Justyna Klimek Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Basia1968 napisał(a):ja pisałam o psiakach, ale o kociakach też - nie pamiętam dokładnie - na pewno poniżej 100 zł. Są jeszcze w kolejce 3 suczki z tej 9 /taka sterylka z jednego miejsca/ Justynko ja to zbiorę razem i w jednym poście ujmę -te które są zamwione i wysterylizowane. Dzięki serdecznie Kotek jest trzy Ok, dzięki za pomysł na uporządkowanie Twoich podopiecznych :) Trzy kotki, jeśli około 100zł za zabieg - pokryjemy w całości. Quote
Ania102 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Witam mam pytanie czy można na ta akcję zgłosić bezdomną sunię z podstarachowickiej wsi. Sunia szczeni się 2 razy w roku. Mieszkańcy hotelu robotniczego po pierwsze nie wiedzą zbytnio co to jest sterylizacja, po drugie są biedni. Nas nie stać na sfinansowanie. Prosimy o pomoc. http://www.dogomania.pl/threads/208954-Sunia-i-jej-2-szczeniaki-potrzebują-pilnie-pomocy! Quote
malawaszka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Druga sznaucerka którą zgłaszałam została wysterylizowana wczoraj - dziś wysłałam pocztą obydwie faktury w jednej kopercie - za małą (LOLĘ) i dużą sznaucerkę (SAGĘ) - ogromnie dziękuję za pomoc :Rose: Quote
Justyna Klimek Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='Ania102']Witam mam pytanie czy można na ta akcję zgłosić bezdomną sunię z podstarachowickiej wsi. Sunia szczeni się 2 razy w roku. Mieszkańcy hotelu robotniczego po pierwsze nie wiedzą zbytnio co to jest sterylizacja, po drugie są biedni. Nas nie stać na sfinansowanie. Prosimy o pomoc. http://www.dogomania.pl/threads/208954-Sunia-i-jej-2-szczeniaki-potrzebują-pilnie-pomocy! No jasne - możemy przeznaczyć dla suni 150zł. Quote
Justyna Klimek Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 malawaszka napisał(a):Druga sznaucerka którą zgłaszałam została wysterylizowana wczoraj - dziś wysłałam pocztą obydwie faktury w jednej kopercie - za małą (LOLĘ) i dużą sznaucerkę (SAGĘ) - ogromnie dziękuję za pomoc :Rose: Bardzo się cieszę i również dziękuję :) Quote
mshume Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Fifi, yorczka, która dzięki waszym funduszom była sterylizowana 4.05, już w nowym domu a faktura wysłana. Wielkie dzięki! http://www.dogomania.pl/threads/205078-Po-nieudanej-adopcji-Fifi-ponownie-szcz%C4%99%C5%9Bliwa-w-nowym-domku!!-%29/page5 Quote
Justyna Klimek Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 [quote name='mshume']Fifi, yorczka, która dzięki waszym funduszom była sterylizowana 4.05, już w nowym domu a faktura wysłana. Wielkie dzięki! http://www.dogomania.pl/threads/205078-Po-nieudanej-adopcji-Fifi-ponownie-szcz%C4%99%C5%9Bliwa-w-nowym-domku!!-%29/page5 super!!! dzięki! Quote
elinka Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Może kiedyś i Dastiemu się tak poszczęści jak yoreczce Fifi??? Jednak jak na razie, niestety, biedaka nikt nie chce. Ale wierzymy i się nie poddajemy. Dlatego Justyno, chciałabym poprosić Ciebie o wsparcie na jego kastrację. Dasti to pies, który kocha dzieci. Oto jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/190695-Adopcja-si%C4%99-nie-uda%C5%82a-Dasti-zn%C3%B3w-bez-perspektyw...-Potrzebujemy-i-OG%C5%81OSZE%C5%83!/page40 Quote
Bonsai Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Tez bardzo proszę o pomoc finansową na kastrację Dastiego. Chłopak już prawie miał dom, ale ten zrezygnował, bo chciał psa niewykastrowanego - na to nie mogliśmy się zgodzić. Gdyby już był wykastrowany, to domek nie miałby już nic do dyskusji, a tak musiałyśmy utrzymać na swoim i domek ostatecznie zrezygnował. A Dasti musi być wykastrowany, bo ma zapędy do łazęgostwa. Bałabym się go wydać bez kastracji. Teraz intensywnie go ogłaszamy, ale ledwo ciągniemy koniec z końcem z opłaceniem hoteliku, w którym piesek jest już prawie rok. Na kastrację nie mamy już pieniążków. Koszt kastracji Dastiego u zaprzyjaźnionego weta, wyniósłby około 150 zł. Quote
Justyna Klimek Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Bonsai napisał(a):Tez bardzo proszę o pomoc finansową na kastrację Dastiego. Chłopak już prawie miał dom, ale ten zrezygnował, bo chciał psa niewykastrowanego - na to nie mogliśmy się zgodzić. Gdyby już był wykastrowany, to domek nie miałby już nic do dyskusji, a tak musiałyśmy utrzymać na swoim i domek ostatecznie zrezygnował. A Dasti musi być wykastrowany, bo ma zapędy do łazęgostwa. Bałabym się go wydać bez kastracji. Teraz intensywnie go ogłaszamy, ale ledwo ciągniemy koniec z końcem z opłaceniem hoteliku, w którym piesek jest już prawie rok. Na kastrację nie mamy już pieniążków. Koszt kastracji Dastiego u zaprzyjaźnionego weta, wyniósłby około 150 zł. Niestety, muszę odmówić. Nasza akcja obejmuje tylko psie i kocie dziewczęta (ograniczone fundusze). Chętnie pomogę za to w "rozreklamowaniu" chłopaka poprzez umieszczenie go na naszej stronie. Quote
Figafiga Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Witam serdecznie.Kłania się Łowicz.Mam sunię mix amstaffkę do sterylizacji.Sunia przybłąkała się do ludzi,mieszkających na wsi, którzy chcieli ją rozmnażać!!!Wytłumaczyłam im o co chodzi, ale nie rozumieli.W końcu ulegli i zgadzają na sterylizację...jak najszybciej bym chciała dać sunię do Pani wet, aby się nie rozmyślili.Bardzo proszę o pomoc dla suni.o to zdjęcia, przepraszam za jakość, ale było ciemno, a sunia to żywe srebro jak bączek kręciła pupcią. Quote
Justyna Klimek Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 [quote name='Figafiga']Witam serdecznie.Kłania się Łowicz.Mam sunię mix amstaffkę do sterylizacji.Sunia przybłąkała się do ludzi,mieszkających na wsi, którzy chcieli ją rozmnażać!!!Wytłumaczyłam im o co chodzi, ale nie rozumieli.W końcu ulegli i zgadzają na sterylizację...jak najszybciej bym chciała dać sunię do Pani wet, aby się nie rozmyślili.Bardzo proszę o pomoc dla suni.o to zdjęcia, przepraszam za jakość, ale było ciemno, a sunia to żywe srebro jak bączek kręciła pupcią. No jasne - 150zł dla amstafki Quote
Ania102 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Suczka która zgłosiłam ma mieć zabieg w piątek, zapewniamy jej posterylkowy dt. Dziekuję bardzo i proszę o trzymanie kciuków:) Quote
Figafiga Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Justyna Klimek napisał(a):No jasne - 150zł dla amstafki bardzo bardzo dziękuję, tak bardzo się cieszę, jutro się umówię z tym panem. Jeszcze raz dziękuję!!!!! Quote
teresz10 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Nasza leonbergerka GABI jest po sterylce, a nowi właściciele dopłacili różnicę (: wiec chciałabym poprosić o zamianę sterylki GABI na inną paniusię MELISSę, na która już czeka dom, a nie mamy na dopłatę do sterylki... Quote
Justyna Klimek Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Ania102 napisał(a):Suczka która zgłosiłam ma mieć zabieg w piątek, zapewniamy jej posterylkowy dt. Dziekuję bardzo i proszę o trzymanie kciuków:) trzymam!!! Quote
Justyna Klimek Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 [quote name='teresz10']Nasza leonbergerka GABI jest po sterylce, a nowi właściciele dopłacili różnicę (: wiec chciałabym poprosić o zamianę sterylki GABI na inną paniusię MELISSę, na która już czeka dom, a nie mamy na dopłatę do sterylki... zatwierdzam zamianę :) Quote
Basia1968 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 zestawienie zbiorcze 1) Post 125 – suczka w zaawansowanej ciąży muszka /7.03.2011r. Sterylka/ 2) post 148 – suczka amstafka feta /15.03.2011r. Sterylka/ 3) post 202 – dwie kociczki /15.04.2011r. Sterylki/ 4) post 300 – zgłoszona sunia – jednak odeszła za tm – w jej miejsce zgłosiłam sunię Sarę – post 348 wysterylizowana 31.05.2011r. 5) post 306 – 9 suczek z gorzyc – /20.05.2011r. Post. 339 wysterylizowane 3 suczki: Lusia, Kaja i Gaja – kolejno dnia 31.05.2011r. Wysterylizowane: Lili, Adzia, Maszeńka - czekają jeszcze trzy 6) post 319 – kociczka ze Stalowej Woli zgłoszona przez ewakr 7) post 348 – trzy kociczki z Tarnobrzega 8) post 346 sunia husky – zostanie wysterylizowana na koszt nowych właścicieli – w jej miejsce zgłosiłam sunię czarno białą post 373 Quote
Pola17 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 A ja zgłaszam 5 kotek do sterylki tak jak rozmawiałysmy przez telefon :) czy moga byc wszystkie 5 zrobione i czy zdjecia moge wstawic wtedy kiedy benda robione u weta ? bardzo prosze o pomoc a kasy brak na sterylki a kotek cała masa :p Quote
teresz10 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 MELISSA i LESSI już po sterylce, RÓŻA również. Melissa i Róża juz mają domki, a Lessi moze dzisiaj po wizycie bedzie go miała Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc - bez was byłoby ciężko... Melissa jak sie okazało ma niespełna rok, była we wczesnej ciąży... Prześlę faktrury... Pozdrawiam Quote
Justyna Klimek Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 [quote name='Basia1968'] zestawienie zbiorcze 1) Post 125 – suczka w zaawansowanej ciąży muszka /7.03.2011r. Sterylka/ 2) post 148 – suczka amstafka feta /15.03.2011r. Sterylka/ 3) post 202 – dwie kociczki /15.04.2011r. Sterylki/ 4) post 300 – zgłoszona sunia – jednak odeszła za tm – w jej miejsce zgłosiłam sunię Sarę – post 348 wysterylizowana 31.05.2011r. 5) post 306 – 9 suczek z gorzyc – /20.05.2011r. Post. 339 wysterylizowane 3 suczki: Lusia, Kaja i Gaja – kolejno dnia 31.05.2011r. Wysterylizowane: Lili, Adzia, Maszeńka - czekają jeszcze trzy 6) post 319 – kociczka ze Stalowej Woli zgłoszona przez ewakr 7) post 348 – trzy kociczki z Tarnobrzega 8) post 346 sunia husky – zostanie wysterylizowana na koszt nowych właścicieli – w jej miejsce zgłosiłam sunię czarno białą post 373 Dzięki za zestawienie! Jak siądę do mojego zbiorczego, będzie bardzo pomocne! Quote
Justyna Klimek Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Pola17 napisał(a):A ja zgłaszam 5 kotek do sterylki tak jak rozmawiałysmy przez telefon :) czy moga byc wszystkie 5 zrobione i czy zdjecia moge wstawic wtedy kiedy benda robione u weta ? bardzo prosze o pomoc a kasy brak na sterylki a kotek cała masa :p Oficjalna zgoda na kotki i sunię :). Zdjęcia mogą być z gabinetu wet., oczywiście. Quote
elinka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Dzięki za zestawienie! Jak siądę do mojego zbiorczego, będzie bardzo pomocne! Jeżeli potrzebne są zestawienia to ja kolejno zgłaszałam: KIZI - post #194 - sunia wysterylizowana 24.03.2011 Sunia z klatki - post #364 - sunia ma cieczkę, więc sterylka będzie nieco później Dasti - post #384 - niestety, akcja obejmuje tylko dziewczynki Quote
Recommended Posts