Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Chylę czoła...:klacz:

Jeszcze niedawno sceptycznie oceniałam Wasze deklaracje, obietnice, chęć tworzenia "czegokolwiek"..., zwłaszcza Twoje Shin :oops:
Odwalacie MEGA WAŻNĄ robotę! Misję!
Jesteście wspaniali!!!

Dzięki, dzięki, ale nie chwalmy jeszcze dnia przed zachodem słońca:eviltong:

Mam nadzieję, że dziś jeszcze uda się zrobić parę kolejnych kroków do przodu (ja mam czas tylko do jutra, niestety, jutro muszę wyjechać na dłuższy czas:oops:)
Opóźnienia były spowodowane głównie problemami z moim kompem:oops: (zresztą nadal mam z nim poważne problemy:shake:), no i jeszcze kwestia oczekiwania na zgody od autorów zdjęć. Trwało to długo, bo i fotek było dużo, z różnych źródeł, ale ten etap już zakończony..uff:multi:

Na chwilę obecną musimy jeszcze:
-ustalić ostateczny tytuł filmiku
-wrzucić go na YT
-link umieścić w liście
-list z linkiem dać na serwer
-wymyślić jakiś dobry tytuł maila
-założyć nowy wątek
i po prostu zacząć wysyłać :)

Czekamy teraz na shina, pewnie niedługo się zjawi, może ma problem z netem;)

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Jeszcze niedawno sceptycznie oceniałam Wasze deklaracje, obietnice, chęć tworzenia "czegokolwiek"..., zwłaszcza Twoje Shin :oops:
Spoko, znany jestem z trzech rzeczy: latwego wkurzania sie, lenistwa i... nie chce mi sie dalej pisac ;)

No i mam nadzieje, ze moj net wrocil juz na stale :mad: Nie mogl sobie wybrac gorszego momentu do calej serii padow jak teraz :mad:

Posted

shin napisał(a):

No i mam nadzieje, ze moj net wrocil juz na stale :mad: Nie mogl sobie wybrac gorszego momentu do calej serii padow jak teraz :mad:

To tak jak mój komp.:mad: Ot, taka złośliwość rzeczy martwych:p

Dobra, to co z tym tytułem?
ma ktoś jakieś uwagi?

Posted

Bamboo ® napisał(a):
A może taki tytuł:
'Człowiek - czy to rzeczywiście/naprawdę brzmi dumnie?':roll:
Wersja z 'naprawde' mi sie bardziej podoba. Btw, posty skacza :roll:

Posted

A to troche moja wina, bo sie zagadalismy na temat tego filmiku [udalo mi sie obejrzec 27 sekund _-_] i skonczylismy... ok. 2 nad ranem, zdaje sie :eviltong: Teraz czekam tylko na sprawdzenie moich wypocin do nowego watku i ruszamy.

Posted

Bamboo i w finale nawet nie podzieliłaś się z nami linkiem :watpliwy: a film od 10 godzin siedzi na youtubie! sama musiałam sobie znaleźć...

;););)

a na serio teraz - wspaniała robota! wiem że włożyłaś dużo pracy bo współpraca z windowsem nigdy nie jest lekka, ale naprawdę - efekt piorunujący!! szefowo wielkie gratulacje!!

Posted

Hellou..?! Co się tu dzieje?:evil_lol:

[quote name='znikam']Bamboo i w finale nawet nie podzieliłaś się z nami linkiem :watpliwy: a film od 10 godzin siedzi na youtubie! sama musiałam sobie znaleźć...

;););)

No bo chciałam dać linka dopiero jak już będzie całość, tzn nowy wątek z listem itd:eviltong:

a na serio teraz - wspaniała robota! wiem że włożyłaś dużo pracy bo współpraca z windowsem nigdy nie jest lekka, ale naprawdę - efekt piorunujący!! szefowo wielkie gratulacje!!

Dzięki, no windows to już mi daje tak popalić, że...wrrrr:angryy:
Ale cieszę sie że udało się to jakoś skończyć, bo przy tym moim kompie to graniczyło z cudem:shake:

A co do jakości filmiku, to wierzcie mi, jak zobaczyłam to na YT to się załamałam:shake:
U mnie na kompie 100 razy lepsza jakość, żadnych dziwacznych przebarwień, pikselozy itp. Na pełnym ekranie u mnie to wygląda o wieeeele lepiej, nawet na YT w HD jest nie satysfakcjonująco.
No ale trudno, każdy kolejny zapis to utrata jakości, nic się na to nie poradzi:cool1:

No nic, w każdym razie za niedługo założymy nowy wątek, tylko jeszcze z shinem ustalamy szczegóły:p uno momento:eviltong:

Posted

A ja oglądam od rana ten film.. widziałam już wcześniej, ale on robi wrażenie..
Powysyłałam koleżankom, żadna nie chcę do końca oglądnąć. :roll:

Bamboo ® naprawdę dobrze Ci to wyszło, określenie "fajnie" jest nie na miejscu..

Posted

Bamboo, czapki z glow ;) Film genialny. Licze wlasnie "ryczace" w pracy po jego obejrzeniu. Jest ich 6 sztuk i wszystkie jednoglosnie twierdza , ze nie wiedzialy , ze jest az tak zle :angryy: No to juz wiedza ;)

Posted

oj, działa, działa :shake:

Myślałam, że już mnie dogo wzmocniło skoro mnie nie zabiło. Mnóstwo tu przecież przesmutnych psich oczu, krzywdy, cierpienia :-(.
Wiekszość materiałów, które wykorzystano do filmu znam a jednak - ryczałam.:placz:
Byłam w pracy, pośród ludzi ale nie mogłam się powstrzymać.

• 4 weeks later...