Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja chciałam bardzo sedecznie pogratulować

ZŁOŚNICY i Jej pięknej suni ukończenia Młodzieżowego Championatu:multi::multi::multi:

BRAILI - super psa CESTA i wspaniałych osiągnieć
CWC,CACIB,NDPwR,BOB - piesek na prawdę zrobił nie tylko na mnie ogromne wrażenie a przywitał się ze mną jak z dobrą znajomą:multi::multi:

hodowli WEJHERSTAF za piękny występ suni w klasie młodzieży
ukończenia Młodzieżowego Championatu i tytułu Najlepszego Juniora w Rasie

hodowli LORDETTE - Sebastian Gratuluję R.CAIBa po interku :multi::multi:

ASIACZKU - Twoje psiaki poszalały - takie sukcesy w jeden dzień

:multi::multi::multi:GRATULUJĘ:multi::multi::multi:

Posted

Esotiq- czyli dobrze psiaka skojarzyłam:) Byłyśmy na jednym stoisku i pytałaś się o te super pojemniczki na torebki do psich kup. :) Bardzo ładna jest twoja suczka- ja i moje siostry byłyśmy nią zachwycone. :loveu:

Pieseczkowo- o kurcze! Może poszukaj w domu czy samochodzie, może gdzieś jest? :crazyeye: Pewnie na tej wystawie kieszonkowców nie brakowało...

Posted

O, kojarzę chyba mniej więcej, że ktoś koło mnie stał ;)
Miło nam, że się podoba :oops:
A takie pytanie poza tematem.
Myślicie, że do Łodzi czy Warszawy (Łódź - klubowa dogow i krajowa, Wawa - krajowa) wpuszczą z Chi która nie będzie wystawiana? Tak jak to było w Białymstoku? Bo nie mam z kim Desi zostawić na wystawowy weekend w Łodzi..
Ja się trochę zdziwiłam, bo ja z zaproszeniem i niewystawianą chihuahuą na rękach weszłam bez okazania książeczki, a jakiś piesek w typie a mną książeczkę pokazać musiał.. To jakąś różnicę robi czy coś?

Pewnie na tej wystawie kieszonkowców nie brakowało..

Głupków też nie.
Podchodzi do mnie stary dziad i pierwszym pytaniem jest ile kosztował mój pies.
Ale tylko kilka takich mniej miłych sytuacji było ;)
Ogólnie to dzieci się do Desi kleiły, każdy robił dla niej zdjęcia.
Widać mój pies oczarował wiele osób ;)
I dobrze ;)
To bylo tak troche dziwnie w niedzielę, bo w sobotę z opowiadań mamy która była z Waderem to byli 'profesjonaliści' i oni raczej nie pytali o to ile taki pies kosztuje i ogólnie było pod tym względem sympatyczniej. Wader oczywiście był bardzo zadowolony, bo większość dzieci robiło sobie z nim zdjęcia (uwielbia dzieci!).
Wszystkich z góry przepraszam, jeślibym źle się zachowywała czy coś.
Nie spałam w ogóle, a o 6 wróciłam z Grecji umyłam się i na wystawę.
Ale mimo zmęczenia i nic nie chcenia (mimo woli zrobienia zdjęć, wszedł we mnie leń) było baardzo symatycznie ;)

Posted

To ja zacznę od podziękowań i gratulacji dla Złośnicy.
Jeszcze raz gratuluję Wam ukończenia Młodzieżowego Championa Polski (i zdania nie zmienię, że Uzi to piękna oraz super sympatyczna dziewczynka i strasznie przymilna, i towarzyska, a jej posłuszeństwo wzbudziło we mnie podziw - od teraz zupełnie nie rozumiem, dlaczego ludzie tak demonizują tą rasę) :multi: :multi: :multi:
Oczywiście dziękuję za gościnę, wyrozumiałość, cierpliwość i przetransportowanie nas do Białegostoku i do Katowic - wielkie, wielkie dzięki :)

To teraz się pochwalę :lol:
Moja Lalunia wczoraj:
Zwycięstwo Młodzieży (w konkurecji 6 suczek) i Najlepszy Junior w Rasie = Młodzieżowy Champion Polski :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='am-elle']jakby jeszcze coś z nami było (RUda grzywaczka i ja ) to baaaardzo prosimy :modla:
No to już się dogadałyśmy ;)

[quote name='Flaire']
Mój Guinness tym razem BOB i finałowa szóstka na grupie. Cieszę się, bo zgrywamy się nieco i chłopak wystawia się coraz lepiej. :smile:
Gratratulacje! Foto niżej.

[quote name='Saga200']Czy były jakieś dalmatyńczyki? Jeśli tak to proszę o stawkę i ew. zdjęcia :smile:
Było całe 9 sztuk i mój kundel :)
Dalmatyńczyki obfocone z każdej strony (ok. 100 zdjęć), ale tu wrzucać wszystkich nie będę. Zdjęcia pojawią się wkrótce na forum dalmatyńczyków. :)

grzywek

Tort

terierki
blaira - gratulacje, Pudzianek spisał się super! :loveu:

fotki byle jakie - robione z trybun:/

Posted

Esotiq napisał(a):

Myślicie, że do Łodzi czy Warszawy (Łódź - klubowa dogow i krajowa, Wawa - krajowa) wpuszczą z Chi która nie będzie wystawiana? Tak jak to było w Białymstoku? Bo nie mam z kim Desi zostawić na wystawowy weekend w Łodzi..

Nie wiem jak w Łodzi, ale w wawie podobno robia jakieś problemy jeśli chodzi o nie zgłoszonego psa.

Wiesz zawsze mozesz kruszynke u mnie zostawić hihi :cool3:

Posted

Warszawa to jeszcze pół biedy, jak coś to będzie można zostawić u hodowczyni Desi :)
Gorzej będzie własnie z Łodzią, bo tam wybieramy się na dwa dni..
W sumie to nawet szkoda by mi było ją zostawiać samą..
Iza dzięki za zaoferowanie się ;)
Napewno kiedyś z tego skorzystamy hihi ;)

Posted

Esotiq napisał(a):
Warszawa to jeszcze pół biedy, jak coś to będzie można zostawić u hodowczyni Desi :)
Gorzej będzie własnie z Łodzią, bo tam wybieramy się na dwa dni..
W sumie to nawet szkoda by mi było ją zostawiać samą..
Iza dzięki za zaoferowanie się ;)
Napewno kiedyś z tego skorzystamy hihi ;)

Ja do Łodzi nie wybieram się na pewno, także wiesz :razz:
Jak coś kontakt do mnie masz :eviltong:

Posted

Halo halo wrocilismy...

Dziekujemy wszystkim za gratulacje...to dla nas byla bardzo udawna wystawa

DARK SIDE Tak Wiele Milosci CAC / CACIB / BoB / BoG

Pozdrawiamy goraco oraz gratulujemy za sukcesy wszystkim innym.

Piotr...Puppiś bomba! Gratulacje

Posted

aneta...i..bouvier napisał(a):
:mad:tia.........a kto narzekał przed wejsciem na ring no moze troszki wczesniej hmmmmmmmm kurcze

ale naprawde serdeczne gratulacje dla psa mordercy buahahhahah zabijającego uśmiechem :loveu:

Anetko...dziękujemy :*

Posted

[quote name='blaira']Halo halo wrocilismy...

Dziekujemy wszystkim za gratulacje...to dla nas byla bardzo udawna wystawa

DARK SIDE Tak Wiele Milosci CAC / CACIB / BoB / BoG

A kto was tak ładnie dopingował no przyznaj się...:cool3:
Dla nas wystawa również udana... moja Szarlotka dostała 3 CACIBa z 3 kraju w wieku 18m....:multi:

Za to skompromitował się baaaardzo związek Białostocki...
W katalogu sędzia Denis Kuzlej widniał jako Bułgar !!!
Na finałach oceniał chyba ze 3 konkurencje i za każdym razem Pan prowadzący podkreślał "Z BUŁGARII/FROM BULGARIA" chyba każdy wie ze jest to przewodniczący Słoweńskiego Związku Kynologicznego...a już na pewno organizator wystawy... który zaprasza sędziego... dla mnie to farsa...

Posted

Gratulacje dla wszystkich :multi:

[quote name='kasia_frodo']czy ma ktoś z Was zdjęcie BISa? :razz:

Ja mam, ale jakością nie grzeszy :cool3:

[quote name='Kika9004']Nie ma nikt zdjęć owczarków niemieckich :( ?

Ja mam kilka, ale musisz na nie trochę poczekać ;)