Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Renata5']Taka jest prawda.To Ty wypatrzyłas biedaka w schronie,to Ty zawzięcie "molestowałaś" o założenie mu wątku,to Ty porobiłas ogłoszenia,to dzięki Tobie on zaistniał na dogo.A teraz nie ma przebacz...Rudzik musi znaleźć domek.Psiak ma teraz tylu przyjaciół,że każdy stanie na rzęsach(a Ty z Krisem jako pierwsi)aby mu ten domek wyczarować:loveu:[/quote]

Tak wlasnie jest, cierpliwie i mozolnie bedziemy go socjalizowac, skoro dal sie pogladzic, nawet szczekal na Krisa i zjadl mu smakolyk z reki tu juz dobry znak..
Wiadomo, potrzeba czasu ale jesli czlowiek jest zdeterminowany to wszystko moze, przeciez w SE nie oglaszaja kalekich psow a jednak sie udalo:lol:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Renata5']Powiem Ci szczerze,że boję sie Twoich odwiedzin u Rudzika.Przecież jak Ty do niego wejdziesz do boksu,to juz nie wyjdziesz,jesteś w nim po prostu zakochana:loveu:[/quote]

No co Ty ja uciekne 100 km dalej ze strachu;)
Ja kocham takie bidy bo nikt ich nie chce:-(

Posted

[quote name='siekowa']Chyba jednak teraz zrobię sobie tylko przerwe.[/QUOTE]

No!!!:multi::multi::multi:
Co by te psy zrobiły bez Ciebie,jakbys je na zawsze opuściła:cool3:

Posted

Dziękuję za miłe powitanie :) :Rose:

Wstawiłam sobie bannerek z Rudzikiem, więc przynajmniej jakiś "ślad" będę przy różnych wątkach zostawiać... :roll:

Miło jest wiedzieć, że Rudzik ma przy sobie Was - dobre duszyczki, które do niego zaglądają, zarówno wirtualnie, jak i w świecie rzeczywistym :-)

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Dziękuję za miłe powitanie :) :Rose:

Wstawiłam sobie bannerek z Rudzikiem, więc przynajmniej jakiś "ślad" będę przy różnych wątkach zostawiać... :roll:

Miło jest wiedzieć, że Rudzik ma przy sobie Was - dobre duszyczki, które do niego zaglądają, zarówno wirtualnie, jak i w świecie rzeczywistym :-)

Dziekuje za cieple slowa i za bannerek Rudaska:multi:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):

Tak mi się skojarzyło,że te ślady to zostawiamy jak nasze pieski... hmm...:evil_lol:

Posted

A ja Rudziku dopiero teraz Cie odwiedzam bo dogo tak nas dzisiaj zalatwilo ze nie moglam sie w ogole dostac i znowu emotikonki nie dzialaja

A o Ciebie psinki nikt nie pyta :-( ale wujek juz Cie niedlugo znowu odwiedzi i Ave tez, juz kupil smakolyki

Posted

:painting: Jestem nu Ciebie Rudziku z samo południe prawie. Śniegu za oknami mnóstwo. Moja psio-kocia banda bawet nie raczy nosa wystawić tylko tyle ile hmmm... "muszą":mad: A ty tam marzniesz...:shake::shake::shake:
Trzymaj się psinko...

Posted

Dzien dobry Rudasku kochany:loveu:
Wujek sie strasznie za Toba stesknil i juz sie nie moze doczekac kiedy Cie odwiedzi. Smakolyki dla Ciebie i przyjaciolki Avy kupione wiec bedzie uczta na calego mam nadzieje jak ostatnio:lol:
I porzadek w boksie znowu zrobie na blysk, zebys mogl sie chociaz polozyc i pogrzebac w swiezej i czystej slomie moj Piraciku dzielny;)
Trzymaj sie cieplo i mam nadzieje ze wiecej cioteczek bedzie tu do Ciebie zagladac. Bo jak na razie widze ze tylko Maszberla Cie odwiedza regularnie:p

Posted

Gonia13 napisał(a):
No ja tez wpadam;) - w miarę regularnie się staram... tylko czasem już czas nie pozwala, niestety:shake:

No i ostatnio te cholerne dogo muli:shake::angryy: