Złośnica Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 "Canaveral-staff" napisał(a):a ja chciałam bardzo sedecznie pogratulować ZŁOŚNICY i Jej pięknej suni ukończenia Młodzieżowego Championatu:multi::multi::multi: "aniaDark" napisał(a): To ja zacznę od podziękowań i gratulacji dla Złośnicy. Jeszcze raz gratuluję Wam ukończenia Młodzieżowego Championa Polski (i zdania nie zmienię, że Uzi to piękna oraz super sympatyczna dziewczynka i strasznie przymilna, i towarzyska, a jej posłuszeństwo wzbudziło we mnie podziw - od teraz zupełnie nie rozumiem, dlaczego ludzie tak demonizują tą rasę) :multi: :multi: :multi: Oczywiście dziękuję za gościnę, wyrozumiałość, cierpliwość i przetransportowanie nas do Białegostoku i do Katowic - wielkie, wielkie dzięki :smile: dzięki dziewczyny ;) ja też się starsznie cieszę, że wyjazd okazał się dla nas szczęśliwy, że prawie każdy pies z naszej wyjazdowej ekipy wygrał i że Uzi skończyła Młodzieżowy Championat na 3 wystawach z rzędu :multi: I miło mi słyszeć słowa pochwały za karność Uzinki :oops: Gratulacje dla innych "wygranych" znajomych których widziałam tylko w biegu, np Asiaczka, blaire... Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia niedługo na kolejnej wystawie. Quote
miniaga Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Super fotki. Ogromniaste dzięki, bo załapał się i mój american boy- Sting.To ten biało-czarny. Czy ja mogę na stronę? Quote
Asiaczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Złośnica napisał(a):dzięki dziewczyny ;) ja też się starsznie cieszę, że wyjazd okazał się dla nas szczęśliwy, że prawie każdy pies z naszej wyjazdowej ekipy wygrał i że Uzi skończyła Młodzieżowy Championat na 3 wystawach z rzędu :multi: I miło mi słyszeć słowa pochwały za karność Uzinki :oops: Gratulacje dla innych "wygranych" znajomych których widziałam tylko w biegu, np Asiaczka, blaire... Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia niedługo na kolejnej wystawie. No, właśnie, szkoda, że tylko "w biegu" się widziałyśmy... Pozdrawiam ciepło i jeszcze raz gratuluję!:multi: Pzdr. Quote
*kleo* Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='ujk']zdjecia PONów sa na naszym forum /pon.mojeforum/ wpisz w googla/ w zakładce wystawy tam tez jest przekierowanie na fotorelacje zrobiona przez polskie rasy. Miłego oglądania :) [quote name='sabra']Fotki PONów są też tutaj Owczarek Nizinny - Białystok 29 - 30.08.2009 Dzięki, znalazłam "moją" dziewuchę :p Quote
plinka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Dada napisał(a):Ładnie się uśmiecham o zdjęcia z głównego ringu - bis junior - mops, grupa hodowlana - mopsy, z niedzieli - jack russel terrier i wszystkich znajomych co robili zdjęcia -> ślicznie proszę :loveu: foty z niedzieli właśnie Ci wysłałam ;) Quote
am-elle Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 agaciaaa masz może jeszcze jakieś grzywacze ???? :modla: np suczki ??? Quote
maga18 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Agaciaaa chcialam Ci napisac PW, ale masz pełną skrzynkę :) Ufociłaś moze wiecej grzywek??????? Quote
agaciaaa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='miniaga']Super fotki. Ogromniaste dzięki, bo załapał się i mój american boy- Sting.To ten biało-czarny. Czy ja mogę na stronę? Jasne, możesz. Mam też Twego drugiego grzywka ;) [quote name='am-elle']agaciaaa masz może jeszcze jakieś grzywacze ???? :modla: np suczki ??? Coś tam jeszcze mam, sporo czasu spędziłam z Izą przy ringu grzywek :lol: [quote name='maga18']Agaciaaa chcialam Ci napisac PW, ale masz pełną skrzynkę :) Ufociłaś moze wiecej grzywek??????? Wielkie dzięki za info, już opróżniłam. Jak wyżej, już daję kolejne fotki. Quote
agaciaaa Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 I to już koniec moich fotek z soboty ;) wiem, że te z hali są straszne, ale i tak wybrałam te w miarę znośne :oops: Quote
miniaga Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ślicznie dziękuję za obfocenie moich chłopaków. Zdjęcia super:multi: Quote
am-elle Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ooooo Dzięki ogromne;) Nawet moja Ptysia MA ŚLICZNE FOTKI :multi: Super bardzo dziekuję jeszcze raz Quote
Izabela124. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 To i ja zaczynam wstawiać fotki Sobota Quote
Recommended Posts