Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cawir jeśli Iwona z Justyną nie dostaną zawału to z pewnością ktoś z ich otoczenia .......... takiego nerwowego :evil_lol:
A Brocca pewnie urodzi jak już stwierdzą że ona pewnie wcale w ciąży nie jest tylko ma urojenia:lol: Mafia urodziła też w 66 dniu jak powoli zaczynałam ja doprowadzać do zawału Iwonę.

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gośka napisał(a):
Cawir jeśli Iwona z Justyną nie dostaną zawału to z pewnością ktoś z ich otoczenia .......... takiego nerwowego :evil_lol:
A Brocca pewnie urodzi jak już stwierdzą że ona pewnie wcale w ciąży nie jest tylko ma urojenia:lol: Mafia urodziła też w 66 dniu jak powoli zaczynałam ja doprowadzać do zawału Iwonę.

Iwonka to biedna jest :drink1:

Teraz to się trzeba cieszyć, że Pudli tak mało, bo jak by każda suka taka była to ja dziękuje :mad:

Posted

Ale takiej perfidii jak Queenie to nie miałyście :roll:
Pierwszy miot rodziła dopiero (!!!) w 69 dniu, drugi jak statystyka mówi w 61-szym, a trzeci zgoniła mnie z z wystawy w 59-tym (!!!).

Justynko - trzymam kciuki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

IraKa napisał(a):
Czy jakiś białas z Brocci już wyskoczył w końcu czy nie?!?!?!?! :mad:

nie ma żadnego kundla :loveu: za to jest 6 pięknych klusek może Justyna się sama pochwali co za stadko się pojawiło w środku nocy :evil_lol:

Posted

IraKa napisał(a):
No niech się chwali, pewnie !!!:mad:
- jak bym Iwonę słyszała :evil_lol: ;)

Widze, że na tego "kundla" to sporo chętnych było :diabloti: :diabloti: :diabloti:
cos mały dar nakłaniania mamy :angryy:

Posted

Olle napisał(a):
Gratuluję sześcioraczków.
:laola:
A ile dziewczynek ?

2 babeczki i 4 kawalerów ten samotnik to pewnie pierwszy kawaler który się urodził :loveu:

Iwonka Justyna Ogromniaste Gratulacje dla Was za ten poród :loveu:

Posted

IraKa napisał(a):
:Rose:

To jeszcze tylko imion brakuje.

Asia nie narzekaj bo swoje papiki będziesz miała zadaje się w tym roku.

Irenko nie narzekam , a niestety czarnuchów w tym roku mieć nie będę .
Moje plany spaliły na panewce , Negry właśnie ma cieczkę a ja nie mam kasy na zapłacenie za krycie . I tu ubolewam strasznie ,bo kawaler miodzio czeka i d..... Ale następna cieczka już za pół roku :multi:

Posted

Joanna G napisał(a):
Irenko nie narzekam ..

I dobrze, bo oczywiście zależy po co komu duży pudel i jak jest utrzymywany ale najlepiej 5 razy się zastanowić nabywając tego stwora;) Charakter mają super ale cała reszta to już zupełnie osobna historia.
I muszę powiedzieć że nic a nic nie zadroszczę kolejnym właścicielom , zwłaszcza białych pudelsów:eviltong: wręcz odwrotnie . Ale każdy na własnej skórze musi stwierdzić co mu najbardziej pasuje.

Joanna G napisał(a):
... , a niestety czarnuchów w tym roku mieć nie będę .
Moje plany spaliły na panewce , Negry właśnie ma cieczkę a ja nie mam kasy na zapłacenie za krycie . I tu ubolewam strasznie ,bo kawaler miodzio czeka i d..... Ale następna cieczka już za pół roku :multi:

Co się odwlecze...

Posted

Witam
Mam na chwilę kontakt ze światem wirtualnym, to powiem jak było.
Na początek pytanie, czy nie boicie się że Was myszy zjedzą , tak się z ciężarnych nabijać?
Brocca nas trochę przetrzymała z tym terminem porodu,więc ja od czwartku jak zombi chodziłam. Pierwsze obiawy porodu zaczeły się nad ranem we wtorek, przez cały dzień była niespokajna, drżała i trochę ziała, oczywiśćie to nie przeszkadzoło jej obszekać sąsiada. Wieczorem zjadła ostatni ciepły posiłek, znaczy się ukradła na dworze kotu mysz, co biedaczek miastowy z takim trudem upolwał. Znajomi co to widzieli mieli niezły ubaw widząc grubą ciężarówkę połykającą w locie mysz i drugiego wieloryba biegnącego za nią i krzyczącego, a myślałam że etap zjadania świństw minął już bezpowrotnie.O godzinie 11 zaczeły się skurcze(mysz widocznie pomogła), zadzwoniłam po Iwonę . Brocca łaskawie z urodzeniem pierwszego szczeniora poczekała na drugą właścicielkę i zaraz po jej przyjeździe, czeli 0 12.10 pojawił się na świecie pierwszy karakułek (maleństwo 500 gr ) Potem się juz posypały i chwilę po trzeciej było juz po wszystkim . Brokita super się spisała, prawie bez naszej pomocy. Teraz szcześliwą mamuśkę muszę na siku za uszy wyprowadząć z kojca,za nic w świecie nie chce ich zostawić samych.
Mam nadzieje, że zdjęcia będą wkrótce
pozdawiam justyna i brocca i ślepaki(to określenie mojej córci)

Posted

Dobrze że wszystoko jest Ok z pudliszonami i że Właścicielki zawału nie dostały jak to wcześniej było napisane:evil_lol:
Pozdrawiamy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

.:TULA:. napisał(a):
Witam
Mam na chwilę kontakt ze światem wirtualnym, to powiem jak było.
Na początek pytanie, czy nie boicie się że Was myszy zjedzą , tak się z ciężarnych nabijać?
Brocca nas trochę przetrzymała z tym terminem porodu,więc ja od czwartku jak zombi chodziłam. Pierwsze obiawy porodu zaczeły się nad ranem we wtorek, przez cały dzień była niespokajna, drżała i trochę ziała, oczywiśćie to nie przeszkadzoło jej obszekać sąsiada. Wieczorem zjadła ostatni ciepły posiłek, znaczy się ukradła na dworze kotu mysz, co biedaczek miastowy z takim trudem upolwał. Znajomi co to widzieli mieli niezły ubaw widząc grubą ciężarówkę połykającą w locie mysz i drugiego wieloryba biegnącego za nią i krzyczącego, a myślałam że etap zjadania świństw minął już bezpowrotnie.O godzinie 11 zaczeły się skurcze(mysz widocznie pomogła), zadzwoniłam po Iwonę . Brocca łaskawie z urodzeniem pierwszego szczeniora poczekała na drugą właścicielkę i zaraz po jej przyjeździe, czeli 0 12.10 pojawił się na świecie pierwszy karakułek (maleństwo 500 gr ) Potem się juz posypały i chwilę po trzeciej było juz po wszystkim . Brokita super się spisała, prawie bez naszej pomocy. Teraz szcześliwą mamuśkę muszę na siku za uszy wyprowadząć z kojca,za nic w świecie nie chce ich zostawić samych.
Mam nadzieje, że zdjęcia będą wkrótce
pozdawiam justyna i brocca i ślepaki(to określenie mojej córci)

Justynka wstawiaj jak najwięcej fotek :D

a nie wiem czy juz przekazano ale w odwiedzinki sie już zapowiedziałam :loveu: może nie zapomne aparatu :evil_lol: