Justyna Klimek Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Jutro do Was dzwonię :) Quote
elinka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Justyno, czy do Fundacji dotarła faktura za sterylkę Moli, bo p.Regina wysłała ją przeszło tydzień temu? Quote
Andzike Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Andzike napisał(a):Sunieczki już po sterylizacji (i dwoma łapami w nowych domkach :) ) - faktury wysłane na Fundację :) Ogroooomne dzięki! Justyna, namieszali coś podobno z tymi fakturami i zamiast wystawić je 2 x 150zł to wystawili na cała kwotę czyli 2 x 206 i wysłali tak do Was :shake: Czy mogłabyś sprawdzić jaka jest dokładnie różnica na tych fakturach (w sensie czy na pewno 56zł na każdej, bo musimy tyle dopłacić do lecznicy). Faktury na Sagę i Lenkę, z kliniki w Radzyminie. Quote
Justyna Klimek Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 elinka napisał(a):Justyno, czy do Fundacji dotarła faktura za sterylkę Moli, bo p.Regina wysłała ją przeszło tydzień temu? Jestem prawie pewna, że dotarła i że zrobiłam już przelew. Ale jutro, przy użyciu świeżego umysłu, sprawdzę i dam znać :) Quote
Justyna Klimek Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Andzike napisał(a):Justyna, namieszali coś podobno z tymi fakturami i zamiast wystawić je 2 x 150zł to wystawili na cała kwotę czyli 2 x 206 i wysłali tak do Was :shake: Czy mogłabyś sprawdzić jaka jest dokładnie różnica na tych fakturach (w sensie czy na pewno 56zł na każdej, bo musimy tyle dopłacić do lecznicy). Faktury na Sagę i Lenkę, z kliniki w Radzyminie. Jutro sprawdzę wszystko. Dziś już słabo z koncentracją...;) Quote
elinka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Jestem prawie pewna, że dotarła i że zrobiłam już przelew. Ale jutro, przy użyciu świeżego umysłu, sprawdzę i dam znać :) I co Justyno, czy sprawdziłaś tę wysyłkę, bo do p.Reginy jeszcze nic nie dotarło? Quote
Justyna Klimek Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Andzike napisał(a):Justyna, namieszali coś podobno z tymi fakturami i zamiast wystawić je 2 x 150zł to wystawili na cała kwotę czyli 2 x 206 i wysłali tak do Was :shake: Czy mogłabyś sprawdzić jaka jest dokładnie różnica na tych fakturach (w sensie czy na pewno 56zł na każdej, bo musimy tyle dopłacić do lecznicy). Faktury na Sagę i Lenkę, z kliniki w Radzyminie. Wczoraj właśnie przysłali fakturę na kwotę 406zł. Czyli jak robimy? Ja robię przelew zatytułowany "dofinansowanie do faktury nr... za sterylizacje Sagi i Leny", na kwotę 300zł, a Wy dopłacacie 106zł? Czy mam czekać na nową fakturę? Quote
Justyna Klimek Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 elinka napisał(a):I co Justyno, czy sprawdziłaś tę wysyłkę, bo do p.Reginy jeszcze nic nie dotarło? Przepraszam. Już siadam do faktur i sprawdzam. Za chwilę napiszę, co i jak. Quote
Justyna Klimek Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Elinko, podpowiedz mi jeszcze, skąd powinna być faktura. Quote
Justyna Klimek Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Ok, już wszystko wiem: mam już fakturę i dane do zwrotu pieniędzy. Nie zrobiłam jeszcze przelewu, bo wcisnęłam kopertę w ciemny kąt... Już robię przelew. Przepraszam za zwłokę. Quote
elinka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Ok, już wszystko wiem: mam już fakturę i dane do zwrotu pieniędzy. Nie zrobiłam jeszcze przelewu, bo wcisnęłam kopertę w ciemny kąt... Już robię przelew. Przepraszam za zwłokę. OK. dziękuję. Pani Regina na sterylkę pieniądze pożyczyła od znajomych i dlatego już się trochę niepokoiłyśmy. ;) Quote
elinka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Justyno, pieniądze już dotarły. Ślicznie dziękujemy i pozdrawiamy, Pani Regina, elinka i bohaterka tego zamieszania, piękna, wysterylizowana Moli . Quote
ostatniaszansa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Justynko pięknie dziękujemy za pomoc, za wizyte p.a. :loveu: :Rose: Czoko trafił do fajnego domku. Państwo szaleni, bez uprzedzenia sruuu do auta i do Boguszyc :crazyeye: Dzisiaj jego brat Maks też jedzie do swojego domku :multi: na razie jest u mnie do 16. Pozdrawiam Ewa Quote
Justyna Klimek Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Nie ma za co - polecam się na przyszłość:) Dom naprawdę fajny! Oby tak szło dalej ze szczeniorkami:) Quote
