SuperGosia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Każdemu się nie dogodzi :diabloti: A ja mam pytanie, czy może ktoś z oddzialu Bialystok wie, kiedy na stronie pojawi się oficjalny komunikat, który sędzia (z podzialem na rasy) będzie ocenial IV grupę? :cool3: Quote
yolencia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Witaj Matagi ;) Napisz proszę kto sędziuje suki w labradorach na Waszej wystawie. Zastanawiam się nad wycieczką do Białego Quote
Matagi Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='yolencia']Witaj Matagi ;) Napisz proszę kto sędziuje suki w labradorach na Waszej wystawie. Zastanawiam się nad wycieczką do Białego Ooooo!:lol:Hej!:multi: Byłoby miło....;) A jest tak: FCI 8 sobota (Saturday) Jelena Kruus (EST) Labrador retriever Golden retriever Denis Kuzelj (SLO) Labrador retriever Wszystkie labradory sędziuje p.Kuzelj.Jeżeli będzie baaaardzo dużo ich,to wtedy szczeniaki suczki i psy idą do p.Kruus,ale tylko wtedy....:lol: Jak się zdecydujesz ,daj znać-mam wtedy propozycje nie do odrzucenia...;) Pozdrówka!:lol: Quote
yolencia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 hmmm... brzmi to bardzo zachęcająco i ... tajemniczo. Namawiam efrę husky na wyjazd, bo w takiej sytuacji może byśmy faktycznie się przejechały. Jeśli nie pojedzie, ja będę chciała przyjechać dzień wczesniej, tak żeby sie przespać. Może "pozwiedzamy" Białystok jeszcze raz... ??? :evil_lol: Bardzo miło wspominam to zwiedzanie. Startujemy w championach Quote
Matagi Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 yolencia napisał(a):hmmm... brzmi to bardzo zachęcająco i ... tajemniczo. Namawiam efrę husky na wyjazd, bo w takiej sytuacji może byśmy faktycznie się przejechały. Jeśli nie pojedzie, ja będę chciała przyjechać dzień wczesniej, tak żeby sie przespać. Może "pozwiedzamy" Białystok jeszcze raz... ??? :evil_lol: Bardzo miło wspominam to zwiedzanie. Startujemy w championach Namawiaj Gabi,namawiaj!:multi:;) I może.....już nie zwiedzajcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Na sobotę mam zarezerwowaną "dwójkę" w MOSiRze/teren wystawy/,może uda mi się zarezerw0wać od piątku,nie tylko od soboty...;)ale musze wiedzieć;)....myśleć,myśleć i informować!!!:lol: Pzdr. Quote
blaira Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Czy ktoś z warszawiakow, bedzie mial miejsce w aucie dla jednej osoby + pies na niedziele? ;) Quote
Biutka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Szukam pieska na Mp- Chodzi mi o niedzielę :) Najlepiej małego :) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Matagi napisał(a):Zaczynacie zgłaszać?;) czas leci......;) Matagi, Kochana, ja juz zgłosiłam i opłaciłam...:lol: Czy nic się nie zmieniło w V gr.? pzdr. Quote
Kaya Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ja czekam tylko na wiadomość od znajomych i na wystawe w Sopocie i wyjaśni sie czy jadę i z czym jadę :lol: Quote
Goshka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 My juz dawno zgłoszeni:p. Białegostoku nie mozna opuścić :cool3: Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Zgłąszaj, zgłaszaj! W Białym zawsze jest fajna zabawa! Pzdr. Quote
Matagi Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Matagi, Kochana, ja juz zgłosiłam i opłaciłam...:lol: Czy nic się nie zmieniło w V gr.? pzdr. Grzeczna dziewczynka!:lol::evil_lol: Nic nie wiem o zmianach,jak będą to powiem lub napiszę:lol: Goshka napisał(a):My juz dawno zgłoszeni:p. Białegostoku nie mozna opuścić :cool3: Zgadza się !:lol: NIE MOŻNA!:lol: agnethka napisał(a):a my nie zgłoszeni :lol: :evil_lol: Lepiej zgłosić wcześniej niż później;) sprawniej idzie to,no i jest więcej czasu na wyprostowanie ewentualnych niedomówień;)Nie dobrze jest zostawiać wszystko na ostatni dzwonek....:shake: Asiaczek napisał(a):Zgłąszaj, zgłaszaj! W Białym zawsze jest fajna zabawa! Pzdr. Też tak uważam;):lol: Quote
Matagi Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 agnethka napisał(a):jak mi zapłacisz za wystawę to mogę i już teraz zgłaszać :lol: :evil_lol: czasami życie zmusza do czekania ;) Hmmm....już galopuje do kasy...:p Quote
Matagi Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 agnethka napisał(a):ale wiesz... mam więcej do zgłoszenia niż jeden psiak :razz: To nie zgłaszaj:eviltong:-będziesz miała na lody...na przykład;) Quote
Matagi Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 agnethka napisał(a):zrobię Ci na złość i zgłoszę....później :evil_lol: jak nie zapomnę :eviltong: A mnie to....:evil_lol:ani grzębi ani zieje:eviltong: Quote
BeataG Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Wszystko pięknie, tylko dlaczego owczarki belgijskie sędziuje Andrzej Zamoyski, czyli ten sam sędzia, co w Warszawie? Belgi, które wystawiały się w Warszawie (a trochę ich było), nie mają po co jechać do Białegostoku. Szkoda. Quote
Matagi Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 BeataG napisał(a):Wszystko pięknie, tylko dlaczego owczarki belgijskie sędziuje Andrzej Zamoyski, czyli ten sam sędzia, co w Warszawie? Belgi, które wystawiały się w Warszawie (a trochę ich było), nie mają po co jechać do Białegostoku. Szkoda. Będzie pięknie;) Belgi mają po co jechać do Białegostoku:lol:. Jutro w wykazie sędziów nastąpi zmiana-podmienimy p.Zamoyskiego,na kogo zaś,okaże się jutro. Quote
Matagi Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 agnethka napisał(a):Beata Petkievica (LV) Bearded collie Biały owczarek szwajcarski - white swiss shepherd dog Bouvier des Flandres - flanders cattle dog Ceskoslovenský vlcak - czeslovakian wolfdog Owczarek belgijski - Groenendael - belgian shepherd dog Owczarek belgijski - Malinois - belgian shepherd dog Owczarek belgijski - Tervueren - belgian shepherd dog Owczarek francuski/Beauceron - berger de Beauce/Beauceron Owczarek francuski/Briard - berger de Brie/Briard Owczarek południowo rosyjski (jużak) - south russian shepherd dog Owczarek staroangielski bobtail - old english sheepdog - bobtail to chyba już była ta zmiana? :razz: Oooo,tak!:lol:nasz oddziałowy "zadowalacz wystawowy";) zareagował od razu i zmienił ,nie czekał do jutra. Quote
BeataG Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Super! Dzięki serdeczne, to ja się z moim młodzieżowcem melduję na pewno. :multi: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 BeataG napisał(a):Super! Dzięki serdeczne, to ja się z moim młodzieżowcem melduję na pewno. :multi: Następna zadowolona!:lol: Pzdr. Quote
Matagi Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 BeataG napisał(a):Super! Dzięki serdeczne, to ja się z moim młodzieżowcem melduję na pewno. :multi: Ni ma za co;) Ważne żeby wszyscy byli zadowoleni,i wystawcy i organizator:lol: Quote
kaskaSz Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Matagi napisał(a):Ni ma za co;) Ważne żeby wszyscy byli zadowoleni,i wystawcy i organizator:lol: A odwiedzających nie da rady zadowolić? :eviltong::diabloti: Wiem- nierealne. Ale zrobię wszystko, żeby dostać się na III wystawę, jak na I i II byłam. ;) Quote
Matagi Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 kaskaSz napisał(a):A odwiedzających nie da rady zadowolić? :eviltong::diabloti: Wiem- nierealne. Ale zrobię wszystko, żeby dostać się na III wystawę, jak na I i II byłam. ;) A zwiedzających to powinni wystawcy zadowolić;)-pokazać dużo pięknych zwierząt:lol: Rób wszystko!:lol: I przybywaj!:lol: Quote
Recommended Posts