Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie
Z pewną dozą nieśmiałości postanowiłam założyć swój wątek jako, że też jestem "zagrzywaczona" na amen :loveu:
Pozdrawiam Was ciepło
Jutka

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I tak miało być już zawsze.... :cool3:

Ale pewnego lipcowego dnia zawitali do mnie - z założenia na chwil parę - mama Frytka i jej dwaj synowie : Kokos i Golas. Historia to długa i mało barwna... Ostatecznie są ze mną do dziś.

Frytka

Tak wyglądała i pozowała kiedyś :

A tak wygląda i pozuje dziś /na zdjęciu jako 8-o latka/ :

Posted

Św. Mikołaj najwyraźniej przeczytał mój list ;), gdyż w grudniu zawitała długo wyczekiwana rudaska od Agi "Nesjanowej" :multi:.

Kofi

Posted

A we wrześniu 2008 r. Koka została mamą 4 uroczych maleństw :loveu: :

pieska o imieniu rodowodowym EMINENCE

w domu Frodo

pieska o rodowodowym imieniu EXCLUSIVE

w domu Bleki

suczki o rodowodowym imieniu EXTRAVAGANZA

w domu Sasza

Posted

I na dziś to już koniec mojej grzywaczowej opowieści.

Gdy tylko będę w zasięgu aparatu - w miarę możliwości wstawię aktualne foteczki. :loveu:

Posted

Dziękuję Ilonko. :loveu: Na szczęście wyrosły jej białe włoski na pysiu i dzięki temu zaczęła bardziej różnić się od Blekiego. :evil_lol:

Posted

niooo i mamy komplecik grzywek Jutki :)

wszystkie są super (oczywiście dla mnie najfajniejsza jest Kofi :lol: - niech zdrowo i ładnie rośnie)

jestem pod dużym wrażeniem grzywek z odzysku, które tak ładnie prezentują się w tej chwili - uwielbiam takie zakończenia i im również życzę samych pogodnych dni

tak apropo u nas w tej chwili świeci cudne słoneczko (żałuję, że nie mogę być w domu i np porobić zdjęć swojej zgrai)

Posted

No patrzcie nie było mnie kilka dni a tu tyle sie działo. Ja mam na razie jednego grzywka i bardzo go kochamy ale być może nie długo będzie drugi. Śliczne maluszki i śliczna ruda sunia Kofi, podziwiam Cię za to, że tak potrafiłas zaopiekować się tymi grzywkami po przejściach. Widać, że są teraz szczęśliwe i wiedzą, że u Ciebie jest ich domek :lol:

Posted

Iza. napisał(a):
Ależ masz bandę cudowna :loveu::loveu:

A czarne powderki to już w ogóle cud i miód :loveu:

Wszystkie 4 maluszki zostają u Ciebie ?

Z założenia miały zostać tylko 3 czarnulce. Ale nikt nie chce pokochać Emi i najprawdopodobniej zostanie cała czwóreczka :roll: