Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

siekowa napisał(a):
Dziewczyny bardzo Wam dziękuje za ogłaszanie Rudzika :loveu::loveu::loveu:

Maszaberlo to ja Ci dziękuje za wszystko, dzięki Tobie Rudzik ma swój wątek na dogo :)

:loveu::loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wskakuj Rudzik na gore i trzymaj sie dzielnie moj kochany:)
Tez chcialbym korzystajac z okazji podziekowac Maszaberli za wszystko co robi dla bidula Naszego:lol:

Posted

[quote name='mariolka']przede wszystkim potrzebna jest osoba, która przyjezdzałaby do azylu i go socjalizowała[/quote]
To by było najlepsze... ale ja mam do Was trochę za daleko ;)

Posted

[quote name='Maszaberla']Jest duza szansa ze Rudzik bedzie mial swoje ogloszenie w ktoryms z piatkowych wydan Super Expressu :)[/quote]

Oglaszam wszem i wobec ze w dzisiejszym SE jest piekne ogloszenie Rudzika;) - dzieki pomocy i zyczliwosci Pani z Super Expressu

Hurrrrra :multi::multi:
Jednak SE to nie to samo co Metro i moze wiecej osob dowie sie o biedaku:-(

Posted

[quote name='Ra_dunia']Jakby nie patrzeć to Mru już na tym wątku jest :razz: a to ją pierwszą bym typowała :evil_lol:[/quote]

wyslalam maila na pw i teraz czekam na bicie od Mru;) bo psiakow do pomocy jest cale morze no ale...

Posted

[quote name='siekowa']Oooo super :) Jak to zrobiłaś, że dali go do gazety? Szkoda, że nie ma napisanego, że Rudzik toleruje suki.

Wszystkiego najlepszego :Rose:[/quote]

Wykorzystalam znajomosci:cool3:

Wiem - szkoda ze nie ma tego info + szkoda ze jest napisane ze ma kilkanascie lat (zamiast 11) bo kilkanascie to moze tez byc 16:-( co moze zniechecac.. ale ogloszenie przeszlo przez rece edytora wiec mysle ze zostalo zredagowane w taki a nie inny sposob
Coz - najwazniejsze ze jest i nie ma co ukrywac - w bardzo popularnej gazecie..:multi:

Posted

Oj tam, pani redaktor...dajcie spokój:oops: Kurde, napisałam, że toleruje suki! I napisałam KILKUletni. Przysięgam! Zresztą, mogę Wam pokazać plik. Najwidoczniej tekst został skrócony przed pójściem do druku, przykro mi, w moim oryginalnym tekście było jak należy...
Tylko tyle mogę zrobić, cudów nie czynię. Może się uda, może nie. Same wiecie, naród nasz ciemny lubi młode i ładne pieski, ale pocieszę Was, że zdarzało mi się napisać o starszych, nawet kilka tygodni temu i znajdują czasem domki. A że bez oka, to musi trafić na kogoś takiego jak ja i mój tata na przykład, który adoptował tego oto Kleksa:
http://www.dogomania.pl/forum/f85/kleks-slepy-4-letni-maly-terier-wrzucony-do-szamba-juz-w-nowym-domku-78449/

Posted

[quote name='AnK']Oj tam, pani redaktor...dajcie spokój:oops: Kurde, napisałam, że toleruje suki! I napisałam KILKUletni. Przysięgam! Zresztą, mogę Wam pokazać plik. Najwidoczniej tekst został skrócony przed pójściem do druku, przykro mi, w moim oryginalnym tekście było jak należy...
Tylko tyle mogę zrobić, cudów nie czynię. Może się uda, może nie. Same wiecie, naród nasz ciemny lubi młode i ładne pieski, ale pocieszę Was, że zdarzało mi się napisać o starszych, nawet kilka tygodni temu i znajdują czasem domki. A że bez oka, to musi trafić na kogoś takiego jak ja i mój tata na przykład, który adoptował tego oto Kleksa:
http://www.dogomania.pl/forum/f85/kleks-slepy-4-letni-maly-terier-wrzucony-do-szamba-juz-w-nowym-domku-78449/

Kleks gora !! Ale przeciez to przystojniacha !! :eviltong:

A za Rudasa trzymajmy kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

[quote name='Gonia13']:tort::laola::cunao:To impreza!!! Wszystkiego

najlepszego z okazji imienin Maszaberla.

Gratuluję znajomości:cool3:. Musi się udać!!!
Teraz każdy będzie chciał mieć takiego "sławnego psa":evil_lol:

Dzieki, zdrowie Was wszystkich, moich przyjaciolek z dogo :popcorn:

Musi sie udac !!!