Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prosimy o niewielkie wsparcie do sterylizacji suczki Bianki, która ma ogłoszenia i możliwość dt - schronisko płaci 200, śpieszymy sie ze sterylką bo podejrzewamy wczesną ciążę ... niestety w schronisku nie dopilnowano wielu suczek - teraz staramy sie za wszelką cenę ratowac sytuację ...

Suczka juz raz miała szczenięta...w schronisku

• Replies 886
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teresz10']Prosimy o niewielkie wsparcie do sterylizacji suczki Bianki, która ma ogłoszenia i możliwość dt - schronisko płaci 200, śpieszymy sie ze sterylką bo podejrzewamy wczesną ciążę ... niestety w schronisku nie dopilnowano wielu suczek - teraz staramy sie za wszelką cenę ratowac sytuację ...

Suczka juz raz miała szczenięta...w schronisku

Dołożymy brakującą kwotę. Prosimy o fakturę pod tytułem "dofinansowanie sterylizacji" na nasz adres.

Posted

I jeszcze moja suczka Sonia post 359...ta mała czarna ,jeszcze karmiąca szczeniaczka...to do statystyki oraz suczka od Mamanabank Danka...i amstafka od Figifigi...TO SĄ SUCZKI Z ŁOWICZA!!!

Posted

Ania102 napisał(a):
Justyna czy możesz mi podać dane do wystawienia faktury? Zgłoszona suczyna już w gabinecie czeka na zabieg.

Fundacja Przyjeciele Czterech Łap
Rokitno 2
74-304 Nowogródek Pomorski
NIP 597-169-91-69

Posted

Figafiga napisał(a):
Dziś została zabrana przez właściciela i jest w domku, a w poniedziałek na zdjęcie szwów ma się stawić i zapłacić.

Jak dobrze,ze ją wypatrzyłaś...na tej wsi...mam nadzieję,ze nagadałaś im ile trzeba...żeby tylko nie skakała zbyt dużo w domu...

Posted

Figafiga napisał(a):
Dziś została zabrana przez właściciela i jest w domku, a w poniedziałek na zdjęcie szwów ma się stawić i zapłacić.

Wiesz już jaki jest koszt zabiegu? (Danka 270zł)

Posted

witam,
stałam się domem tymczasowym dla tej suczki Sonii. nieudany prezent świąteczny i fruu wynocha z domu :( nie mam już siły, to mój drugi nieplanowany tymczas, nie ma jeszcze wątku i siedzę w tym sama. Sunia jest w typie labka więc boję się ją wydać bez sterylki. Ma rok. była już cieczka i ciąża urojona. a ja w długach przez psiaki, które mam w hoteliku. oto Sonia :

Posted

[quote name='Kenny']witam,
stałam się domem tymczasowym dla tej suczki Sonii. nieudany prezent świąteczny i fruu wynocha z domu :( nie mam już siły, to mój drugi nieplanowany tymczas, nie ma jeszcze wątku i siedzę w tym sama. Sunia jest w typie labka więc boję się ją wydać bez sterylki. Ma rok. była już cieczka i ciąża urojona. a ja w długach przez psiaki, które mam w hoteliku. oto Sonia :

Dajemy na sterylkę 150zł

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
Możemy dać 2 x 150zł

Dziękuje bardzo to ogromna pomoc, czyli PRZED musze wysłać Wam fakture tak?
A czy jest możliwość 'zarezerwowania' tej kwoty? Ponieważ jeszcze szukamy dla nich DT po sterylce aby ich na ulice nie wypuszczać. Wiadomo o co chodzi

Posted

Lili8522 napisał(a):
Dziękuje bardzo to ogromna pomoc, czyli PRZED musze wysłać Wam fakture tak?
A czy jest możliwość 'zarezerwowania' tej kwoty? Ponieważ jeszcze szukamy dla nich DT po sterylce aby ich na ulice nie wypuszczać. Wiadomo o co chodzi

Nie przed, tylko po zabiegu :)
Najlepiej jak wet po zabiegu wystawi fakturę na nas z odroczonym (tygodniowym) terminem płatności, a my przelejemy pieniądze na jego konto.

Posted

mamanabank napisał(a):
Wiesz już jaki jest koszt zabiegu? (Danka 270zł)

W poniedziałek będzie wszystko wiadomo. Pan powiedział, że zapłaci. Mam nadzieję, ale najważniejsze, że Kropka nie będzie rozmnażalnią jakich pełno dookoła.

Romka - oj nagadała,żeby zamknęli ją w jakimś pomieszczeniu i niewypuszczali samopas, bo nawet szele i smycz musiałam pożyczyć i taszczyłam biedną Kropkę z auta w tym czymś dla niej nieznanym.

Pozdrawiam

Posted

Ania102 napisał(a):
Justyna czy możesz mi podać dane do wystawienia faktury? Zgłoszona suczyna już w gabinecie czeka na zabieg.

Faktura za suczkę już została dzisiaj wysłana. Jak dojdzie proszę o info

Posted

Proszę o kontakt osobę, która robiła sterylizacje w gabinecie weterynaryjnym u dr Jerzego Kozła w Czerninie. Dostałam dwie faktury i nie wiem, za kogo to.
Proszę wszystkich o umieszczanie imienia zwierzęcia na fakturze lub na jakiejś kartce dołączonej do faktury - będę miała trochę łatwiej. Dzięki :)