Kana Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Nie nie jest wyróżnione. Nie stać mnie na wyróżniane allegra. Jeżeli ktoś by chcial za sponsorować wyróżnione to nie ma problemu. ;) Quote
Charly Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 nie wyróżnię wszystkich trzech. ale zrobię im jedno wspólne:) ale będzie jazda; normalne kundlaki przy wyróznionym allegro mialy po 1500 wejśc w 14 dni. telefonów idiotycznych en mase. już widzę co się będzie działo z takimi cudami Quote
Rybc!a Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Zmieniłam wszystko w 1 poście. :) Charly, czy w tym Allegro możesz umieścić też Działkę? Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 pitolicie ciotki!:mad::diabloti: to jakiś pies - na elblaskim o nim się rozpisywałyście i strugacie ze mnie wariata:eviltong: Quote
Vitka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 labko-ast ? :hmmmm: jedyny labkowaty to Borys... ale nie ma w nim asta...:p Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 to moze mi się psy pomieszały:hmmmm: bo od ilości bullowatych to można kociokwiku dostać...cholewka...skad był ten pies z problemami:razz: wiem, ze Natalia z nim była na spacerze - ale on nie był z Gdyni...już zaczynam świrować:diabloti: Quote
Charly Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 nieee- Borys byl ze tak powiem lekko "do tyłu", ale nie był niedobry. za to Działeczka jest charakterna...czasem:) Quote
Kana Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kochanie ale to jest Wituś czy jakoś tak z Dąbrówki kolo wejherowa :razz: A tak poza tym na coś tu za mną przylazla :diabloti::lol: Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kana napisał(a):Kochanie ale to jest Wituś czy jakoś tak z Dąbrówki kolo wejherowa :razz: A tak poza tym na coś tu za mną przylazla :diabloti::lol: ooo - o to to to:diabloti: już mi się zwoje wyprostowały:eviltong: a po co żem tu przylazła?:roll: nie pamiętam:eviltong: Quote
natalia_aa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Anita i czego żeś tu rabanu narobiła! Przez Ciebie dziewczyny z Działki labko-asta zrobiły :evil_lol: Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 natalia_aa napisał(a):Anita i czego żeś tu rabanu narobiła! Przez Ciebie dziewczyny z Działki labko-asta zrobiły :evil_lol: i dobrze - przynajmniej wesoło było:eviltong::evil_lol: ponabijały się trochę z zeswirowanej bullomaniaczki z amnezja starczą:diabloti: Quote
Recommended Posts