Justyna Klimek Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Borówka16 napisał(a):Justynko, a kastrację psów też dofinansowujecie? Czy tylko suńki? Póki co, tylko suńki. Jak coś się zmieni - poinformuję. Quote
Andzike Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Dokładamy do sterylek - po 150zł na obie sunie. Bardzo dziękuję - jesteście niezawodni! Quote
Romka Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Justyna Klimek']150zł dla Fiolki Dziękuję bardzo !:lol:Sprostuję tylko,że Fiolka już ma dom a ja proszę o refundację dla suczki,która nie ma imienia...a była starszą koleżanką Fiolki z okresu bezdomności...to tak dla porządku wyjaśniam...żeby nie było potem niejasności...;) Quote
Borówka16 Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Póki co, tylko suńki. Jak coś się zmieni - poinformuję.[/QUOTE] Ok, to czekam jak coś na info. Quote
SkarpetKa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Dzięki pomocy jednej z dogomaniaczek udało nam się znaleźć szybko domek dla tej suńki: http://www.dogomania.pl/threads/207628-Przytulisko-dla-ps%C3%B3w-w-Mosinie-potrzebna-natychmiastowa-pomoc-w-adopcjach!/page11 (post 251) Sunia trafiła z cieczką do przytuliska i na dodatek wsadzili ją do boksu z samcem(bez komentarza), i jeszcze jedna sunią, a co ja mogło w między czasie spotkać, nie wiadomo. Skoro dajemy Pani jajko niespodziankę będziemy partycypować w kosztach sterylki. Trzeba ją szybko ciąć, bo to już trochę czasu minęło, a w międzyczasie nie było dt które by ją przetrzymało po sterylce. Czy możemy liczyć na wsparcie?! Quote
Justyna Klimek Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='SkarpetKa']Dzięki pomocy jednej z dogomaniaczek udało nam się znaleźć szybko domek dla tej suńki: http://www.dogomania.pl/threads/207628-Przytulisko-dla-ps%C3%B3w-w-Mosinie-potrzebna-natychmiastowa-pomoc-w-adopcjach!/page11 (post 251) Sunia trafiła z cieczką do przytuliska i na dodatek wsadzili ją do boksu z samcem(bez komentarza), i jeszcze jedna sunią, a co ja mogło w między czasie spotkać, nie wiadomo. Skoro dajemy Pani jajko niespodziankę będziemy partycypować w kosztach sterylki. Trzeba ją szybko ciąć, bo to już trochę czasu minęło, a w międzyczasie nie było dt które by ją przetrzymało po sterylce. Czy możemy liczyć na wsparcie?! Tak - 150zł możemy dołożyć Quote
anzorka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Chciałam zgłosić do sterylizacji suczkę Tosię z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/203219-Dramatyczna-sytuacja-ps%C3%B3w-po-%C5%9Bmierci-pana-potrzebna-pomoc!?p=16404680#post16404680 Suczka jest do adopcji, średniej wielkości, przebywa w tej chwili w hoteliku. Quote
missieek Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='missieek']czy faktura za 3 kotki ktore zglaszalam jakis czas temu i fotki wklejalam dotarla do Fundacji? tutaj fota kotki ktora zglaszalam pozniej juz po zabiegu czy moge prosic o wsparcie dla dwoch kolejnych kotek? po 60zl mam sporadycznie dostep do neta wiec dopiero teraz zeby sie nie zgubic :) poszla juz faktura na 3 kotki, juz zaplacona pozniej wet poslal fakture na dwie kotki czyli za ta wklejona szylkretke i za buro biala ktorej fotka ponizej czyli zostala mi jeszcze jedna zgloszona kotka, bedzie to czarnulka z ulicy, fotki wkleje pozniej, sterylka najpewniej w przyszlym tygodniu dziekuje wklejona kotka czeka u mnie na dom, kolor niestety za pospolity :( Quote
Justyna Klimek Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='anzorka']Chciałam zgłosić do sterylizacji suczkę Tosię z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/203219-Dramatyczna-sytuacja-ps%C3%B3w-po-%C5%9Bmierci-pana-potrzebna-pomoc!?p=16404680#post16404680 Suczka jest do adopcji, średniej wielkości, przebywa w tej chwili w hoteliku. Możemy dofinansować sterylizację Tosi kwotą w wysokości 150zł. Potrzebujemy fakturę i zdjęcie. Quote
Romka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Suczki zgłoszone przeze mnie mają ustalony zabieg sterylizacji na środę i czwartek... Quote
Andzike Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dziś o 13 umówiona kastracja jamniczki Soni - trzymajcie wszyscy kciuki ! Quote
Romka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Romka']Justyno,miesiąc temu byłyśmy na interwencji we wsi Kalenice gmina Łyszkowice z tej interwencji przywiozłyśmy jedną z 3 suczek koczujących przed szkołą podstawową w tej miejscowości,Fiolkę...pozostałe suczki gdzieś zniknęły i do tej pory ich nie ma.Przed szkołą został jeszcze bury pies i suczka,która jak powiedziała pani mieszkająca na przeciwko szkoły(ta co nas powiadomiła o psiakach) miesiąc temu urodziła w krzakach małe.Pani dokarmiała całą gromadkę i tak jest nadal...Ślepy miot suczki został uśpiony.Fiolka znalazła w środę dom...I teraz moja prośba czy możemy prosić o refundację sterylizacji tej właśnie suczki?Za chwilę znów będzie ciężarna.Rozmawiałam dziś z panią,zgodziła się opiekować suczką po zabiegu...a my spróbujemy znalezć jej dom...BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA ZA POMOC!Zdjęcia spróbuję za chwilę wrzucić... Tak wygląda suczka: Justyno,suczka którą zgłaszałam pojechała do Fundacji Emir,jak sądzę tam zamieszka i tam będzie sterylizowana,dowiedziałam się o tym wczoraj...rezygnuję z refundacji zabiegu...DZIĘKUJĘ BARDZO! Quote
kaja69 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Czy moge zgłosic sunię Zorke z tego watku?? http://www.dogomania.pl/threads/205304-Uzbierałam-trochę-tymczasów-proszę-o-pomoc-w-znalezieniu-domków Została znaleziona razem z pieskiem ,teraz Zefirkiem,w lesie przez letników i oczywiście wyladowały u mnie na tymczasie.To młodziutka sunia,mysle ,ze nie ma jeszcze roku i mozliwe,ze lada moment będzie miała cieczkę... A to jeszcze zdjęcie Zorki Quote
Justyna Klimek Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Romka']Justyno,suczka którą zgłaszałam pojechała do Fundacji Emir,jak sądzę tam zamieszka i tam będzie sterylizowana,dowiedziałam się o tym wczoraj...rezygnuję z refundacji zabiegu...DZIĘKUJĘ BARDZO![/QUOTE] A to bardzo dobra wiadomość! Również dziękuję :) Quote
Justyna Klimek Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='kaja69']Czy moge zgłosic sunię Zorke z tego watku?? http://www.dogomania.pl/threads/205304-Uzbierałam-trochę-tymczasów-proszę-o-pomoc-w-znalezieniu-domków Została znaleziona razem z pieskiem ,teraz Zefirkiem,w lesie przez letników i oczywiście wyladowały u mnie na tymczasie.To młodziutka sunia,mysle ,ze nie ma jeszcze roku i mozliwe,ze lada moment będzie miała cieczkę... A to jeszcze zdjęcie Zorki 150zł dla Zorki damy w zamian za fakturę od weta :) Quote
kaja69 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dziekuje slicznie :) a gdzie znajdę dane do fakturki ?:) Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 chcialam zglosic malenka Zosienke ,przebywa obecnie w schronisku w Zamosciu ,ale lada dzien trafi do hoteliku ,a pozniej do domu stalego http://www.dogomania.pl/threads/209958-Maleńka-wystraszona-Zosia-!!!!!?p=17192703#post17192703 Quote
Justyna Klimek Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='kaja69']Dziekuje slicznie :) a gdzie znajdę dane do fakturki ?:)[/QUOTE] A tu: Fundacja Przyjaciele Czterech Łap Rokitno 2 74-304 Nowogródek Pomorski NIP 597-169-91-69 :) Quote
Justyna Klimek Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='IVV']chcialam zglosic malenka Zosienke ,przebywa obecnie w schronisku w Zamosciu ,ale lada dzien trafi do hoteliku ,a pozniej do domu stalego http://www.dogomania.pl/threads/209958-Maleńka-wystraszona-Zosia-!!!!!?p=17192703#post17192703 150zł dla Zosi, jak zwykle w zamian za rachunek od weta Quote
Justyna Klimek Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Ogłaszam chwilową przerwę w udzielaniu dotacji na sterylki. Odezwę się w ciągu tygodnia. Muszę zrobić skrupulatne rozeznanie w funduszach i poczynić kroki w kierunku pozyskania nowych. Wszystkie obiecane będą dotrzymane, oczywiście. PS: Jeśli ktoś ma choć trochę wolnych środków finansowych lub pomysł skąd je pozyskać - piszcie lub przesyłajcie na konto fundacji z dopiskiem "Akcja-kastracja". Wszelkie darowizny są mile widziane :) nr konta 76 1240 3581 1111 0010 2180 8561 Quote
IVV Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='Justyna Klimek']150zł dla Zosi, jak zwykle w zamian za rachunek od weta[/QUOTE] Justynko ja Cie chyba ozloce :) !!!!!!!!!!!!!! dzieki serdeczne !!!! juz pisze do dziewczyn :)!!!! Quote
anzorka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Mam pytanie, gdzie mamy przesłać fakturę za sterylizacje Tosi i czy może to być kopia (skan czy ksero). Resztę opłaty za sterylizację pokrywa nam fundacja, która też potrzebuje faktury, a nie wiem czy weterynarz może to rozbić na dwa. Chcę też spytać, czy jest szansa na dofinansowanie sterylizacji Rudej, też suczki do adopcji, która się odbyła 2 tygodnie temu i była opłacona z prywatnej kieszeni. Quote
Andzike Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Andzike']Dziś o 13 umówiona kastracja jamniczki Soni - trzymajcie wszyscy kciuki ! Sonia już po sterylizacji - faktura dziś poszła do wysyłki. Baaaardzo dziękuję za tą akcję - jesteście wspaniali ! :) Quote
Recommended Posts