Jump to content
Dogomania

Sara i inne zwierzaki proszą o pomoc.Pani Krystyna odeszła...POMOCY !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ghanima']Kosu32, pamiętaj, że obiecałam zasponsorwać sterylkę - czy wiadomo bliżej, kiedy będzie?

No kurna chata i mi wcieło mój post ....:mad:

No więc... Z góry przepraszam za to że ostatnimi czasy jestem na Dogo w kratkę, ale to akurat wina mojego kompa który zastrajkował i w związku z tym poszedł do "Pana Doktora". Czasami mam możliwość wejść na Dogo w pracy - co niniejszym czynie by sprawdzi po krótce co słychać...

W tym tygodniu podam koszt sterylki więc ... Ghanimo PAMIĘTAMY O TOBIE !!!

Generalnie miło jest wiedzieć że jesteście wokół nas no i że pamiętqacie :lol:

Pozdrawiamy serdecznie:loveu:

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkie Cioteczki zaglądające na wątek SARY

Właśnie skończyłam rozmowę z Panią Hanią.
Sara w sobotę została zaszczepiona. Teraz odczekamy tydzień i będziemy przymierzać się do sterylki. Znamy już koszta - niestety są dość spore bo wynoszą 350 PLN...

Posted

[quote name='kosu32']

Sara w sobotę została zaszczepiona. Teraz odczekamy tydzień i będziemy przymierzać się do sterylki. Znamy już koszta - niestety są dość spore bo wynoszą 350 PLN...

Słowo się rzekło, komu wysłać pieniążki?

Sarunia zaszczepiona, więc chyba wszystko ok? Jak się czuje?

Posted

Sterylka faktycznie droga :shake: Ale niestety nie mogłabym wspomóc tego zabiegu... muszę ograniczyć się do mojej miesięcznej wpłaty na Sarenkę, bo finansowo już nie wyrabiam...

A jak samopoczucie Sarenki?

Posted

[quote name='Ghanima']Słowo się rzekło, komu wysłać pieniążki?

Sarunia zaszczepiona, więc chyba wszystko ok? Jak się czuje?

Ghanimo

Pieniądze prześlij proszę na konto Pani Hani (z dopiskiem sterylka i Twój nick z Dogo - tak jak przy wpłatach za DT).

Pani Hania bardzo chciałaby podziękować:loveu::loveu::loveu: wszystkim za pomoc - dlatego na Jej prośbę bardzo proszę osoby które są na wątku Sary o przesłanie do mnie na private - info z kontaktem telefonicznym do siebie.

Sara czuje się dobrze - ponoć trochę się nawet poprawiła (przybrało na wadze naszej dziewczynce -a tu lato idzie i ciało będzie trza pokazać...).

Pani Hania odwiedzi małą prawdopodobnie w przyszłym tygodniu - czekam niecierpliwie na zdjęcia które natychmiast opublikuję na wątku.

Cioteczki :loveu::loveu:

Jeszcze raz serdeczne dzięki za OGROMNE WSPARCIE
duchowe i finansowe...

MOC BUZIAKÓW !!!

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Sterylka faktycznie droga :shake: Ale niestety nie mogłabym wspomóc tego zabiegu... muszę ograniczyć się do mojej miesięcznej wpłaty na Sarenkę, bo finansowo już nie wyrabiam...

A jak samopoczucie Sarenki?

MyrkurDagur

Dzięki że jesteś :lol:
Jakoś damy radę ...
U Sarenki - oki

Posted

[quote name='kosu32']MyrkurDagur

Dzięki że jesteś :lol:
Jakoś damy radę ...
U Sarenki - oki

Bardzo się cieszę, że u Sarenki wszystko w porządku i że sunia może być wreszcie szczęśliwa :loveu: Jednocześnie cieszę się także, iż choć troszkę mogę się do jej szczęścia dorzucić ;)

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Ja także bardzo lubię wpisy kosu ;)

A ja uwielbiam wszystkie CIOTECZKI które tu do nas zaglądają i duchowo nas wspierają (to bardzo ważne) :lol::lol::lol:

Posted

No CIOTECZKI !!!

Patrzę, sprawdzam i nic - nie mam info na private z Waszymi numerami telefonów. Pani Hania mnie ubije :2gunfire: jak Jej nie dostarczę namiarów do Was...

LITOŚCI !!!

:Help_2::modla:

Posted

Pieniążki na sterylkę wysłałam na konto Pani Hani, tak więc to mamy z głowy.

