Justyna Klimek Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 [quote name='Basia1968']ja znowu idę do Was po prośbie: czy mogę skorzystać jeszcze ze sterylki - trzy kocice - w domu jest 7 psów i 7 kociaków. Kocice niedługo zapewne będą miały młode. Dodatkowo przychodzi pod dom cztery inne kociny. Czy istnieje szansa na dofinansowanie sterylek? Sunia przeze mnie zgłoszona z wątku "Sunia z wychodka" niestety nie żyje. www.dogomania.pl/threads/207089-Sunia-odeszła-zawał!-zostało-troje-maluchów!! www.dogomania.pl/threads/207089-Sunia-odeszła-zawał!-zostało-troje-maluchów!! Czy moge w jej miejsce wysterylizować Sarę? TAK na oba pytania :) Quote
teresz10 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Jeszcze chciałabym prosic o pomoc dla jednej DUUUZej PANI która wprawdzie nie jest z mojego schroniska tylko z przytuliska ale obiecałam pomóc w znalezieniu domku . Suczka ma 3 lata, pierwszy raz w zyciu była odrobaczona i teraz jest zaszczepiona na wsciekliznę. Znalazłam jej dom dt po sterylce - obecnie zbieramy na sterylkę i szukamy ds. Jest wielka, przepiękna, mądra i spokojna... Prosimy o wsparcie - chciałabym ją wyciągnąc z tego przytuliska jak najszybciej. Quote
Justyna Klimek Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 [quote name='teresz10']Jeszcze chciałabym prosic o pomoc dla jednej DUUUZej PANI która wprawdzie nie jest z mojego schroniska tylko z przytuliska ale obiecałam pomóc w znalezieniu domku . Suczka ma 3 lata, pierwszy raz w zyciu była odrobaczona i teraz jest zaszczepiona na wsciekliznę. Znalazłam jej dom dt po sterylce - obecnie zbieramy na sterylkę i szukamy ds. Jest wielka, przepiękna, mądra i spokojna... Prosimy o wsparcie - chciałabym ją wyciągnąc z tego przytuliska jak najszybciej. Oczywiście wesprzemy - 150zł dla dużej pani Quote
toyota Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Chciałabym zgłosić do sterylizacji tą sunię. Jej szczeniakiem zaopiekował się CajusJB. Od tego czasu podaję jej zastrzyki hormonalne, ale wiadomo, że lepiej byłoby ją wysterylizować. Sunia znajduje się u bardzo biednych ludzi. Obecnie jest w lepszej kondycji (od tego czasu, gdy nie rodzi ). http://www.dogomania.pl/threads/198459-Malutki-szczeniak-szuka-domu.-Zabiedzona-matka. Quote
Basia1968 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Jeśli jest jeszcze mozliwość i nie nadużywam to zgłaszam sunię husky - Quote
Justyna Klimek Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 [quote name='toyota']Chciałabym zgłosić do sterylizacji tą sunię. Jej szczeniakiem zaopiekował się CajusJB. Od tego czasu podaję jej zastrzyki hormonalne, ale wiadomo, że lepiej byłoby ją wysterylizować. Sunia znajduje się u bardzo biednych ludzi. Obecnie jest w lepszej kondycji (od tego czasu, gdy nie rodzi ). http://www.dogomania.pl/threads/198459-Malutki-szczeniak-szuka-domu.-Zabiedzona-matka. 150zł dla dziewczyny. Quote
Justyna Klimek Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 [quote name='Basia1968']Jeśli jest jeszcze mozliwość i nie nadużywam to zgłaszam sunię husky - Dla pani husky dajemy 150zł. Quote
Romka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Romka']Jutro będą zdjęcia suczki i szczeniąt... Justyno to jest ta suczka,którą oficjalnie zgłosiłam...ta z mojego sąsiedztwa...miała 6 szczeniąt...teraz ma tylko jedno...nie pytajcie mnie co stało się z pozostałymi...suczka ma na imię Sonia,jeszcze około 4 tygodni będzie karmić szczenię: Quote
mamanabank Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 I ja przychodzę z następną suczką. Diana, zwana Danką, rodzenie to jej stałe zajęcie. W ostatnim miocie miała 15 szczeniąt, z matką został jeden (reszta zgładzona metodą XIX wieczną), ma teraz pół roku, poszukuje domu. Właścicielka sama poprosiła nas o pomoc w wysterylizowaniu suczki. Oto Danka i jej dzieciak W imieniu Danki bardzo prosimy o pomoc... Quote
Justyna Klimek Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 [quote name='mamanabank']I ja przychodzę z następną suczką. Diana, zwana Danką, rodzenie to jej stałe zajęcie. W ostatnim miocie miała 15 szczeniąt, z matką został jeden (reszta zgładzona metodą XIX wieczną), ma teraz pół roku, poszukuje domu. Właścicielka sama poprosiła nas o pomoc w wysterylizowaniu suczki. Oto Danka i jej dzieciak W imieniu Danki bardzo prosimy o pomoc... W imieniu Przyjaciół Czterech Łap przekazuję dla Danki 150zł :) Quote
mamanabank Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Justyna Klimek napisał(a):W imieniu Przyjaciół Czterech Łap przekazuję dla Danki 150zł :) Bardzo serdecznie dziękujemy! Sunia umówiona na zabieg na środę. Quote
Justyna Klimek Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Zapraszam na wątek Eda: http://www.dogomania.pl/threads/208968-Ed-Pies-bez-ogonka?p=17006104#post17006104 :) Quote
elinka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Czy mogę prosić o sterylkowe wsparcie dla suni, która jest zamknięta u patalogicznej rodziny w króliczej klatce? Rodzina nawet nie pamięta jak sunia ma na imię, jednak do suczki wreszcie uśmiechnął się los. Juto to biedactwo ma zostać oswobodzone i przyjeżdża do mojej sąsiadki na BDT. Nie mamy jednak pieniędzy na weta. Napisał toyota Sunia przebywa w klatce na króliki u patologii. Wzięłam jej szczeniaki na DT. Suni nie mogę wziąć, bo mam aż 5 psów w 2- pokojowym mieszkaniu... Jest młoda, łagodna i przeraźliwie smutna. Nie wiem niestety jak zareaguje na małe zwierzątka :-(. http://www.dogomania.pl/threads/2080...y-DT-dla-suni-! Quote
Justyna Klimek Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 elinka napisał(a):Czy mogę prosić o sterylkowe wsparcie dla suni, która jest zamknięta u patalogicznej rodziny w króliczej klatce? Rodzina nawet nie pamięta jak sunia ma na imię, jednak do suczki wreszcie uśmiechnął się los. Juto to biedactwo ma zostać oswobodzone i przyjeżdża do mojej sąsiadki na BDT. Nie mamy jednak pieniędzy na weta. Oczywiście, że zapłacimy za weta. Quote
elinka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Oczywiście, że zapłacimy za weta. Justyno, dziękuję ślicznie! Quote
missieek Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 czy faktura za 3 kotki ktore zglaszalam jakis czas temu i fotki wklejalam dotarla do Fundacji? tutaj fota kotki ktora zglaszalam pozniej juz po zabiegu czy moge prosic o wsparcie dla dwoch kolejnych kotek? po 60zl Quote
Justyna Klimek Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='missieek']czy faktura za 3 kotki ktore zglaszalam jakis czas temu i fotki wklejalam dotarla do Fundacji? tutaj fota kotki ktora zglaszalam pozniej juz po zabiegu czy moge prosic o wsparcie dla dwoch kolejnych kotek? po 60zl Tak - 120zł dla kotek. Faktura dotarła - zapłacona 1 czerwca. Quote
3 x Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 a ja was zaproszę na bazarek z róznosciami tzn głównie z ubraniami w różniastych rozmiarach :) Ponad 60 fantów - klik Quote
malawaszka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 pierwsza z dwóch zgłoszonych przeze mnie sznaucerek już po sterylizacji - bidusia miała początki ropomacicza i w ogóle, bardzo "wymęczoną" macicę :( ale już nigdy więcej rodzić nie będzie! tu faktura: http://images8.fotosik.pl/2065/8f5f26297a6f3cb7.jpg Oryginał papierowy mam wysłac na adres Fundacji tak? Quote
Basia1968 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 we wtorek tj. 31 maja Sarunia została wysterylizowana - dziękujemy! Quote
Justyna Klimek Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 malawaszka napisał(a):pierwsza z dwóch zgłoszonych przeze mnie sznaucerek już po sterylizacji - bidusia miała początki ropomacicza i w ogóle, bardzo "wymęczoną" macicę :( ale już nigdy więcej rodzić nie będzie! tu faktura: http://images8.fotosik.pl/2065/8f5f26297a6f3cb7.jpg Oryginał papierowy mam wysłac na adres Fundacji tak? Tak, oryginał poproszę na adres fundacji. Quote
Basia1968 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 A ja poproszę o podmianę - jesli można - sunia husky ruda - uz w nowym domku i sterylizowana będzie przez właścicieli na ich koszt, to czy ja moge poprosić o zamianę na tą sunię::-(:-( ze stodoły tutaj wątek http://www.dogomania.pl/threads/208208-Mama-i-8-szczeniaków-grozi-im-śmierć-pod-kołami-samochodów!PILNIE-pomoc! jeszcze zapytam jaka kwota dofinansowania jest do kocieczek? Quote
Justyna Klimek Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Basia1968 napisał(a):A ja poproszę o podmianę - jesli można - sunia husky ruda - uz w nowym domku i sterylizowana będzie przez właścicieli na ich koszt, to czy ja moge poprosić o zamianę na tą sunię::-(:-( ze stodoły tutaj wątek http://www.dogomania.pl/threads/208208-Mama-i-8-szczeniaków-grozi-im-śmierć-pod-kołami-samochodów!PILNIE-pomoc! jeszcze zapytam jaka kwota dofinansowania jest do kocieczek? Zamiana - oczywiście. Basiu, czy to Ty mi pisałaś, że jakąś dobrą kwotę wynegocjowałaś z wetem na sterylizację kotek? Jeśli możesz, to przypomnij mi liczbę kotek i kwotę, jaka jest potrzebna. Myślę, że jeśli kwota za jeden zabieg nie przekracza 100zł, to pokryjemy calość. Quote
Basia1968 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 ja pisałam o psiakach, ale o kociakach też - nie pamiętam dokładnie - na pewno poniżej 100 zł. Są jeszcze w kolejce 3 suczki z tej 9 /taka sterylka z jednego miejsca/ Justynko ja to zbiorę razem i w jednym poście ujmę -te które są zamwione i wysterylizowane. Dzięki serdecznie Kotek jest trzy Quote
Recommended Posts