Monday Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 No i jaki odzew na ogłoszenie w Super Ekspresie.? Ktoś się zainteresował psiakiem? Quote
MyrkurDagur Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ja również chciałabym życzyć Ci dobrej nocy, psinko ;) :sleeping: Quote
Maszaberla Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Gonia13 napisał(a):No ja tez wpadam;) - w miarę regularnie się staram... tylko czasem już czas nie pozwala, niestety:shake: Wiem Goniu, jak zawsze jestes niezawodna Quote
Maszaberla Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Monday napisał(a):No i jaki odzew na ogłoszenie w Super Ekspresie.? Ktoś się zainteresował psiakiem? Niestety cisza:-( Quote
Maszaberla Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Ja również chciałabym życzyć Ci dobrej nocy, psinko ;) :sleeping: Dobranoc wszystkim Naszym przyjaciolkom i Tobie Rudziku:loveu: Quote
maarit Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 A ja na dobry wieczór u Rudzika jestem. Witaj Pycholku kochany:loveu::loveu::loveu: Quote
Maszaberla Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ja tez zajrze na dobranoc Cos nam Siekowa nie odbiera telefonu a ja tyle pytan mam:oops: Quote
Monday Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Maszaberla napisał(a):Niestety cisza:-( Ojej, to bardzo źle :-( Jak znaleźć dom dla takiej psiulki ? Quote
Maszaberla Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Monday napisał(a):Ojej, to bardzo źle :-( Jak znaleźć dom dla takiej psiulki ? Witam Cie serdecznie na watku naszego Rudaska - musimy odnowic ogloszenia bo juz chyba czesc nieaktualna:-( Quote
Monday Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Niestety nie jestem zalogowana na wielu stronach z ogłoszeniami. Postaram się później to zrobić. Na razie tylko na 4 lapach Rudzik ma ogłoszenie [url=http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=40151&id_kat=12]Jednooki pies str Quote
Maszaberla Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Monday']Niestety nie jestem zalogowana na wielu stronach z ogłoszeniami. Postaram się później to zrobić. Na razie tylko na 4 lapach Rudzik ma ogłoszenie [url=http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=40151&id_kat=12]Jednooki pies str Ja postaram sie zrobic jutro ogloszenia - mam konto na wiekszosci "psich" stron Quote
mru Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 byliśmy w niedzielę, ale zajmowaliśmy się Wesołkiem :) i na razie umówiliśmy się na sesję z Rico... (to taki mały amstaffowaty młodziak, rozpatrzony jako agresywny - rzucił się na kogoś) niestety nie ma czasu na wszystko ale pamiętam o Rudziku - będę za tydzień w Azylu to może fotke mu sie uda zrobić chociaż :p siek, wpadaj na zajęcia z Rico - może być śmiesznie :P Quote
Maszaberla Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 mru napisał(a): niestety nie ma czasu na wszystko ale pamiętam o Rudziku - będę za tydzień w Azylu to może fotke mu sie uda zrobić chociaż :p Mru kochana, ozloce Cie za chociaz jedno zdjatko:) I jakas niewielka nowa wzmianke co u niego.. Quote
agailawa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Biedny psiak :-( Może i mi się uda coś zrobić . Jakieś ogłoszenia czy coś . Wiem, że dużo nie zdziałam, ale chociaż go teraz podniosłam i spróbuję pomóc . Quote
Monday Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 http://www.szukajzwierzaka.pl/Szukajzwierzaka/PrezentacjaZwierzaka/tabid/118/ItemID/1079/Default.aspx http://zwierzeta.i-bazar.pl/psy/rdzik-nikomu-niepotrzebny-stroz/ http://www.kokosy.pl/ogloszenie/30894 Taki ogłoszenia, na stronkach na których wczesniej nie pisałaś Quote
Maszaberla Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 agailawa napisał(a):Biedny psiak :-( Może i mi się uda coś zrobić . Jakieś ogłoszenia czy coś . Wiem, że dużo nie zdziałam, ale chociaż go teraz podniosłam i spróbuję pomóc . Witamy na watku, dzieki za odwiedziny Rudzika:) Quote
Maszaberla Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Monday']Prezentacja Zwierzaka Rdzik nikomu niepotrzebny stróż | i-Bazar.pl Rudzik nikomu niepotrzebny stróż - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Taki ogłoszenia, na stronkach na których wczesniej nie pisałaś O dziekuje:Rose: Quote
Monday Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Maszaberla, nadal nikt nie pyta o Rudzika? Quote
kamilawa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Monday napisał(a):Maszaberla, nadal nikt nie pyta o Rudzika? Jejciu, żeby ktoś się zapytał... Ja niestety nic nie mogę pomóc :-(. Tak mi go szkoda... zawsze mam słabość do straszych psiunków. :oops: Na samą górę Rudziku ! :loveu: Quote
Maszaberla Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Monday napisał(a):Maszaberla, nadal nikt nie pyta o Rudzika? No niestety nikt sie nie odezwal:shake:, w wolnej chwili wznowie ogloszenia Quote
Maszaberla Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Wiec wszystkie ogloszenia sa aktualne, odswiezylam tylko i dodalam nowe: bono-polska petworld czeka na zatwierdzenie: czworonogi.eu zwierzeta.pilne.net Mamy tez Allegro -> KLIK ! Quote
Recommended Posts