Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam staffinkę- Lusinkę, na Sosinę mi trochę za daleko, proponuję Sosnowiec Niwkę jest tam kawałek lasu dla psów. Chyba, że znajdziesz inne miejsce, tylko nieco bardziejwypośrodkowane pomiędzy S-cem Dańdówką, a Jaworznem, ok?;)

Posted

Ona jest b.pozotywnie nastawiona do wszystkich psów zarówno tych małych jak i dużych. Jak jej pies nie przypada do gustu to po prostu go ignoruje. Natomiast zauważyłam, że szczególną sympatią pała do labradorów:mdrmed:
Jkby co to mogłybyśmy się spotkac jutro do 13:00, albo w sobotę lub niedzielę już bez limitu czasu.

Posted

ja właśnie też nie wiem do końca gdzie to jest tata dorasdził to miejsce bo mówił że jest tam fajny staw i las :lol: A tak dokładniej to też nie wiem gdzie :shake: Ale jeszcze jutro Ci napiszę dokładniej jaksię dowiem

Posted

[quote name='Tarane']Miałam kłopoty z kompem dlatego piszę tak na otatnią chwilę-podaj mi proszę dokładne namiary na miejsce naszego spotkania.

sosnowiec Maczki - Mapy Google
tutaj masz na mapie pokazane to miejsce :loveu: Chyba powinnaś kojarzyć gdzie ten staw nazywa się Balaton ;)
Jakim będziesz autem ?? Ja będę oplem astrą kombi :razz: To jest ulica Meczkowska :roll: Jak coś to zadzwon podałam ci numer na pw

• 1 month later...
Posted

I my :loveu:
Co prawda kawałek nam do Was... ale czego się nie robi dla psiaków :cool3:

Macie jakieś plany na sobotę 21 marca?
My wybieramy się do Katowic na Agility z Pastelem (wstęp wolny)
Impreza odbędzie się na polanie przy restauracji "Zielone oczko" ul Kościuszki 101 Start:11:00