Judit Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Canaveral-staff, Asiaczku - dzięki za gratki ;) plinka - pierwsze zdjęcie to sunia w pośredniej - Achti Montana, córka naszego Tytusa. Okazało się że potwierdzenie przyszło nam na nr 1291 a na wystawie nasza sunia dostała nr 1292. Więc na zdjęciu jest Montanka, ale to i tak dobrze, chociaż najbardziej to zależało mi na zdjęciu naszej suni Aaliyah z klasy otwartej. I gordonka oczywiście ta która miała być, ogromne dzięki za te zdjęcia!!! :multi: czy mogę dodać je na naszą stronę? :cool3: Quote
Sable Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Mnie przydałaby się pomoc kogoś z aparatem, talentem, czasem i cierpliwościa... bo chciałabym Guinnessowi sesję zdjęciową uskutecznić... Szczególnie, że akurat udało mi się go przygotować lepiej niz przeciętnie. Oj, Guinessikowi to i ja chętnie machnę, szczególnie, że jestem jego fanką po obozie ;). O ile to jutro ;) bo ja nie w temacie. Quote
blaira Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ja zapraszam chetnych fotografow na ring 5 jutro 12:30 klasa championow ( 812 nr kat) ;););) Pozdrawiamy Quote
aneta...i..bouvier Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 oooooooooo to widze ze jest szansa na male spotkanie ;) Quote
ariss Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No i my się chwalimy:razz: Gassira Flavago: V1, CWC, CACIB, BOB, Champion POLSKI:multi: Quote
Iza. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Gratulacje wszystkim zadowolonym ! :multi::loveu: Pogoda niestety nie dopisała :roll: Quote
C&B Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ciekawe jak jutro z pogodą, bo się wybieram... Quote
Judit Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 C&B napisał(a):Ciekawe jak jutro z pogodą, bo się wybieram... moja pogoda mówi: "ok.20*C" lekkie zachmurzenie, możliwe małe opady deszczu. Ale i tak ma być lepiej niż dzisiaj. :roll: My z wystawy zadowoleni. Następna to już z Tisiem tylko. :lol: Quote
Lived Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Gratki! :) My też się jutro wybieramy, z aparatem. Ale zdjęć nie polecam, służę ewentualnie filmikami z ringu, gdyby ktoś chciał ;) Quote
alyffa Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 My tez zadowoleni. Ukonczylismy mlodziezowy championat ;) -pochwale sie, a co tam :razz: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ariss napisał(a):No i my się chwalimy:razz: Gassira Flavago: V1, CWC, CACIB, BOB, Champion POLSKI:multi: alyffa napisał(a):My tez zadowoleni. Ukonczylismy mlodziezowy championat ;) -pochwale sie, a co tam :razz: No to nie pozostaje nam nic innego, jak tylko pogratulować wyników!!! Brawo!!! Pzdr. Quote
Kika9004 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Także gratuluję wyników! :multi: Mam nadzieję, że dziś pogoda będzie piękna, bo także będzie można zobaczyć mnie na wystawie :) Ktoś ogłaszał się, że będzie robił filmiki z ringu, to możecie dać na youtube i wstawić tu linki, chętnie dodatkowo obejrzę :multi: Pozdrawiam. Quote
bargest Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ja rowniez sie pochwale. gryfonik brukselski ALI-BE v.d.Platte Belskes -CWC, CACIB, BOB jego corcia PEARL OF HAPPINESS Bargest Zw.Ml. Best Junior SILLJA Bargest - CWC , CACIB wl.Anna Fonkowicz REGI GOLD Bargest - Zw. Mlodziezy zakonczony MLODZIEZOWY :multi:CHAMPIONAT wl. Justyna Kozlowska gratuluje wlascicielom gryfonik belgijski TEQUILA Bargest - CWC, CACIB, BOB wystawa mimo fatalnej pogody bardzo udana.My bylismy w hali:multi: wspolczuje wystawcom co mieli ringi na plycie stadionu. Quote
Iwona&Wiki Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Asiaczek napisał(a):Asiaczki - jak co roku - wrzucą datek do skrzyneczki.:lol: Tak, wiem Asiaczku:loveu: Dziękujemy. Jesteś wspaniała:lol: Powodzenia:multi: A w Białymstoku mamy chłodny i słoneczny ranek. Będzie fajnie :) Quote
Frytela Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No a ja w koncu nie pojechałam :evil_lol: Quote
macsow1 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 jakie psy były na pudle 9 grupy? nikt nie robił fotek? czekamy ;) Quote
AnetaA Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Wyniki - czarny Terrier Pogoda zniechęcała do chodzenia między ringami jeśli nie było to konieczne .... ;/ No przynajmniej mnie. Quote
Aysel Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 A my mamy CACIB i CWC :P Pierwsza wystawa ^^ Quote
AnetaA Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Esotiq napisał(a):A my mamy CACIB i CWC :P Pierwsza wystawa ^^ Gratulacje ;) Quote
Aysel Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Z dogiem niem. :P Bo Desi nie była wystawiana. Szkoda, że mnie nie było, piękne psy były, co na zdjeciach widać ;) A dzisiaj byłam i muszę powiedzieć, że najwięcej czasu spędziłam przy chartach. Piękne psy, mili właściciele. ;) A Desi została obstrykana ze wszystkich stron ;) Quote
Izabela124. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ja już po wystawie. Niedługo zacznę wstawiać fotki:razz: Quote
Izabela124. Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ROOFI napisał(a):Wstawiaj tylko dużo!Mam około 200 :lol: Quote
C&B Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Pogoda dopisała:multi: Potem wstawię zdjęcia <trochę ich jest:oops:> Quote
Recommended Posts