Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='shin']No nie wiem, czy to dobry pomysl - po pierwsze, zrobi sie diablo dlugi ten filmik... a po drugie - kastracji na filmiku widac nie bedzie, przeciez nikt nie bedzie robil zblizenia na, za przeproszeniem, psia dupe :eviltong:

A kto mowi o zblizeniu. TYlko mowie o uczciwosci aby naprawde wstawic kastrata.ale napis jakis stosowny wystarczy...krotki, mowiac wszystko.

np. kastracja to droga w szczesliwa psią przyszlosc(troche zadlugi). najlepiej moze zdjecie psa jak skacze.

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie wiem, czy to dobry pomysl - po pierwsze, zrobi sie diablo dlugi ten filmik... a po drugie - kastracji na filmiku widac nie bedzie, przeciez nikt nie bedzie robil zblizenia na, za przeproszeniem, psia dupe :eviltong:

Posted

[quote name='ARKA']A kto mowi o zblizeniu. TYlko mowie o uczciwosci aby naprawde wstawic kastrata.ale napis jakis stosowny wystarczy...krotki, mowiac wszystko.Tylko, ze kto nie bedzie chcial, to i tak w to nie uwierzy, bo kastracji u suki nie widac, a u psa - tez roznie bywa.

np. kastracja to droga w szczesliwa psią przyszlosc(troche zadlugi). najlepiej moze zdjecie psa jak skacze.
No moze bez przesady z ta propaganda :eviltong:

Posted

ARKO moim zdaniem świetny pomysł, ale na oddzielny film. Jeśli zależy nam aby ten był krótki zwięzły i na temat to musi dotyczyć jednego tematu w tym wypadku chodzi nam o znęcanie nad zwierzętami i na tym skupmy się najbardziej. Film ma być apelem, wołaniem o pomoc! Drastycznym uświadomieniem tych, którzy wolą stać z boku a stają się współwinni.

Odnośnie kastracji/sterylek można by zmontowac naprawde fajny filmik, widzialam gdzieś (chyba na tym watku) pisma do sejmu z fajnymi rozliczeniami rocznymi ile szczeniaków jest od jednej suki. I jaki jest tego koszt.

[SIZE=2]Odnośnie muzuyki

**** 1) Wrzuta.pl - Lisa Gerard & Harry Gregson-Williams - The End (Creasy dies)(Man on Fire Soundtrack)(1)

2) Wrzuta.pl - amelia

3) Wrzuta.pl - Smutna melodia

4) Wrzuta.pl - smutna melodia

Posted

Odrobiny szczescia zabraklo, net posluszenstwa odmowil i niestety ani mp3 nie mialem jak wrzucic, ani jak sciagnac to, co tu macie... zostawiam sprawe filmiku calkowicie w waszych rekach.

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']
[SIZE=2]Odnośnie muzuyki

**** 1) Wrzuta.pl - Lisa Gerard & Harry Gregson-Williams - The End (Creasy dies)(Man on Fire Soundtrack)(1)

2) Wrzuta.pl - amelia

3) Wrzuta.pl - Smutna melodia

4) Wrzuta.pl - smutna melodia

Za Chiny mi się nie chcą te melodie załadować na wrzucie, w ogóle nie mogę ich odsłuchać.:shake:
Może nie mam jakiegoś programu wymaganego, czy co?:niewiem:

Tą pierwszą odsłuchałam sobie na Youtubie, jest fajna, tzn smutna, a zatem odpowiednia, tylko trochę za krótka:oops: bo ok 2 min.

Dobra, coś tam skleciłam, na WMM.
Kompletna amatorszczyzna, bo po raz 1. robiłam taki filmik, więc działałam trochę po omacku:oops:
Padam :tard::mdleje:

Nie bijcie, ale zrobiło się z tego 3 min 46 sek :-o :scared:

Tylko jak mam Ci to przesłać do wglądu? :hmmmm:
To jest w formacie WMV, ok 24 MB:roll:
Może na maila w załączniku?

Posted

ARKA napisał(a):
Mnie sie podoba ta czwarta. Te inne sa bardzo ladne i one chyba przycmia obraz..

heh, udało mi się je ściągnąć na kompa :evilbat: i odsłuchać..
Bardzo ładne, tylko też mają po ok 2 min..
Dlatego dołączyłam do filmiku swoją propozycję melodii. Myślę, że też się nada;) a i czas się idealnie zgrał z długością filmu.

