Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Fajny psiak z Lolusia, poznałam osobiście :loveu: Myślałam, że jest wyższy, a to takie drobne, fajne...

Abi też kochana nie ma co ;)

Pewnie,że fajny.Loluś jest the best:loveu:

Niestety w schronisku jest bullowaty,młody psiak Baks,charakter rewelacyjny,tylko do suk nadpobudliwy(trzebaby jajka ciachnąć)niestety w schronisku remont,Baksa przeniesli do innego boksu i został dotkliwie pogryziony przez innego psa,ma odgryzione pół ucha:-(.On sam agresywny nie jest,do tej pory był w boksie z 10 innymi psami i było ok.Wściekła jestem:angryy:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Pewnie,że fajny.Loluś jest the best:loveu:

Niestety w schronisku jest bullowaty,młody psiak Baks,charakter rewelacyjny,tylko do suk nadpobudliwy(trzebaby jajka ciachnąć)niestety w schronisku remont,Baksa przeniesli do innego boksu i został dotkliwie pogryziony przez innego psa,ma odgryzione pół ucha:-(.On sam agresywny nie jest,do tej pory był w boksie z 10 innymi psami i było ok.Wściekła jestem:angryy:

Dasz linka na wątek Baksia.

Posted

Loluś nadal chory :(
Dodatkowo oczy się pogorszyły i zrobiły się wrzody na rogówkach. Dostaje więc niuniuś nowe leki. Z oczami zrobiło się to samo co u Altera Pit-R6, Altera oczy się poprawiły, więc mam nadzieję że z Lolkowymi też będzie lepiej.

Zrobiliśmy morfologie,USG okazało się że wątroba , nerki, śledziona są zmienione w strukturze ale dobrą wiadomość jest ta ze w funkcjonowaniu OK.Na śledzionie jest zgrubienie jakies. Morfologie ma bardzo niską ,bo białych krwinek ma tylko 35 a powinien miec min 110.

Lolek dostaje karmę nerkową.