Agata69 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Jest osoba , która zawiezie małego do ew. domu w Toruniu, więc juz wysyłam kluska jako gorącą ofertę. Czy mały je juz sam? Quote
kosu32 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Agata69']Jest osoba , która zawiezie małego do ew. domu w Toruniu, więc juz wysyłam kluska jako gorącą ofertę. Czy mały je juz sam? Dziś dzwoniła do mnie Pani z TOZu. Wspominała również o tym że karmiła małego po raz pierwszy mięsem-Klusek wcinał równo aż mu się uszy trzęsły. Agato-a propos tego domu w Toruniu - czy to ten sam o którym dziś rozmawiałyśmy?. I jeszcze jedno pytanie co do transportu szczylka=o jakiej trasie dokładnie mówimy? Warszawa-Toruń czy Warszawa-Włocławek? Quote
Agata69 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='kosu32']Dziś dzwoniła do mnie Pani z TOZu. Wspominała również o tym że karmiła małego po raz pierwszy mięsem-Klusek wcinał równo aż mu się uszy trzęsły. Agato-a propos tego domu w Toruniu - czy to ten sam o którym dziś rozmawiałyśmy?. I jeszcze jedno pytanie co do transportu szczylka=o jakiej trasie dokładnie mówimy? Warszawa-Toruń czy Warszawa-Włocławek? Przykro mi że zrobiłam wam nadzieję, ale niestety wsród duzej liczby ludzi zdzwoniacych do mnie, lwia część robi to tylko dla zabawy chyba. Pani wsród 4 piesków wysłanych do niej wybrała najpierw Amisia, potem zrezygnowała na rzecz Kluska, zeby potem .... zrezygnować zupełnie. Ania, koniecznie zróbcie małemu ogłoszenia. spróbuj dać ogłoszenie do gazety. Szczeniaki maja wzięcie. Sprawdzic dom juz umiesz:loveu:. Ja postaram się gdzieś mumiescić sunię po wydaniu szczeniaka. A moze ty pomyslisz o DT dla niego:evil_lol:. Mówię poważnie. Quote
kosu32 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Agata69']Przykro mi że zrobiłam wam nadzieję, ale niestety wsród duzej liczby ludzi zdzwoniacych do mnie, lwia część robi to tylko dla zabawy chyba. Pani wsród 4 piesków wysłanych do niej wybrała najpierw Amisia, potem zrezygnowała na rzecz Kluska, zeby potem .... zrezygnować zupełnie. Ania, koniecznie zróbcie małemu ogłoszenia. spróbuj dać ogłoszenie do gazety. Szczeniaki maja wzięcie. Sprawdzic dom juz umiesz:loveu:. Ja postaram się gdzieś mumiescić sunię po wydaniu szczeniaka. A moze ty pomyslisz o DT dla niego:evil_lol:. Mówię poważnie. Dobrze że teraz wszystko się okazało-a nie później jak pies trafiłby już do potencjalnego właściciela. Dziś przysiądę i pomyślę o Allegrze dla Kluska. Suni koniecznie trzeba znaleść dom-Ona jest kochana. Tylko tak mi jej szkoda że rozstanie się ze swoim dzidziuseim i zostanie tam sama ... Quote
kosu32 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Agata !!! Ty to jesteś SUPER BABKA !!!:cool2: Szybko, konkretnie i na temat :thumbs: Quote
Agata69 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 dom sprawdzony - Ok. szukamy więc transportu warszawa-Toruń. Quote
Agata69 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Kosu, napisz w tytule ze szukamy transportu Quote
anhata Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 czyli sunia musi byc ze swoim malenstwem razem ???? Quote
kosu32 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='anhata']czyli sunia musi byc ze swoim malenstwem razem ???? Agata znalazła domek dla szczylka-Kluska. Teraz szukamy na cito transportu z Warszawy do Torunia. Klusek od dwóch dni mieszka już bez mamy. Mam nadzieję że już wkrótce zajmiemy się adopcją Jego mamy Sary. Quote
