Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justyna Klimek']150zł dla Fiolki
Dziękuję bardzo !:lol:Sprostuję tylko,że Fiolka już ma dom a ja proszę o refundację dla suczki,która nie ma imienia...a była starszą koleżanką Fiolki z okresu bezdomności...to tak dla porządku wyjaśniam...żeby nie było potem niejasności...;)

Posted

Dzięki pomocy jednej z dogomaniaczek udało nam się znaleźć szybko domek dla tej suńki:

http://www.dogomania.pl/threads/207628-Przytulisko-dla-ps%C3%B3w-w-Mosinie-potrzebna-natychmiastowa-pomoc-w-adopcjach!/page11 (post 251)

Sunia trafiła z cieczką do przytuliska i na dodatek wsadzili ją do boksu z samcem(bez komentarza), i jeszcze jedna sunią, a co ja mogło w między czasie spotkać, nie wiadomo.

Skoro dajemy Pani jajko niespodziankę będziemy partycypować w kosztach sterylki. Trzeba ją szybko ciąć, bo to już trochę czasu minęło, a w międzyczasie nie było dt które by ją przetrzymało po sterylce. Czy możemy liczyć na wsparcie?!

Posted

[quote name='SkarpetKa']Dzięki pomocy jednej z dogomaniaczek udało nam się znaleźć szybko domek dla tej suńki:

http://www.dogomania.pl/threads/207628-Przytulisko-dla-ps%C3%B3w-w-Mosinie-potrzebna-natychmiastowa-pomoc-w-adopcjach!/page11 (post 251)

Sunia trafiła z cieczką do przytuliska i na dodatek wsadzili ją do boksu z samcem(bez komentarza), i jeszcze jedna sunią, a co ja mogło w między czasie spotkać, nie wiadomo.

Skoro dajemy Pani jajko niespodziankę będziemy partycypować w kosztach sterylki. Trzeba ją szybko ciąć, bo to już trochę czasu minęło, a w międzyczasie nie było dt które by ją przetrzymało po sterylce. Czy możemy liczyć na wsparcie?!

Tak - 150zł możemy dołożyć

Posted

[quote name='missieek']czy faktura za 3 kotki ktore zglaszalam jakis czas temu i fotki wklejalam dotarla do Fundacji?

tutaj fota kotki ktora zglaszalam pozniej
juz po zabiegu

czy moge prosic o wsparcie dla dwoch kolejnych kotek? po 60zl

mam sporadycznie dostep do neta wiec dopiero teraz
zeby sie nie zgubic :)
poszla juz faktura na 3 kotki, juz zaplacona
pozniej wet poslal fakture na dwie kotki czyli za ta wklejona szylkretke i za buro biala ktorej fotka ponizej
czyli zostala mi jeszcze jedna zgloszona kotka, bedzie to czarnulka z ulicy, fotki wkleje pozniej, sterylka najpewniej w przyszlym tygodniu
dziekuje

wklejona kotka czeka u mnie na dom, kolor niestety za pospolity :(

Posted

[quote name='anzorka']Chciałam zgłosić do sterylizacji suczkę Tosię z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/threads/203219-Dramatyczna-sytuacja-ps%C3%B3w-po-%C5%9Bmierci-pana-potrzebna-pomoc!?p=16404680#post16404680
Suczka jest do adopcji, średniej wielkości, przebywa w tej chwili w hoteliku.

Możemy dofinansować sterylizację Tosi kwotą w wysokości 150zł.
Potrzebujemy fakturę i zdjęcie.

Posted

[quote name='Romka']Justyno,miesiąc temu byłyśmy na interwencji we wsi Kalenice gmina Łyszkowice z tej interwencji przywiozłyśmy jedną z 3 suczek koczujących przed szkołą podstawową w tej miejscowości,Fiolkę...pozostałe suczki gdzieś zniknęły i do tej pory ich nie ma.Przed szkołą został jeszcze bury pies i suczka,która jak powiedziała pani mieszkająca na przeciwko szkoły(ta co nas powiadomiła o psiakach) miesiąc temu urodziła w krzakach małe.Pani dokarmiała całą gromadkę i tak jest nadal...Ślepy miot suczki został uśpiony.Fiolka znalazła w środę dom...I teraz moja prośba czy możemy prosić o refundację sterylizacji tej właśnie suczki?Za chwilę znów będzie ciężarna.Rozmawiałam dziś z panią,zgodziła się opiekować suczką po zabiegu...a my spróbujemy znalezć jej dom...BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA ZA POMOC!Zdjęcia spróbuję za chwilę wrzucić...
Tak wygląda suczka:

Justyno,suczka którą zgłaszałam pojechała do Fundacji Emir,jak sądzę tam zamieszka i tam będzie sterylizowana,dowiedziałam się o tym wczoraj...rezygnuję z refundacji zabiegu...DZIĘKUJĘ BARDZO!

Posted

[quote name='Romka']Justyno,suczka którą zgłaszałam pojechała do Fundacji Emir,jak sądzę tam zamieszka i tam będzie sterylizowana,dowiedziałam się o tym wczoraj...rezygnuję z refundacji zabiegu...DZIĘKUJĘ BARDZO![/QUOTE]

A to bardzo dobra wiadomość!
Również dziękuję :)

Posted

[quote name='kaja69']Czy moge zgłosic sunię Zorke z tego watku??
http://www.dogomania.pl/threads/205304-Uzbierałam-trochę-tymczasów-proszę-o-pomoc-w-znalezieniu-domków
Została znaleziona razem z pieskiem ,teraz Zefirkiem,w lesie przez letników i oczywiście wyladowały u mnie na tymczasie.To młodziutka sunia,mysle ,ze nie ma jeszcze roku i mozliwe,ze lada moment będzie miała cieczkę...
A to jeszcze zdjęcie Zorki

150zł dla Zorki damy w zamian za fakturę od weta :)

Posted

Ogłaszam chwilową przerwę w udzielaniu dotacji na sterylki.
Odezwę się w ciągu tygodnia.
Muszę zrobić skrupulatne rozeznanie w funduszach i poczynić kroki w kierunku pozyskania nowych.
Wszystkie obiecane będą dotrzymane, oczywiście.
PS: Jeśli ktoś ma choć trochę wolnych środków finansowych lub pomysł skąd je pozyskać - piszcie lub przesyłajcie na konto fundacji z dopiskiem "Akcja-kastracja".
Wszelkie darowizny są mile widziane :)
nr konta 76 1240 3581 1111 0010 2180 8561

Posted

[quote name='Justyna Klimek']150zł dla Zosi, jak zwykle w zamian za rachunek od weta[/QUOTE]
Justynko ja Cie chyba ozloce :) !!!!!!!!!!!!!! dzieki serdeczne !!!! juz pisze do dziewczyn :)!!!!

Posted

Mam pytanie, gdzie mamy przesłać fakturę za sterylizacje Tosi i czy może to być kopia (skan czy ksero). Resztę opłaty za sterylizację pokrywa nam fundacja, która też potrzebuje faktury, a nie wiem czy weterynarz może to rozbić na dwa.

Chcę też spytać, czy jest szansa na dofinansowanie sterylizacji Rudej, też suczki do adopcji, która się odbyła 2 tygodnie temu i była opłacona z prywatnej kieszeni.

Posted

[quote name='Andzike']Dziś o 13 umówiona kastracja jamniczki Soni - trzymajcie wszyscy kciuki !

Sonia już po sterylizacji - faktura dziś poszła do wysyłki.
Baaaardzo dziękuję za tą akcję - jesteście wspaniali ! :)