C&B Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ja mam bo jedna spacerowała w niedzielę. zaraz dam :cool3: Quote
piotrjan Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Zdobycie w swoim rodzinnym mieście [SIZE=4]I BIS Puppy to chyba nic nadzwyczajnego i mogłoby się nawet wydawać trochę podejrzane , gdyby nie było szóstym pudłem na sześć występów . ... za oklaski na BISach dziękują "Amir" czyli Winterfrost's LANDER i jego właściciele . Quote
ROOFI Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Izabela124. napisał(a):Mam około 200 :lol: To gdzie te foty? Czekamy. Quote
C&B Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ja jeszcze was moimi ohydztwami pomęczę :diabloti: Quote
Biutka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Pierwszy afghan, drugi Beagle, trzeci Sznaucer miniaturowy ;) Quote
am-elle Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 maga18 napisał(a):a ma ktos fotki grzywek??????? były w sobotę C&B napisał(a):Ja mam bo jedna spacerowała w niedzielę. zaraz dam :cool3: Bardzo bardzo proszę.... bo jakby to powiedzieć wydaje mi się, że to my tak spacerowałyśmy :razz: Quote
C&B Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 am-elle napisał(a):Bardzo bardzo proszę.... bo jakby to powiedzieć wydaje mi się, że to my tak spacerowałyśmy :razz: Były dwie grzywki i obu mam foteczki :multi: Tylko się shostują i daję Quote
Iza. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 C&B napisał(a):Były dwie grzywki i obu mam foteczki :multi: Tylko się shostują i daję Jedna była a nie dwie :eviltong: No chyba, ze to jakies inne,a nie my :evil_lol: Quote
C&B Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Iza. napisał(a):Jedna była a nie dwie :eviltong: No chyba, ze to jakies inne,a nie my :evil_lol: Ja widziałam dwie :roll: albo ja ślepa i uważam że jeden pies to dwa :evil_lol: <czy ktoś to zrozumiał?>:diabloti: Quote
C&B Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Na tych zdjęciach jest ta sama grzywka, ale mam takie gdzie wydaję mi się, że inna:roll: Quote
Iza. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 http://images50.fotosik.pl/190/a9a2301fa006712cmed.jpg http://images47.fotosik.pl/191/1ddefd0b81656c52med.jpg Jest Rudzik :loveu::loveu: To gdzie ten drugi grzywacz ? :razz: Quote
C&B Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Na dalszych fotkach będzie o ile to nie ten sam:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No to teraz oficjalne wyniki z ringu basenji. Lecimy po kolei, wg kolejności pokazywania się psów na ringu: MODEST AS HELL Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDPwR. MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDSwR, BOB. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB. Para hodowlana (JAZZY + MALMSEY) - I miejsce! Grupa hodowlana (JAZZY + MODEST + MALMSEY + LOVE) - II miejsce!!! Bardzo ciepło chciałam podziękowac niezawodnej Kaya za pomoc na ringu, przy ringu, wokól ringu...:lol:;-) Dzięki Niej ocena na ringu poszła bardzo sprawnie, porównania wypadły super! No, i rzecz najwazniejsza: Kaya po raz pierwszy wystawiła na ringu MODESTA (to jego druga wystawa w zyciu) i poradziła sobie świetnie wygrywając porównanie z MALMSEY o tytuł Naj. Junior. Piękna, fachowa robota.:lol: Podziękowania należą się równiez zielonej (piękna prezentacja MALMSEY na ringu) oraz Kani. Bez Waszej Trójki (Kaya,Kani,zielona) nie byłoby sukcesu w Grupie hodowlanej.:loveu::loveu::loveu: Dodatkowo chciałam podziękowac Izabela124, KaskaSz i kto tam jeszcze był za pomoc przy baskach, miłe pogaduszki. Nawet nie wiem, kiedy mineły te godziny na wystawie. Eh, czas tak szybko ucieka...;):lol: Pzdr. Pzdr. Quote
Iza. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 C&B napisał(a):Na dalszych fotkach będzie o ile to nie ten sam:evil_lol: to ja po prosze te dalsze zdjęcia :cool3: Quote
Recommended Posts