Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :)
Potrzebuje wsparcia na sterylizację suczki chłopaka mojej siostry. Jest to ponad roczna suka w typie ONka.
Moja siostra ma z nim ciągły problem, bo raz twierdzi, że wysterylizuje suczką, raz że ma dla niej 'faceta'. :shake:
Na dzień dzisiejszy chce ją wysterylizować, ale wczoraj po głowie chodziły mu jeszcze szczeniaki. Planuje sterylizacje na marzec (akcja sterylizacji - taniej), ale to tyle czasu, że 100 razy może mu się odwidzieć. Póki jest z moją siostrą to mam nad tym jakąś kontrolę, ale nie wiem ile to będzie trwać. :shake::shake::shake:
Na razie suczki nawet na żywo nie widziałam, za tydzień mam tam jechać (Inowrocław). Najchętniej od razu bym ja cięła, żeby mieć pewność, że jej pańcio nie wpadnie na głupi pomysł. :-(:angryy:
Proszę bardzo o wsparcie, pomoc. :wallbash:
Sama nie wiem czego się trzymać.

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pyrdka napisał(a):
Dziękuję w imieniu Lorki. W sobotę będzie miała sterylkę.

Lorka była sterylizowana i okazało się że już miała zaczątki pierwszej w życiu cieczki i było dużo krwi i zabieg był troszkę trudniejszy... i wet skasował zamiast 100 zł to 151,16 zł i na taką kwotę mamy fakturę.
Jak tą sprawę teraz rozwiążemy?? i na dodatek wet chciał, byśmy od razu zapłaciły i tak też uczyniłysmy...

Posted

Akrum napisał(a):
Lorka była sterylizowana i okazało się że już miała zaczątki pierwszej w życiu cieczki i było dużo krwi i zabieg był troszkę trudniejszy... i wet skasował zamiast 100 zł to 151,16 zł i na taką kwotę mamy fakturę.
Jak tą sprawę teraz rozwiążemy?? i na dodatek wet chciał, byśmy od razu zapłaciły i tak też uczyniłysmy...

Prześlijcie fakturę i numer konta, na które zwrócimy poniesione przez Was koszty.

Posted

Talia napisał(a):
Witam :)
Potrzebuje wsparcia na sterylizację suczki chłopaka mojej siostry. Jest to ponad roczna suka w typie ONka.
Moja siostra ma z nim ciągły problem, bo raz twierdzi, że wysterylizuje suczką, raz że ma dla niej 'faceta'. :shake:
Na dzień dzisiejszy chce ją wysterylizować, ale wczoraj po głowie chodziły mu jeszcze szczeniaki. Planuje sterylizacje na marzec (akcja sterylizacji - taniej), ale to tyle czasu, że 100 razy może mu się odwidzieć. Póki jest z moją siostrą to mam nad tym jakąś kontrolę, ale nie wiem ile to będzie trwać. :shake::shake::shake:
Na razie suczki nawet na żywo nie widziałam, za tydzień mam tam jechać (Inowrocław). Najchętniej od razu bym ja cięła, żeby mieć pewność, że jej pańcio nie wpadnie na głupi pomysł. :-(:angryy:
Proszę bardzo o wsparcie, pomoc. :wallbash:
Sama nie wiem czego się trzymać.

Niestety, muszę odmówić. Akcja jest wstrzymana do odwałania ze względu na brak wolnych środków finansowych.

Posted

[quote name='koosiek']Czy refundacja obejmuje także psy mające właścicieli? Mam takie kazirodcze stadko: http://www.dogomania.pl/threads/210024 :( Suki trzeba wysterylizować. Jedna jest do adopcji.

Czy w związku z tym te sunie też muszą poczekać? Dopiero udało nam się wyadoptować szczeniaki i możemy ogarniać sterylki, wcześniej nie dałyśmy rady :(

Posted

Wszystkie uzgodnione i obiecane refundacje sterylek są w mocy - działajcie. Nie przyjmujemy tylko nowych zgłoszeń, bo musimy opanować bałagan w Kłodawie.
Mam jednak nadzieję, że za kilka tygodni wznowię akcję.

Posted

Proszę o zgłoszenie się osoby, która przesłała mi fakturę z lecznicy Prima-Wet w Warszawie przy ul. Legnickiego. Rachunek prawdopodobnie dotyczy suki Nadii.
Nie wiem, czy dopisany na fakturze numer konta należy do lecznicy, czy do osoby prywatnej.

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Wszystkie uzgodnione i obiecane refundacje sterylek są w mocy - działajcie. Nie przyjmujemy tylko nowych zgłoszeń, bo musimy opanować bałagan w Kłodawie.
Mam jednak nadzieję, że za kilka tygodni wznowię akcję.[/QUOTE]

Bardzo się cieszę! Postaramy się ciachnąć je jak najszybciej, bo już się kolejne cieczki zbliżają :(

• 2 weeks later...
Posted

Moli, którą 05.06.11 zgłosiłam w poście #364 dzisiaj miała sterylkę. Trochę przeciągnęło się to w czasie, ale trzeba było odczekać 3 miesiące, bo sunia miała cieczkę. Suczka jest na tymczasie u mojej sąsiadki Pani Reginy (to pierwszy jej tymczas) no i wetka wystawiła jej rachunek na 160zł. Justyno, co teraz z tym zrobić?

http://www.dogomania.pl/threads/208020-Sunia-i-2-szczeniaki-w-klatce-na-kr%C3%B3liki.-Ju%C5%BC-w-BDT-potrzebne-wsparcie-150-z%C5%82-msc.?p=17502308&viewfull=1#post17502308

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Teraz, proszę, prześlij ten rachunek do nas (na adres podany na fakturze). A ja przeleję pieniądze na konto weta lub na podane w liście konto osoby, która zapłaciła gotówką.

Ok. ;)

i ważny spam:

napisał obserwator 2012
co trzeba zrobic żeby powstrzymać biznes polsko- niemiecki !!!!!!!
Biznes na całego !!!!!!!!!!! Polsce juz wciśnięto wojenne puszki stare z mięsem !!!!!!!!!!!!!!!!! Pozniej odpady radioaktywne !!!!!!!!!!a teraz uwaga wielki biznes !!!!!!!!!!!!!!!!! Psy i koty polacy "oddawają do raju " do niemiec za marne datki w postaci karmy i innych akcesori dla psów !!!!!!!!!!!!! A raj zamienia się w piekło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie opamiętajcie się !!!!!!!!!!!!!!!! I miejcie odrobinę litości nad tymi zwierzętami !!!!!!! Tam psy idą na doświadczenia laboratoryjne i medyczne !!!!!!!!!!!!!! Testuje się na nich wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dokonuje się na nich oparzeń i licznych operacji !!!!!!!!!!! Ze schronisk są brane psy chore stare ślepe i kończą swój żywot w nieopisanych męczarniach !!!!!!!!!!!!!!! Włosi już napisali petycję i na mocy jej jest całkowity zakaz wywózki psów do niemiec ! A polska co zrobiła ?????!!!!!! Do piekła je wywożą a wy im w tym pomagacie !!!!!!!!!!!!!!!!! W niemczech mają swoje psy a nasze do laboratorii !!!!!!!!!!!!!!!!! W niemczech jest zakaz adopcji psów z innych państw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czytajcie artykuły !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polakowi wszystko się wciśnie !!!!!!!!!!!

Posted

Podsumowanie Akcji - Kastracja:
Od 9 lutego do 26 sierpnia 2011 wykastrowano 67 dziewczyn: kotek lub suczek

Było to możliwe dzięki naszym przyjaciołom, którzy wsparli nas finansowo oraz dzięki ludziom o dobrym sercu, którzy wypatrywali i zgłaszali potrzebujące futrzaste niewiasty.

Wszystkim: serdeczne dzięki!!! :)

" class="ipsImage" alt="">

Mam nadzieję, że akcja zostanie wznowiona.
Do usłyszenia :)

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Podsumowanie Akcji - Kastracja:
Od 9 lutego do 26 sierpnia 2011 wykastrowano 67 dziewczyn: kotek lub suczek

woow, imponujący wynik :)
Gratuluję :)

• 2 weeks later...