Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy jest szansa abym otrzymala pieniadze na kastracje szesciu suczek? wszystkie w ciazy. Cztery suczki we wsi Moskwin gmina Wyszki, jedna sunia we wsi Chojewo gm. Wyszki i jedna sunia we wsi Poplawy gmina Brańsk. Jest jedna suczka, ktora trzeba szybko wysterylizowac, bo grozi jej wywiezienie lub odstrzal, nie wiem czy w ciazy jest. Wszystkim suniom zrobie zdjecia podczas zabiegu i przed. Bede wdzieczna za jakakolwiek pomoc. U "mojego" weta dr. Burzynskiego w Bielsku Podlaskim sterylizacja kosztuje 150 zł. Bardzo prosze.

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
Ok. Sunia jak najbardziej się kwalifikuje do dofinansowania.
Wszelkie dane i instrukcje są w pierwszym poście :)

bardzo dziękuję :)

Posted

hey mam 2 suczki do pilnej sterylki foty moge dac na e-mial bo link mi sie nie otwiera suczki ze wsi rodzą co cieczke :( a ludzie maja biede az piszczy

Posted

[SIZE=4]Przyszła faktura z Leczn. Wet. MEDVET plus z Bielska-Białej na 150zł- nieopisana - czyja ona?[/SIZE]

Pipi i Polę proszę o chwilę cierpliwości - w połowie przyszłego tygodnia będę wiedziała, czy jest kasa, czy nie.

Posted

ok poczekam :) jak by co prosze o pv

[quote name='Justyna Klimek'][SIZE=4]Przyszła faktura z Leczn. Wet. MEDVET plus z Bielska-Białej na 150zł- nieopisana - czyja ona?[/SIZE]

Pipi i Polę proszę o chwilę cierpliwości - w połowie przyszłego tygodnia będę wiedziała, czy jest kasa, czy nie.[/QUOTE]

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=#A52A2A]Sandomierskie Przytulisko dla Psiaków zagrożone!
Wczoraj Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt otrzymało oficjalne pismo w sprawie wywozu prawie 40 psów do schroniska w Białogardzie! Cała "akcja" ma się odbyć w poniedziałek, dlatego mamy niewiele czasu! :(
Bardzo prosimy o wsparcie!

Wydarzenie na facebook'u:
[URL]https://www.facebook.com/events/407688752596815/408008682564822/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity[/URL]

Wątek sandomierskich psiaków:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194061-Sandomierz[/URL][/COLOR][/SIZE][/B]

[B]Bardzo przepraszam za spam ale to bardzo pilne[/B] :oops:

.

Posted

Chciałabym przypomnieć o wiejskiej suczce ze szczeniakami, o której również wcześniej pisałam na PW

http://www.dogomania.pl/forum/threads/211540-5-Ps%C3%B3w-z-%C5%81owicza-POTRZEBUJE-KARMY-i-DS!-Prosimy-o-Pomoc!!!#top

Wszystkie szczenięta znalazły już domy, suczce skończył się pokarm i wczoraj została przewieziona do lecznicy, dzisiaj będzie zabieg. Jeszcze raz ogromnie dziękuję za pomoc. Gdy tylko uda nam się wyjść na prostą z naszymi psami, postaramy się choć w części zwrócić koszt zabiegu przez bazarki.

Posted

Czarna sunia po sterylizacji

Sunia ze skansenu, zgłoszona przez Sylwiaso, po sterylizacji

I obie skansenianki razem, Gryzelda z poprzedniej edycji akcji i Lala z aktualnej.

OGROMNIE DZIĘKUJEMY W IMIENIU SUCZEK!!!

Posted

Ponawiam swoja prosbe. Cztery suki juz po zabiegach. Bardzo prosze o pomoc. Jesli nie mozliwe jest w calosci, to chociaz czesciowo. Kazda pomoc szanuje i jestem bardzo wdzieczna. Mam kolejne i kolejne do ciachania i ciezarne, wiec czas nagli, a nie wiem czy moge zawozic na zabiegi, bo pieniedzy nie ma.
Prosze, pomozcie troszke.

Posted

[quote name='Pipi']Czy jest szansa abym otrzymala pieniadze na kastracje szesciu suczek? wszystkie w ciazy. Cztery suczki we wsi Moskwin gmina Wyszki, jedna sunia we wsi Chojewo gm. Wyszki i jedna sunia we wsi Poplawy gmina Brańsk. Jest jedna suczka, ktora trzeba szybko wysterylizowac, bo grozi jej wywiezienie lub odstrzal, nie wiem czy w ciazy jest. Wszystkim suniom zrobie zdjecia podczas zabiegu i przed. Bede wdzieczna za jakakolwiek pomoc. U "mojego" weta dr. Burzynskiego w Bielsku Podlaskim sterylizacja kosztuje 150 zł. Bardzo prosze.[/QUOTE]

Pipi, mam świetną wiadomość - dostaliśmy właśnie pieniądze na kastracje i możemy zapłacić za "Twoje" sześć suczek!
Dane do faktury i adres, pod który należy ją wysłać są w pierwszym poście.

Posted

[quote name='Pola17']hey mam 2 suczki do pilnej sterylki foty moge dac na e-mial bo link mi sie nie otwiera suczki ze wsi rodzą co cieczke :( a ludzie maja biede az piszczy[/QUOTE]

Pola17, te 2 sunie też można ciachać :)

Posted

czy jest szansa na fundusze na jeszcze jakąś suczkę w BDT mojej mamy?
dwie poszły do nowych domów bez sterylek z braku funduszy
na jedną udało się uzbierać na moim wątku
jedna ma tu zaklepaną pomoc

więc zostało 9

Posted

Mamy wejską rodzinkę do sterylizawania , matka plus 3 córki 6-miesieczne. matka rodzi 2 mioty co roku, teraz też już odchowuje kolejny. córeczki zaraz beda miały pierwsze cieczki. Nie sa pilnowane. Jeśli byłaby szansa na jakieś dofinansowanie byłabym wdzięczna.

Posted

missieek napisał(a):
czy jest szansa na fundusze na jeszcze jakąś suczkę w BDT mojej mamy?
dwie poszły do nowych domów bez sterylek z braku funduszy
na jedną udało się uzbierać na moim wątku
jedna ma tu zaklepaną pomoc

więc zostało 9

Missieek, z akcji kastracja masz jeszcze dwie zaklepane: miałaś cztery i dwie wykorzystałaś.
Mimo to, dopisuję jeszcze jedną do Twojej listy - czyli masz jeszcze 3 sterylki (3x150zł=450zł) :)