Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

U lionees, czyli uprzednio Renata5, odszedł za TM Stivi, staruszek niewidomy z konińskiego schronu i teraz ma przyjąć kolejnego slepaczka staruszka jak będzie miał deklaracje....Może zadzwonić teraz do niej....

Posted

Olena84 napisał(a):
jesli bylby dt blisko za ok 300zl miesiecznie - rzuce sie na calosc za pierwszy miesiac - niech chlopak sie troche pocieszy na koniec zycia, tylko co dalej.

Ja się dorzucę na kolejne. Tylko gdzie znależć takie miejsce dla Rudzika ????

Posted

Właścicielka azylu wie, że szukam dla Rudzika dożywotniego miejsca, muszę się jeszcze wybrać do schroniska i na spokojnie z nią o tym porozmawiać. Na pewno by chciała by ktoś był zawsze w domu i miał prawo jazdy, aby Rudzik mógł szybko trafić do lecznicy gdyby coś się działo. Nie wiem jeszcze czy by się zgodziła na hotelik, czy tylko na dożywotni tymczas.

Info z czwartku: "Rudzik dziś znów pojechał do kliniki na konsultację. Dostaje też lek homeopatyczny"

Posted

Nie śledzę całego wątku, ale chciałabym wtrącić swoje przysłowiowe 3 grosze.
Homeopatia to jest coś takiego jak placebo:/ Ale nie będę się o to spierać... Nie po to, tu piszę. Otóż trafiłam tu z naszej-klasy. Zauważyłam, że pewna pani na NK napisała: ,,CZY NAPRAWDĘ NIE MA W POBLIŻU WARSZAWY NIKOGO KTO BY MIAŁ SERCE DLA RUDZIKA.GDYBYM MIESZKAŁA BLISKO WARSZAWY ZABRAŁABYM RUDZIKA DO SIEBIE ALE MIESZKAM NAD MORZEM NIE MAM SAMOCHODU ABY GO PRZEWIEŚĆ .KOCHAM PIESKI I BOLI MNIE FAKT TEJ BEZSILNOŚCI I OBOJĘTNOŚCI LUDZKIEJ."Czy jest szansa gdyby Rudzik wyzdrowiał, aby ta pani wzięła Rudzika? Oczywiście jeśli nadal będzie zainteresowana, i będzie miała odpowiednie warunki...

W razie czego zostawiam linka do profilu tej pani: http://nk.pl/#profile/19493613

a tu link do tej wypowiedzi: http://nk.pl/#profile/35235600/gallery/album/5/160
Wypowiedź z dn. 09.04.2011 10:43

Następna:

dzisiaj (12.04.2011) 14:25
,,Kocham psy a on jest wyjątkowym pieskiem szkoda że jest tak daleko wziołbym go do siebie" Profil pana: http://nk.pl/#profile/39713459

Trzymam mocno kciuki za Rudzika.

Posted

Ja walcze o psa u siebie w domu i na razie lepiej nie mowic, gdybym mogla wzielabym ich pare, ale niestety u mnie walka nawet o jednego;/. Mozna pani zaproponowac Rudzika, ciekawe czy jesli bylby transpiort i mozliwosc nadal bedzie zainteresowana.