doddy Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dzięki wielkie :loveu: Marchewa, nie dość że podziwiałam Wasze działania w schronisku, to jestem pełna podziwu dla Was, ze ciągle o nas pamiętacie i pomagacie przy Lolusiu. Quote
MARCHEWA Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Doddy,nie można oddać komuś psa pod opiekę i zapomnieć o jego istnieniu i potrzebach,to nie w moim stylu.Dla Lolusia będę robić bazarek za bazarkiem;) Nowy bazarek,zapraszam; http://www.dogomania.pl/forum/f99/sukienki-garsonki-inne-na-specjalistyczna-karme-dla-lolka-146540/#post12971773 Dla Arvenki dziś już nie dałam rady zrobić bazarku,w czwartek na pewno będzie gotowy;) Quote
kataryna18 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 siedząc w prac dokopałam się do tego tematu :eviltong: a więc to ja jestem Dt Lolka i szczęśliwą posiadaczką całej tej zgrai. postaram się w weekend zrobić foty na powietrzu i tu wstawić :eviltong: co do Lolka nie muszę tutaj dużo pisać ,każdy go znam i wie ze to złoto:loveu: Quote
doddy Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Tworzymy kalendarz bullkowy Fundacji AST, który pomoże ratować kolejne bidy! Zapraszamy do wspólnego tworzenia a później do zakupu :multi: http://www.dogomania.pl/forum/f402/fundacja-ast-tworzymy-kalendarz-pomagajacy-psom-typu-bull-146840/#post12992651 Quote
doddy Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Pięknoty :loveu: Oczko wygląda jak u Alterka. Quote
andzia69 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 cud miód po prostu:loveu: A to takie klapouche, które chce zjeśc Lolusia to co? pirania???:lol: Quote
kataryna18 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 heh pirania to kundelek Honda ze schroniska :razz: Quote
kataryna18 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 obecne leczenie Lolka: oczy: carneregel, a potem Gentamicin (wczesniej miał Tobrex ale nie pomagał i wet zmienił) - x 5 dziennie Pasta Vetoquid Uro-Pet - x 2 dziennie łyżeczka mała hepatii x3 dziennie-na osłone wątroby karma Purina NF- specjalna na poleprzenie pracy:nerki,wątroba ,śledziona Teraz co drugi dzień będziemy jedzic z Lolkiem znów na zastrzyki aby oczko się goiło dobrze .czyli-pn,śr,pt. Lolekrobi leprze odchody oczko troszke jaśniejsze,i widac poprawe bo go tak nie podraznia ,nie drapie go.Dieta mu pasuje chyba bo ma apetyt i kupki są w miare . tyle jeśli chodzi o obecne leczenie psiaka. Quote
doddy Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Dzięki za wieści kochana. Dziękuję Ci za opiekę nad Lolusiem. :loveu: Quote
kataryna18 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 nie ma za co dziękować ,czysta przyjemność .moim marzeniem jest by chłopak znalazł kochany dom bo to cudny pies. co do charakteru i zaufaniu człowiekowi to ja zaobserwowałam z TŻ 3 fazy .dopiero od jakiegos czasu Lolek się tzw rozkokosił:eviltong: wariuje z Hondą .wczoraj mojej mamy kwiaty stratował jak pudla godnił po działce:razz: teraz Lolek jest przylepą i zaczepia do zabawy ,z małą wariują ciągle ,aż czasami ich chamuje bo przejsc nie idzie w meiszkaniu . abi raczej patrzy na nich jak na idiotów heh i śpi;) Bo ona taką stateczną zgrywa przy nich ale i jej odbija wtedy to tylko całą trójke dac na jakies pole , bo granda w mieszkaniu:oops: za tydzien będziemy juz mieszkac na stałe w domku jednorodzinnym to lolek będzie miał codzienne bieganie po polach więc na jego temperament spacerowy idealne . Wczoraj jak biegał po polach to 3 fikołki zrobił :oops: ale dumnie szybko wstał i dalej biegł z wiatrem we włosach .taki to jego psi charaktere bez smycz .wiatr we włosach i berek z jakims psem i Lolciu jest w 7 niebie:loveu: Quote
doddy Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Jedna z warszawskich szkół gimnazjum chce adoptować wirtualnie Lolusia. To pierwsza tego typu inicjatywa ze strony szkół dla psiaków fundacji. Bardzo serdecznie dziękujemy :-D Quote
kataryna18 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 super wieści.oby domek się pokazał na horyzoncie i zdrówko dopisywało naszej Lolicie:diabloti::loveu: Quote
MARCHEWA Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='doddy']Jedna z warszawskich szkół gimnazjum chce adoptować wirtualnie Lolusia. To pierwsza tego typu inicjatywa ze strony szkół dla psiaków fundacji. Bardzo serdecznie dziękujemy :-D[/quote] Rewelacja:multi:.Chyba to jego imię tak przyciąga ludzi:evil_lol: A z mojego bazarku powinno wpłynąć na konto Fundacji 85 zł;) Quote
MARCHEWA Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='kataryna18']siedząc w prac dokopałam się do tego tematu :eviltong: a więc to ja jestem Dt Lolka i szczęśliwą posiadaczką całej tej zgrai. postaram się w weekend zrobić foty na powietrzu i tu wstawić :eviltong: co do Lolka nie muszę tutaj dużo pisać ,każdy go znam i wie ze to złoto:loveu:[/quote] Ja też bardzo dziękuję ci Kataryno18 za opiekę nad Lolusiem:loveu: Quote
kataryna18 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 nie ma za co dziękować baby!!:lol: ja jak bym mogła to bym go zostawiła bo kocham tego skubanca ale nie moge , teraz będziemy mieszkac w miejscu gdzie łącznie z Lolusiem będzie 5 psów:evil_lol: hehe szaleństwo w biały dzień .a z tą całą trójką będziemy spac z TŻ w tym samym pokoju :oops: szczerze to troszke boje sie tego zamieszania. moja bratowa boi się ze Lolek jej pudla zje :eviltong: ale chłopak nie gustuje w siersciuchach :cool3: W pt znów idziemy do weta.Wczoraj powiedział ze oczko lepiej i taką jak by przepukline co miał ,nie ma juz .więc oczko bez zabiegu się powinno zgogic .zdecydowanie ładniej wygląda . a chłopak hmmmmm powiem wam tak ,jak ktos stwierdzi ze Lolek to oaza spokoju to wybuchne smiechem bo on się zmienił bardzooo . Zaczepia ,klei się ,wariuje z małą hondą ,a na spacerach siłuje się ze mną o sznur:cool3: Chłopak się otworzył nie do poznania i w tym jego cały urok ,ze na początku nie jest wylewny a jak sie otworzy to przylepa i wariat pierwsza klasa:loveu:. Quote
doddy Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Lolusiowa aukcja charytatywna, gdyby ktoś chciał w ten sposób wspomóc jego leczenie: [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=751015808]Pitbull LOLUŚ błaga o POMOC (751015808) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
kataryna18 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 ja wydrukowałam ogłoszenia Lolka (autorstwa doddy na allegro) i porozwieszam w lecznicach . Wydrukowałam też Kasiu listę potrzebnych rzeczy fundacji bo na którymś z wątków znalazłam twoją wypowiedz i terroryzuje ludzi w pracy:eviltong: oraz daje ludzią którzy wydają się że mają serce i jest szansa ze ich cos ruszy ;) fajnie by było jak by to dało jakies rezultaty .ale na to potrzeba czasu .Sukcesywnie będę drukowała i rozdawała . Chociarz tyle moge zrobic :-( Quote
doddy Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Mogę poprosić Inę o ładniusi plakacik o Lolusiu. ;) Ciotka piękne robi! Niebawem ruszamy z akcjami edukacyjnymi, to wtedy byśmy Cię prosili o plakatowanie Konina. :) Quote
MARCHEWA Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Nowy bazarek dla Lolka;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/butki-lacoste-rozm-20-na-leczenie-lolka-do-03-10-a-147359/#post13033358 Quote
kataryna18 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 ok Kasiu.my dzisiaj śmigamy do weta i chyba w niedziele(bo jeszcze nie wiem czy wet będzie kazał) .dostępna na necie będę może po niedzieli więc tylko tel .bo mamy misje z przeprowadzką.jak będę miała tylko czas i dostęp do neta to napisze i postaram się wrzucić nowe foto z nowego lokum.pzdr ciotki Quote
doddy Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Z uwagi na dług jaki mamy w tym miesiącu za hotelowanie psów, w kwocie 845zł, wstawiliśmy na allegro nietypową aukcję. Mamy nadzieję, że pokusicie się o licytację w niej. Nie ukrywam, że będziemy bardzo wdzięczni, bo dzięki tej aukcji mamy nadzieję szybko uregulować zaległości i móc nadal pomagać. Kliknij - podaruj 1 dzień życia Fundacja AST (763073033) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Alicja Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol:super focio http://images42.fotosik.pl/113/b0826a2f2f9090e7med.jpg Loluś gdzie Twój domek [/FONT] Quote
MARCHEWA Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Właśnie zakończył się mój bazarek dla Lolka,powinno wpłynąć dla niego od Iryska 31 zł;) Quote
doddy Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Mam nadzieję, że będę pamiętać o potwierdzeniu :) Dziękujemy za pomoc dla Lolkowego. Quote
Recommended Posts