Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romka']Suczki już po sterylizacji,to śliczne małe psinki,no przynajmniej 2,są zdjęcia,niedługo je wstawimy...

Suczki już są po sterylizacji (wieś Skaratki) (Romka, chyba Ci się już te suczki pomieszały, Suczki ze Skaratek zostają u Pana, do adopcji są te ze Szczudłowa)

1

2

3

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

3 x napisał(a):
sunia ciachnięta
fakturę wysle bezpośrednio klinika
za tą sunie i za te dwie z hotelu co już ciachnięte

mamuski karmią wiec jeszcze czekamy

Dzięki za zdjęcie.
Jak klinika woli, to niech zaczeka z wysylką faktur do ciachnięcia mamusiek. Nam wszystko jedno.

Posted

[quote name='mamanabank']Suczki już są po sterylizacji (wieś Skaratki) (Romka, chyba Ci się już te suczki pomieszały, Suczki ze Skaratek zostają u Pana, do adopcji są te ze Szczudłowa)
Dziękuję za zdjęcia i informacje.
Czekam na faktury (-rę).

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
Dzięki za zdjęcie.
Jak klinika woli, to niech zaczeka z wysylką faktur do ciachnięcia mamusiek. Nam wszystko jedno.

i tak juz maja za 3 sunie (2 faktury) do wysłania wiec moze niech teraz wyslą, zeby potem nie zapomnieć

mam pytanie jesli faktura jest na np 3 zł więcej bo tak wyliczył program vat, to moze ja bym przelala coś dla Waszej fundacji a w te końcówki byśmy się nie bawili ?

Posted

[quote name='mamanabank']Suczki już są po sterylizacji (wieś Skaratki) (Romka, chyba Ci się już te suczki pomieszały, Suczki ze Skaratek zostają u Pana, do adopcji są te ze Szczudłowa)

1

2

3

Masz rację,ze suczki ze Szczudłowa idą do adopcji i są pod opieką pana,którego widac na zdjęciu na watku suczek za Szczudłowa...wpis był pod postem dot tego wątku to odpowiedziałam w sprawie suczek ze Szczudłowa...3 ostatnie suczki zostają u swojego opiekuna w Skaratkach.

Posted

A ja znowu w pilnej sprawie i z prośbą o pomoc. Kolejna suczka w ciąży, mieszka w Łowiczu w najbiedniejszej dzielnicy. Udało mi się uzyskać zgodę właścicielki na sterylizację. Bardzo proszę o dofinansowanie zabiegu :-(

Posted

3 x napisał(a):
i tak juz maja za 3 sunie (2 faktury) do wysłania wiec moze niech teraz wyslą, zeby potem nie zapomnieć

mam pytanie jesli faktura jest na np 3 zł więcej bo tak wyliczył program vat, to moze ja bym przelala coś dla Waszej fundacji a w te końcówki byśmy się nie bawili ?

Jeśli jest do 5zł różnicy w jedną czy drugą stronę, to wogóle sobie tym nie zawracajmy głowy - płacimy bez szemrania:).

Posted

mamanabank napisał(a):
A ja znowu w pilnej sprawie i z prośbą o pomoc. Kolejna suczka w ciąży, mieszka w Łowiczu w najbiedniejszej dzielnicy. Udało mi się uzyskać zgodę właścicielki na sterylizację. Bardzo proszę o dofinansowanie zabiegu :-(

Oczywiście. 150zł dajemy.
Jak zwykle, poproszę o zdjęcie i rachunek.

Posted

[quote name='Romka']A ja proszę o zrefudowanie sterylizacji suczki z poniższego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/174596-ORI-ju%C5%BC-ma-dom To jest Ori.Wprawdzie ma już dom ale ludzie nie maja pieniędzy na sterylizację...ustaliłysmy to w wyniku wizyty poadopcyjnej.Adopcja bezpośrednio z e schroniska,nie miałysmy wpływu na wybór domu...chcemy pomóc małej...będziemy wdzięczne za pomoc.

Ok - jest zgoda:)

Dziś dostałam od Waszego weta fakturę za 4 sterylki.
Za chwilę zrobię przelew.

Posted

[quote name='leni356']Chciałam wysterylizować kudłatą suczkę Famę. Czy mogę prosić o dofinansowanie sterylki?

150zł dla Famy.
Poproszę jeszcze o info, skąd jest Fama, czyja jest itp.
Potem poproszę jeszcze o rachunek.

Posted

Hej, mam pytanie czy była by możliwość wysterylizowania suni należącej do starszej kobiety? Sunia co pół roku się szczeni a kobieta nie ma żeby sobie jedzenie kupić, o psach nie wspominając. Do tej pory nie udało jej się wydać dwóch psiaczków z poprzedniego miotu, a cieczka tuż tuż :(

Posted

Luzia napisał(a):
Hej, mam pytanie czy była by możliwość wysterylizowania suni należącej do starszej kobiety? Sunia co pół roku się szczeni a kobieta nie ma żeby sobie jedzenie kupić, o psach nie wspominając. Do tej pory nie udało jej się wydać dwóch psiaczków z poprzedniego miotu, a cieczka tuż tuż :(

Dajemy dla suni 150zł.
Poproszę o zdjęcie, a potem o rachunek od weta.

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Dajemy dla suni 150zł.
Poproszę o zdjęcie, a potem o rachunek od weta.

Bardzo dziękuję !
Oto zdjęcia suni:
Tutaj jeszcze karmiła szczeniaki

Z maluchami

I ostatnio

Posted

[quote name='Luzia']Hej, mam pytanie czy była by możliwość wysterylizowania suni należącej do starszej kobiety? Sunia co pół roku się szczeni a kobieta nie ma żeby sobie jedzenie kupić, o psach nie wspominając. Do tej pory nie udało jej się wydać dwóch psiaczków z poprzedniego miotu, a cieczka tuż tuż :(

tak dla wyjaśnienia sunia została wysterylizowana dnia 16 lutego 2011 roku.

A ja mam pytanie czy brane są też pod uwagę kastracje? czy można skorzystać z dofinansowania do kastracji?

Jakby była zgoda, to to jest kandydat do kastracji

ZIUTEK
http://www.dogomania.pl/threads/200935-Mikry-Ziutek-biegl-przy-ulicy-szukaj%C3%A1c-smierci-albo-wybawienia.-Na-DT-w-Tarnobrzegu.

Posted

[quote name='Basia1968']tak dla wyjaśnienia sunia została wysterylizowana dnia 16 lutego 2011 roku.

A ja mam pytanie czy brane są też pod uwagę kastracje? czy można skorzystać z dofinansowania do kastracji?

Nie ma to jak działanie na własną rękę.
komentarz zbędny.

Posted

Luzia napisał(a):
Nie ma to jak działanie na własną rękę.
komentarz zbędny.

Ta sunia dostała budę i została ciachnięta z akcji "Psu na budę" :)

Posted

[quote name='Basia1968']tak dla wyjaśnienia sunia została wysterylizowana dnia 16 lutego 2011 roku.

Jakby była zgoda, to to jest kandydat do kastracji

ZIUTEK
http://www.dogomania.pl/threads/200935-Mikry-Ziutek-biegl-przy-ulicy-szukaj%C3%A1c-smierci-albo-wybawienia.-Na-DT-w-Tarnobrzegu.

Przykro mi, ale w tym wydaniu akcji Ziutek się nie łapie :( ze względu na płeć.
Mam nadzieję, że dostaniemy kiedyś taką furę kasy, że obdzieliny czworonogi obojga płci:)

Posted

Chciałam zgłosić suczkę - w zaawansowanej ciąży - wczoraj załapana. Jest u weta, na razie nie mamy zdjęć. Dopiero za tydzień byc może uda mi sie zrobić zdjęcia.
Suczka nie ma nawet jeszcze imienia.
Nie ma także wątku. Jest bezdomna.