Canaveral-staff Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 a ja chciałam bardzo sedecznie pogratulować ZŁOŚNICY i Jej pięknej suni ukończenia Młodzieżowego Championatu:multi::multi::multi: BRAILI - super psa CESTA i wspaniałych osiągnieć CWC,CACIB,NDPwR,BOB - piesek na prawdę zrobił nie tylko na mnie ogromne wrażenie a przywitał się ze mną jak z dobrą znajomą:multi::multi: hodowli WEJHERSTAF za piękny występ suni w klasie młodzieży ukończenia Młodzieżowego Championatu i tytułu Najlepszego Juniora w Rasie hodowli LORDETTE - Sebastian Gratuluję R.CAIBa po interku :multi::multi: ASIACZKU - Twoje psiaki poszalały - takie sukcesy w jeden dzień :multi::multi::multi:GRATULUJĘ:multi::multi::multi: Quote
Aysel Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 KaskaSz - oczywiście to byłam ja ;) Dwie stron wstecz było zdjęcie Desi ;) : http://images46.fotosik.pl/190/af58422d25eca725med.jpg Niestety moja 'odważna Chi' była tak przerażona, że chi nie przypominała ;< Ale pod koniec było lepiej, w końcu to dopiero pierwsza wystawa ;) Quote
Pieseczkowo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ja też gratuluję sukcesów.Właśnie przed chwilą zobaczyłam,że albo zgubiłam albo mi ktos zakosił mój portfel:mad::angryy:Kurna!! Quote
kaskaSz Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Esotiq- czyli dobrze psiaka skojarzyłam:) Byłyśmy na jednym stoisku i pytałaś się o te super pojemniczki na torebki do psich kup. :) Bardzo ładna jest twoja suczka- ja i moje siostry byłyśmy nią zachwycone. :loveu: Pieseczkowo- o kurcze! Może poszukaj w domu czy samochodzie, może gdzieś jest? :crazyeye: Pewnie na tej wystawie kieszonkowców nie brakowało... Quote
maga18 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 C&B napisał(a):Były dwie grzywki i obu mam foteczki :multi: Tylko się shostują i daję to ta o która mi chodziło :loveu: dzieki wielkie :buzi: Quote
Aysel Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 O, kojarzę chyba mniej więcej, że ktoś koło mnie stał ;) Miło nam, że się podoba :oops: A takie pytanie poza tematem. Myślicie, że do Łodzi czy Warszawy (Łódź - klubowa dogow i krajowa, Wawa - krajowa) wpuszczą z Chi która nie będzie wystawiana? Tak jak to było w Białymstoku? Bo nie mam z kim Desi zostawić na wystawowy weekend w Łodzi.. Ja się trochę zdziwiłam, bo ja z zaproszeniem i niewystawianą chihuahuą na rękach weszłam bez okazania książeczki, a jakiś piesek w typie a mną książeczkę pokazać musiał.. To jakąś różnicę robi czy coś? Pewnie na tej wystawie kieszonkowców nie brakowało.. Głupków też nie. Podchodzi do mnie stary dziad i pierwszym pytaniem jest ile kosztował mój pies. Ale tylko kilka takich mniej miłych sytuacji było ;) Ogólnie to dzieci się do Desi kleiły, każdy robił dla niej zdjęcia. Widać mój pies oczarował wiele osób ;) I dobrze ;) To bylo tak troche dziwnie w niedzielę, bo w sobotę z opowiadań mamy która była z Waderem to byli 'profesjonaliści' i oni raczej nie pytali o to ile taki pies kosztuje i ogólnie było pod tym względem sympatyczniej. Wader oczywiście był bardzo zadowolony, bo większość dzieci robiło sobie z nim zdjęcia (uwielbia dzieci!). Wszystkich z góry przepraszam, jeślibym źle się zachowywała czy coś. Nie spałam w ogóle, a o 6 wróciłam z Grecji umyłam się i na wystawę. Ale mimo zmęczenia i nic nie chcenia (mimo woli zrobienia zdjęć, wszedł we mnie leń) było baardzo symatycznie ;) Quote
aniaDark Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 To ja zacznę od podziękowań i gratulacji dla Złośnicy. Jeszcze raz gratuluję Wam ukończenia Młodzieżowego Championa Polski (i zdania nie zmienię, że Uzi to piękna oraz super sympatyczna dziewczynka i strasznie przymilna, i towarzyska, a jej posłuszeństwo wzbudziło we mnie podziw - od teraz zupełnie nie rozumiem, dlaczego ludzie tak demonizują tą rasę) :multi: :multi: :multi: Oczywiście dziękuję za gościnę, wyrozumiałość, cierpliwość i przetransportowanie nas do Białegostoku i do Katowic - wielkie, wielkie dzięki :) To teraz się pochwalę :lol: Moja Lalunia wczoraj: Zwycięstwo Młodzieży (w konkurecji 6 suczek) i Najlepszy Junior w Rasie = Młodzieżowy Champion Polski :multi: :multi: :multi: Quote
Kika9004 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='kaskaSz']Album z fotkami z wystawy <klik> Miłego oglądania! Obejrzałam :) świetne!! Quote
plinka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='am-elle']jakby jeszcze coś z nami było (RUda grzywaczka i ja ) to baaaardzo prosimy :modla: No to już się dogadałyśmy ;) [quote name='Flaire'] Mój Guinness tym razem BOB i finałowa szóstka na grupie. Cieszę się, bo zgrywamy się nieco i chłopak wystawia się coraz lepiej. :smile: Gratratulacje! Foto niżej. [quote name='Saga200']Czy były jakieś dalmatyńczyki? Jeśli tak to proszę o stawkę i ew. zdjęcia :smile: Było całe 9 sztuk i mój kundel :) Dalmatyńczyki obfocone z każdej strony (ok. 100 zdjęć), ale tu wrzucać wszystkich nie będę. Zdjęcia pojawią się wkrótce na forum dalmatyńczyków. :) grzywek Tort terierki blaira - gratulacje, Pudzianek spisał się super! :loveu: fotki byle jakie - robione z trybun:/ Quote
Iza. Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Esotiq napisał(a): Myślicie, że do Łodzi czy Warszawy (Łódź - klubowa dogow i krajowa, Wawa - krajowa) wpuszczą z Chi która nie będzie wystawiana? Tak jak to było w Białymstoku? Bo nie mam z kim Desi zostawić na wystawowy weekend w Łodzi.. Nie wiem jak w Łodzi, ale w wawie podobno robia jakieś problemy jeśli chodzi o nie zgłoszonego psa. Wiesz zawsze mozesz kruszynke u mnie zostawić hihi :cool3: Quote
kasia_frodo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 czy ma ktoś z Was zdjęcie BISa? :razz: Quote
Kika9004 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Nie ma nikt zdjęć owczarków niemieckich :( ? Quote
Aysel Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Warszawa to jeszcze pół biedy, jak coś to będzie można zostawić u hodowczyni Desi :) Gorzej będzie własnie z Łodzią, bo tam wybieramy się na dwa dni.. W sumie to nawet szkoda by mi było ją zostawiać samą.. Iza dzięki za zaoferowanie się ;) Napewno kiedyś z tego skorzystamy hihi ;) Quote
Iza. Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Esotiq napisał(a):Warszawa to jeszcze pół biedy, jak coś to będzie można zostawić u hodowczyni Desi :) Gorzej będzie własnie z Łodzią, bo tam wybieramy się na dwa dni.. W sumie to nawet szkoda by mi było ją zostawiać samą.. Iza dzięki za zaoferowanie się ;) Napewno kiedyś z tego skorzystamy hihi ;) Ja do Łodzi nie wybieram się na pewno, także wiesz :razz: Jak coś kontakt do mnie masz :eviltong: Quote
blaira Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Halo halo wrocilismy... Dziekujemy wszystkim za gratulacje...to dla nas byla bardzo udawna wystawa DARK SIDE Tak Wiele Milosci CAC / CACIB / BoB / BoG Pozdrawiamy goraco oraz gratulujemy za sukcesy wszystkim innym. Piotr...Puppiś bomba! Gratulacje Quote
aneta...i..bouvier Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 :mad:tia.........a kto narzekał przed wejsciem na ring no moze troszki wczesniej hmmmmmmmm kurcze ale naprawde serdeczne gratulacje dla psa mordercy buahahhahah zabijającego uśmiechem :loveu: Quote
blaira Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 aneta...i..bouvier napisał(a)::mad:tia.........a kto narzekał przed wejsciem na ring no moze troszki wczesniej hmmmmmmmm kurcze ale naprawde serdeczne gratulacje dla psa mordercy buahahhahah zabijającego uśmiechem :loveu: Anetko...dziękujemy :* Quote
Gracjana Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='blaira']Halo halo wrocilismy... Dziekujemy wszystkim za gratulacje...to dla nas byla bardzo udawna wystawa DARK SIDE Tak Wiele Milosci CAC / CACIB / BoB / BoG A kto was tak ładnie dopingował no przyznaj się...:cool3: Dla nas wystawa również udana... moja Szarlotka dostała 3 CACIBa z 3 kraju w wieku 18m....:multi: Za to skompromitował się baaaardzo związek Białostocki... W katalogu sędzia Denis Kuzlej widniał jako Bułgar !!! Na finałach oceniał chyba ze 3 konkurencje i za każdym razem Pan prowadzący podkreślał "Z BUŁGARII/FROM BULGARIA" chyba każdy wie ze jest to przewodniczący Słoweńskiego Związku Kynologicznego...a już na pewno organizator wystawy... który zaprasza sędziego... dla mnie to farsa... Quote
agaciaaa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Gratulacje dla wszystkich :multi: [quote name='kasia_frodo']czy ma ktoś z Was zdjęcie BISa? :razz: Ja mam, ale jakością nie grzeszy :cool3: [quote name='Kika9004']Nie ma nikt zdjęć owczarków niemieckich :( ? Ja mam kilka, ale musisz na nie trochę poczekać ;) Quote
macsow1 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 to zdjęcie jest rewelacyjne :evil_lol: hahahahahahaa Quote
Recommended Posts