Rybc!a Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Dziewczyny, przepraszam za zaśmiecanie wątku- ale może komuś potrzebny jest transport w okolicach drogi Elbląg-Konin, Elbląg-Poznań, Poznań-Trójmiasto, czy jakiekolwiek inne połączenie, które rozpoczęłoby się w okolicach Konina, a skończyło gdzieś na północy Polski? Nie ukrywam, że tym razem mi potrzebny jest transport do Konina :oops: I bardzo zależy mi na tym, bym się tam dostała- a jedyną okazją, jest transport jakiegoś psiaka w te regiony- wtedy zabrałby mnie mój tata.. Quote
Rybc!a Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Zrobiłam Bajaderce ogłoszenia z nowymi zdjęciami na : alegratka, kupsprzedaj, kupiepsa, mojpupil, przygarnijzwierzaka, bonopolska, petworld, adopcjapsa, petsy, mammisia . Quote
Valeur248 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Jakie agility :razz: Bajadera, może wyskoczysz sobie domek?? Quote
Recommended Posts