PRZEC Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 podnosimy brykajacego kucyka:multi: po domek na 1 Quote
aresik Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 hm.... Ten amstaff jest piekny, nie moge pojac braku zainteresowania takim psem prawde powiedziawszy jest ladniejszy niz moj - rasowy wiec bardzo prawdopodobne, ze i ten jest nie ma czipa czy pieczatki ? moze dac ogloszenie w zwiazku kynologicznym... sam nie wiem co robic, jestem laikiem, dopiero od niedawna na dogo :( ale dalbym sobie cos obciac, ze ten piesek komus uciekl/zostal skradziony i zwial... Quote
agaga21 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='aresik']hm.... Ten amstaff jest piekny, nie moge pojac braku zainteresowania takim psem prawde powiedziawszy jest ladniejszy niz moj - rasowy wiec bardzo prawdopodobne, ze i ten jest nie ma czipa czy pieczatki ? moze dac ogloszenie w zwiazku kynologicznym... sam nie wiem co robic, jestem laikiem, dopiero od niedawna na dogo :( ale dalbym sobie cos obciac, ze ten piesek komus uciekl/zostal skradziony i zwial... aresik,ja w to co piszesz bardzo wątpię...zobacz ile jest pięknych , cudownych, wspaniałych astów(wśród nich też rasowe!)...zobacz tu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bulowate-do-adopcji-jeden-watek-dla-wszystkich-aktualizacje-str-1-post-1-2-5-8-a-22803/ Quote
aresik Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 faktycznie, tyle bulowatych i wszystkie sliczne :( Quote
MARCHEWA Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Tengusiu,ślicznie dziękuję za bannerk:loveu: Arjunia przysłała mi dzisiaj także kubraczek dla Lolka,aby chłopak nie marzł:loveu: Niestety z Lolkiem jest co raz gorzej,chłopak popada w depresję:shake: Nie chce jeść,ma biegunkę,cała radość z życia z niego ulatuje,ja mogę zabierać go na długie spacery tylko w weekend,a przez cały tydzień siedzi sam w malutkim boksie:-(.Wczoraj dziewczyna,która go znalazła na poczcie wypuściła go na chwilkę,bo nie mogła już patrzeć na jego rozpacz,aby pobiegał i Lolek wskoczył jej do auta i za nic nie chciał z niego wysiąść.Tragedia. Jutro porobię mu nowe fotki. Quote
Alicja Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [FONT=Arial]Może jakiś DT się objawi ... tylko że i tak z odwiedzinami tutaj nawet krucho:shake:[/FONT] Quote
rufusowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 przykre to :-( moze on jest na cos chory? martwi mnie ta biegunka chociaż nie wiem...moze w schronisku to norma? Quote
andzia69 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 mnie też to martwi...boję się, że niedługo będzie psa mozna jedynie uśpić...jak popadnie w depresję (a tak często się z bullowatymi dzieje w schronach) to będzie baaardzo kiepsko:-( gdzie jakis tekst do ogłoszeń? ma allegro? jakies inne? Quote
_ogonek_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Impact]Sprawa b. pilna!!![/FONT] Podnoszę!!! Quote
Jenny19 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Czekam na te dzisiejsze zdjęcia i zabieram się za ogłaszanie... Quote
MARCHEWA Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Mam parę nowych zdjęć,ale rewelacji tutaj nie ma,niestety pracowałam dzisiaj do 15.00 i zanim dojechałam do schroniska już się robiło ciemno. Quote
Alicja Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [FONT=Arial]:-(....śliczny jest i taki smutny ...[/FONT] Quote
MARCHEWA Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Jenny19']Czekam na te dzisiejsze zdjęcia i zabieram się za ogłaszanie...[/quote] Bardzo dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Lolka:Rose: Quote
Jenny19 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ogłoszenia dla chłopaka: alegratka eoferty adopcje.org 4łapy kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl ogłoszenia24polska polskastrefa.eu przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl ojej.pl bono-polska pineska.pl animalia.pl wegetarianie.pl gumtree petworld.pl rozgłos.net najpewniej.pl petsy.pl interpress.net cafeanimal.pl Kilka ogłoszeń trzeba będzie aktywować,Marchewa sprawdź pocztę;) Quote
Recommended Posts