kosu32 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 No kurna chata no !!! W ten weeken nie dam rady :shake: (uczyć się babie zachciało na stare lata no i masz babo placek). Zarobiona jestem... :placz: Może w przyszły weekend jak będę jechać do rodziców (lub w drodze powrotnej) to poproszę uprzejmie męża węża mego Jacentego by zboczył odrobinę z drogi ... Quote
Soema Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='kosu32']Cioteczki Cała masa nowych fotek będzie w środę wieczór (mam nadzieję że do tego czasu nie zejdę ...) Odwiedziłam naszą Sarę w sobotę. Jakoś tak cicho na wątku ... - jesteście tam ??? :multi::multi: czekamy..:) a Ty nigdzie nie schodź :no-no-no::no-no-no::no-no-no: Quote
kosu32 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Cioteczki Cała masa nowych fotek będzie w środę wieczór (mam nadzieję że do tego czasu nie zejdę ...) Odwiedziłam naszą Sarę w sobotę. Jakoś tak cicho na wątku ... - jesteście tam ??? Quote
Ghanima Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='kosu32']Cioteczki Cała masa nowych fotek będzie w środę wieczór (mam nadzieję że do tego czasu nie zejdę ...) Odwiedziłam naszą Sarę w sobotę. Jakoś tak cicho na wątku ... - jesteście tam ??? Foty - yuppiiii!!! Jesteśmy :evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Jesteśmy :evil_lol: ...i niecierpliwie czekamy :cool3: Quote
kosu32 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Obiecane foteczki naszej kochanej SARY Na powitanie małe kizianko rzecz jasna i ćwiczenia na świeżym powierzu ... Widać że sunia w pełni ufa swojej opiekunce i dobrze się miewa. Ummm... Jakie zapachy !!! To lato !!! Lato nadchodzi jak nic !!! Urokliwe minki naszej sunieczki zwalają z nóg (to znaczy łap) facetów ... Jestem pełna gracji i elegancji. Umiem ślicznie prostować szyję. Umiecie tak ??? Quote
kosu32 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Kolejna odsłona SARY Lubię sobie tak postać na dworze. Czasem można popatrzeć na coś ciekawego ... Ooo ??? Jakie zielone drzewo !!! Podczas sesji zdjęciowej zwróciłam uwagę iż mam bardzo zgrabne łapy ... Hi hi -:) Potrafię również wykręcać ogon w inną stronę jednocześnie patrząc się na coś intrygującego przez lewe ramię. Umiecie tak ??? Nie wiem czy już wszyscy zauważyli że moja obroża i smycz pięknie komponuje się z zielenią której mam tu pod dostatkiem -:) Quote
kosu32 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Sara - jeszcze raz Jestem do wzięcia -:) Piękna ze mnie dziewczynka. Lubię kiedy ktoś mnie głaszcze pod pyszczkiem... Lubię też tak po cichutku leżeć sobie na trawce i patrzeć na otaczający mnie świat. Niewiele mi trzeba do szczęścia. Jedynie kochającego człowieka. Quote
kosu32 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Sara ma się dobrze. Mieszka wraz z kilkoma kotami i dwoma pieskami w urokliwym zakątku, gdzie jak widać nie brakuje zieleni. Podczas mojej wizyty była lekko ospała - to wynik porannego spaceru (gdzie jak to ujęto została "przegoniona") i pogody - była duchota. Sterylka ma odbyć się w najbliższy piątek - 12 czerwca. Tym razem Pani która opiekuję się małą obiecała, że nie odpuści pobliskiemu gabinetowi. Sara dobrze dogaduje się z innymi czworonogami. Niestety nadal dużo daje do życzenia chodzenie na smyczy... Docelowo będziemy szukać dla niej jakiegoś domku z ogrodem. Quote
kosu32 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Cisza ... Może wszystkie Cioteczki zrobiły sobie długi weekend ??? A my tu czekamy na Was z Sarą ... Quote
