Maszaberla Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Renata5']Taka jest prawda.To Ty wypatrzyłas biedaka w schronie,to Ty zawzięcie "molestowałaś" o założenie mu wątku,to Ty porobiłas ogłoszenia,to dzięki Tobie on zaistniał na dogo.A teraz nie ma przebacz...Rudzik musi znaleźć domek.Psiak ma teraz tylu przyjaciół,że każdy stanie na rzęsach(a Ty z Krisem jako pierwsi)aby mu ten domek wyczarować:loveu:[/quote] Tak wlasnie jest, cierpliwie i mozolnie bedziemy go socjalizowac, skoro dal sie pogladzic, nawet szczekal na Krisa i zjadl mu smakolyk z reki tu juz dobry znak.. Wiadomo, potrzeba czasu ale jesli czlowiek jest zdeterminowany to wszystko moze, przeciez w SE nie oglaszaja kalekich psow a jednak sie udalo:lol: Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Powiem Ci szczerze,że boję sie Twoich odwiedzin u Rudzika.Przecież jak Ty do niego wejdziesz do boksu,to juz nie wyjdziesz,jesteś w nim po prostu zakochana:loveu: Quote
Maszaberla Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Renata5']Powiem Ci szczerze,że boję sie Twoich odwiedzin u Rudzika.Przecież jak Ty do niego wejdziesz do boksu,to juz nie wyjdziesz,jesteś w nim po prostu zakochana:loveu:[/quote] No co Ty ja uciekne 100 km dalej ze strachu;) Ja kocham takie bidy bo nikt ich nie chce:-( Quote
Maszaberla Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Gonia13']Maszaberla ja mam tak samo:roll:[/quote] Wiem Gonia.. Quote
siekowa Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Ra_dunia'] Siekowa... to już nie będziesz w ogóle w azylku bywała?[/quote] Chyba jednak teraz zrobię sobie tylko przerwe. Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='siekowa']Chyba jednak teraz zrobię sobie tylko przerwe.[/QUOTE] No!!!:multi::multi::multi: Co by te psy zrobiły bez Ciebie,jakbys je na zawsze opuściła:cool3: Quote
Ra_dunia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Renata5']No!!!:multi::multi::multi: Co by te psy zrobiły bez Ciebie,jakbys je na zawsze opuściła:cool3:[/quote] Dokładnie :cool1: Quote
Maszaberla Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 siekowa napisał(a):Chyba jednak teraz zrobię sobie tylko przerwe. Hurra !!:multi::multi: wszystkie watki te "Twoje" sa puste bez Ciebie ! Quote
MyrkurDagur Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dziękuję za miłe powitanie :) :Rose: Wstawiłam sobie bannerek z Rudzikiem, więc przynajmniej jakiś "ślad" będę przy różnych wątkach zostawiać... :roll: Miło jest wiedzieć, że Rudzik ma przy sobie Was - dobre duszyczki, które do niego zaglądają, zarówno wirtualnie, jak i w świecie rzeczywistym :-) Quote
Maszaberla Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Dziękuję za miłe powitanie :) :Rose: Wstawiłam sobie bannerek z Rudzikiem, więc przynajmniej jakiś "ślad" będę przy różnych wątkach zostawiać... :roll: Miło jest wiedzieć, że Rudzik ma przy sobie Was - dobre duszyczki, które do niego zaglądają, zarówno wirtualnie, jak i w świecie rzeczywistym :-) Dziekuje za cieple slowa i za bannerek Rudaska:multi: Quote
maarit Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 MyrkurDagur napisał(a): Wstawiłam sobie bannerek z Rudzikiem, więc przynajmniej jakiś "ślad" będę przy różnych wątkach zostawiać... :roll: Tak mi się skojarzyło,że te ślady to zostawiamy jak nasze pieski... hmm...:evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Gonia13 napisał(a):Tak mi się skojarzyło,że te ślady to zostawiamy jak nasze pieski... hmm...:evil_lol: Dobre to było Goniu :lol: A dla Ciebie Rudziku radosne DZIEŃ DOBRY :-) Quote
maarit Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 To ja na "Dobry Wieczór" zostawię ślad u Rudzika;) a chłopak skoczy przez to na 1str. przypomnieć o sobie... Quote
MyrkurDagur Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Witaj psinko ponownie ;-) I tak oto, kolejny dzień nam się rozpoczyna... :roll: Quote
Maszaberla Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 A ja Rudziku dopiero teraz Cie odwiedzam bo dogo tak nas dzisiaj zalatwilo ze nie moglam sie w ogole dostac i znowu emotikonki nie dzialaja A o Ciebie psinki nikt nie pyta :-( ale wujek juz Cie niedlugo znowu odwiedzi i Ave tez, juz kupil smakolyki Quote
maarit Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Witaj Rudziku:loveu: A ja myślałam, że tylko mnie Dogo "zaniemogło":evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Hej hej Rudziku ;) Troszkę mało ludzi Cię ostatnio odwiedza :shake: Quote
maarit Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 :painting: Jestem nu Ciebie Rudziku z samo południe prawie. Śniegu za oknami mnóstwo. Moja psio-kocia banda bawet nie raczy nosa wystawić tylko tyle ile hmmm... "muszą":mad: A ty tam marzniesz...:shake::shake::shake: Trzymaj się psinko... Quote
Kris79 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Dzien dobry Rudasku kochany:loveu: Wujek sie strasznie za Toba stesknil i juz sie nie moze doczekac kiedy Cie odwiedzi. Smakolyki dla Ciebie i przyjaciolki Avy kupione wiec bedzie uczta na calego mam nadzieje jak ostatnio:lol: I porzadek w boksie znowu zrobie na blysk, zebys mogl sie chociaz polozyc i pogrzebac w swiezej i czystej slomie moj Piraciku dzielny;) Trzymaj sie cieplo i mam nadzieje ze wiecej cioteczek bedzie tu do Ciebie zagladac. Bo jak na razie widze ze tylko Maszberla Cie odwiedza regularnie:p Quote
maarit Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 No ja tez wpadam;) - w miarę regularnie się staram... tylko czasem już czas nie pozwala, niestety:shake: Quote
Lionees Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Gonia13 napisał(a):No ja tez wpadam;) - w miarę regularnie się staram... tylko czasem już czas nie pozwala, niestety:shake: No i ostatnio te cholerne dogo muli:shake::angryy: Quote
Kostek Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 ja mam tylko prosbe aby Rudzika nie przekarmic,jest on teraz na lekkiej diecie poniewaz ma problemy z p.pokarmowym...wiec smakolyki sztucznie barwione odpadaja Quote
Recommended Posts