Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER]BULLMASTIFFA ;)
To jakieś 50 % różnicy w wadze :lol:. Niby nic a jednak cieszy ... :evil_lol:[/CENTER]

[CENTER]Oj, dziewczyny.... Przecież najlepsze gonitwy i swawole są na przełaj - przez i po bullmastiffach. Te nawet się już nie budzą :loveu:. Czasem tylko zdarzy się, że rozpędzony grzywek lub york nie wyhamuje (gdy bullmastiff gwałtownie zmieni pozycję) na czas i odbija się jak z procy od bullmastiffa :roll:. Ale to chwila jest, bo zaraz biegnie dalej :-o.
Promyczek to wogóle kamikadze jest. Jak ostatnie szczeniole bulli (9 sztuk) były w okresie najintensywniejszych szaleństw grupowych ten artysta wpadał w sam środek tego bullmastiffowego "stada os" oddając się im w szał zabawy.... Promyczkiem rzecz jasna :diabloti:. I naprawdę ciężko było mi go od tego oduczyć ...... Nie będę opisywała co robiły z nim małe bullmastiffiątka. Kamikadze jednym słowem.
Ehhh... życie ;)[/CENTER]

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj Matyk ty ciapo :eviltong:
dla mnie mastif i bulmastif to zawsze było to samo :crazyeye: tylko skrócona nazwa :crazyeye: czego to się można dowiedzieć!
Promyczek słodziak! mały kamikadze :evil_lol:
a propo... jest pierwsza w nocy a moje gamonie się leją i rzucają sobą o ściany :roll:

Posted

hehe no nie Jaga bulmastif to bulmastif a mastif to mastif do tego jest tyle różnych mastifów i napawde jest różnica hehe (faj bulmastifów i mastifów neapolitańskich hehe) ja o pierwszej w nocy tez przechodziłęm kataklizm Mefi skakał mi po głowie a potem położył się na plecach i burczał

Posted

no to ten Twój Mefisto też niezły :eviltong:

ja zawsze używałam nazwy mastif i bulmastif zamiennie... wydawało mi się że bulmastif to też mastif! ale może to taka wtopa jakby o jamniku powiedzieć mały spaniel ;) no ale teraz już wiem :)

a ostatnio oglądałam ciuszki dla psów i był rozmiar jakiś tam, dla psów rasy chiński grzywacz i papilot ;)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Jaga.']no to ten Twój Mefisto też niezły :eviltong:

ja zawsze używałam nazwy mastif i bulmastif zamiennie... wydawało mi się że bulmastif to też mastif! ale może to taka wtopa jakby o jamniku powiedzieć mały spaniel ;) no ale teraz już wiem :)

a ostatnio oglądałam ciuszki dla psów i był rozmiar jakiś tam, dla psów rasy chiński grzywacz i papilot ;)[/QUOTE]
ja niedawno widziałam dla whipetta i grzywka właśnei :)

Posted

[INDENT][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Żona do męża: [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]- Wiesz, dziś, jak przechodziłam w przedpokoju, to zegar spadł tuż za mną.[/FONT][/FONT]

[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Mąż: [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]- Zawsze się, kur......wa, spóźniał...[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]----------------------------[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Nic tak nie wyrabia przedsiębiorczości w Polakach, jak konieczność zorganizowania flaszki![/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Jeśli góra idzie do Ciebie, a Ty nie jesteś Mahometem to spier.............dalaj, bo to na 100% jest lawina[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Czyszcząc w kuchni dwudziestą rybę, żona zdenerwowana krzyczy do męża: -
Proszę Cię, jak człowieka! Jak jesteś na rybach, to PIJ KUR......WA WÓDKĘ!!![/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Nie boję się żony! Tylko jak jej to powiedzieć...[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Nowy sport ekstremalny - pielgrzymka z rodziną Radia Maryja w koszulce TVN.[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Jeśli zamiast bilbordów reklamowych zaczynają się pojawiać jakieś takie ze smutnymi mordami - znaczy, że zbliżają się wybory[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Dobrze położony asfalt na remontowanej drodze oznacza, że niedługo będą wymieniać rury kanalizacyjne...[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Jak pójdę na emeryturę, to nic nie będę robił, kompletnie nic. Pierwsze parę miesięcy posiedzę w bujanym fotelu...
- A potem?
- Potem się może rozhuśtam.[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Podchodzi kolega do kolegi i pyta:
- Zgadzasz się na seks grupowy?
- A kto bierze udział?
- Ja, Ty i Twoja żona!
- Nie, nie zgadzam się.
- OK, to Ciebie skreślam z listy.[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]Staruszek u spowiedzi:
- Proszę księdza, w czasie wojny ukrywałem Żyda w piwnicy.
- To bardzo dobry uczynek!
- Ale proszę księdza, za każdy dzień musiał mi płacić 100 dolarów.
- Ryzykowałeś życiem, to nie grzech.
- Co za ulga - mówi staruszek, oddala się na parę kroków, jednak po chwili wraca i niepewnie pyta:
- A może powinienem mu powiedzieć, że wojna się już skończyła?[/FONT][/FONT]

[FONT=Tahoma][FONT=Tahoma]MIŁEGO WEEKENDU !!! [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT][/INDENT][INDENT]:loveu: :loveu: :loveu:

[/INDENT]