spedzil prawie godzine w ich boksie, wypucowal dokladnie teren, dorzucil swiezej slomy, przejrzal ich budy a psiaki nie odrywaly od niego oczu:)

Dziękujemy wujciowi Krisowi :klacz::klacz::klacz:za opiekę na Rudzikiem