Asiaczek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 kaskaSz napisał(a):A odwiedzających nie da rady zadowolić? :eviltong::diabloti: Wiem- nierealne. Ale zrobię wszystko, żeby dostać się na III wystawę, jak na I i II byłam. ;) O, wierna fanka wystaw w Białym! Może postaraj się (ale to chyba dopiero po 10-tej wystawie) o kartę stałego klienta, co?:lol: pzdr. Quote
kaskaSz Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Jedyna wystawa blisko mnie, więc trzeba ją lubić. :evil_lol: Może dla stałych klientów dają dojazd gratis. :cool3:;) Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 kaskaSz napisał(a):Jedyna wystawa blisko mnie, więc trzeba ją lubić. :evil_lol: Może dla stałych klientów dają dojazd gratis. :cool3:;) ... negocjuj:lol:... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ale może sędzia będzie sprawny i wejdziecie na ring punktualnie? BTW - cieszę się, że mam rasę, której nazwa zaczyna się od lit. "b".:evil_lol:.. pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Taaaa, niech się nawzajem wymordują, to i konkurencja się ucieszy...;):evil_lol: Pzdr. Quote
Iza. Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 agnethka napisał(a):powiem Wam coś...właśnie zgłaszam psiuki z mojego bannerka na tą wystawę :evil_lol: cieszycie się, prawda? :evil_lol: Ja sie ciesze, ja :multi::loveu::loveu::diabloti: Quote
Iza. Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 agnethka napisał(a):no chociaż jedna :evil_lol: obóz rozbijemy przy ringu staffików zapewne ;) Ok, jakos Was znajde :loveu::cool3: Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 A którego dnia bedziecie się wystawiać? Bo gr. V - niedziela. Pzdr. Quote
Iza. Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 agnethka napisał(a):no mnóstwo czasu mamy - jak cos to na PW albo na moim wątku dogadamy szczegóły ;) Ok, jeszcze sie dogadamy ;) Asiaczek napisał(a):A którego dnia bedziecie się wystawiać? Bo gr. V - niedziela. Pzdr. Oni tez w niedziele :cool3: Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Noooo, spotkanko to już się szykuje... Ma być "wino, kobiety i śpiew...":evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, może ten śpiew na końcu to zostawmy, co?:diabloti: Pzdr. Quote
Iza. Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 agnethka napisał(a): dokładnie - można zrobić spore spotkanko :cool3: jestem za :cool3: Asiaczek napisał(a):Noooo, spotkanko to już się szykuje... Ma być "wino, kobiety i śpiew...":evil_lol::evil_lol::evil_lol: No, może ten śpiew na końcu to zostawmy, co?:diabloti: Pzdr. kobiety to beda na pewno :evil_lol: a co do wina to cyba nie mozna w miejscu publicznym :diabloti: a spiew ? hmm w sumie czemu nie :diabloti::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Iza. napisał(a):jestem za :cool3: kobiety to beda na pewno :evil_lol: a co do wina to cyba nie mozna w miejscu publicznym :diabloti: a spiew ? hmm w sumie czemu nie :diabloti::evil_lol: Wino = szampan lub wino = wino. A ja uważam, że po ocenie, to można wypic szampana. Juz tak wielokrotnie bywało. A niektórzy to nawet pewnie będą mieli "co" opijać... Pzdr. Quote
Złośnica Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 czy ktoś ze śląska się wybiera i miałby 1 miejsce dla mnie i średniej suczki ?? Albo może ktoś też szuka transportu to pojedziemy moim... Samej w taką trasę mi się nie chce. Quote
Aborygenka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Mamy miejsce dla 2 osób w aucie - trasa z Trójmiasta na wystawę :) Termin - niedziela :) Jeśli ktoś potrzebuje transportu - zapraszam na pw. Quote
Iza. Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Wino = szampan lub wino = wino. A ja uważam, że po ocenie, to można wypic szampana. Juz tak wielokrotnie bywało. A niektórzy to nawet pewnie będą mieli "co" opijać... Pzdr. [quote name='agnethka'] Iza - nie martw się - tutaj widzę, że organizatorzy bardzo dbają o wystawców to i wypić pozwolą kulturalnie :lol: przecież nikt nie pisze o uwaleniu się za przeprszeniem jak prosię :lol: kulturka ma być pełna kulturka - a jak ktoś będzie tak szczęśliwy to i bez picia zaśpiewa ;) Ale ja oczywiscie zartowalam ;) Quote
Iza. Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 agnethka napisał(a):przyznaj się, że miałaś na myśli Mamroty, a nie ściemniasz, że żartowałaś :evil_lol: no zgadlas, wstyd mi sie bylo przyznac :evil_lol::evil_lol:;) Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Hahaha, Mamrot może nie najsmaczniejszy, ale sponiewierać potrafi...:diabloti: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 No, właśnie! Byli tacy... sponiewierani, prawda?:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 agnethka napisał(a):zmęczeni życiem i nadmiarem myślenia :lol: O, właśnie!:lol: Pzdr. Quote
Lived Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 agnethka, a ofsiki zgłaszasz? :) My będziemy obowiązkowo, jako widzowie (na razie :cool3:). Wie ktoś może, czy będą problemy z wejściem na teren wystawy z niezgłoszonym psem? Quote
Iza. Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Lived napisał(a): My będziemy obowiązkowo, jako widzowie (na razie :cool3:). Wie ktoś może, czy będą problemy z wejściem na teren wystawy z niezgłoszonym psem? Do tej pory chya nigdy nie bylo problemow z wchodzeniem z niezgloszonym psem ;) A z czym bedziesz ? :cool3: Maluszek jakis ? :razz: Quote
Lived Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 "Iza." napisał(a):Do tej pory chya nigdy nie bylo problemow z wchodzeniem z niezgloszonym psem ;-) Uff, to super, mam nadzieję, że i teraz nie będzie :) "Iza." napisał(a):A z czym bedziesz ? :cool3: Maluszek jakis ? :razz: Tak, aussik :) Będziemy się socjalizować, więc jeśli będziesz miała ochotę, to zapraszamy na mizianko małej piranii :diabloti: Quote
Iza. Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Lived napisał(a):Uff, to super, mam nadzieję, że i teraz nie będzie :) Tak, aussik :) Będziemy się socjalizować, więc jeśli będziesz miała ochotę, to zapraszamy na mizianko małej piranii :diabloti: Najwazniejsze zebys miala ksiazeczke ;) Baaardzo chetnie :loveu: Gdzie bedzie mozna Was znalesc ?:cool3: Quote
Iza. Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 agnethka napisał(a):pewnie będą przy ringu owczarków australijskich ;) jak przyjada sie socjalizowac, to nie koniecznie ;):eviltong: Quote
Recommended Posts