No nic, w każdym bądź razie potrzebuję teraz maila do Chiquity, żeby to przesłać do wglądu..:roll:

Posted

Bamboo ® napisał(a):

No nic, w każdym bądź razie potrzebuję teraz maila do Chiquity, żeby to przesłać do wglądu..:roll:

Można zgrać na youtube np.

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Bamboo wyślij na edytatbg@o2.pl zobaczymy co tam skleciłaś :)
Wysłałam, ale nie wiem czy uda Ci się to uruchomić, bo załącznik nie może być większy niż 20MB...ale nie miałam żadnego komunikatu, że coś jest nie tak..:roll:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']:-( Bamboo zrobiłaś to prze ślicznie :placz: ściska ze serducho, poruszy nawet te najbardziej zgorzkniałe...
Muzyka też jest jak najbardziej odpowiednia do filmu.... ja nie mam zastrzeżeń...

Miło mi, że Ci się podoba..:oops:
smutne jest, to fakt..:-(

[quote name='_ChiQuiTa_']
[SIZE=2]Masz konto ja YouTubie? bo jak nie to ja mogę wrzucić....

Założyłam sobie, spróbuję wrzucić jak już wszystko będzie skończone, czyli jak uzyskamy zgodę na wykorzystanie zdjęć..

Z tą zgodą to chyba będzie najtrudniej..no i potrwa pewnie trochę zanim się dotrze do autorów..:roll:

Posted

:-( Bamboo zrobiłaś to prze ślicznie :placz: ściska ze serducho, poruszy nawet te najbardziej zgorzkniałe...
Muzyka też jest jak najbardziej odpowiednia do filmu.... ja nie mam zastrzeżeń...

Jeszcze trochę takich filmów obejrzę i strzelę sobie w łeb:placz:

[SIZE=2]Masz konto ja YouTubie? bo jak nie to ja mogę wrzucić....

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

Szkoda, że jak kopiowaliście fotki, nie patrzyliście skąd... było by prościej....

Nie no, taka goopia to ja nie jestem:evil_lol: :eviltong:

Prawie wszystkie pamiętam lub mam zapisane skąd brałam..
Na razie mam problem ze zlokalizowaniem 8 fotek, bo już dawno je znalazłam..sprzed paru miesięcy są niektóre..

Jeszcze dziś wstawię linki do źródła każdej fotki.. może ktoś będzie kojarzył autorów..

Posted

Bamboo ® napisał(a):

Założyłam sobie, spróbuję wrzucić jak już wszystko będzie skończone, czyli jak uzyskamy zgodę na wykorzystanie zdjęć..

Z tą zgodą to chyba będzie najtrudniej..no i potrwa pewnie trochę zanim się dotrze do autorów..:roll:

No tak, tez fakt....
Można by spróbować założyć wątek np. na WoP wstawić zdjęcia z zapytaniem czy można je wykorzystać. Ale też w między czasie szukać autorów.
Prawdopodobieństwo że autor zdjęcia wejdzie na wątek jest bardzo duże. A potem poprosić Moda o usunięcie.
Szkoda, że jak kopiowaliście fotki, nie patrzyliście skąd... było by prościej....

Posted

[quote name='Bamboo ®']
Jeszcze dziś wstawię linki do źródła każdej fotki.. może ktoś będzie kojarzył autorów..

Na razie jednak nie będę wstawiać tych linków, bo część pytań o pozwolenie już wysłałam:roll: i się w tym pogubię.

Ale mam kilka zdjęć, których nie potrafię zlokalizować. Może ktoś je kojarzy i mógłby pomóc w dotarciu do źródła..?:roll:

:help1:

http://img6.imageshack.us/img6/5357/img5592zm7.jpg

http://img144.imageshack.us/img144/2171/dsc0005se1.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/5079/choczarticle.jpg

http://img149.imageshack.us/img149/2461/kopiadsc00701myszkw.jpg (to chyba schron w Myszkowie, o ile kojarzę)
http://img6.imageshack.us/img6/5024/dsci0765.jpg
http://img7.imageshack.us/img7/2135/131928.jpg

Posted

[quote name='shin']Udalo mi sie znalezc tylko to: Gdzieś w Azji / Solidarni z Białorusią :: tatarstan1.salon24.pl pewnie nie pomoze za wiele, ale moze cos ci sie przypomni...

A wiesz, że bardzo możliwe, że stamtąd to wzięłam?:evil_lol:
Bo tam jest też o karze do 50 tys zł za znęcanie, a też nie pamiętałam gdzie to wyczytałam..:p
A może to na jakimś innym forum było..?:roll:

W każdym bądź razie dzięki, bo w życiu bym tego nie znalazła:shake: