kosu32 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='Ghanima']Kosu32, pamiętaj, że obiecałam zasponsorwać sterylkę - czy wiadomo bliżej, kiedy będzie? No kurna chata i mi wcieło mój post ....:mad: No więc... Z góry przepraszam za to że ostatnimi czasy jestem na Dogo w kratkę, ale to akurat wina mojego kompa który zastrajkował i w związku z tym poszedł do "Pana Doktora". Czasami mam możliwość wejść na Dogo w pracy - co niniejszym czynie by sprawdzi po krótce co słychać... W tym tygodniu podam koszt sterylki więc ... Ghanimo PAMIĘTAMY O TOBIE !!! Generalnie miło jest wiedzieć że jesteście wokół nas no i że pamiętqacie :lol: Pozdrawiamy serdecznie:loveu: Quote
kosu32 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Witam wszystkie Cioteczki zaglądające na wątek SARY Właśnie skończyłam rozmowę z Panią Hanią. Sara w sobotę została zaszczepiona. Teraz odczekamy tydzień i będziemy przymierzać się do sterylki. Znamy już koszta - niestety są dość spore bo wynoszą 350 PLN... Quote
Soema Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Śliczna :) łapki, trochę krótsze chyba ma niż labek? Ma swój wątek? A jak socjalizacja suni u pani Krysi?:) Quote
kosu32 Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Kurczaki ... Wątki zaczynają mi się mylić - nie jest dobrze ... Quote
Ghanima Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [quote name='kosu32'] Sara w sobotę została zaszczepiona. Teraz odczekamy tydzień i będziemy przymierzać się do sterylki. Znamy już koszta - niestety są dość spore bo wynoszą 350 PLN... Słowo się rzekło, komu wysłać pieniążki? Sarunia zaszczepiona, więc chyba wszystko ok? Jak się czuje? Quote
MyrkurDagur Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Sterylka faktycznie droga :shake: Ale niestety nie mogłabym wspomóc tego zabiegu... muszę ograniczyć się do mojej miesięcznej wpłaty na Sarenkę, bo finansowo już nie wyrabiam... A jak samopoczucie Sarenki? Quote
kosu32 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Ghanima']Słowo się rzekło, komu wysłać pieniążki? Sarunia zaszczepiona, więc chyba wszystko ok? Jak się czuje? Ghanimo Pieniądze prześlij proszę na konto Pani Hani (z dopiskiem sterylka i Twój nick z Dogo - tak jak przy wpłatach za DT). Pani Hania bardzo chciałaby podziękować:loveu::loveu::loveu: wszystkim za pomoc - dlatego na Jej prośbę bardzo proszę osoby które są na wątku Sary o przesłanie do mnie na private - info z kontaktem telefonicznym do siebie. Sara czuje się dobrze - ponoć trochę się nawet poprawiła (przybrało na wadze naszej dziewczynce -a tu lato idzie i ciało będzie trza pokazać...). Pani Hania odwiedzi małą prawdopodobnie w przyszłym tygodniu - czekam niecierpliwie na zdjęcia które natychmiast opublikuję na wątku. Cioteczki :loveu::loveu: Jeszcze raz serdeczne dzięki za OGROMNE WSPARCIE duchowe i finansowe... MOC BUZIAKÓW !!! Quote
Soema Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Już się nie mogę doczekać żeby ją zobaczyć :) super po prostu, bardzo lubię ten wątek i wpisy kosu32 :lol: Quote
kosu32 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Sterylka faktycznie droga :shake: Ale niestety nie mogłabym wspomóc tego zabiegu... muszę ograniczyć się do mojej miesięcznej wpłaty na Sarenkę, bo finansowo już nie wyrabiam... A jak samopoczucie Sarenki? MyrkurDagur Dzięki że jesteś :lol: Jakoś damy radę ... U Sarenki - oki Quote
kosu32 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Soema']Śliczna :) łapki, trochę krótsze chyba ma niż labek? Ma swój wątek? Mała Labkowata Mamrotka na razie pomieszkuje w schronisku w Celestynowie pod Warszawą - szukamy dla niej domku (patrz poniżej) : http://www.dogomania.pl/forum/f28/celestynki-rottki-107169/index46.html post 457 Quote
MyrkurDagur Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='kosu32']MyrkurDagur Dzięki że jesteś :lol: Jakoś damy radę ... U Sarenki - oki Bardzo się cieszę, że u Sarenki wszystko w porządku i że sunia może być wreszcie szczęśliwa :loveu: Jednocześnie cieszę się także, iż choć troszkę mogę się do jej szczęścia dorzucić ;) Quote
MyrkurDagur Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='Soema']Już się nie mogę doczekać żeby ją zobaczyć :) super po prostu, bardzo lubię ten wątek i wpisy kosu32 :lol: Ja także bardzo lubię wpisy kosu ;) Quote
kosu32 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Ja także bardzo lubię wpisy kosu ;) A ja uwielbiam wszystkie CIOTECZKI które tu do nas zaglądają i duchowo nas wspierają (to bardzo ważne) :lol::lol::lol: Quote
kosu32 Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 No CIOTECZKI !!! Patrzę, sprawdzam i nic - nie mam info na private z Waszymi numerami telefonów. Pani Hania mnie ubije :2gunfire: jak Jej nie dostarczę namiarów do Was... LITOŚCI !!! :Help_2::modla: Quote
Ghanima Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Pieniążki na sterylkę wysłałam na konto Pani Hani, tak więc to mamy z głowy. Hihi, Kosu32 - czy jak zejdziesz z tego świata zastrzelona przez Panią Hanię to nas będziesz straszyć na forum potem??? Takie widmo będzie się materializować znienacka ;) Quote
kosu32 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Szanowne Cioteczki Właśnie skończyłam rozmawiać z Panią Hanią i uprzejmie donoszę iż ... (jeny jak dobrze mieć w końcu sprawny komp-ale to tak na marginesie :cool3:) więc - (wracając do meritum rzecz jasna:-o) iż zabieg sterylki dla Sary umówiony jest na 29 maja (piątek) :loveu:. Sara miewa się bardzo dobrze - jak uprzejmie donosi Pani Krystyna u której jest mała na DT. Rozrabia z całym zwierzyńcem a w szczególności upodobała sobie inną suczkę z którą na początku darła koty. Tak więc cioteczki - "kto się czubi, ten się lubi" - morał z tego taki. Usilnie staramy się z Panią Hanią wygospodarować jakiś wolny weekend by odwiedzić Sarą a potem zamieścić kilka aktualnych fotek. Po zabiegu sterylizacji rozpoczynamy drugi aczkolwiek najważniejszy temat - szukanie docelowego, odpowiedzialnego i kochającego domu dla naszej małej. Oczywiście wierzymy że i tym razem nas nie opuścicie i pomożecie przy ogłaszaniu małej na wszelkich portalach internetowych. To tyle. P.S. Wygląda na to że na razie Pani Hania nie zamierza do mnie strzelać - przynajmniej do czasu jak nie znajdziemy docelowego domku dla Sary. Kazała wszystkie Cioteczki które zaglądają na wątek i wspomagają finansowo, dobrym słowem lub radą serdecznie pozdrowić - co niniejszym czynię. Quote
kosu32 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Jakaś cisza na wątku nastała... Nikt nas nie odwiedza ... Kable zwineli czy co ???... Quote
Soema Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 kosu32 napisał(a):Jakaś cisza na wątku nastała... Nikt nas nie odwiedza ... Kable zwineli czy co ???... Za dużo bid w potrzebie :shake: za mało Dt i takie tam... dlatego Suńce musimy szybko dom znaleźc, żeby zwolnic miejsce, może p. Krysia pomoże następnej? Quote
MyrkurDagur Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Dziękujęmy za miłe słowa Pani Hani :loveu: Wspaniale, że u Sarenki wszystko jak najlepiej się układa :loveu: W piątek przesłałam pieniążki na DT Sarenki - troszkę wcześniej niż ostatnio, ale robiłam wpłaty dla innych psiaków i przy okazji postanowiłam już załatwić wpłatę dla suni. Quote
kosu32 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Soema napisał(a):Za dużo bid w potrzebie :shake: za mało Dt i takie tam... dlatego Suńce musimy szybko dom znaleźc, żeby zwolnic miejsce, może p. Krysia pomoże następnej? Soemo Poproszę Panią Hanię by delikatnie wypytała Panią Krystynę w tym temacie. Co do DT to cholernie trudno znaleść jakiś więc trzeba dbać o dobre relacje. Quote
kosu32 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Dziękujęmy za miłe słowa Pani Hani :loveu: Wspaniale, że u Sarenki wszystko jak najlepiej się układa :loveu: W piątek przesłałam pieniążki na DT Sarenki - troszkę wcześniej niż ostatnio, ale robiłam wpłaty dla innych psiaków i przy okazji postanowiłam już załatwić wpłatę dla suni. MyrkurDagur Dzięki Kochana Cioteczko za wpłatę :loveu: Po sterylce trzeba na spokojnie zastanowić się kiedy rozpoczniemy ogłaszanie małej by znaleść jej docelowy domek. Cioteczki trzymajcie kciuki w piątek za Sarę :roll: Quote
Soema Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Wiem... pamiętam rozmowę z Panią Krysią o mojej Alfie. :) ale może faktycznie poczekajmy, bo nie wiadomo ile czasu Sunia będzie u Pani. Będziecie jechały w odwiedziny?:) Quote
kosu32 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Bardzo chciałabym odwiedzić Sarę najszybciej jak to jest możliwe (obiecuję fotki). Nie potrafię jednak na chwilę obecną sprecyzować kiedy to dokładnie będzie...:roll: Pani Hania chciała do niej jechać podczas tego weekendu ale była na interwencji - makabra... :placz:Człowiek nie wie co ma zrobić - chciałby końcowo gdzieś zabrać i umieścić psa ale nie ma gdzie. Błędne koło. Jeny - jak ja żałuję że nie mam własnego domu z ogrodem gdzieś pod lasem. Z pewnością mogłabym wtedu pomóc nie jednej bidzie. Może kiedyś wygram w totka i los się odmieni ... Quote
MyrkurDagur Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 kosu32 napisał(a):(...) Jeny - jak ja żałuję że nie mam własnego domu z ogrodem gdzieś pod lasem. Z pewnością mogłabym wtedu pomóc nie jednej bidzie. Może kiedyś wygram w totka i los się odmieni ... Ech... kosu... ja również mam takie marzenie... wielki dom z wielkim ogrodem, dzięki któremu mogłabym pomóc niejednemu psiakowi... Ale tylko wygrana w totka mogłaby pomóc mi spełnić to marzenie... Ta... właśnie wisi tu ich reklama :cool1: Cały czas mnie natrętnie prześladuje... :angryy: Będziemy pamiętać w piątek o Sarence i kciuki mocno trzymać ;) Quote
kosu32 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Dziewczyny Otrzymałam wiadomość od Pani Hani że sterylka Sary została przesunięta na kolejny piątek. W gabinecie mieli pełne ręce roboty - przywieziono dwa pieski po wypadku.:placz: Quote
Recommended Posts