Jump to content
Dogomania

Sara i inne zwierzaki proszą o pomoc.Pani Krystyna odeszła...POMOCY !!!

Recommended Posts

Posted

Cioteczki

Mamy już początek lipca więc, chciałabym przypomnieć temat deklaracji...

Poza tym bardzo proszę o pomoc w napisaniu tekstu do Allegra dla naszej Sary. Trzeba rozpocząć posukiwania domku dla niej.

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ile pieniążków brakuje Sarence?

Ja kolejne pieniążki wpłacę koło 20.07. Jeśli chodzi o Allegro, to niestety nie orientuję się jak przygotowuje się takie ogłoszenia... :oops: Choć zapewne czas najwyższy zacząć...

Posted

MyrkurDagur

A ile pieniążków brakuje Sarence?
Ja kolejne pieniążki wpłacę koło 20.07.

Jutro skontaktuję się z Panią Hanią która przelewa pieniądze za DT Sary Pani Krystynie i poproszę by zabrała wydruk z banku do rozliczenia na wątku. Mamy początek nowego miesiąca więc powinniśmy wszystko uregulować. Sara ma u nas 4 deklaracje stałe:

- MyrkurDagur - 20 PLN
- Ghanima - 50 PLN
- kosu32 - 40 PLN
- Pani Hania z TOZu która nie jest zalogowana
na Dogo - 40 PLN

Posted

Cioteczki

Poniżej rozliczenie za DT Sary za czerwiec (DT 150 PLN):

- MyrkurDagur - 20 PLN (26 VI)
- Ghanima - 50 PLN (25 VI)
- kosu32 - 40 PLN (11 VI)
- Pani Hania z TOZu -40 PLN

-----------------------------
RAZEM 150 PLN Dziękujemy serdecznie :loveu:

Posted

Mamy już początek lipca więc tak cicho, cichuteńko, na paluszkach, chciałam Wam przypomnieć o przelewach ... :cool1:

Druga sprawa to tekst do Allegro dla Sary. Ja nie dam rady. Mam urwanie głowy (ostatnio chodzę spać o 3.00. w nocy) a rano jestem nie do życia ... Może macie kogoś kto mógłby przygotować jakiś ładny tekst o Sarze ... Popytajcie proszę bo małej trzeba załatwiać domek docelowy i zwolnić miejsce dla jakiejś innej bidy u Pani Krysi.

Proszę :placz:

Posted

kosu32 napisał(a):
Tak - pisałam w sprawie znajdy - ale masz przepełnioną skrzynkę ... popatrz na moje wątki

Odepchałam :oops: już szukam.. ja na DT mam teraz 3 tygodniowe maleństwo..

Posted

Soema napisał(a):
Odepchałam :oops: już szukam.. ja na DT mam teraz 3 tygodniowe maleństwo..

To wstawiaj fotkę tutaj - na co jeszcze czekasz !!!

Posted

ojojojoj, Soema - czy to Ty masz taką rączkę wielką (o co nie podejrzewam!), czy psinka by nie patrzeć - śliczności :loveu:

Kosu, już robię przelew dla Sarenki, dobrze, że przypominasz :evil_lol:

Posted

Ghanima napisał(a):
ojojojoj, Soema - czy to Ty masz taką rączkę wielką (o co nie podejrzewam!), czy psinka by nie patrzeć - śliczności :loveu:

Kosu, już robię przelew dla Sarenki, dobrze, że przypominasz :evil_lol:

Znam Soemę jednie internetowo. Nie wiem dlaczego ale zawsze wyobrażałam ją sobie jako taką delikatną dziewczynę... :oops:

Szczylek - po prostu cudo !!! Maleńki kochany słodziak, cukiereczek, ciasteczko - mniam !!!

Ghanimo

Dziękuję za odzew. Już wkrótce znów będę śmigać prze Twoje okolice... Może się jakoś poznamy w "przelocie" - hę ???... ;)

Posted

kosu32 napisał(a):
Mamy już początek lipca więc tak cicho, cichuteńko, na paluszkach, chciałam Wam przypomnieć o przelewach ... :cool1:

(...)

Do tej pory wpłacałam pieniążki pod koniec miesiąca... Czy wolisz, aby wpłacać je na początku miesiąca? Mogę już teraz je przelać, choć pisałam, że ucznię to koło 20, tak jak w przypadku ostatnich wpłat. Daj proszę znać.

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Do tej pory wpłacałam pieniążki pod koniec miesiąca... Czy wolisz, aby wpłacać je na początku miesiąca? Mogę już teraz je przelać, choć pisałam, że ucznię to koło 20, tak jak w przypadku ostatnich wpłat. Daj proszę znać.

MyrkurDagur

Przepraszam ale niedoczytałam ... :modla:
Jeżeli nie będzie to problemem, bardzo proszę o przelew z początkiem miesiąca (np. po 10-tym) czyli na dniach.

Uśmiecham się do kogoś kto mógłby napisać dla niej tekst na Allegro - ale mam dziwne wrażenie że nastała cisza ... Jeżeli brak odzewu będzie się przeciągał, będę zmuszona sama to zrobić... (o matko !!! - już widzę siebie siedzącą po nocach z pustką w łepetynie).

Pomóżcie, help ...

Posted

kosu32 napisał(a):
Znam Soemę jednie internetowo. Nie wiem dlaczego ale zawsze wyobrażałam ją sobie jako taką delikatną dziewczynę... :oops:

Szczylek - po prostu cudo !!! Maleńki kochany słodziak, cukiereczek, ciasteczko - mniam !!!

168cm/50kg :eviltong: Mały super, ale charakter to on maaa :mad:
Przez niego mało sypiam, więc chyba za mądrego tekstu bym też nie wymyśliła :shake: choc ja i tak lubię takie krótkie, treściwe, innych nie czytam..:oops::roll:

Posted

kosu32 napisał(a):

Ghanimo

Dziękuję za odzew. Już wkrótce znów będę śmigać prze Twoje okolice... Może się jakoś poznamy w "przelocie" - hę ???... ;)

Kosu, z wielką chęcią! Kiedy będziesz w okolicach?

Posted

kosu32 napisał(a):
MyrkurDagur

Przepraszam ale niedoczytałam ... :modla:
Jeżeli nie będzie to problemem, bardzo proszę o przelew z początkiem miesiąca (np. po 10-tym) czyli na dniach.

(...)

Dziś lub jutro przeleję pieniążki ;)

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Dziś lub jutro przeleję pieniążki ;)

Kobieto !!!

A Ty spać po nocach nie możesz ???
Patrzę, czytam i oczy przecieram - o której został napisany post ...
Ty masz mi się nie przemęczać, bo kto będzie Sarę wspierać duchowo i finansowo jak nie Wy cioteczki ???!!!... Ja tu bez Was nie dam sobie sama rady - w grupie siła !!!

Posted

Ghanima napisał(a):
Kosu, pieniążki puściłam, jutro powinny dojść. Co tam słychać u Sarenki naszej?

Dziękuję za wpłaty w imieniu Sary :lol:
Może w kolejny weekend będę mogła ją odwiedzić i zrobić jakieś nowe fotosy uroczej sunieczki.
Pani Hania jest na urlopie, więc jutro sama postaram się skontaktować z Panią Krysią u której jest mała na DT i podpytać co u niej. Chcemy zacząć ją ogłaszać i szukać jej docelowego domku. Do tego potrzebne są informacje i sugestie opiekunki u której przebywa Sara.

Posted

kosu32 napisał(a):
Kobieto !!!

A Ty spać po nocach nie możesz ???
Patrzę, czytam i oczy przecieram - o której został napisany post ...
Ty masz mi się nie przemęczać, bo kto będzie Sarę wspierać duchowo i finansowo jak nie Wy cioteczki ???!!!... Ja tu bez Was nie dam sobie sama rady - w grupie siła !!!

Droga Kosu :loveu: Ehm... ja o tej porze jestem JUŻ na nogach, ponieważ zazwyczaj wstaję koło 4.00 :cool3:

Pieniążki poszły ;)

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Droga Kosu :loveu: Ehm... ja o tej porze jestem JUŻ na nogach, ponieważ zazwyczaj wstaję koło 4.00 :cool3:

Pieniążki poszły ;)

O 4?:mdleje:
Szok..
Kosu32 prosiłaś kogoś o ogłoszenia? Ja już 'swoich' nie mam sumienia, ale może znajdę kogoś jeszcze ;)

• 3 weeks later...
Posted

Cioteczki !!!

Wiecie że Was lubię i szanuję więc wybaczcie, ale muszę przypomnieć że kolejny miesiąc za pasem, a w związku z tym trzeba opłacić DT Sary.

Po powrocie z urlopu, biorę się do roboty i rozpoczynamy szukanie domku dla Sary. Dzwoniłam dziś dwukrotnie do Pani Krysi ale nie odbierała. Chciałam zapytać jak się czuje mała no i podpytać o wszelkie info a propos Jej docelowego domu (sugestie, obserwacje itd). Mam nadzieję że pomożecie mi przy ogłaszaniu, a KOSS napisze jakiś ładny tekst dla Sary.

Ghanimo - w niedzielę będę przejazdem w Lublinie. Koniecznie musimy się spotkać - choć na chwilę. Zatrzymamy się na starówce i wypijemy wspólnie kawę. Co Ty na to ? Poznasz naszego kochanego Leo no i nas rzecz jasna :loveu: