Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juta odżywiać go i to 2 razy bardziej jak włos jasny tj np. u Kofi.Jak dbać to ja już kiedyś przesyłałam ci co i jak, a przypomnę jeszcze raz podstawa olej i jeszcze raz olej i bio groom super cream;)

Posted

Najserdeczniejsze życzenia wszelkiej pomyślności dla Was, Waszych rodzin oraz Waszych braci mniejszych z okazji
Świąt Wielkiejnocy

życzy JUTKA

• 2 weeks later...
Posted

Oj... Iza... Nie chciałabyś widzieć całej "akcji" polowania na mojego słodkiego, biednego grzywacza :cool3:. Koruś ma taką swoją koleżankę, której daje taki wycisk i tak ją trenuje, że cud, że dziewczyna bez szwanku wyszła :evil_lol:. Ale też dzięki temu Korek ma takie mięśnie jakby na "kilera pakował" :p

• 6 months later...
Posted

Witam po dłuuuugiej przerwie.

Dziś dwie foteczki

Bleki :

i wytargana świeżo po zabawie Saszka :

Zdjęcia są z lata. Obecnie Saszka mocno posiwiała. Także brunetki z niej jednak nie będzie, hihi

Posted

[quote name='Iza.']http://img233.imageshack.us/img233/585/saszy.jpg
Jaka ona zarosnieta :crazyeye:
Daj wiecej fotek koniecznie : ))

O tak, Saszka jest zarośnięta jak mały grizly. Jej włos jest - moim zdaniem - więcej niż zjawiskowy jak narazie, ale klnę jak choroba przy każdej kąpieli a zwłaszcza przy rozczesywaniu, gdyż zajmuje mi to +/- 4 godziny. Bleki też taki był jak miał kilka tygodni ale w porównaniu z Saszą jest "normalniejszym" pp niż ona. Za to Saszka jest obecnie stalowego koloru, buuuu a miałam nadzieję, że zostanie z niej czarnula. Na tym zdjęciu miała jakieś 10 miesięcy. No i na tym zdjęciu to raczej przypomina małe tornado po wybuchu wulkanu niż zadbanego grzywusia, hihi.