Justyna Klimek Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 _bubu_ napisał(a):Mamy wejską rodzinkę do sterylizawania , matka plus 3 córki 6-miesieczne. matka rodzi 2 mioty co roku, teraz też już odchowuje kolejny. córeczki zaraz beda miały pierwsze cieczki. Nie sa pilnowane. Jeśli byłaby szansa na jakieś dofinansowanie byłabym wdzięczna. Koniecznie ciachajcie wszystkie cztery. Możecie liczyć na 600zł od nas. Przypominam, że na bieżąco aktualizuję post nr 4. Jeśli ktoś nie pamięta lub nie jest pewien, czy obiecałam kasę, nich tam zajrzy :) Quote
Justyna Klimek Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Jednocześnie informuję, że bardzo pomocne będą wszelkie datki na Akcję Kastracja (dane w poście nr 1), o które pięknie proszę :) Systematyczne comiesięczne wpłaty nawet po 5zł pozwolą nam przetrwać i kontynuować akcję. Quote
missieek Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Justyna Klimek napisał(a):Missieek, z akcji kastracja masz jeszcze dwie zaklepane: miałaś cztery i dwie wykorzystałaś. Mimo to, dopisuję jeszcze jedną do Twojej listy - czyli masz jeszcze 3 sterylki (3x150zł=450zł) :) dziękuję powinny dojść już faktury za 3 zaklepane najpierw Zumi robiona sama a później Kudłatka i Aria w tym samym czasie inaczej doszły fakturki? proszę o info Quote
Justyna Klimek Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 (edited) Zumi zapisałam osobno i osobno 4 sunie z BDT Twojej mamy. Obie faktury zostały już zapłacone. Zerknij w post nr 4 i zweryfikuj, proszę Cię bardzo ;) edit: Dla ułatwienia zaznaczyłam różowym kolorem w pełni zapłacone. Dodatkowo, w poście nr 5 jest lista opłaconych faktur. A w ogóle, to stworzyłam mini - spis treści w poście nr 1. (cytuję): Spis treści: Post nr - treść: 1. Informacje ogólne, zasady 2. Wpływy na konto Akcji Kastaracja od uczestników forum Dogomania 4. Kandydatki do dofinansowania, info o przyznanym dofinansowaniu 5. Lista zapłaconych faktur Edited May 22, 2012 by Justyna Klimek Quote
missieek Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Justyna Klimek napisał(a):Zumi zapisałam osobno i osobno 4 sunie z BDT Twojej mamy. Obie faktury zostały już zapłacone. Zerknij w post nr 4 i zweryfikuj, proszę Cię bardzo ;) edit: Dla ułatwienia zaznaczyłam różowym kolorem w pełni zapłacone. Dodatkowo, w poście nr 5 jest lista opłaconych faktur. A w ogóle, to stworzyłam mini - spis treści w poście nr 1. (cytuję): Spis treści: Post nr - treść: 1. Informacje ogólne, zasady 2. Wpływy na konto Akcji Kastaracja od uczestników forum Dogomania 4. Kandydatki do dofinansowania, info o przyznanym dofinansowaniu 5. Lista zapłaconych faktur super! w takim razie bardzo dziękuję! teraz już rozumiem, zgadza się Quote
missieek Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 dzięki akcji dofinansowana została Lala, fakturka w drodze Quote
hugulaśny Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 I ja z ogromną prośbą o pomoc finansową w sterylizacji suczki, która jest u nas na tymczasie. Oto wątek o niej.http://www.dogomania.pl/forum/threads/218875-Mała-5-6-letnia-sunia-szuka-DS . Obecnie ma cieczkę, ale jak tylko będzie to możliwe chcemy ją ciachnąć. Quote
Justyna Klimek Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 [quote name='hugulaśny']I ja z ogromną prośbą o pomoc finansową w sterylizacji suczki, która jest u nas na tymczasie. Oto wątek o niej.http://www.dogomania.pl/forum/threads/218875-Mała-5-6-letnia-sunia-szuka-DS . Obecnie ma cieczkę, ale jak tylko będzie to możliwe chcemy ją ciachnąć. Przyznajemy 150zł na sterylizację Kruszyny - zapisuję w poście nr 4. Quote
hugulaśny Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Jestem ogromnie wdzięczna za pomoc.:multi: Jak tylko weterynarz pozwoli zaraz ją wysterylizujemy. Quote
missieek Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 kolejna suczka dofinansowana z Akcji - Mami fakturka w drodze dziękuję!! Quote
Bazyliszek Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Witam chciałabym prosic o pomoc finansową na sterylizacje suczki miki która obecnie przebywa na bdt u mojej babci sunia jest u niej od tygodnia została zabrana z ulicy na razie nie ma wątku na dogo. A to zdjęcie Miki Quote
Bazyliszek Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Justyna Klimek napisał(a):150zł dla Miki zapisuję :) Bardzo dziękuję :multi: Quote
kama210 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 witam ciesze się że jest taka akcja dla psów "wiejskich " .. i chciałam prosić o wsparcie .. u ubogiej rodziny na wsi oszczeniła się suka na wiosnę ... totalny brak edukacji na temat usypiania ślepych miotów - u nas w Szydłowcu od tego roku można to zrobić na koszt Miasta - oni o tym nie wiedzieli .. na sterylizację kasy nie mają ... suka niebawem będzie miała kolejną cieczkę ... my obecnie mamy pod opieką około 20 bezdomnych psów i już nie wyrabiamy .. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.414997145211175.107945.173802145997344&type=1 czy sunia może liczyć na wsparcie ? czy można liczyć na wparcie ... Quote
Justyna Klimek Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Oczywiście! Rezerwuję 150zł dla Niej i zapisuję w porządkowym poście nr 4. Quote
kama210 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Justyna Klimek napisał(a):Oczywiście! Rezerwuję 150zł dla Niej i zapisuję w porządkowym poście nr 4. dziękuję:) Quote
Justyna Klimek Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Dzisiaj zapłacono faktury od missieek i Pola17. Pola17 "wisi" już Akcji Kastracja 42,4zł!!! Uprzejmie prosimy o wpłatę :) Quote
Justyna Klimek Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Dzisiaj poszedł przelew za suczki zgłoszone przez Pipi Quote
Pola17 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) dziekujemy co do kasy pisz pv mam problem z komputerem wiec czaem po 2 dniach odczytuje wiadomosci a za co mi sie tyle uzbierało ? wet musi mi wyjascic sprawe co do kosztów bo koszty miały byc 80 zł kotka 150 suczka Edited June 8, 2012 by Pola17 Quote
Pipi Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 [quote name='Justyna Klimek']Dzisiaj poszedł przelew za suczki zgłoszone przez Pipi Potwierdzam, ze pieniazki za wszystkie suczki wplynely tego samego dnia. Baaardzo dziękuję Quote
Justyna Klimek Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Polecam lekturze posty nr 4 i 5, w których są wszelkie dane liczbowe ;) Quote
Justyna Klimek Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Czyje są 3 suczki zoperowane w przychodni Popławscy w Bielawach? Czy to te 2 zgłoszone przez sylwiaso i 1 przez Kasięprzystał? Quote
mamanabank Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 2 zgłoszone przez Sylwiaso i Czarna ze szczeniakami przeze mnie. Wszystkie trzy z podłowickich wsi. Quote
Justyna Klimek Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 mamanabank napisał(a):2 zgłoszone przez Sylwiaso i Czarna ze szczeniakami przeze mnie. Wszystkie trzy z podłowickich wsi. Dziękuję. Przelew poszedł. Quote
Recommended Posts