Sonya-Nero Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Czy ktoś już stosował do dokarmiania suki lub szczeniąt mleko K9 Puppy Gold? Zastranawiam się nad zakupem, bo skład ma bardzo interesujący. Quote
Dyzia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ja nie używałam xD Ale moim zdaniem jak szczeniaki nie mają matki to wtedy trzeba im kupić specjalne mleko ale kiedy mają do 20 miesięcy... ile twój ma? Jeśli ma mniej więcej 3-4 miesiące to raczej daj mu zwykłe mleko to by mu wystarczyło zresztą nie wiem jak chcesz:) Quote
Sonya-Nero Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 ... :roll: ;) ale mi chodzi tylko i wyłącznie o opinie o mleku K9 Puppy Gold. Quote
wezyr Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ja kupiłem to cudo ale moje małe nie chciały tego jeść. Oddałem innym a kupiłem takie zwykłe mleko dla szczeniąt u weta. Oj dyzia, dyzia - ty w ogóle masz jakiś pojęcie o psach :crazyeye: Quote
Sonya-Nero Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 wezyr, dzięki za odpowiedź :) niestety zawsze jest ryzyko, że tym małym małpiszonom :evil_lol: coś nie podejdzie albo zwyczajnie nie będzie smakowało, dlatego się waham z kupieniem :roll: :cool1: Quote
Recommended Posts