Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Sunieczki już po sterylizacji (i dwoma łapami w nowych domkach :) ) - faktury wysłane na Fundację :) Ogroooomne dzięki!

Justyna, namieszali coś podobno z tymi fakturami i zamiast wystawić je 2 x 150zł to wystawili na cała kwotę czyli 2 x 206 i wysłali tak do Was :shake:
Czy mogłabyś sprawdzić jaka jest dokładnie różnica na tych fakturach (w sensie czy na pewno 56zł na każdej, bo musimy tyle dopłacić do lecznicy).
Faktury na Sagę i Lenkę, z kliniki w Radzyminie.

Posted

elinka napisał(a):
Justyno, czy do Fundacji dotarła faktura za sterylkę Moli, bo p.Regina wysłała ją przeszło tydzień temu?

Jestem prawie pewna, że dotarła i że zrobiłam już przelew. Ale jutro, przy użyciu świeżego umysłu, sprawdzę i dam znać :)

Posted

Andzike napisał(a):
Justyna, namieszali coś podobno z tymi fakturami i zamiast wystawić je 2 x 150zł to wystawili na cała kwotę czyli 2 x 206 i wysłali tak do Was :shake:
Czy mogłabyś sprawdzić jaka jest dokładnie różnica na tych fakturach (w sensie czy na pewno 56zł na każdej, bo musimy tyle dopłacić do lecznicy).

Jutro sprawdzę wszystko. Dziś już słabo z koncentracją...;)

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
Jestem prawie pewna, że dotarła i że zrobiłam już przelew. Ale jutro, przy użyciu świeżego umysłu, sprawdzę i dam znać :)

I co Justyno, czy sprawdziłaś tę wysyłkę, bo do p.Reginy jeszcze nic nie dotarło?

Posted

Andzike napisał(a):

Wczoraj właśnie przysłali fakturę na kwotę 406zł. Czyli jak robimy? Ja robię przelew zatytułowany "dofinansowanie do faktury nr... za sterylizacje Sagi i Leny", na kwotę 300zł, a Wy dopłacacie 106zł? Czy mam czekać na nową fakturę?

Posted

Ok, już wszystko wiem: mam już fakturę i dane do zwrotu pieniędzy. Nie zrobiłam jeszcze przelewu, bo wcisnęłam kopertę w ciemny kąt...
Już robię przelew. Przepraszam za zwłokę.

OK. dziękuję. Pani Regina na sterylkę pieniądze pożyczyła od znajomych i dlatego już się trochę niepokoiłyśmy. ;)

Posted

Justynko pięknie dziękujemy za pomoc, za wizyte p.a. :loveu: :Rose: Czoko trafił do fajnego domku. Państwo szaleni, bez uprzedzenia sruuu do auta i do Boguszyc :crazyeye: Dzisiaj jego brat Maks też jedzie do swojego domku :multi: na razie jest u mnie do 16. Pozdrawiam Ewa

Posted

Nie ma za co - polecam się na przyszłość:) Dom naprawdę fajny!
Oby tak szło dalej ze szczeniorkami:)

Justynko ,oby ludzie więcej serca, mądrości mieli i nie dopuszczali do rozmnażania psich nieszczęść a nasze państwo d...ą się od problemu nie odwracało. Super by było gdyby w każdym województwie, powiecie były akcje sterylizacji/kastracji- władze lokalne, plus zbiorki na ten cel.Wedle mądrego przysłowia "lepiej zapobiegać jak leczyć " Niestety
nadal wiele osób i to wykształconych bardzo się zżyma na słowo ; kastracja i sterylizacja. No choćby choć raz miała sunia dzieci. A już kastracja zwłaszcza faceci ... a po co, a dlaczego a charakter się zmieni a to utyje itd. Nasze umowy adopcyjne, na szczeniaki nie pozostawiają wyboru, bo dorosłe oddajemy do adopcji wysterylizowane/wykastrowane . Pozdrawiamy Ewa i Agnieszka

Posted

[quote name='Figafiga']Sunia amstaffka już po sterylce, dziś miała zabieg.

wstawię zdjęcia suni Kropki mix amstaffki, która dzięki Waszej pomocy przeszła zabieg sterylizacji :-) miewa się super, a tu z właścicielem (sąsiadem moich teściów) i moim synkiem :-)

Jeszcze raz dziękuję

Posted

Wczoraj właśnie przysłali fakturę na kwotę 406zł. Czyli jak robimy? Ja robię przelew zatytułowany "dofinansowanie do faktury nr... za sterylizacje Sagi i Leny", na kwotę 300zł, a Wy dopłacacie 106zł? Czy mam czekać na nową fakturę?

Justyna, zaplaćcie 300zl a my dopłacimy resztę w lecznicy :) Wielkie dzięki!

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Andzike']Justyna, zaplaćcie 300zl a my dopłacimy resztę w lecznicy :) Wielkie dzięki![/QUOTE]

Zapłaciłam ze sporym opóźnieniem 300zł.
Mam nadzieję, że nie naraziłam Waszej ani naszej reputacji na szwank...

Posted

szukam sponsora na pilna sterylizacje aborcyjna
wyrzucona suka troche bokserowata, blakala sie po miesice Bukowno
jest w ciazy, dosc sporej
moze ja przetrzymac po zabiegu osoba z tej miejscowosci, inna moze zorganizowac to na miejscu, ja moge pomoc jedynie telefonicznie
trzeba tylko srodkow, wet zgodzil sie to zrobic za 150-200zl
czas nagli, kto pomoze?

Posted

Witam !
Piszę w tym wątku ponieważ jestem właścicielką 4 piesków schroniskowych .
Piesek i suczka są wykastrowane i wysterylizowane.
Posiadam także suczkę która nie była sterylizowana w schronie ponieważ była wzięta jako szczenię .
Mam także niewidomego pieska ze schronu którego chciałabym wykastrować .
Nie stać mnie w tej chwili na kastarcję czy sterylkę ponieważ mam jeszcze dwa konie , jeden z nich jest niewidomy drugi nie widzi na jedno oko . Wszystkie pieniążki przeznaczam na karmę dla zwierząt . Chciałabym prosić o dofinansowanie choć jednego pieska .

• 4 weeks later...
Posted

Justyno,czy mogę prosić o dofinansowanie sterylizacji małej biszkoptowej suczki widocznej na zdjęciu:

Suczka była bezdomna do niedzieli,znalazłyśmy ją poszukując innego naszego psa,uciekiniera Elmo.Przekonałysmy do adopcji suczki sąsiadkę naszej koleżanki.Niunia jest już w domu,chcemy pomóc pani w sterylizacji.Niunia wygląda teraz tak:

Więcej o całej akcji na naszym wątku głównym:
http://www.dogomania.pl/threads/171870-%C5%81owicz-Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t/page235