ostatniaszansa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Nie ma za co - polecam się na przyszłość:) Dom naprawdę fajny! Oby tak szło dalej ze szczeniorkami:) Justynko ,oby ludzie więcej serca, mądrości mieli i nie dopuszczali do rozmnażania psich nieszczęść a nasze państwo d...ą się od problemu nie odwracało. Super by było gdyby w każdym województwie, powiecie były akcje sterylizacji/kastracji- władze lokalne, plus zbiorki na ten cel.Wedle mądrego przysłowia "lepiej zapobiegać jak leczyć " Niestety nadal wiele osób i to wykształconych bardzo się zżyma na słowo ; kastracja i sterylizacja. No choćby choć raz miała sunia dzieci. A już kastracja zwłaszcza faceci ... a po co, a dlaczego a charakter się zmieni a to utyje itd. Nasze umowy adopcyjne, na szczeniaki nie pozostawiają wyboru, bo dorosłe oddajemy do adopcji wysterylizowane/wykastrowane . Pozdrawiamy Ewa i Agnieszka Quote
Justyna Klimek Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Zapraszam na nasze pierwsze aukcje charytatywne: http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=23000944 Quote
Luzia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Pozdrowienia od Łaci :) ( reszta wkrótce ) Quote
Figafiga Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Figafiga']Sunia amstaffka już po sterylce, dziś miała zabieg. wstawię zdjęcia suni Kropki mix amstaffki, która dzięki Waszej pomocy przeszła zabieg sterylizacji :-) miewa się super, a tu z właścicielem (sąsiadem moich teściów) i moim synkiem :-) Jeszcze raz dziękuję Quote
Andzike Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Wczoraj właśnie przysłali fakturę na kwotę 406zł. Czyli jak robimy? Ja robię przelew zatytułowany "dofinansowanie do faktury nr... za sterylizacje Sagi i Leny", na kwotę 300zł, a Wy dopłacacie 106zł? Czy mam czekać na nową fakturę? Justyna, zaplaćcie 300zl a my dopłacimy resztę w lecznicy :) Wielkie dzięki! Quote
Ania102 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Zapraszam serdecznie na bazare kcegiełkowy dla psiaków z Krzykos, które pośrednio znajduja się pod opieką Justyny. Jedna cegiełka to tylko 5 zł a pomoże spłacić psi dług. Podarujmy potrzebującym psiakom wirtualne domki! http://www.dogomania.pl/threads/215058-Kup-domek-pomóż-spłacić-psi-dług-pomóż-psom-z-Krzykosów.-Do-7.10-godz-23. Quote
Justyna Klimek Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='Andzike']Justyna, zaplaćcie 300zl a my dopłacimy resztę w lecznicy :) Wielkie dzięki![/QUOTE] Zapłaciłam ze sporym opóźnieniem 300zł. Mam nadzieję, że nie naraziłam Waszej ani naszej reputacji na szwank... Quote
missieek Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 szukam sponsora na pilna sterylizacje aborcyjna wyrzucona suka troche bokserowata, blakala sie po miesice Bukowno jest w ciazy, dosc sporej moze ja przetrzymac po zabiegu osoba z tej miejscowosci, inna moze zorganizowac to na miejscu, ja moge pomoc jedynie telefonicznie trzeba tylko srodkow, wet zgodzil sie to zrobic za 150-200zl czas nagli, kto pomoze? Quote
Magdalena Jankowska Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Witam ! Piszę w tym wątku ponieważ jestem właścicielką 4 piesków schroniskowych . Piesek i suczka są wykastrowane i wysterylizowane. Posiadam także suczkę która nie była sterylizowana w schronie ponieważ była wzięta jako szczenię . Mam także niewidomego pieska ze schronu którego chciałabym wykastrować . Nie stać mnie w tej chwili na kastarcję czy sterylkę ponieważ mam jeszcze dwa konie , jeden z nich jest niewidomy drugi nie widzi na jedno oko . Wszystkie pieniążki przeznaczam na karmę dla zwierząt . Chciałabym prosić o dofinansowanie choć jednego pieska . Quote
Romka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Justyno,czy mogę prosić o dofinansowanie sterylizacji małej biszkoptowej suczki widocznej na zdjęciu: Suczka była bezdomna do niedzieli,znalazłyśmy ją poszukując innego naszego psa,uciekiniera Elmo.Przekonałysmy do adopcji suczki sąsiadkę naszej koleżanki.Niunia jest już w domu,chcemy pomóc pani w sterylizacji.Niunia wygląda teraz tak: Więcej o całej akcji na naszym wątku głównym: http://www.dogomania.pl/threads/171870-%C5%81owicz-Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t/page235 Quote
Andzike Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Akcja jest chyba póki co wstrzymana... :( :( :( Quote
Recommended Posts