anhata Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 aaa oki..nie czytalam aclego watku....a kosu dzwonilas do tego hoteliku czy psia mama ma tymczas juz ? ogolnie widze szybka akcja z malym...fajnie super..gratuluje dziewczyny :D:D:D Quote
kosu32 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Mama Sara na razie czeka na swoją kolej, ale najchętniej zabrałybysmy ją gdzieś od razu ... niestety nikt nie oferuje się z DT - a szkoda ... Niestety-nadal nie mamy tu jeszcze na Dogo znajomych z okolic Pruszkowa, Błonia, Nadarzyna, Piastowa, Starej i Nowej Wsi, Warszawy itd na których możbnaby liczyć... A szkoda ... Quote
Agata69 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Państwo nie moga doczekać się małego w Toruniu. Dlatego prosimy o pomoc w transporcie. warszawo - pomóż małemu Kluskowi. Quote
kosu32 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Podnoszę wątek !!! Pilnie poszukujemy transportu !!! Czy ktoś może nam pomóć !!! Prosimy !!! Quote
Agata69 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Kosu, jeśli w gre wchodzi płatny transport, napisz do Jo37 i zapytaj czy by nie zawiozła małego. Wiem, że ona woziła pieski za zwrotem kosztów. Quote
kosu32 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Podnoszę !!! Pilny transport na trasie: Warszawa - Torun (lub Włocławek) Czy ktoś nam pomoże ??? Quote
Agata69 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 aniu, ludzie sie niecierpliwią.....:shake: Quote
koss Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Z TAKA KLUSKĄ MOZNA POJECHAC POCIAGIEM ...W KLATCE NIE JES:razz:T TO MOCNO UCIAZLIWE...MOZE TAKA OPCJA..... Quote
kosu32 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Rozesłałam wici do wszystkich znajomych, obdzwoniłam każdego potencjalnego przewoźnika, napisałam maila do Jo37, założyłam wątek transportowy - no i czekam ... Trzymam kciuki - Ludzie pomóżcie !!! Quote
kosu32 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Halo !!! Kto pomoże w transporcie szczylka do domu ??? PLEASE !!! Quote
Poker Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 jedyne co moge teraz zrobić na odległość, to pomóc finansowo.Szkoda tracić czas i domek, może jednak pociągiem?Tylko potrzebne jest szczepienie przeciw wsciekliźnie. Może Neris coś wymyśli ? Quote
kosu32 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Poker napisał(a):jedyne co moge teraz zrobić na odległość, to pomóc finansowo.Szkoda tracić czas i domek, może jednak pociągiem?Tylko potrzebne jest szczepienie przeciw wsciekliźnie. Może Neris coś wymyśli ? Ja jeszcze się nie poddaję-dalej szukam-zawsze znajdzie się jakieś wyjście... Co do szczylka to na razie jest odrobaczony. Na szczepienia jeszcze jest zbyt mały. Quote
Agata69 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Mały jedzie dzisiaj do Torunia, państwo juz czekaja z niecierpliwością. Quote
Poker Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Agata69 napisał(a):Mały jedzie dzisiaj do Torunia, państwo juz czekaja z niecierpliwością. hura :multi:, jak to zrobiłyście?:crazyeye: Quote
kosu32 Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Wczoraj późnym wieczorem skontaktowała się ze mną na private dziewczyna która zaoferowała pomoc. Dziś od rana w pełnej gotowości wydzwaniałam na zmianę do Agaty, Pani u której był Klusek i dziewczyny która miała go zabrać. Wszystko szło na opak bo Agata nie odbierała (jak się później okazało telefon jej padł). Reasumując Klusek jest w drodze do nowego domu a dziewczyna która zabrała go do samochodu była nim zachwycona. Trzymajcie kciuki !! Quote
Recommended Posts