Talia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Witam :) Potrzebuje wsparcia na sterylizację suczki chłopaka mojej siostry. Jest to ponad roczna suka w typie ONka. Moja siostra ma z nim ciągły problem, bo raz twierdzi, że wysterylizuje suczką, raz że ma dla niej 'faceta'. :shake: Na dzień dzisiejszy chce ją wysterylizować, ale wczoraj po głowie chodziły mu jeszcze szczeniaki. Planuje sterylizacje na marzec (akcja sterylizacji - taniej), ale to tyle czasu, że 100 razy może mu się odwidzieć. Póki jest z moją siostrą to mam nad tym jakąś kontrolę, ale nie wiem ile to będzie trwać. :shake::shake::shake: Na razie suczki nawet na żywo nie widziałam, za tydzień mam tam jechać (Inowrocław). Najchętniej od razu bym ja cięła, żeby mieć pewność, że jej pańcio nie wpadnie na głupi pomysł. :-(:angryy: Proszę bardzo o wsparcie, pomoc. :wallbash: Sama nie wiem czego się trzymać. Quote
Justyna Klimek Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='kaja69']Za Zorkę z tego watku,fakturka z gabinetu 'Chiron",Włocławek http://www.dogomania.pl/threads/205304-Uzbierałam-trochę-tymczasów-proszę-o-pomoc-w-znalezieniu-domków Faktura dotarła - zapłacona dziś po południu :) Quote
kaja69 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Faktura dotarła - zapłacona dziś po południu :) Dzięki bardzo sliczne :loveu: Quote
Akrum Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Pyrdka napisał(a):Dziękuję w imieniu Lorki. W sobotę będzie miała sterylkę. Lorka była sterylizowana i okazało się że już miała zaczątki pierwszej w życiu cieczki i było dużo krwi i zabieg był troszkę trudniejszy... i wet skasował zamiast 100 zł to 151,16 zł i na taką kwotę mamy fakturę. Jak tą sprawę teraz rozwiążemy?? i na dodatek wet chciał, byśmy od razu zapłaciły i tak też uczyniłysmy... Quote
Justyna Klimek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Akrum napisał(a):Lorka była sterylizowana i okazało się że już miała zaczątki pierwszej w życiu cieczki i było dużo krwi i zabieg był troszkę trudniejszy... i wet skasował zamiast 100 zł to 151,16 zł i na taką kwotę mamy fakturę. Jak tą sprawę teraz rozwiążemy?? i na dodatek wet chciał, byśmy od razu zapłaciły i tak też uczyniłysmy... Prześlijcie fakturę i numer konta, na które zwrócimy poniesione przez Was koszty. Quote
Justyna Klimek Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Talia napisał(a):Witam :) Potrzebuje wsparcia na sterylizację suczki chłopaka mojej siostry. Jest to ponad roczna suka w typie ONka. Moja siostra ma z nim ciągły problem, bo raz twierdzi, że wysterylizuje suczką, raz że ma dla niej 'faceta'. :shake: Na dzień dzisiejszy chce ją wysterylizować, ale wczoraj po głowie chodziły mu jeszcze szczeniaki. Planuje sterylizacje na marzec (akcja sterylizacji - taniej), ale to tyle czasu, że 100 razy może mu się odwidzieć. Póki jest z moją siostrą to mam nad tym jakąś kontrolę, ale nie wiem ile to będzie trwać. :shake::shake::shake: Na razie suczki nawet na żywo nie widziałam, za tydzień mam tam jechać (Inowrocław). Najchętniej od razu bym ja cięła, żeby mieć pewność, że jej pańcio nie wpadnie na głupi pomysł. :-(:angryy: Proszę bardzo o wsparcie, pomoc. :wallbash: Sama nie wiem czego się trzymać. Niestety, muszę odmówić. Akcja jest wstrzymana do odwałania ze względu na brak wolnych środków finansowych. Quote
Akrum Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Prześlijcie fakturę i numer konta, na które zwrócimy poniesione przez Was koszty. super, wielkie dzięki :) Quote
koosiek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='koosiek']Czy refundacja obejmuje także psy mające właścicieli? Mam takie kazirodcze stadko: http://www.dogomania.pl/threads/210024 :( Suki trzeba wysterylizować. Jedna jest do adopcji. Czy w związku z tym te sunie też muszą poczekać? Dopiero udało nam się wyadoptować szczeniaki i możemy ogarniać sterylki, wcześniej nie dałyśmy rady :( Quote
Justyna Klimek Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Wszystkie uzgodnione i obiecane refundacje sterylek są w mocy - działajcie. Nie przyjmujemy tylko nowych zgłoszeń, bo musimy opanować bałagan w Kłodawie. Mam jednak nadzieję, że za kilka tygodni wznowię akcję. Quote
missieek Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 czy ja moge wysylac fakture za zgloszona wczesniej kotke? 60zl Quote
Justyna Klimek Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 No jasne. Wszystkie "zatwierdzone"/uzgodnione/obiecane sterylki będą zrefundowane. Quote
Justyna Klimek Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Proszę o zgłoszenie się osoby, która przesłała mi fakturę z lecznicy Prima-Wet w Warszawie przy ul. Legnickiego. Rachunek prawdopodobnie dotyczy suki Nadii. Nie wiem, czy dopisany na fakturze numer konta należy do lecznicy, czy do osoby prywatnej. Quote
Akrum Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Pieniążki za sterylizację Lorki z DT od Pyrdka - dotarły na konto - ślicznie dziękuję :) Quote
3 x Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Justyna, akcja dalej wstrzymana ? bo mamy kilka kotek :( Quote
koosiek Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Wszystkie uzgodnione i obiecane refundacje sterylek są w mocy - działajcie. Nie przyjmujemy tylko nowych zgłoszeń, bo musimy opanować bałagan w Kłodawie. Mam jednak nadzieję, że za kilka tygodni wznowię akcję.[/QUOTE] Bardzo się cieszę! Postaramy się ciachnąć je jak najszybciej, bo już się kolejne cieczki zbliżają :( Quote
Justyna Klimek Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='3 x']Justyna, akcja dalej wstrzymana ? bo mamy kilka kotek :([/QUOTE] Niestety, tak - wstrzymana. Akcja w Kłodawie jest bardzo kosztowna i pracochłonna. Dziś właśnie stamtąd wróciłam :( Quote
koosiek Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Udało się załatwić o połowę tańsze sterylki, więc możemy odstąpić nasze refundacje jakimś dwóm innym suniom :) Quote
Justyna Klimek Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 To świetnie! Chętnie przerzucę je na Krzykosy! Przy okazji zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/210665-24-sztuki-wysterylizowane-12-w-ds-7-w-dt-wszystko-w-1-5-miesi%C4%85ca.-To-nie-koniec!?p=17446663#post17446663 Quote
elinka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Moli, którą 05.06.11 zgłosiłam w poście #364 dzisiaj miała sterylkę. Trochę przeciągnęło się to w czasie, ale trzeba było odczekać 3 miesiące, bo sunia miała cieczkę. Suczka jest na tymczasie u mojej sąsiadki Pani Reginy (to pierwszy jej tymczas) no i wetka wystawiła jej rachunek na 160zł. Justyno, co teraz z tym zrobić? http://www.dogomania.pl/threads/208020-Sunia-i-2-szczeniaki-w-klatce-na-kr%C3%B3liki.-Ju%C5%BC-w-BDT-potrzebne-wsparcie-150-z%C5%82-msc.?p=17502308&viewfull=1#post17502308 Quote
Justyna Klimek Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Teraz, proszę, prześlij ten rachunek do nas (na adres podany na fakturze). A ja przeleję pieniądze na konto weta lub na podane w liście konto osoby, która zapłaciła gotówką. Quote
elinka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Teraz, proszę, prześlij ten rachunek do nas (na adres podany na fakturze). A ja przeleję pieniądze na konto weta lub na podane w liście konto osoby, która zapłaciła gotówką. Ok. ;) i ważny spam: napisał obserwator 2012 co trzeba zrobic żeby powstrzymać biznes polsko- niemiecki !!!!!!! Biznes na całego !!!!!!!!!!! Polsce juz wciśnięto wojenne puszki stare z mięsem !!!!!!!!!!!!!!!!! Pozniej odpady radioaktywne !!!!!!!!!!a teraz uwaga wielki biznes !!!!!!!!!!!!!!!!! Psy i koty polacy "oddawają do raju " do niemiec za marne datki w postaci karmy i innych akcesori dla psów !!!!!!!!!!!!! A raj zamienia się w piekło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie opamiętajcie się !!!!!!!!!!!!!!!! I miejcie odrobinę litości nad tymi zwierzętami !!!!!!! Tam psy idą na doświadczenia laboratoryjne i medyczne !!!!!!!!!!!!!! Testuje się na nich wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dokonuje się na nich oparzeń i licznych operacji !!!!!!!!!!! Ze schronisk są brane psy chore stare ślepe i kończą swój żywot w nieopisanych męczarniach !!!!!!!!!!!!!!! Włosi już napisali petycję i na mocy jej jest całkowity zakaz wywózki psów do niemiec ! A polska co zrobiła ?????!!!!!! Do piekła je wywożą a wy im w tym pomagacie !!!!!!!!!!!!!!!!! W niemczech mają swoje psy a nasze do laboratorii !!!!!!!!!!!!!!!!! W niemczech jest zakaz adopcji psów z innych państw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czytajcie artykuły !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polakowi wszystko się wciśnie !!!!!!!!!!! Quote
Justyna Klimek Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Podsumowanie Akcji - Kastracja: Od 9 lutego do 26 sierpnia 2011 wykastrowano 67 dziewczyn: kotek lub suczek Było to możliwe dzięki naszym przyjaciołom, którzy wsparli nas finansowo oraz dzięki ludziom o dobrym sercu, którzy wypatrywali i zgłaszali potrzebujące futrzaste niewiasty. Wszystkim: serdeczne dzięki!!! :) " class="ipsImage" alt=""> Mam nadzieję, że akcja zostanie wznowiona. Do usłyszenia :) Quote
3 x Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Podsumowanie Akcji - Kastracja: Od 9 lutego do 26 sierpnia 2011 wykastrowano 67 dziewczyn: kotek lub suczek woow, imponujący wynik :) Gratuluję :) Quote
Justyna Klimek Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Zapraszam wszystkich Poznaniaków i przejezdnych: http://Poznan.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/605356-zbiorka_publiczna_na_rzecz.html Quote
ostatniaszansa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Gratulujemy takiej wspaniałej akcji :) Justynko b. prosimy odezwij się , potrzebujemy pomocy w wizycie po adopcyjnej w Gorzowie Wlk. Nasze telefony chyba znasz ? Pozdrawiam. Ewa Quote
Recommended Posts