Maciek777 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Justyna Klimek napisał(a):Dla Diany też możemy przeznaczyć 150zł na sterylkę :) Nie wiem jak dziękować!!! Naprawdę:-):-):-) Quote
Pipi Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Czy jest szansa abym otrzymala pieniadze na kastracje szesciu suczek? wszystkie w ciazy. Cztery suczki we wsi Moskwin gmina Wyszki, jedna sunia we wsi Chojewo gm. Wyszki i jedna sunia we wsi Poplawy gmina Brańsk. Jest jedna suczka, ktora trzeba szybko wysterylizowac, bo grozi jej wywiezienie lub odstrzal, nie wiem czy w ciazy jest. Wszystkim suniom zrobie zdjecia podczas zabiegu i przed. Bede wdzieczna za jakakolwiek pomoc. U "mojego" weta dr. Burzynskiego w Bielsku Podlaskim sterylizacja kosztuje 150 zł. Bardzo prosze. Quote
Kociara82 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Justyna Klimek napisał(a):Ok. Sunia jak najbardziej się kwalifikuje do dofinansowania. Wszelkie dane i instrukcje są w pierwszym poście :) bardzo dziękuję :) Quote
Pola17 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 hey mam 2 suczki do pilnej sterylki foty moge dac na e-mial bo link mi sie nie otwiera suczki ze wsi rodzą co cieczke :( a ludzie maja biede az piszczy Quote
Justyna Klimek Posted May 9, 2012 Author Posted May 9, 2012 [SIZE=4]Przyszła faktura z Leczn. Wet. MEDVET plus z Bielska-Białej na 150zł- nieopisana - czyja ona?[/SIZE] Pipi i Polę proszę o chwilę cierpliwości - w połowie przyszłego tygodnia będę wiedziała, czy jest kasa, czy nie. Quote
Pola17 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 ok poczekam :) jak by co prosze o pv [quote name='Justyna Klimek'][SIZE=4]Przyszła faktura z Leczn. Wet. MEDVET plus z Bielska-Białej na 150zł- nieopisana - czyja ona?[/SIZE] Pipi i Polę proszę o chwilę cierpliwości - w połowie przyszłego tygodnia będę wiedziała, czy jest kasa, czy nie.[/QUOTE] Quote
Luzia Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [B][SIZE=4][COLOR=#A52A2A]Sandomierskie Przytulisko dla Psiaków zagrożone! Wczoraj Sandomierskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt otrzymało oficjalne pismo w sprawie wywozu prawie 40 psów do schroniska w Białogardzie! Cała "akcja" ma się odbyć w poniedziałek, dlatego mamy niewiele czasu! :( Bardzo prosimy o wsparcie! Wydarzenie na facebook'u: [URL]https://www.facebook.com/events/407688752596815/408008682564822/?ref=notif¬if_t=plan_mall_activity[/URL] Wątek sandomierskich psiaków: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194061-Sandomierz[/URL][/COLOR][/SIZE][/B] [B]Bardzo przepraszam za spam ale to bardzo pilne[/B] :oops: . Quote
_bubu_ Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 faktura z MedVetu z Bielska-Białej jest za nasza wiejską suczkę. Pisałam wcześniej na pw :) Quote
Justyna Klimek Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 Ok, dziękuję :) Przelew poszedł. Mam prośbę o choćby małe dopiski na fakturach (np. nick z dogo), bo trochę takich faktur się u nas przewija, nie tylko z dogo... Quote
mamanabank Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Chciałabym przypomnieć o wiejskiej suczce ze szczeniakami, o której również wcześniej pisałam na PW http://www.dogomania.pl/forum/threads/211540-5-Ps%C3%B3w-z-%C5%81owicza-POTRZEBUJE-KARMY-i-DS!-Prosimy-o-Pomoc!!!#top Wszystkie szczenięta znalazły już domy, suczce skończył się pokarm i wczoraj została przewieziona do lecznicy, dzisiaj będzie zabieg. Jeszcze raz ogromnie dziękuję za pomoc. Gdy tylko uda nam się wyjść na prostą z naszymi psami, postaramy się choć w części zwrócić koszt zabiegu przez bazarki. Quote
mamanabank Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Czarna sunia po sterylizacji Sunia ze skansenu, zgłoszona przez Sylwiaso, po sterylizacji I obie skansenianki razem, Gryzelda z poprzedniej edycji akcji i Lala z aktualnej. OGROMNIE DZIĘKUJEMY W IMIENIU SUCZEK!!! Quote
Justyna Klimek Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Dziękuję za zdjęcia. Bardzo się cieszę, że sunie nie będą już narażone na dalsze rozmnażanie się... :) Quote
Pipi Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Ponawiam swoja prosbe. Cztery suki juz po zabiegach. Bardzo prosze o pomoc. Jesli nie mozliwe jest w calosci, to chociaz czesciowo. Kazda pomoc szanuje i jestem bardzo wdzieczna. Mam kolejne i kolejne do ciachania i ciezarne, wiec czas nagli, a nie wiem czy moge zawozic na zabiegi, bo pieniedzy nie ma. Prosze, pomozcie troszke. Quote
Justyna Klimek Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Pipi, dzisiaj właśnie rozliczam dotychczas przerobione fundusze od Freunde von Vierpfoten. Zwrócę się do nich z prośbą o kolejną dotację. Mam nadzieję, że wkrótce poznam decyzję. Quote
mamanabank Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Zapraszamy na bazarek, z którego częściowy ewentualny dochód zostanie przeznaczony dla Akcji http://www.dogomania.pl/forum/threads/227168-Odlotowe-szpilki-duuuu%C5%BCo-ubra%C5%84-buty-i-inne-do-30-V-godz-20-00-ZAPRASZAMY!! Quote
Justyna Klimek Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 OOOoo! Ależ niespodzianka! Dziękuję serdecznie :) Quote
Justyna Klimek Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 Serdecznie zapraszam na bazarek poświęcony MOPSiKowi = Międzyorganizacyjny Ogólnopolski Program Sterylizacji i Kastracji: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227221-MOPSiKowy-bazar-ceramika-obrazy-Gilberty-art-dla-zwierz%C4%85t-do-17-06-godz-16-00?p=19111900#post19111900 Quote
Justyna Klimek Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 [quote name='Pipi']Czy jest szansa abym otrzymala pieniadze na kastracje szesciu suczek? wszystkie w ciazy. Cztery suczki we wsi Moskwin gmina Wyszki, jedna sunia we wsi Chojewo gm. Wyszki i jedna sunia we wsi Poplawy gmina Brańsk. Jest jedna suczka, ktora trzeba szybko wysterylizowac, bo grozi jej wywiezienie lub odstrzal, nie wiem czy w ciazy jest. Wszystkim suniom zrobie zdjecia podczas zabiegu i przed. Bede wdzieczna za jakakolwiek pomoc. U "mojego" weta dr. Burzynskiego w Bielsku Podlaskim sterylizacja kosztuje 150 zł. Bardzo prosze.[/QUOTE] Pipi, mam świetną wiadomość - dostaliśmy właśnie pieniądze na kastracje i możemy zapłacić za "Twoje" sześć suczek! Dane do faktury i adres, pod który należy ją wysłać są w pierwszym poście. Quote
Justyna Klimek Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 [quote name='Pola17']hey mam 2 suczki do pilnej sterylki foty moge dac na e-mial bo link mi sie nie otwiera suczki ze wsi rodzą co cieczke :( a ludzie maja biede az piszczy[/QUOTE] Pola17, te 2 sunie też można ciachać :) Quote
Justyna Klimek Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Przyszła faktura za sterylizację Zoie - jutro zrobię przelew Quote
missieek Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 czy jest szansa na fundusze na jeszcze jakąś suczkę w BDT mojej mamy? dwie poszły do nowych domów bez sterylek z braku funduszy na jedną udało się uzbierać na moim wątku jedna ma tu zaklepaną pomoc więc zostało 9 Quote
_bubu_ Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Mamy wejską rodzinkę do sterylizawania , matka plus 3 córki 6-miesieczne. matka rodzi 2 mioty co roku, teraz też już odchowuje kolejny. córeczki zaraz beda miały pierwsze cieczki. Nie sa pilnowane. Jeśli byłaby szansa na jakieś dofinansowanie byłabym wdzięczna. Quote
Justyna Klimek Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 missieek napisał(a):czy jest szansa na fundusze na jeszcze jakąś suczkę w BDT mojej mamy? dwie poszły do nowych domów bez sterylek z braku funduszy na jedną udało się uzbierać na moim wątku jedna ma tu zaklepaną pomoc więc zostało 9 Missieek, z akcji kastracja masz jeszcze dwie zaklepane: miałaś cztery i dwie wykorzystałaś. Mimo to, dopisuję jeszcze jedną do Twojej listy - czyli masz jeszcze 3 sterylki (3x150zł=450zł) :) Quote
Recommended Posts