C&B Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Na dziś już koniec, bo komp zaczyna się tnąć - ah te kochane starocie :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='bargest']Ja rowniez sie pochwale. gryfonik brukselski ALI-BE v.d.Platte Belskes -CWC, CACIB, BOB jego corcia PEARL OF HAPPINESS Bargest Zw.Ml. Best Junior SILLJA Bargest - CWC , CACIB wl.Anna Fonkowicz REGI GOLD Bargest - Zw. Mlodziezy zakonczony MLODZIEZOWY :multi:CHAMPIONAT wl. Justyna Kozlowska gratuluje wlascicielom gryfonik belgijski TEQUILA Bargest - CWC, CACIB, BOB wystawa mimo fatalnej pogody bardzo udana.My bylismy w hali:multi: wspolczuje wystawcom co mieli ringi na plycie stadionu. bargest - wielkie gratulacje dla Twoich maluchów! Poszalały... [quote name='Iwona&Wiki']Tak, wiem Asiaczku:loveu: Dziękujemy. Jesteś wspaniała:lol: Powodzenia:multi: A w Białymstoku mamy chłodny i słoneczny ranek. Będzie fajnie :) Wrzuciłam papierek do skrzyneczki. Młoda dziewczyna chodziła po hali...:lol: [quote name='Frytela']No a ja w koncu nie pojechałam :evil_lol: Czy to przez Papryczkę, nie daj Boshe...? [quote name='Esotiq']A my mamy CACIB i CWC :P Pierwsza wystawa ^^ Uuuu, farciarze z Was! Brawo!!! [quote name='agnethka']to ja tak na szybko się pochwalę, bo w końcu mam czym :lol: CASSIDY Gorzowska Panorama - nowym MŁODZIEŻOWYM CHAMPIONEM POLSKI :multi::multi::multi::multi: Brawo! Taki był plan i za to trzymaliśmy mocno kciuki!:lol: [quote name='Cordia']trudno :):) a zna ktos finaly 5 gr? 1-shiba 2- chow-chow 3-akita amerykańska [quote name='piotrjan']Zdobycie w swoim rodzinnym mieście [SIZE=4]I BIS Puppy to chyba nic nadzwyczajnego i mogłoby się nawet wydawać trochę podejrzane , gdyby nie było szóstym pudłem na sześć występów . ... za oklaski na BISach dziękują "Amir" czyli Winterfrost's LANDER i jego właściciele . Brawo! Macie się czym chwalić!!! Pzdr. Quote
am-elle Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 taaak na tych pierwszych fotkach to my :evil_lol: Quote
am-elle Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 C&B napisał(a):Na dziś już koniec, bo komp zaczyna się tnąć - ah te kochane starocie :loveu: jakby jeszcze coś z nami było (RUda grzywaczka i ja ) to baaaardzo prosimy :modla: Quote
C&B Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Jednak ta 'druga' grzywka to ta sama :evil_lol: Więc zaraz wynajdę ją i dam ;) Quote
Kika9004 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Piękne foty ... Ja niestety nie miałam aparatu :placz: Quote
Flaire Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 C&B, Ty nie narzekaj na te fotki - super są! :) Dzielna jesteś, że odważyłaś się focić na tej hali, gdzie warunki do zdjęć były fatalne. :( Gratki dla wszystkich zadowolonych! :) W trzeciej grupie pierwszy stafik, drugi szorstki foks, trzeci west. Mój Guinness tym razem BOB i finałowa szóstka na grupie. Cieszę się, bo zgrywamy się nieco i chłopak wystawia się coraz lepiej. :) Quote
imoto Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 http://images47.fotosik.pl/191/b740daa33021c0b5med.jpg dzięki wielkie za Torta;) (Czy mogę je wykorzystać? Jak tak to jak podpisać?) Jeśli komuś jeszcze się nawinął ten oto czekoladowy tricolorowy border z młodzieży to bardzo poproszę:cool3: Quote
Kika9004 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Flaire napisał(a): Mój Guinness tym razem BOB i finałowa szóstka na grupie. Cieszę się, bo zgrywamy się nieco i chłopak wystawia się coraz lepiej. :) Gratuluję i życzę dalszych sukcesów!! :multi: Quote
Musiałek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 GRATULUJE zwycięzcom :)) !!!! a czy ktos moze podac wyniki I Grupy i ras polskich ?? Quote
Flaire Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Musiałek napisał(a):GRATULUJE zwycięzcom :)) !!!! a czy ktos moze podac wyniki I Grupy i ras polskich ?? Rasy polskie: I. PON, II. chart, III. gończak Quote
Saga200 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Czy były jakieś dalmatyńczyki? Jeśli tak to proszę o stawkę i ew. zdjęcia ;) Quote
Izabela124. Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Asiaczek'] Dodatkowo chciałam podziękowac Izabela124, KaskaSz i kto tam jeszcze był za pomoc przy baskach, miłe pogaduszki. Nawet nie wiem, kiedy mineły te godziny na wystawie. Eh, czas tak szybko ucieka...;):lol: Pzdr. Pzdr.Nie ma za co :loveu: Wszystkim serdecznie gratuluję Co do fotek, to trochę poczekacie:evil_lol: Quote
Judit Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Asiaczek']No to teraz oficjalne wyniki z ringu basenji. Lecimy po kolei, wg kolejności pokazywania się psów na ringu: MODEST AS HELL Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDPwR. MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDSwR, BOB. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB. Para hodowlana (JAZZY + MALMSEY) - I miejsce! Grupa hodowlana (JAZZY + MODEST + MALMSEY + LOVE) - II miejsce!!! Asiaczku, ogromne gratki!!!! :multi::multi::multi: wystawa była po prostu cała twoja :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Frytela Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Asiaczek'] Czy to przez Papryczkę, nie daj Boshe...? Pzdr. Nie, papryczka dom roznosi :evil_lol::evil_lol: To z choroby która sie leń nazywa :evil_lol::evil_lol::eviltong: [quote name='Asiaczek']No to teraz oficjalne wyniki z ringu basenji. Lecimy po kolei, wg kolejności pokazywania się psów na ringu: MODEST AS HELL Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDPwR. MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDSwR, BOB. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB. Para hodowlana (JAZZY + MALMSEY) - I miejsce! Grupa hodowlana (JAZZY + MODEST + MALMSEY + LOVE) - II miejsce!!! Pzdr. WIELKIE GRATKI!!! Quote
Kaya Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Asiaczek']No to teraz oficjalne wyniki z ringu basenji. Lecimy po kolei, wg kolejności pokazywania się psów na ringu: MODEST AS HELL Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDPwR. MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDSwR, BOB. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB. Para hodowlana (JAZZY + MALMSEY) - I miejsce! Grupa hodowlana (JAZZY + MODEST + MALMSEY + LOVE) - II miejsce!!! Bardzo ciepło chciałam podziękowac niezawodnej Kaya za pomoc na ringu, przy ringu, wokól ringu...:lol:;-) Dzięki Niej ocena na ringu poszła bardzo sprawnie, porównania wypadły super! No, i rzecz najwazniejsza: Kaya po raz pierwszy wystawiła na ringu MODESTA (to jego druga wystawa w zyciu) i poradziła sobie świetnie wygrywając porównanie z MALMSEY o tytuł Naj. Junior. Piękna, fachowa robota.:lol: Podziękowania należą się równiez zielonej (piękna prezentacja MALMSEY na ringu) oraz Kani. Bez Waszej Trójki (Kaya,Kani,zielona) nie byłoby sukcesu w Grupie hodowlanej.:loveu::loveu::loveu: Dodatkowo chciałam podziękowac Izabela124, KaskaSz i kto tam jeszcze był za pomoc przy baskach, miłe pogaduszki. Nawet nie wiem, kiedy mineły te godziny na wystawie. Eh, czas tak szybko ucieka...;):lol: Pzdr. Pzdr. Jeszcze raz gratulacje, i dziękujemy za przynajmniej 1 dzień strakcyjny wystawy:multi:, bo w sob było ciemno ponuro i nie było sie do kogo prawie odezwać :shake: Quote
C&B Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='imoto']http://images47.fotosik.pl/191/b740daa33021c0b5med.jpg dzięki wielkie za Torta;) (Czy mogę je wykorzystać? Jak tak to jak podpisać?) Jeśli komuś jeszcze się nawinął ten oto czekoladowy tricolorowy border z młodzieży to bardzo poproszę:cool3: Jasne :p Albo napisz że robiła C&B, albo na zdjęckiu napisz Dominika G. Ja mam jeszcze jego jedno zdjęcie z frisbee :loveu: Quote
kaskaSz Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Esotiq']A my mamy CACIB i CWC :P Pierwsza wystawa ^^ Gratuluje! Mam takie pytanie- czy masz aparat na zębach? Widziałam w niedzielę dziewczynę z chi i wydawało mi się, że widziałam na forum tego psiaka i zastanawiam się czy to nie byłaś Ty? [quote name='Asiaczek']No to teraz oficjalne wyniki z ringu basenji. Lecimy po kolei, wg kolejności pokazywania się psów na ringu: MODEST AS HELL Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC, Naj. Junior. JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDPwR. MALMSEY IN RED Asiaczek FCI - dosk.1, CAJC. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, CACIB, NDSwR, BOB. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, r.CACIB. Para hodowlana (JAZZY + MALMSEY) - I miejsce! Grupa hodowlana (JAZZY + MODEST + MALMSEY + LOVE) - II miejsce!!! Bardzo ciepło chciałam podziękowac niezawodnej Kaya za pomoc na ringu, przy ringu, wokól ringu...:lol:;-) Dzięki Niej ocena na ringu poszła bardzo sprawnie, porównania wypadły super! No, i rzecz najwazniejsza: Kaya po raz pierwszy wystawiła na ringu MODESTA (to jego druga wystawa w zyciu) i poradziła sobie świetnie wygrywając porównanie z MALMSEY o tytuł Naj. Junior. Piękna, fachowa robota.:lol: Podziękowania należą się równiez zielonej (piękna prezentacja MALMSEY na ringu) oraz Kani. Bez Waszej Trójki (Kaya,Kani,zielona) nie byłoby sukcesu w Grupie hodowlanej.:loveu::loveu::loveu: Dodatkowo chciałam podziękowac Izabela124, KaskaSz i kto tam jeszcze był za pomoc przy baskach, miłe pogaduszki. Nawet nie wiem, kiedy mineły te godziny na wystawie. Eh, czas tak szybko ucieka...;):lol: Pzdr. Pzdr. Gratulacje! Nie ma za co dziękować, byłam to pomogłam :) Chciałam się potem pożegnać, ale nie mogłam Pani znaleźć. :-( Na hali były tylko baski, które spały jak zabite- jak podeszłam z siostrami to nawet 1 oka nie otworzyły. :evil_lol: Gratuluje wszystkim wystawcom i dziękuję dogomaniakom za spotkanie! Bardzo miło spędziłam tą ostatnią niedzielę wakacji. :multi::loveu: Zdjęcia się ładują, potem wstawie link do albumu. Quote
Asiaczek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Judit']Asiaczku, ogromne gratki!!!! :multi::multi::multi: wystawa była po prostu cała twoja :evil_lol::evil_lol::eviltong: E, nie cała, nie cała, chociaz chciałoby się kiedys przezyc taką chwilę... chyba kazdy, kto prezentuje psy na ringu marzy własnie o takim dniu...:lol: [quote name='Frytela']Nie, papryczka dom roznosi :evil_lol::evil_lol: To z choroby która sie leń nazywa :evil_lol::evil_lol::eviltong: WIELKIE GRATKI!!! Uffff, no to ulzyło. I dziękujemy za gratulacje!:lol: [quote name='Kaya']Jeszcze raz gratulacje, i dziękujemy za przynajmniej 1 dzień strakcyjny wystawy:multi:, bo w sob było ciemno ponuro i nie było sie do kogo prawie odezwać :shake: Za to w niedzielę to sobie pobiegałaś, oj, pobiegałaś, prawda..?:evil_lol: [quote name='kaskaSz'] Gratulacje! Nie ma za co dziękować, byłam to pomogłam :) Chciałam się potem pożegnać, ale nie mogłam Pani znaleźć. :-( Na hali były tylko baski, które spały jak zabite- jak podeszłam z siostrami to nawet 1 oka nie otworzyły. :evil_lol: Gratuluje wszystkim wystawcom i dziękuję dogomaniakom za spotkanie! Bardzo miło spędziłam tą ostatnią niedzielę wakacji. :multi::loveu: Zdjęcia się ładują, potem wstawie link do albumu. Wiesz, ja trochę krążyłam, a to akity, shiby, rottki... kibelek:evil_lol:. Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Album z fotkami z wystawy <klik> Miłego oglądania! Quote
Recommended Posts