Maszaberla Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 siekowa napisał(a):Dziewczyny bardzo Wam dziękuje za ogłaszanie Rudzika :loveu::loveu::loveu: Maszaberlo to ja Ci dziękuje za wszystko, dzięki Tobie Rudzik ma swój wątek na dogo :) :loveu::loveu: Quote
Kris79 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Wskakuj Rudzik na gore i trzymaj sie dzielnie moj kochany:) Tez chcialbym korzystajac z okazji podziekowac Maszaberli za wszystko co robi dla bidula Naszego:lol: Quote
maarit Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 zwierzaki.org nasipupile.pl adopcjapsa.pl po akceptacji: adopcje.org przygarnijzwierzaka.pl czworonogi.eu Rudziku powodzenia:loveu: Quote
Maszaberla Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nasz Rudasek idzie jak burza - dzieki naszym wspolnym wysilkom, cioteczki dziekuje:loveu: Ja w biegu jeszcze dodalam ogloszenia: e-zwierzak.pl schronisko24 adopcje.8p ogloszenia.infoweb wegetarianie Quote
Lionees Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 mru napisał(a):oh tak! Rudzik w Metrze :D widziałam :D :multi: Dużo psiaków znalazło domek dzięki ogłoszeniom w Metrze,oby i Rudzikowi się powiodło;) Quote
Maszaberla Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Wszystkie dotychczasowe ogloszenia Rudzika: allegro eoferty 4lapy vegie ale.gratka psy pineska kupiepsa bono-polska gumtree dwukropek 24polska cafeanimal animalia nasipupile adopcjapsa adopcje.org przygarnijzwierzaka e-gratka e-zwierzak schronisko24 adopcje.8p ogloszenia.infoweb wegetarianie Quote
Maszaberla Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Ra_dunia']Niech świat usłyszy o Rudziku :)[/quote] Prosimy o domek dla naszego 1-oczkiego przystojniaka :) Quote
Ra_dunia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Rudzik bardzo prosi o szansę... Szansę na normalne życie, czułych opiekunów, miłość... Quote
pumcia02 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 przede wszystkim potrzebna jest osoba, która przyjezdzałaby do azylu i go socjalizowała Quote
Maszaberla Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Jest duza szansa ze Rudzik bedzie mial swoje ogloszenie w ktoryms z piatkowych wydan Super Expressu :) Quote
Ra_dunia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='mariolka']przede wszystkim potrzebna jest osoba, która przyjezdzałaby do azylu i go socjalizowała[/quote] To by było najlepsze... ale ja mam do Was trochę za daleko ;) Quote
Maszaberla Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Maszaberla']Jest duza szansa ze Rudzik bedzie mial swoje ogloszenie w ktoryms z piatkowych wydan Super Expressu :)[/quote] Oglaszam wszem i wobec ze w dzisiejszym SE jest piekne ogloszenie Rudzika;) - dzieki pomocy i zyczliwosci Pani z Super Expressu Hurrrrra :multi::multi: Jednak SE to nie to samo co Metro i moze wiecej osob dowie sie o biedaku:-( Quote
Maszaberla Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Ra_dunia']To by było najlepsze... ale ja mam do Was trochę za daleko ;)[/quote] A nie masz kogos z naszych rejonow kto moglby pomoc? Quote
Ra_dunia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Jakby nie patrzeć to Mru już na tym wątku jest :razz: a to ją pierwszą bym typowała :evil_lol: Quote
Maszaberla Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Ra_dunia']Jakby nie patrzeć to Mru już na tym wątku jest :razz: a to ją pierwszą bym typowała :evil_lol:[/quote] wyslalam maila na pw i teraz czekam na bicie od Mru;) bo psiakow do pomocy jest cale morze no ale... Quote
Maszaberla Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 To dzieki pomocy pani redaktor z SE mamy dzisiaj ogloszenie - a ja mam dzisiaj imieniny wiec to dla mnie wyjatkowy prezent - niespodzianka:multi: Quote
siekowa Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Oooo super :) Jak to zrobiłaś, że dali go do gazety? Szkoda, że nie ma napisanego, że Rudzik toleruje suki. Wszystkiego najlepszego :Rose: Quote
Maszaberla Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='siekowa']Oooo super :) Jak to zrobiłaś, że dali go do gazety? Szkoda, że nie ma napisanego, że Rudzik toleruje suki. Wszystkiego najlepszego :Rose:[/quote] Wykorzystalam znajomosci:cool3: Wiem - szkoda ze nie ma tego info + szkoda ze jest napisane ze ma kilkanascie lat (zamiast 11) bo kilkanascie to moze tez byc 16:-( co moze zniechecac.. ale ogloszenie przeszlo przez rece edytora wiec mysle ze zostalo zredagowane w taki a nie inny sposob Coz - najwazniejsze ze jest i nie ma co ukrywac - w bardzo popularnej gazecie..:multi: Quote
Maszaberla Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='siekowa'] Wszystkiego najlepszego :Rose:[/quote] dzieki:calus: Quote
AnK Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Oj tam, pani redaktor...dajcie spokój:oops: Kurde, napisałam, że toleruje suki! I napisałam KILKUletni. Przysięgam! Zresztą, mogę Wam pokazać plik. Najwidoczniej tekst został skrócony przed pójściem do druku, przykro mi, w moim oryginalnym tekście było jak należy... Tylko tyle mogę zrobić, cudów nie czynię. Może się uda, może nie. Same wiecie, naród nasz ciemny lubi młode i ładne pieski, ale pocieszę Was, że zdarzało mi się napisać o starszych, nawet kilka tygodni temu i znajdują czasem domki. A że bez oka, to musi trafić na kogoś takiego jak ja i mój tata na przykład, który adoptował tego oto Kleksa: http://www.dogomania.pl/forum/f85/kleks-slepy-4-letni-maly-terier-wrzucony-do-szamba-juz-w-nowym-domku-78449/ Quote
Maszaberla Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='AnK']Oj tam, pani redaktor...dajcie spokój:oops: Kurde, napisałam, że toleruje suki! I napisałam KILKUletni. Przysięgam! Zresztą, mogę Wam pokazać plik. Najwidoczniej tekst został skrócony przed pójściem do druku, przykro mi, w moim oryginalnym tekście było jak należy... Tylko tyle mogę zrobić, cudów nie czynię. Może się uda, może nie. Same wiecie, naród nasz ciemny lubi młode i ładne pieski, ale pocieszę Was, że zdarzało mi się napisać o starszych, nawet kilka tygodni temu i znajdują czasem domki. A że bez oka, to musi trafić na kogoś takiego jak ja i mój tata na przykład, który adoptował tego oto Kleksa: http://www.dogomania.pl/forum/f85/kleks-slepy-4-letni-maly-terier-wrzucony-do-szamba-juz-w-nowym-domku-78449/ Kleks gora !! Ale przeciez to przystojniacha !! :eviltong: A za Rudasa trzymajmy kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
maarit Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 :tort::laola::cunao:To impreza!!! Wszystkiego najlepszego z okazji imienin Maszaberla. Gratuluję znajomości:cool3:. Musi się udać!!! Teraz każdy będzie chciał mieć takiego "sławnego psa":evil_lol: Quote
Maszaberla Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Gonia13']:tort::laola::cunao:To impreza!!! Wszystkiego najlepszego z okazji imienin Maszaberla. Gratuluję znajomości:cool3:. Musi się udać!!! Teraz każdy będzie chciał mieć takiego "sławnego psa":evil_lol: Dzieki, zdrowie Was wszystkich, moich przyjaciolek z dogo :popcorn: Musi sie udac !!! Quote
Recommended Posts