Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Flaire napisał(a):
plinka, dziękuję za śliczne fotki Guinnessa w bardzo trudnych warunkach... Czy mogę przekleić na terierowe forum i posłać do jego współwłaścicielek/hodowczyń?

bez przesady, są fatalne ;)
byłyby znacznie lepsze gdybym zeszła z trybun ale tak mnie bolał kręgosłup po paru h na nogach, że już nie miałam siły..:cool1:

Tak, oczywiście - bierz gdzie trzeba :)

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

plinka napisał(a):
bez przesady, są fatalne ;)
Jakość techniczna jest jaka jest, ale Guinness na nich cudny! Wiesz, jeszcze nie tak dawno nie chciał mi się chłopak wystawiać, a teraz super! :) Stoi chłopak jak posąg. :) Więc każda taka fotka cieszy bardzo. :)

Posted

zdjecia PONów sa na naszym forum /pon.mojeforum/ wpisz w googla/ w zakładce wystawy tam tez jest przekierowanie na fotorelacje zrobiona przez polskie rasy. Miłego oglądania :)

Posted

agnethka napisał(a):
brał :loveu: i właśnie jestem ciekawa, czy coś na BIS Junior wywalczył :razz:

he he he no właśnie z tego co wiem bis junior dla husky dziwne afgan nie nie zajął chyba żadnego miejsca na bis junior a bis dla niego???????:roll:

Posted

agnethka napisał(a):
dlaczego dziwne?

wygrał BOG swojej grupy - to i BIS wystawy mógł wygrać... ;)

jak już kasia-frodo napisała każdy sędzia lubi co innego ;)

no tak masz racje :megagrin:

Posted

Gracjana napisał(a):

Za to skompromitował się baaaardzo związek Białostocki...
W katalogu sędzia Denis Kuzlej widniał jako Bułgar !!!
Na finałach oceniał chyba ze 3 konkurencje i za każdym razem Pan prowadzący podkreślał "Z BUŁGARII/FROM BULGARIA" chyba każdy wie ze jest to przewodniczący Słoweńskiego Związku Kynologicznego...a już na pewno organizator wystawy... który zaprasza sędziego... dla mnie to farsa...

pan kuzelj już od ładnych paru miesiecy jest członkiem związku bułgarskiego !!!
na wszystkich zagranicznych wystawach jest podawany jako sedzia z bg.
takze białystok wykazał się "znajomością tematu" ;)

Posted

Ładnie się uśmiecham o zdjęcia z głównego ringu - bis junior - mops, grupa hodowlana - mopsy, z niedzieli - jack russel terrier
i wszystkich znajomych co robili zdjęcia -> ślicznie proszę :loveu:

Posted

Różyczka napisał(a):

w szczegółowej I i IX grupy jeszcze jako Słoweniec.
Może w natłoku zajęć nie zwrócono uwagi, że są jakieś drobne nieścisłości bądź literówki skoro nazwisko się zgadza i rasa jest przypisana, a sama postać jest znana jako sędzia bez względu na aktualny adres zamieszkania.
Wystawa jeszcze się nie odbyła, więc w katalogu i przy zapowiedziach prawdopodobnie będzie już w porządku ;).

Zresztą według mnie nie jest to, aż tak istotne żeby oddział z tego powodu krytykować.

Faktycznie skoro sprawa tak wygląda to Bialystok nie zawinił...
Ja się raz wystawiałam u tego Pana (chociaż zgłaszałam się do sędziny która potem okazała moja konkurencja...:diabloti:)
i wiecej tego bledu nie popelnie... to co mi ten Pan powiedział na ringu przekracza wszystkie granice moralność i etyki...:shake:
Baaardzo ciekawe co go nakłoniło do tego aby odstąpić tronu (stołka Słoweńskiego) i stać się szarym Bułgarskim sędzią... myślę ze powód (przyczyna??) zapewne był dobry...
Szkoda mi ze to właśnie on ma nas oceniać w Bratysławie ale jeszcze bardziej szkoda mi kasy dlatego ja nic nie zgłosiłam na swiatowke tak blisko...:angryy:

Moze stad moja cala bulwersacja...:oops:

Posted

Gracjana napisał(a):
nił...
Ja się raz wystawiałam u tego Pana (chociaż zgłaszałam się do sędziny która potem okazała moja konkurencja...:diabloti:)
i wiecej tego bledu nie popelnie... to co mi ten Pan powiedział na ringu przekracza wszystkie granice moralność i etyki...:shake:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
ja akurat o nim to mam bardzo dobre zdanie !!!
kulturalny, miły i co najwazniejsze wiedział co ocenia na ringu.

Posted

narisowa napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
ja akurat o nim to mam bardzo dobre zdanie !!!
kulturalny, miły i co najwazniejsze wiedział co ocenia na ringu.

Ja również omijam tego pana z daleka. Raz u niego byłam i dziękuje bardzo.

Posted

BOG oraz BIS

Chart Afgański
KOLKATA KNIGHT RIDER Varius Avis FCI (Kenzo - 10 m-cy)

II BOG
oraz II BIS Ras Polskich

Chart Polski
INCITATUS Arcturus (Goran)