teresz10 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Prosimy o niewielkie wsparcie do sterylizacji suczki Bianki, która ma ogłoszenia i możliwość dt - schronisko płaci 200, śpieszymy sie ze sterylką bo podejrzewamy wczesną ciążę ... niestety w schronisku nie dopilnowano wielu suczek - teraz staramy sie za wszelką cenę ratowac sytuację ... Suczka juz raz miała szczenięta...w schronisku Quote
Justyna Klimek Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='teresz10']Prosimy o niewielkie wsparcie do sterylizacji suczki Bianki, która ma ogłoszenia i możliwość dt - schronisko płaci 200, śpieszymy sie ze sterylką bo podejrzewamy wczesną ciążę ... niestety w schronisku nie dopilnowano wielu suczek - teraz staramy sie za wszelką cenę ratowac sytuację ... Suczka juz raz miała szczenięta...w schronisku Dołożymy brakującą kwotę. Prosimy o fakturę pod tytułem "dofinansowanie sterylizacji" na nasz adres. Quote
Ania102 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Justyna czy możesz mi podać dane do wystawienia faktury? Zgłoszona suczyna już w gabinecie czeka na zabieg. Quote
Romka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 I jeszcze moja suczka Sonia post 359...ta mała czarna ,jeszcze karmiąca szczeniaczka...to do statystyki oraz suczka od Mamanabank Danka...i amstafka od Figifigi...TO SĄ SUCZKI Z ŁOWICZA!!! Quote
Justyna Klimek Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Ania102 napisał(a):Justyna czy możesz mi podać dane do wystawienia faktury? Zgłoszona suczyna już w gabinecie czeka na zabieg. Fundacja Przyjeciele Czterech Łap Rokitno 2 74-304 Nowogródek Pomorski NIP 597-169-91-69 Quote
Figafiga Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Sunia amstaffka już po sterylce, dziś miała zabieg. Quote
Romka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Figafiga napisał(a):Sunia amstaffka już po sterylce, dziś miała zabieg. Super,bardzo się cieszę...czy nadal jest u doktor Mai? Quote
Figafiga Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Dziś została zabrana przez właściciela i jest w domku, a w poniedziałek na zdjęcie szwów ma się stawić i zapłacić. Quote
Romka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Figafiga napisał(a):Dziś została zabrana przez właściciela i jest w domku, a w poniedziałek na zdjęcie szwów ma się stawić i zapłacić. Jak dobrze,ze ją wypatrzyłaś...na tej wsi...mam nadzieję,ze nagadałaś im ile trzeba...żeby tylko nie skakała zbyt dużo w domu... Quote
mamanabank Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Figafiga napisał(a):Dziś została zabrana przez właściciela i jest w domku, a w poniedziałek na zdjęcie szwów ma się stawić i zapłacić. Wiesz już jaki jest koszt zabiegu? (Danka 270zł) Quote
malawaszka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 nasz wet potwierdził mi dziś wpływ pieniążków za sterylki dwóch sznaucerek - dzięki ogromne :Rose: Quote
Kenny Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 witam, stałam się domem tymczasowym dla tej suczki Sonii. nieudany prezent świąteczny i fruu wynocha z domu :( nie mam już siły, to mój drugi nieplanowany tymczas, nie ma jeszcze wątku i siedzę w tym sama. Sunia jest w typie labka więc boję się ją wydać bez sterylki. Ma rok. była już cieczka i ciąża urojona. a ja w długach przez psiaki, które mam w hoteliku. oto Sonia : Quote
Justyna Klimek Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 [quote name='Kenny']witam, stałam się domem tymczasowym dla tej suczki Sonii. nieudany prezent świąteczny i fruu wynocha z domu :( nie mam już siły, to mój drugi nieplanowany tymczas, nie ma jeszcze wątku i siedzę w tym sama. Sunia jest w typie labka więc boję się ją wydać bez sterylki. Ma rok. była już cieczka i ciąża urojona. a ja w długach przez psiaki, które mam w hoteliku. oto Sonia : Dajemy na sterylkę 150zł Quote
Kenny Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Dajemy na sterylkę 150zł pięknie dziękujemy!!! :lol: Quote
Lili8522 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Kochane Cioteczki mam dwie sunie do sterylizacji. Jedna najprawdopodobniej do zwykłej chodź to jeszcze nie sprawdzone, druga do aborcyjnej są w bardzo cięzkiej sytuacji podsyłam wątek i proszę o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/209710-2-razy-8-16-niepotrzebnych-żyć.-Dwie-sunie-potrzebują-POMOCY-NA-WCZORAJ.-Bielsko Quote
Justyna Klimek Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Lili8522 napisał(a):Kochane Cioteczki mam dwie sunie do sterylizacji. Jedna najprawdopodobniej do zwykłej chodź to jeszcze nie sprawdzone, druga do aborcyjnej są w bardzo cięzkiej sytuacji podsyłam wątek i proszę o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/209710-2-razy-8-16-niepotrzebnych-żyć.-Dwie-sunie-potrzebują-POMOCY-NA-WCZORAJ.-Bielsko Możemy dać 2 x 150zł Quote
Lili8522 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Możemy dać 2 x 150zł Dziękuje bardzo to ogromna pomoc, czyli PRZED musze wysłać Wam fakture tak? A czy jest możliwość 'zarezerwowania' tej kwoty? Ponieważ jeszcze szukamy dla nich DT po sterylce aby ich na ulice nie wypuszczać. Wiadomo o co chodzi Quote
Justyna Klimek Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Lili8522 napisał(a):Dziękuje bardzo to ogromna pomoc, czyli PRZED musze wysłać Wam fakture tak? A czy jest możliwość 'zarezerwowania' tej kwoty? Ponieważ jeszcze szukamy dla nich DT po sterylce aby ich na ulice nie wypuszczać. Wiadomo o co chodzi Nie przed, tylko po zabiegu :) Najlepiej jak wet po zabiegu wystawi fakturę na nas z odroczonym (tygodniowym) terminem płatności, a my przelejemy pieniądze na jego konto. Quote
Figafiga Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 mamanabank napisał(a):Wiesz już jaki jest koszt zabiegu? (Danka 270zł) W poniedziałek będzie wszystko wiadomo. Pan powiedział, że zapłaci. Mam nadzieję, ale najważniejsze, że Kropka nie będzie rozmnażalnią jakich pełno dookoła. Romka - oj nagadała,żeby zamknęli ją w jakimś pomieszczeniu i niewypuszczali samopas, bo nawet szele i smycz musiałam pożyczyć i taszczyłam biedną Kropkę z auta w tym czymś dla niej nieznanym. Pozdrawiam Quote
Borówka16 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Ciocie, potrzebna kasa na sterylkę tej oto suńki w typie huskyego: http://www.dogomania.pl/threads/208645-Moje-tymczasy-szukają-dobrych-domków.-Starsza-Sonia-hasia-potrzebuje-na-weta-!/page4 Dacie radę pokryć koszty? Byłoby to mniej więcej ok. 200-250zł...niestety, wiem, że to dużo :( Quote
aagataa8 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Ania102 napisał(a):Justyna czy możesz mi podać dane do wystawienia faktury? Zgłoszona suczyna już w gabinecie czeka na zabieg. Faktura za suczkę już została dzisiaj wysłana. Jak dojdzie proszę o info Quote
Justyna Klimek Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Borówka16 napisał(a):Ciocie, potrzebna kasa na sterylkę tej oto suńki w typie huskyego: http://www.dogomania.pl/threads/208645-Moje-tymczasy-szukają-dobrych-domków.-Starsza-Sonia-hasia-potrzebuje-na-weta-!/page4 Dacie radę pokryć koszty? Byłoby to mniej więcej ok. 200-250zł...niestety, wiem, że to dużo :( Damy radę dorzucić się 150zł. Resztę, niestety, musicie dozbierać. Quote
Justyna Klimek Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 aagataa8 napisał(a):Faktura za suczkę już została dzisiaj wysłana. Jak dojdzie proszę o info ok, jak dojdzie, dam znać Quote
Justyna Klimek Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Proszę o kontakt osobę, która robiła sterylizacje w gabinecie weterynaryjnym u dr Jerzego Kozła w Czerninie. Dostałam dwie faktury i nie wiem, za kogo to. Proszę wszystkich o umieszczanie imienia zwierzęcia na fakturze lub na jakiejś kartce dołączonej do faktury - będę miała trochę łatwiej. Dzięki :) Quote
Basia1968 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Justynko to pewnie nasze sunie - te z grupy 21 psiakw - było sześć chyba sterylek czy siedem - na pewno była 2 wyżęłki, lusia, maszka, adzia, lili, sarunia Quote
Recommended Posts