Jump to content
Dogomania

Sara i inne zwierzaki proszą o pomoc.Pani Krystyna odeszła...POMOCY !!!

Recommended Posts

Posted

No kurna chata no !!!

W ten weeken nie dam rady :shake: (uczyć się babie zachciało na stare lata no i masz babo placek). Zarobiona jestem... :placz:

Może w przyszły weekend jak będę jechać do rodziców (lub w drodze powrotnej) to poproszę uprzejmie męża węża mego Jacentego by zboczył odrobinę z drogi ...

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='kosu32']Cioteczki

Cała masa nowych fotek będzie w środę wieczór (mam nadzieję że do tego czasu nie zejdę ...)
Odwiedziłam naszą Sarę w sobotę.

Jakoś tak cicho na wątku ... - jesteście tam ???
:multi::multi: czekamy..:)

a Ty nigdzie nie schodź :no-no-no::no-no-no::no-no-no:

Posted

Cioteczki

Cała masa nowych fotek będzie w środę wieczór (mam nadzieję że do tego czasu nie zejdę ...)

Posted

[quote name='kosu32']Cioteczki

Foty - yuppiiii!!!

Jesteśmy :evil_lol:

Posted

Obiecane foteczki naszej kochanej SARY

Na powitanie małe kizianko rzecz jasna i ćwiczenia na świeżym powierzu ...
Widać że sunia w pełni ufa swojej opiekunce i dobrze się miewa.

Ummm... Jakie zapachy !!! To lato !!! Lato nadchodzi jak nic !!!

Urokliwe minki naszej sunieczki zwalają z nóg (to znaczy łap) facetów ...

Jestem pełna gracji i elegancji. Umiem ślicznie prostować szyję. Umiecie tak ???

Posted

Kolejna odsłona SARY

Lubię sobie tak postać na dworze. Czasem można popatrzeć na coś ciekawego ... Ooo ??? Jakie zielone drzewo !!!

Podczas sesji zdjęciowej zwróciłam uwagę iż mam bardzo zgrabne łapy ... Hi hi -:)

Potrafię również wykręcać ogon w inną stronę jednocześnie patrząc się na coś intrygującego przez lewe ramię. Umiecie tak ???

Nie wiem czy już wszyscy zauważyli że moja obroża i smycz pięknie komponuje się z zielenią której mam tu pod dostatkiem -:)

Posted

Sara - jeszcze raz

Jestem do wzięcia -:) Piękna ze mnie dziewczynka.

Lubię kiedy ktoś mnie głaszcze pod pyszczkiem...

Lubię też tak po cichutku leżeć sobie na trawce i patrzeć na otaczający mnie świat.

Niewiele mi trzeba do szczęścia. Jedynie kochającego człowieka.

Posted

Sara ma się dobrze. Mieszka wraz z kilkoma kotami i dwoma pieskami w urokliwym zakątku, gdzie jak widać nie brakuje zieleni. Podczas mojej wizyty była lekko ospała - to wynik porannego spaceru (gdzie jak to ujęto została "przegoniona") i pogody - była duchota.

Sterylka ma odbyć się w najbliższy piątek - 12 czerwca. Tym razem Pani która opiekuję się małą obiecała, że nie odpuści pobliskiemu gabinetowi. Sara dobrze dogaduje się z innymi czworonogami. Niestety nadal dużo daje do życzenia chodzenie na smyczy... Docelowo będziemy szukać dla niej jakiegoś domku z ogrodem.

Posted

Drogie Cioteczki

Mam nowe wieści o naszej Sarze :lol:.
Wieczorem dzwoniła do mnie Pani Hania i poinformowała mnie, że mała wczoraj została wysterylizowana :multi:. Sara ma się dobrze i powoli dochodzi do siebie (gorzej z jej pooperacyjnym wdziankiem które stanowczo nie przypadło jej do gustu).

Posted

[quote name='kosu32']Drogie Cioteczki

Mam nowe wieści o naszej Sarze :lol:.
Wieczorem dzwoniła do mnie Pani Hania i poinformowała mnie, że mała wczoraj została wysterylizowana :multi:. Sara ma się dobrze i powoli dochodzi do siebie (gorzej z jej pooperacyjnym wdziankiem które stanowczo nie przypadło jej do gustu).
:multi::multi::multi:
zuch Dziewczyny :loveu:

Posted

[quote name='kosu32']

Bardzo dobra wiadomość bo to krok milowy w życiu Sarenki i bezpieczeństwo dla niej na przyszłość. A że wdzianko nie pasuje - zapewne mało stylowe jest ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='kosu32']Dziewczyny

Właśnie dowiedziałam się od Pani Hani, że mamy zaległości w płatnościach za DT Sary. Możecie podesłać swoje deklaracje ???

kosu, wysłałam 50 zł na to samo konto, na które poszły pieniążki na sterylkę.

Posted

[quote name='kosu32']Dziewczyny

Właśnie dowiedziałam się od Pani Hani, że mamy zaległości w płatnościach za DT Sary. Możecie podesłać swoje deklaracje ???

O matko! A ja nie wpłaciłam jeszcze pieniążków za czerwiec? :crazyeye: :hmmmm: Wydawało mi się, że dokonałam wpłaty... :oops:

Posted

Rozmawiałam chwilę temu z Panią Hanią. Była w banku i poprosiła o wyciąg. Wynika z niego że od poczatku czerwca deklaracje nie wpłyneły ...

Ale jak to mawiają "co się odwlecze-to nie uciecze" Dlatego ja Was teraz POGNĘBIE !!!

Posted

kosu32 napisał(a):
Rozmawiałam chwilę temu z Panią Hanią. Była w banku i poprosiła o wyciąg. Wynika z niego że od poczatku czerwca deklaracje nie wpłyneły ...

Ale jak to mawiają "co się odwlecze-to nie uciecze" Dlatego ja Was teraz POGNĘBIE !!!

Zaraz wyślę pieniążki dla Sary :oops: