Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z dobrych wieści mamy takie, że Gosia (malkawil) oswoiła Panterkę. Panterka bardzo ją kocha i chodzi z Gosią na spacerki- kolczatka sciągnięta. Panterka jest bardzo bardzo wystraszoną. ale stwierdziłysmy z Gosią, ze taka bardzo skundlona z niej amstaffka. jest pręgowata ok, ale tak poza tym to mordka raczej taka "zwyczajna";)

• 4 weeks later...
  • Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
Posted

nic- siedzą i czekają:( Gera i Bolek byli razem przez dlugi okres, wyszly ostatnoio razem na spacer i pogryzły się, więc teraz każdy znów osobno siedzi. Poza tym są chętni- ale...sama wiesz...

dostaję tez sporo maili z zapytaniami- nie wiem kto to pisze, jakieś karki, czy dzieci- błędy takie, że nie wiem o co chodzi- ludzie pytający o amstaffy walą niebywałe byki ortograficzne. Odpisuję, bo nigdy nic nie wiadomo- ale....nikt nawet ankiety nie wypełnia...

wszystkie amstaffy są jeszcze w schronisku. niestety

Posted

Było kilka pytań, ale nic sensownego. :(

Dziękujemy za ogłoszenia!

edit: zauważyłam pytanie o wagę Bolka. Waży bardzo dużo. Jest spasiony i wieeeelki :roll:
Kiedy skacze i opiera się o mnie łapami to muszę się podeprzeć :evil_lol:

Posted

A tak w ogóle to do schroniska wrócił Quake... :(
Jego pani tym razem nie przejęła się, że znów jej uciekł, bo go komuś oddała... już nic dla niej nie znaczy :(
Jeszcze go nie widziałam, ale postaram się w sobotę zrobić zdjęcia.

Posted

dagmara86 napisał(a):
Co u Bolka?? Jest to mój ulubieniec, którego obserwuje na http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=3302&hilit=bolek i ciągle ogłaszam... czy ktokolwiek się o niego pyta? ;(

tak. sa zapytania. ale po prostu masakryczne:( " czy ten amstaf jest jeszcze w shronisku? a co mósze zrobic, rzeby go dostac? kiedy dowieziecie?" (oryginalna pisownia- takie otrzymuję zapytania. dokladnie takie. odpowiadam mimo wszystko, wysylam ankietę i...tyle ich widzieli...)

Posted

Ehhh... Bolek tak bardzo siedzi mi w głowie :loveu:... kiedy to Cudo znajdzie domek...kochający, odpowiedzialny...:-( szkoda, że nie mogę go zabrać do siebie...:placz:
no nic idę dalej ogłaszać... jego i inne psiaki...

Posted

Dziewczyny dodzwonił się do mnie Pan który od rana usiłuje się dodzwonić pod numer podany w ogłoszeniach Bolka.
Kto jest odpowiedzialny za jego adopcję?
Pan czeka na numer.

Posted

Pan z Bydgoszczy i do nas dzwonił.
Pamiętajcie, że pan szuka psiaka który nie będzie niszczył zostawiany sam (państwo mają wynajmowane mieszkanie i bardzo im na tym zależy).