Soema Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Piękności !!! :loveu: Śliczna suńka, jaka okrąglutka :loveu: Teraz tylko sterylka, no i trzeba z ogłoszeniami ruszac :) Quote
kosu32 Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Czekam na info od Pani Hani co u Sary. Mam nadzieję że mała dziś zostanie ciachnięta. Quote
kosu32 Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Drogie Cioteczki Mam nowe wieści o naszej Sarze :lol:. Wieczorem dzwoniła do mnie Pani Hania i poinformowała mnie, że mała wczoraj została wysterylizowana :multi:. Sara ma się dobrze i powoli dochodzi do siebie (gorzej z jej pooperacyjnym wdziankiem które stanowczo nie przypadło jej do gustu). Quote
Soema Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='kosu32']Drogie Cioteczki Mam nowe wieści o naszej Sarze :lol:. Wieczorem dzwoniła do mnie Pani Hania i poinformowała mnie, że mała wczoraj została wysterylizowana :multi:. Sara ma się dobrze i powoli dochodzi do siebie (gorzej z jej pooperacyjnym wdziankiem które stanowczo nie przypadło jej do gustu). :multi::multi::multi: zuch Dziewczyny :loveu: Quote
Ghanima Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='kosu32'] Wieczorem dzwoniła do mnie Pani Hania i poinformowała mnie, że mała wczoraj została wysterylizowana :multi:. Sara ma się dobrze i powoli dochodzi do siebie (gorzej z jej pooperacyjnym wdziankiem które stanowczo nie przypadło jej do gustu). Bardzo dobra wiadomość bo to krok milowy w życiu Sarenki i bezpieczeństwo dla niej na przyszłość. A że wdzianko nie pasuje - zapewne mało stylowe jest ;) Quote
MyrkurDagur Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Wróciłam z kilkudniowego wyjazdu, a tu takie wieści i piękne zdjęcia Sarenki !!! :multi: :loveu: Quote
kosu32 Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Dziewczyny Właśnie dowiedziałam się od Pani Hani, że mamy zaległości w płatnościach za DT Sary. Możecie podesłać swoje deklaracje ??? Quote
Ghanima Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='kosu32']Dziewczyny Właśnie dowiedziałam się od Pani Hani, że mamy zaległości w płatnościach za DT Sary. Możecie podesłać swoje deklaracje ??? kosu, wysłałam 50 zł na to samo konto, na które poszły pieniążki na sterylkę. Quote
MyrkurDagur Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='kosu32']Dziewczyny Właśnie dowiedziałam się od Pani Hani, że mamy zaległości w płatnościach za DT Sary. Możecie podesłać swoje deklaracje ??? O matko! A ja nie wpłaciłam jeszcze pieniążków za czerwiec? :crazyeye: :hmmmm: Wydawało mi się, że dokonałam wpłaty... :oops: Quote
kosu32 Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Rozmawiałam chwilę temu z Panią Hanią. Była w banku i poprosiła o wyciąg. Wynika z niego że od poczatku czerwca deklaracje nie wpłyneły ... Ale jak to mawiają "co się odwlecze-to nie uciecze" Dlatego ja Was teraz POGNĘBIE !!! Quote
MyrkurDagur Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 kosu32 napisał(a):Rozmawiałam chwilę temu z Panią Hanią. Była w banku i poprosiła o wyciąg. Wynika z niego że od poczatku czerwca deklaracje nie wpłyneły ... Ale jak to mawiają "co się odwlecze-to nie uciecze" Dlatego ja Was teraz POGNĘBIE !!! Zaraz wyślę pieniążki dla Sary :oops: Quote
MyrkurDagur Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Zaraz wyślę pieniążki dla Sary :oops: Już wysłałam :) Przepraszam, że dopiero teraz, ale byłam pewna, że wpłaciłam już na Sarenkę w tym miesiącu :oops: Quote
Recommended Posts