Hihi, Kosu32 - czy jak zejdziesz z tego świata zastrzelona przez Panią Hanię to nas będziesz straszyć na forum potem??? Takie widmo będzie się materializować znienacka ;)

Posted

Szanowne Cioteczki

Właśnie skończyłam rozmawiać z Panią Hanią i uprzejmie donoszę iż ... (jeny jak dobrze mieć w końcu sprawny komp-ale to tak na marginesie :cool3:) więc - (wracając do meritum rzecz jasna:-o) iż zabieg sterylki dla Sary umówiony jest na 29 maja (piątek) :loveu:. Sara miewa się bardzo dobrze - jak uprzejmie donosi Pani Krystyna u której jest mała na DT. Rozrabia z całym zwierzyńcem a w szczególności upodobała sobie inną suczkę z którą na początku darła koty. Tak więc cioteczki - "kto się czubi, ten się lubi" - morał z tego taki. Usilnie staramy się z Panią Hanią wygospodarować jakiś wolny weekend by odwiedzić Sarą a potem zamieścić kilka aktualnych fotek. Po zabiegu sterylizacji rozpoczynamy drugi aczkolwiek najważniejszy temat - szukanie docelowego, odpowiedzialnego i kochającego domu dla naszej małej. Oczywiście wierzymy że i tym razem nas nie opuścicie i pomożecie przy ogłaszaniu małej na wszelkich portalach internetowych. To tyle.

P.S.
Wygląda na to że na razie Pani Hania nie zamierza do mnie strzelać - przynajmniej do czasu jak nie znajdziemy docelowego domku dla Sary. Kazała wszystkie Cioteczki które zaglądają na wątek i wspomagają finansowo, dobrym słowem lub radą serdecznie pozdrowić - co niniejszym czynię.

Posted

kosu32 napisał(a):
Jakaś cisza na wątku nastała...
Nikt nas nie odwiedza ...
Kable zwineli czy co ???...

Za dużo bid w potrzebie :shake: za mało Dt i takie tam...
dlatego Suńce musimy szybko dom znaleźc, żeby zwolnic miejsce, może p. Krysia pomoże następnej?

Posted

Dziękujęmy za miłe słowa Pani Hani :loveu: Wspaniale, że u Sarenki wszystko jak najlepiej się układa :loveu:

W piątek przesłałam pieniążki na DT Sarenki - troszkę wcześniej niż ostatnio, ale robiłam wpłaty dla innych psiaków i przy okazji postanowiłam już załatwić wpłatę dla suni.

Posted

Soema napisał(a):
Za dużo bid w potrzebie :shake: za mało Dt i takie tam...
dlatego Suńce musimy szybko dom znaleźc, żeby zwolnic miejsce, może p. Krysia pomoże następnej?

Soemo

Poproszę Panią Hanię by delikatnie wypytała Panią Krystynę w tym temacie.

Co do DT to cholernie trudno znaleść jakiś więc trzeba dbać o dobre relacje.

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Dziękujęmy za miłe słowa Pani Hani :loveu: Wspaniale, że u Sarenki wszystko jak najlepiej się układa :loveu:

W piątek przesłałam pieniążki na DT Sarenki - troszkę wcześniej niż ostatnio, ale robiłam wpłaty dla innych psiaków i przy okazji postanowiłam już załatwić wpłatę dla suni.

MyrkurDagur

Dzięki Kochana Cioteczko za wpłatę :loveu:
Po sterylce trzeba na spokojnie zastanowić się kiedy rozpoczniemy ogłaszanie małej by znaleść jej docelowy domek.

Cioteczki trzymajcie kciuki w piątek za Sarę :roll:

Posted

Wiem... pamiętam rozmowę z Panią Krysią o mojej Alfie. :)
ale może faktycznie poczekajmy, bo nie wiadomo ile czasu Sunia będzie u Pani.
Będziecie jechały w odwiedziny?:)

Posted

Bardzo chciałabym odwiedzić Sarę najszybciej jak to jest możliwe (obiecuję fotki). Nie potrafię jednak na chwilę obecną sprecyzować kiedy to dokładnie będzie...:roll:

Pani Hania chciała do niej jechać podczas tego weekendu ale była na interwencji - makabra... :placz:Człowiek nie wie co ma zrobić - chciałby końcowo gdzieś zabrać i umieścić psa ale nie ma gdzie. Błędne koło.
Jeny - jak ja żałuję że nie mam własnego domu z ogrodem gdzieś pod lasem. Z pewnością mogłabym wtedu pomóc nie jednej bidzie.

Może kiedyś wygram w totka i los się odmieni ...

Posted

kosu32 napisał(a):
(...) Jeny - jak ja żałuję że nie mam własnego domu z ogrodem gdzieś pod lasem. Z pewnością mogłabym wtedu pomóc nie jednej bidzie.

Może kiedyś wygram w totka i los się odmieni ...

Ech... kosu... ja również mam takie marzenie... wielki dom z wielkim ogrodem, dzięki któremu mogłabym pomóc niejednemu psiakowi... Ale tylko wygrana w totka mogłaby pomóc mi spełnić to marzenie... Ta... właśnie wisi tu ich reklama :cool1: Cały czas mnie natrętnie prześladuje... :angryy:

Będziemy pamiętać w piątek o Sarence i kciuki mocno trzymać ;)

Posted

Dziewczyny

Otrzymałam wiadomość od Pani Hani że sterylka Sary została przesunięta na kolejny piątek. W gabinecie mieli pełne ręce roboty - przywieziono dwa pieski po wypadku.:placz: