kosu32 Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Cioteczki Mamy już początek lipca więc, chciałabym przypomnieć temat deklaracji... Poza tym bardzo proszę o pomoc w napisaniu tekstu do Allegra dla naszej Sary. Trzeba rozpocząć posukiwania domku dla niej. Quote
kosu32 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Ponawiam prośbę a propos tekstu na Allegro dla Sary. Czy ktoś nam pomoże ? Koss - gdzie jesteś ??? Quote
MyrkurDagur Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 A ile pieniążków brakuje Sarence? Ja kolejne pieniążki wpłacę koło 20.07. Jeśli chodzi o Allegro, to niestety nie orientuję się jak przygotowuje się takie ogłoszenia... :oops: Choć zapewne czas najwyższy zacząć... Quote
kosu32 Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 MyrkurDagur A ile pieniążków brakuje Sarence? Ja kolejne pieniążki wpłacę koło 20.07. Jutro skontaktuję się z Panią Hanią która przelewa pieniądze za DT Sary Pani Krystynie i poproszę by zabrała wydruk z banku do rozliczenia na wątku. Mamy początek nowego miesiąca więc powinniśmy wszystko uregulować. Sara ma u nas 4 deklaracje stałe: - MyrkurDagur - 20 PLN - Ghanima - 50 PLN - kosu32 - 40 PLN - Pani Hania z TOZu która nie jest zalogowana na Dogo - 40 PLN Quote
kosu32 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Cioteczki Poniżej rozliczenie za DT Sary za czerwiec (DT 150 PLN): - MyrkurDagur - 20 PLN (26 VI) - Ghanima - 50 PLN (25 VI) - kosu32 - 40 PLN (11 VI) - Pani Hania z TOZu -40 PLN ----------------------------- RAZEM 150 PLN Dziękujemy serdecznie :loveu: Quote
kosu32 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Mamy już początek lipca więc tak cicho, cichuteńko, na paluszkach, chciałam Wam przypomnieć o przelewach ... :cool1: Druga sprawa to tekst do Allegro dla Sary. Ja nie dam rady. Mam urwanie głowy (ostatnio chodzę spać o 3.00. w nocy) a rano jestem nie do życia ... Może macie kogoś kto mógłby przygotować jakiś ładny tekst o Sarze ... Popytajcie proszę bo małej trzeba załatwiać domek docelowy i zwolnić miejsce dla jakiejś innej bidy u Pani Krysi. Proszę :placz: Quote
Soema Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Już wystarczająco się wysiedziała u pani Krysi :) kosu32 Ty pisałaś ostatnio do mnie? Quote
kosu32 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Tak - pisałam w sprawie znajdy - ale masz przepełnioną skrzynkę ... popatrz na moje wątki Quote
Soema Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 kosu32 napisał(a):Tak - pisałam w sprawie znajdy - ale masz przepełnioną skrzynkę ... popatrz na moje wątki Odepchałam :oops: już szukam.. ja na DT mam teraz 3 tygodniowe maleństwo.. Quote
kosu32 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Soema napisał(a):Odepchałam :oops: już szukam.. ja na DT mam teraz 3 tygodniowe maleństwo.. To wstawiaj fotkę tutaj - na co jeszcze czekasz !!! Quote
Soema Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 kosu32 napisał(a):To wstawiaj fotkę tutaj - na co jeszcze czekasz !!! Oj no, co się będę chwalić... tu więcej zdjęć jest i będzie :) http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-tygodniowy-maluch-juz-we-wspanialym-dt-przydaloby-sie-wsparcie-finansowe-141327/index9.html Quote
Ghanima Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ojojojoj, Soema - czy to Ty masz taką rączkę wielką (o co nie podejrzewam!), czy psinka by nie patrzeć - śliczności :loveu: Kosu, już robię przelew dla Sarenki, dobrze, że przypominasz :evil_lol: Quote
kosu32 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Ghanima napisał(a):ojojojoj, Soema - czy to Ty masz taką rączkę wielką (o co nie podejrzewam!), czy psinka by nie patrzeć - śliczności :loveu: Kosu, już robię przelew dla Sarenki, dobrze, że przypominasz :evil_lol: Znam Soemę jednie internetowo. Nie wiem dlaczego ale zawsze wyobrażałam ją sobie jako taką delikatną dziewczynę... :oops: Szczylek - po prostu cudo !!! Maleńki kochany słodziak, cukiereczek, ciasteczko - mniam !!! Ghanimo Dziękuję za odzew. Już wkrótce znów będę śmigać prze Twoje okolice... Może się jakoś poznamy w "przelocie" - hę ???... ;) Quote
MyrkurDagur Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 kosu32 napisał(a):Mamy już początek lipca więc tak cicho, cichuteńko, na paluszkach, chciałam Wam przypomnieć o przelewach ... :cool1: (...) Do tej pory wpłacałam pieniążki pod koniec miesiąca... Czy wolisz, aby wpłacać je na początku miesiąca? Mogę już teraz je przelać, choć pisałam, że ucznię to koło 20, tak jak w przypadku ostatnich wpłat. Daj proszę znać. Quote
kosu32 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Do tej pory wpłacałam pieniążki pod koniec miesiąca... Czy wolisz, aby wpłacać je na początku miesiąca? Mogę już teraz je przelać, choć pisałam, że ucznię to koło 20, tak jak w przypadku ostatnich wpłat. Daj proszę znać. MyrkurDagur Przepraszam ale niedoczytałam ... :modla: Jeżeli nie będzie to problemem, bardzo proszę o przelew z początkiem miesiąca (np. po 10-tym) czyli na dniach. Uśmiecham się do kogoś kto mógłby napisać dla niej tekst na Allegro - ale mam dziwne wrażenie że nastała cisza ... Jeżeli brak odzewu będzie się przeciągał, będę zmuszona sama to zrobić... (o matko !!! - już widzę siebie siedzącą po nocach z pustką w łepetynie). Pomóżcie, help ... Quote
Soema Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 kosu32 napisał(a):Znam Soemę jednie internetowo. Nie wiem dlaczego ale zawsze wyobrażałam ją sobie jako taką delikatną dziewczynę... :oops: Szczylek - po prostu cudo !!! Maleńki kochany słodziak, cukiereczek, ciasteczko - mniam !!! 168cm/50kg :eviltong: Mały super, ale charakter to on maaa :mad: Przez niego mało sypiam, więc chyba za mądrego tekstu bym też nie wymyśliła :shake: choc ja i tak lubię takie krótkie, treściwe, innych nie czytam..:oops::roll: Quote
Ghanima Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 kosu32 napisał(a): Ghanimo Dziękuję za odzew. Już wkrótce znów będę śmigać prze Twoje okolice... Może się jakoś poznamy w "przelocie" - hę ???... ;) Kosu, z wielką chęcią! Kiedy będziesz w okolicach? Quote
kosu32 Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Początek sierpnia. Śmigamy na Polesie rzecz jasna. Podaj mi na private proszę kontakt do siebie ;) Quote
MyrkurDagur Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 kosu32 napisał(a):MyrkurDagur Przepraszam ale niedoczytałam ... :modla: Jeżeli nie będzie to problemem, bardzo proszę o przelew z początkiem miesiąca (np. po 10-tym) czyli na dniach. (...) Dziś lub jutro przeleję pieniążki ;) Quote
kosu32 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Dziś lub jutro przeleję pieniążki ;) Kobieto !!! A Ty spać po nocach nie możesz ??? Patrzę, czytam i oczy przecieram - o której został napisany post ... Ty masz mi się nie przemęczać, bo kto będzie Sarę wspierać duchowo i finansowo jak nie Wy cioteczki ???!!!... Ja tu bez Was nie dam sobie sama rady - w grupie siła !!! Quote
Ghanima Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Kosu, pieniążki puściłam, jutro powinny dojść. Co tam słychać u Sarenki naszej? Quote
kosu32 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Ghanima napisał(a):Kosu, pieniążki puściłam, jutro powinny dojść. Co tam słychać u Sarenki naszej? Dziękuję za wpłaty w imieniu Sary :lol: Może w kolejny weekend będę mogła ją odwiedzić i zrobić jakieś nowe fotosy uroczej sunieczki. Pani Hania jest na urlopie, więc jutro sama postaram się skontaktować z Panią Krysią u której jest mała na DT i podpytać co u niej. Chcemy zacząć ją ogłaszać i szukać jej docelowego domku. Do tego potrzebne są informacje i sugestie opiekunki u której przebywa Sara. Quote
MyrkurDagur Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 kosu32 napisał(a):Kobieto !!! A Ty spać po nocach nie możesz ??? Patrzę, czytam i oczy przecieram - o której został napisany post ... Ty masz mi się nie przemęczać, bo kto będzie Sarę wspierać duchowo i finansowo jak nie Wy cioteczki ???!!!... Ja tu bez Was nie dam sobie sama rady - w grupie siła !!! Droga Kosu :loveu: Ehm... ja o tej porze jestem JUŻ na nogach, ponieważ zazwyczaj wstaję koło 4.00 :cool3: Pieniążki poszły ;) Quote
Soema Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Droga Kosu :loveu: Ehm... ja o tej porze jestem JUŻ na nogach, ponieważ zazwyczaj wstaję koło 4.00 :cool3: Pieniążki poszły ;) O 4?:mdleje: Szok.. Kosu32 prosiłaś kogoś o ogłoszenia? Ja już 'swoich' nie mam sumienia, ale może znajdę kogoś jeszcze ;) Quote
kosu32 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Cioteczki !!! Wiecie że Was lubię i szanuję więc wybaczcie, ale muszę przypomnieć że kolejny miesiąc za pasem, a w związku z tym trzeba opłacić DT Sary. Po powrocie z urlopu, biorę się do roboty i rozpoczynamy szukanie domku dla Sary. Dzwoniłam dziś dwukrotnie do Pani Krysi ale nie odbierała. Chciałam zapytać jak się czuje mała no i podpytać o wszelkie info a propos Jej docelowego domu (sugestie, obserwacje itd). Mam nadzieję że pomożecie mi przy ogłaszaniu, a KOSS napisze jakiś ładny tekst dla Sary. Ghanimo - w niedzielę będę przejazdem w Lublinie. Koniecznie musimy się spotkać - choć na chwilę. Zatrzymamy się na starówce i wypijemy wspólnie kawę. Co Ty na to ? Poznasz naszego kochanego Leo no i nas rzecz jasna :loveu: Quote
Recommended Posts