Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki wielkie :loveu:
Marchewa, nie dość że podziwiałam Wasze działania w schronisku, to jestem pełna podziwu dla Was, ze ciągle o nas pamiętacie i pomagacie przy Lolusiu.

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

siedząc w prac dokopałam się do tego tematu :eviltong:

a więc to ja jestem Dt Lolka i szczęśliwą posiadaczką całej tej zgrai. postaram się w weekend zrobić foty na powietrzu i tu wstawić :eviltong:

co do Lolka nie muszę tutaj dużo pisać ,każdy go znam i wie ze to złoto:loveu:

Posted

obecne leczenie Lolka:

oczy: carneregel, a potem Gentamicin (wczesniej miał Tobrex ale nie pomagał i wet zmienił) - x 5 dziennie

Pasta Vetoquid Uro-Pet - x 2 dziennie łyżeczka mała

hepatii x3 dziennie-na osłone wątroby

karma Purina NF- specjalna na poleprzenie pracy:nerki,wątroba ,śledziona

Teraz co drugi dzień będziemy jedzic z Lolkiem znów na zastrzyki aby oczko się goiło dobrze .czyli-pn,śr,pt.

Lolekrobi leprze odchody oczko troszke jaśniejsze,i widac poprawe bo go tak nie podraznia ,nie drapie go.Dieta mu pasuje chyba bo ma apetyt i kupki są w miare .

tyle jeśli chodzi o obecne leczenie psiaka.

Posted

nie ma za co dziękować ,czysta przyjemność .moim marzeniem jest by chłopak znalazł kochany dom bo to cudny pies.

co do charakteru i zaufaniu człowiekowi to ja zaobserwowałam z TŻ 3 fazy .dopiero od jakiegos czasu Lolek się tzw rozkokosił:eviltong: wariuje z Hondą .wczoraj mojej mamy kwiaty stratował jak pudla godnił po działce:razz:

teraz Lolek jest przylepą i zaczepia do zabawy ,z małą wariują ciągle ,aż czasami ich chamuje bo przejsc nie idzie w meiszkaniu . abi raczej patrzy na nich jak na idiotów heh i śpi;) Bo ona taką stateczną zgrywa przy nich ale i jej odbija wtedy to tylko całą trójke dac na jakies pole , bo granda w mieszkaniu:oops:

za tydzien będziemy juz mieszkac na stałe w domku jednorodzinnym to lolek będzie miał codzienne bieganie po polach więc na jego temperament spacerowy idealne . Wczoraj jak biegał po polach to 3 fikołki zrobił :oops: ale dumnie szybko wstał i dalej biegł z wiatrem we włosach .taki to jego psi charaktere bez smycz .wiatr we włosach i berek z jakims psem i Lolciu jest w 7 niebie:loveu:

Posted

Jedna z warszawskich szkół gimnazjum chce adoptować wirtualnie Lolusia.
To pierwsza tego typu inicjatywa ze strony szkół dla psiaków fundacji.
Bardzo serdecznie dziękujemy :-D

Posted

[quote name='doddy']Jedna z warszawskich szkół gimnazjum chce adoptować wirtualnie Lolusia.
To pierwsza tego typu inicjatywa ze strony szkół dla psiaków fundacji.
Bardzo serdecznie dziękujemy :-D[/quote]

Rewelacja:multi:.Chyba to jego imię tak przyciąga ludzi:evil_lol:

A z mojego bazarku powinno wpłynąć na konto Fundacji 85 zł;)

Posted

[quote name='kataryna18']siedząc w prac dokopałam się do tego tematu :eviltong:

a więc to ja jestem Dt Lolka i szczęśliwą posiadaczką całej tej zgrai. postaram się w weekend zrobić foty na powietrzu i tu wstawić :eviltong:

co do Lolka nie muszę tutaj dużo pisać ,każdy go znam i wie ze to złoto:loveu:[/quote]

Ja też bardzo dziękuję ci Kataryno18 za opiekę nad Lolusiem:loveu:

Posted

nie ma za co dziękować baby!!:lol:

ja jak bym mogła to bym go zostawiła bo kocham tego skubanca ale nie moge , teraz będziemy mieszkac w miejscu gdzie łącznie z Lolusiem będzie 5 psów:evil_lol: hehe szaleństwo w biały dzień .a z tą całą trójką będziemy spac z TŻ w tym samym pokoju :oops: szczerze to troszke boje sie tego zamieszania. moja bratowa boi się ze Lolek jej pudla zje :eviltong: ale chłopak nie gustuje w siersciuchach :cool3: W pt znów idziemy do weta.Wczoraj powiedział ze oczko lepiej i taką jak by przepukline co miał ,nie ma juz .więc oczko bez zabiegu się powinno zgogic .zdecydowanie ładniej wygląda . a chłopak hmmmmm

powiem wam tak ,jak ktos stwierdzi ze Lolek to oaza spokoju to wybuchne smiechem bo on się zmienił bardzooo . Zaczepia ,klei się ,wariuje z małą hondą ,a na spacerach siłuje się ze mną o sznur:cool3:
Chłopak się otworzył nie do poznania i w tym jego cały urok ,ze na początku nie jest wylewny a jak sie otworzy to przylepa i wariat pierwsza klasa:loveu:.

Posted

Lolusiowa aukcja charytatywna, gdyby ktoś chciał w ten sposób wspomóc jego leczenie:

[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=751015808]Pitbull LOLUŚ błaga o POMOC (751015808) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

ja wydrukowałam ogłoszenia Lolka (autorstwa doddy na allegro) i porozwieszam w lecznicach . Wydrukowałam też Kasiu listę potrzebnych rzeczy fundacji bo na którymś z wątków znalazłam twoją wypowiedz i terroryzuje ludzi w pracy:eviltong: oraz daje ludzią którzy wydają się że mają serce i jest szansa ze ich cos ruszy ;)

fajnie by było jak by to dało jakies rezultaty .ale na to potrzeba czasu .Sukcesywnie będę drukowała i rozdawała . Chociarz tyle moge zrobic :-(

Posted

Mogę poprosić Inę o ładniusi plakacik o Lolusiu. ;) Ciotka piękne robi!

Niebawem ruszamy z akcjami edukacyjnymi, to wtedy byśmy Cię prosili o plakatowanie Konina. :)

Posted

ok Kasiu.my dzisiaj śmigamy do weta i chyba w niedziele(bo jeszcze nie wiem czy wet będzie kazał) .dostępna na necie będę może po niedzieli więc tylko tel .bo mamy misje z przeprowadzką.jak będę miała tylko czas i dostęp do neta to napisze i postaram się wrzucić nowe foto z nowego lokum.pzdr ciotki

• 2 weeks later...