Asiaczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Kebi']Też będzie. :) Kebi - dzięki za odp. :lol: Pzdr. Quote
MakeBelieve Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ja będę w sobotę i w niedzielę jak dobrze pójdzie :) Tylko... ile kosztuje wejście?;] Quote
Iza. Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Vini. napisał(a):Ja będę w sobotę i w niedzielę jak dobrze pójdzie :) Tylko... ile kosztuje wejście?;] w tamtym roku bylo 10 zl Quote
Aysel Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Iza. - mam nadzieję, że się zobaczymy na wystawie ;) szukaj mnie albo na 'trybunach' albo koło ringu z łaciatą chihuahuą ;) Quote
Iza. Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Esotiq napisał(a):Iza. - mam nadzieję, że się zobaczymy na wystawie ;) szukaj mnie albo na 'trybunach' albo koło ringu z łaciatą chihuahuą ;) Ok, bede Was szukac, ale jakby cos przesylam na PW moj nr tel. Quote
Gracjana Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 a wiecie może czy będzie plan sędziowania albo wykaz wystawców?? Quote
Iza. Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Gracjana napisał(a):a wiecie może czy będzie plan sędziowania albo wykaz wystawców?? zawsze bylo i to i to, wiec pewnie i w tym roku bedzie. Quote
Aurunia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Plan sędziowania i spis wystawców pojawi się w weekend tka informację podała mi Pani w związku. Quote
gorwin Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Może komuś będzie potrzebna bezpłatna pomoc na tej wystawie? :roll: Chętnie pomogę wystawić psa - może ktoś zgłosił kilka psów i będę potrzebował "wolne ręce" do porównania. Czy przygotować do wystawy psa jako groomer (owszem, nie w dzień wystawy, tylko jakoś wcześniej; w Białymstoku). Czy zrobić zdjęcia w ringu. Wszystko jedno mam na wystawie dużo wolnego czasu. :) Quote
Unbelievable Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 agnethka napisał(a):jeśli owczarki australijskie i staffiki będą na ringach w tym samym czasie - to przyda mi się osoba, która poda mi sukę do pośredniej ;) mam zgłoszone klasa po klasie ;) dlatego czekam na plan sędziowania ;) ja mogę pomóc, jakby co, bo wolna będę :cool3: chyba że będą w tym samym czasie russelle ;) Quote
gorwin Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 agnethka napisał(a):jeśli owczarki australijskie i staffiki będą na ringach w tym samym czasie - to przyda mi się osoba, która poda mi sukę do pośredniej ;) mam zgłoszone klasa po klasie ;) dlatego czekam na plan sędziowania ;) :) Jeżeli co - mogę być tą osobą. Quote
Unbelievable Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 agnethka napisał(a):Russele idą na tym samym ringu co staffiki ;) to nie będę się musiała nałazić zbyt wiele, bo na te dwie rasy tak na prawdę jadę ;) Quote
Agappe Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 weekend sie kończy a planu sędziowania jak nie było tak nie ma :/ Quote
gorwin Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Może chodziło o następny weekend? ;) :lol: Quote
Gracjana Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Agappe napisał(a):weekend sie kończy a planu sędziowania jak nie było tak nie ma :/ No wlasnie....:bigcry: Quote
Aurunia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Też się zastanawiam co Pani w związku miała na myśli mówiąc że wszystko pojawi się w weekend :roll: Quote
kelpie87 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 To jest co najmniej dziwne:roll: Potwierdzenie z numerkiem dostałam prze chwilą :crazyeye: a list jak nie było tak nie ma. Przynajmniej wiem ile psów będzie w klasie:p Quote
Inaczka11 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Jest już wykaz wystawców i plan sędziowania http://www.zkwp.bialystok.pl/wystawy/2009cacibwykaz.pdf http://www.zkwp.bialystok.pl/wystawy/2009CACIBplan.pdf Quote
Unbelievable Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Mam nadzieję że zdążę na 11 :evil_lol: dobrze że ''moje'' rasy po kolei :loveu: nie będzie trzeba latać w te i z powrotem Quote
Frytela Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Fajnie kokos ma 2 konkurentów :) Chilli byłaby sama, ale sie nie pojawi :( Quote
Asiaczek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Papryczkę to zostaw w spokoju na jakis czas. Niech się dziewczyna leczy i zdrowieje... Pzdr. Quote
Frytela Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Papryczkę to zostaw w spokoju na jakis czas. Niech się dziewczyna leczy i zdrowieje... Pzdr. Paprzyczka zrezygnuje z wystaw do swiatowki albo i dluzej - lapsko jej ogolili cholerka... nie wiem jak bardzo Paprykowata to zostaje u nich do niedzieli i dluzej - w poniedzialek mamy zadzwonic zeby sie dowiedziec kiedy ja odebrac :crazyeye::crazyeye: Quote
Asiaczek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Nie wytrzeszczaj się. Jak trzeba to trzeba. Ma byc dobrze z Chilli, czy nie?:lol: Pzdr. Quote
Frytela Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ma byc :P Ale i tak wolę ja zobaczyc wczesniej :lol: Nie zmieniajmy tematu - gadamy o wystawie a nie o jakiejs tam papryczce chorej :eviltong: Quote
Recommended Posts